- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonMedve
addikt
válasz
lypen99 #333886 üzenetére
Két lehetőség van. A főkártyát átváltod e-simre és kérsz egy alkártyát aminek ugyanaz a száma. Annyi, hogy az alkártya nem tud sms-t fogadni, ha hívnak mind a kettő csörög.
Vagy ennek a fordítottja.
Telekomnál így van, szerintem a One-nál os van ilyen megoldás. Annyi még, hogy a Tkomnál van díja az alkártyának ami 1000HUF/hó. -
szezso15
addikt
válasz
lypen99 #305832 üzenetére
Van két ali's finest tokom, ebből az üveg hátuljú egész jó cucc az áráért: [link] és [link] .
Ezen kívül van egy Pitaka MagEZ Case Pro 4 tokom, ezt csak ajánlani tudom, de elég borsos az ára.Viszont mióta megérkezett, a kínai tokokat egyáltalán nem használom.
-
szezso15
addikt
válasz
lypen99 #305678 üzenetére
Én is 11-ről váltottam pont, nagyon szerettem azt a telót.
4 évig használtam, 84%-os akksival kapta meg mutterom tőlem. Az biztos, hogy annak a 84%-os akksijához képest kb. 2x-szer annyit bír a 15+ az én használatommal. Egy nap alatt még nem sikerült lemerítenem, bár nem vagyok power user. A legdurvább eddig egy pozsonyi út volt, kb. 2,5 óra navi, zene BT-on, pár fotó elkattintva, plusz random nyomkorászások (pl. Google Maps), akkor volt 48%-on a nap végére úgy, hogy 100%-kal indultam itthonról kocsival.
Összességében nincs meg az a wow-faktor, mint amikor az i7-em cseréltem le az i11-re, ott rendesen a földön volt az állam. A kamera sokkal jobb, de nem eget rengetően (bár nem vagyok fotós szakértő), a kijelző sokkal szebb, ott azért látszik a más technológia meg a jóval több pixel, de nekem az i11-gyel se volt semmi bajom. Jó a dynamic island, de ellennék nélküle is.
Szummázva én nem bántam meg a cserét, 4 évente cserélek telefont, de azért nem tettem le a hajam a hatalmas fejlődéstől.Ha egymás mellett lenne a két telefon, akkor nyilván feltűnőbb lenne a sebesség, kijelző (a múltkor megnéztem valamit a mutteromnak adott i11-en, azért sokkal fakóbbnak tűnt hirtelen), stb., de akkora ugrás nem volt, mint az előtte lévő váltásnál.
Remélem ez elég infó.
-
válasz
lypen99 #283114 üzenetére
Valamennyi melegedés van,de ez a wireless töltésnél mindenhol jelentkezik,viszont 7,5W-nál nem lesz nagy gond hiszen ez annyira gyenge teljesítmény,hogy nagy melegedésre nem kell számítani.
7,5W-hoz viszont minimum 10W-os töltőfej is kelleni fog,de gondolom akad ilyen otthon. -
Imy
veterán
válasz
lypen99 #279988 üzenetére
Igen ez teljesen igazad van.
Nehéz dönteni, hogy egy teljesen új, garanciális 11-es, vagy egy OLED-es vagy akár jobb HW-es 11 pro vagy max vagy 12.
11-től nem óckodok, csak kíváncsi vagyok ki hogyan döntene.Ha a véleményeket meghallgatom az nem hátrány, mindenki másképen látja.
-
válasz
lypen99 #279354 üzenetére
Mindegyik tok alá bemegy a por,még a passzentosba is,időnként minden tokot le kell venni és megpucolni ha akar az ember bajt.
A belül szövetes tok kevésbé porosodik,ha nagyon aggódsz,akkor ilyet kell keresni (pl gyári bőr/szilikon és a legtöbb bőrtok),de ezeknél is be fog menni valamennyi por,a takarítást a szövetesnél se úszod meg.
A legbiztosabb karcmegelőző megoldás,ha a hátlapot lefóliázod és úgy rakod a tokba.
Vehetsz rá sima átlátszó fóliát is (matt,vagy fényes) pl Slickwrap-ről,de sok mobilosnál is találni ilyesmiket. -
Gicz
addikt
-
válasz
lypen99 #279023 üzenetére
Attól függ mire kell.
Nekem például értesítésekre,időkijelzésre és bankkártyás fizetésre bőven elég a Xiaomi Watch S1 Active is.Mediamarkt 60k.
Akkuban elég jó,Always On kijelzővel megvan az 8-9nap,nélküle pedig olyan 2 hét.
Edzés részéről és annak pontosságáról nem tudok nyilatkozni,arra én nem használom,lusta dög vagyok.
Ha mindeféleképpen AW kell,akkor keress Hardveraprón egy használt,de garis előző generációs SE-t,szép darabokat is lehet találni 85-95k között. -
-
-
TechN7ne
nagyúr
-
Norbi.
őstag
válasz
lypen99 #262559 üzenetére
Ez használattól függ. Nekem pl egyik sem, de van, akinek simán kihúzza. De, ahogy írták, sok múlik az akku állapotától, Xs, Xr, kicsit többért Xs Maxot lehet ennyiért venni, 2-3éves készülékek, szinte kivétel nélkül lassan akkucserések lesznek, ez gyári akkut nézve 25e.
Ha az újkori akkuállapotot nézzük, ebből a generációból az Xr és az Xs Max bírja legtovább. -
bnorci71
addikt
válasz
lypen99 #229658 üzenetére
részemről
+kisebb méret, de mégis nagyobb kijelző
+a régi SE design
+jobb kamera
aku engem nem érdekel, de többet kellene bírnia
-az ára meg, hogy 4hónapja vettem az SE2020-tnekem általános felhasználásra egyébként az SE tökéletesen megfelel, mantrázom is magamba "nincs szükséged a 12minire"
itthon az udvari zenehallgatásra használom a régi SE-t hááát nem gondoltam volna, hogy ilyen kicsi kijelzője volt
-
Gaben92
őstag
válasz
Többiek nevében nem tudok nyilatkozni de én azért veszem a 12 minit mert az számomra elfogadható méretben. Az SE2020-at pont amiatt nem vettem meg ami miatt annó a 6-ot sem már. Nagy... Van egy 5S-em és egy SE-m (saját/céges) és ha idén nem jött volna a mini akkor a sajátom egy SE-re (nem 2020, 1st gen) cseréltem volna.
A 12 mini egészen addig marad amíg az Apple nem ad ki még kisebb iPhone-t. Az álom nálam még mindig az 5S/SE méret teli képernyővel, a 12 mini majdnem hozza ezt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nekem a legjobb méret még az i6-i8 volt, azóta kénytelen voltam venni nagyobb telefonokat, mint az X-XS-11Pro, azok se rosszak, de az igazi méret amit említettem. Most a mini-ben kapni fogok egy kicsivel kisebb méretet mint egy i8, cserébe nagyobb kijelzővel, erős hardverrel, jó kamerával, Face ID-vel, szóval nekem egyértelmű a mini a befutó.
-
Razzul
őstag
válasz
Egyáltalán nem gyenge az SE2020, átlagos használat mellett teljesen jó telefon csak érdemes tudni hogy az ember mit vesz. Sok az eltérés a 12 minihez képest:
5G, OLED kijelző, ultraszéles kamera, HDR videórögzítés, optikai zoom, jobb ütésállóság, U1 chip, illetve faceid (nem mindenkinek előny).
Ne érts félre, nem meggyőzni akarlak, mert teljesen a te szubjektív véleményeden múlik. Én is ismerek olyan embert akinek teljesen elegendő lenne az SE tudása. Talán ami a leginkább fájó kompromisszum ennél a telefonnál az az LCD panel és a valamivel gyengébb üzemidő, de ha most is egy régi SE-t használsz ez nem biztos hogy téged zavarna.
Miért váltanál ha ezen gondolkodsz?
-
aujjobba
addikt
válasz
lypen99 #229184 üzenetére
Series1-et hajtok már három éve, elvagyok vele egyelőre még.
De ilyet már nem érdemes szerezni mert a szoftveres támogatása lejárt. Mármint kisebb javítások esetleg jöhetnek, de már a legújabb főverziót nem kapta meg.Lassan érik már a csere, de az újak 120-nál kezdődnek, Series3-at meg megint nem érdemes már 87ért megvenni szvsz.
-
aujjobba
addikt
válasz
lypen99 #229176 üzenetére
Xr-en úgy van, hogy a bekapcsolo gombot megnyomom kétszer bejön a Wallet, faceid fel is old.
Ott pedig írja is hogy tartsam közel a terminálhoz.
Gyakorlatilag ennyi.Apple watch-csal szoktam használni általában, ott nincs azonosítási lépés (megvolt amikor reggel feloldottam az órát).
Ott csak duplakatt a gombon, bejön a Wallet és már fizethetek is. -
lypen99
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest