- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
nOvOp #297493 üzenetére
Szia!
Ez a szinkronizálási kapcsoló be van nálad állítva? [kép]
Ha igen, akkor megfigyelésem szerint szükséges még egy lépés az üzenetek megjelenéséhez: nyisd meg az Üzenetek alkalmazást és csatlakoztasd töltőre az iPhone-t.
Nálam 67,6 MB adat van benne, ezt kb egy perc alatt állítja vissza. Nálad esetleg elírás az a 36,4 GB adat, ami az Üzenetek apphoz tartozik? Ha igen, akkor neked sem kell sokat várni arra, hogy újra ott legyenek a telefonon. -
Viper26
nagyúr
-
burgatshow
Topikgazda
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
nOvOp #255693 üzenetére
Ami adatot tudna rolad kiadni a beleegyezesed nelkul vagy az egesz telefont feloldana, azok nem mennek lock screen-en. Az alkalmazas futtatas peldaul kiadhatna adatot rolad, ha mondjuk a Messages vagy a Mail nyilna meg automatikusan egy automatizacio menten.
Az, hogy a keszuleket lerakod energiatakarekos modba egy automatizacio menten az nem arul el rolad semmit.Ilyen szemmel nezd.
-
nOvOp
senior tag
válasz
nOvOp #244763 üzenetére
Hozzáadtam a lányomnál az Apple ID-t is így már a telefonszám és ID előtt is van pipa, de továbbra sem érhető el a Face hívás kontaktból. Próbáltam újra felvenni, új kontaktként (telefonszám+mail cím), de nincs változás. Force reset is volt utána.Végül most mégis sikerült. Először hozzáadtam a face ID-mat én is, utána ki-be kapcsoltam a Face-t. Lehet, hogy csak az utóbbit kellett volna, de most már megjelenik a Face hívás és üzenet lehetőség is lányomnál.
-
herdsman12
őstag
válasz
nOvOp #240342 üzenetére
Nyilvános naptárra bárki feliratkozhat az URL ismeretében és nem kapsz róla értesítést, vagyis soha nem tudhatod, hogy valaki esetleg tovább passzolta.
Az URL annyira bonyolult, hogy kizárható a véletlen csatlakozás.
Eddig nem találkoztam nyilvános adatbázissal, de...
Csak OS rendszerről elérhető. -
atirag
őstag
válasz
nOvOp #237487 üzenetére
Sajnos nem sokat tud ezen a téren. Az aznapi hívásokat csoportosítja ha az info gombra kattintasz. A név melletti szám utal arra hány hívás volt és azt részletezi az info gomb alatt.
Ha törölsz a lista aljáról akkor jön elő az előtte lévő hívás. Talán egyszer összefűzi ezeket az információkat. -
oliwire
őstag
válasz
nOvOp #236707 üzenetére
A rendszerszolgáltatásokon belül a mozgáskalibráció és távolság, meg a rendszer testreszabása
Az előbbit csak akkor érdemes bekapcsolva tartani, ha sportolás miatt is használod a telefont, az utóbbi meg a night shift naplemente-napnyugta bekapcsolásához kellett.
A night shift-et most időzítve kapcsolom, 20:00-6:30 között, és így nincs szüksége a helymeghatározásra. Minden más bekapcsolva maradt, de mégsincs fent már az üres nyíl, hogy helymeghatározás lehetséges. -
tboldi
nagyúr
válasz
nOvOp #236034 üzenetére
Majdnem ilyet vettem anno, de visszamondtam a rendelést, mert rájöttem, hogy az USB-C csak bemenet, ha valódi gyorstöltésre van szükség PD-vel, akkor azt nem tudja.
Inkább egy Acme PB301-et választottam. Igaz, drágább, de nem bántam meg.De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, jó lesz. Bármi, ami Qi szabványú, működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest