- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Ez a pár napos szünet ráébresztett arra, hogy mennyire függővé váltam 14 év alatt...
Azt hiszem hogy ilyen kiesés sosem volt, sőt...
Szerencsére már minden megy tovább, és ahogy olvastam, tanultak az esetből, hajrá fiúk -
CrAzY88
aktív tag
válasz
In-Whisky #338236 üzenetére
További Google [Találat]
De amúgy lehet segítene ha kikeresnéd a Codec-et, törölnéd a mappájából majd újra telepítenéd. Persze ha jól értem egyszer már telepítetted, különben nem emelted volna ki a köszönetnyilvánító posztodban.
Én mindenképp a Codec kitúrását javaslom, nincsenek jó emlékeim a sok külsős program telepítésének hatásairól Windowson, persze lehet azóta már javult a dolog, eltelt azóta pár év.. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Szabi® #334286 üzenetére
A lényeg az automatikus és rendszeres mérés, illetve a szükséges instant mérésre való lehetőség.
Azt látom hogy kissé elfogultan állsz hozzá, természetesen szíved joga, de azért az informálódottság sem az ördögtől való, legyen ez akármilyen téma.
Ajánlanám figyelmedbe Mogyorósi Csaba videóját, ami egy ezzel kapcsolatos történetet dolgoz fel. Nyílván rengeteg hasonló történetre lehet bukkani, ami alátámasztja hogy komolyan kell venni és hasznos eszköz, ha épp megmentheti az életed. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Killing #324434 üzenetére
Rokony 16 Pro-ját ma kínoztam kamera ügyileg kb 10 percet, langyi lett a végére. Szerintem annál nagyobb apmerzabáló alkalmazások csak a játékok lehetnek, illet FB, Insta és társai.Azt azért ne felejtsd el hogy ebben még komolyabb képérzékelők vannak amik tudnak zabálni, illetve ahogy nézem, a szoftver is melózik a látványon elég szépen.Plusz gondolom a proci sincs visszafogva ha valami komolyabb meló van.Most nézem a képet...
Benne van a válasz...
Így már magam sem értem hogy miért válaszoltam erre hsz-re.
Még te is leírtad, lehet fáradt vagyok.
Ez, az hogy még pakolja a cuccait, megnézi mi- hol van, miért, ki-kivel van, stb.
Meg hát még nem fejezte be minden dolgának a frissítését, volt hogy valamit megnyitottam aztán 1 óra múlva már máshogy nézett ki. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
havri1 #313556 üzenetére
Mivel elég nagy "nézetletérések" voltak/vannak/lesznek a Meta és az Apple közt, úgy szívatják egymást ahogy csak tudják.
Ennek egyik eredménye hogy már nem szinkronizálja az értesítéseket a Mac és az iPhone alkalmazás között, ennek eredménye hogy folyamatosan értesít a telefonon az új üzenetekről miközben ugye azok akár azonnal olvasottak.
Legjobb emlékeim szerint Watch-ra is volt annak idején app, ami már nem elérhető, és az üzenetekre sem lehet válaszolni illetve az órán már nem jelzi a Messenger hívásokat.
Szerintem ennek az egyik folyománya hogy szándékosan ejtenek ilyen hibákat. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Morris #310265 üzenetére
Apple tv még megoldás lehet, igaz hogy ez a legdrágább megoldás, de bármelyik tv okos lehet vele.
Jó tévé, lekerült a nyaralóba pont ezen okok miatt pl elbutult idővel, de új Sony A8 került a helyére. Tv-ben is szeretem a Sony-t.
Ha nem lenne iPhone, a telefonom is tőlük lenne. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
abrtom87 #308013 üzenetére
Basszus, de bosszantó... Anno más készülékkel, lehet hogy más rendszerrel történt, a lényeg hogy én is kitéptem a hajam... talán PS4?!
Még olyan ötletem van hogy nézd meg hogy melyik alkalmazás fér hozzá a helyi hálózatokhoz, illetve van-e VPN-ed, ami talán bele tudna kavarni a dolgokba (nem hinném hogy lenne akkora befolyása a hálózathoz, igazából csak elmélkedek).
Admin-ként leradíroztad már a Router beállításait?Esetleg csatornát váltani?
Vagy lehet hogy a tűzfallal került tűzharcba a telefonod?Próbáld ki asszony telefonján hogy csinálsz azon egy Hotspot-ot, és rácsatlakozol. Ha működik, akkor evidens hogy a router másnapos, vagyis valamelyik paraméter tévedt el a beállítások között, és nem a telefonod Wifi-je távozott az örök vadászmezőkre..
Remélem segít valamit az agymenésem.
Szerk: radírozás -
CrAzY88
aktív tag
abrtom87
Lehet bagatell kérdés, de törölted az ismert hálózati listából, majd újra csatlakoztál? Illetve a DHCP újraosztása lehet segítene.
ugforma
"Nagyon túsz? A helyzethez hozzá fér?"'
Mióta van bekapcsolva? A funkció kicsit gyenge elmével rendelkezik, úgy tudom hogy kell neki kb 2 hét mire beleszokik a szerepbe, és kell neki az is hogy a helyzethez hozzáférjen. Pl csak otthon működik, vagy ahol rendszeresen töltöd, és/vagy alvás idő alatt. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Scrake^;DD #294000 üzenetére
Szerintem az intelligens HDR funkció nem tud minden esetben érvényesülni, elég lehet lehet egy apró részlet ami megzavarja illetve elbizonytalanítja, és onnantól fogva lehet hogy el is engedi a dolgot.
Ez csak ötlet, sajnos ebben a pillanatban nincs lehetőségem kipróbálni.De ez tényleg csak egy szerény vélemény, bármiféle szakmai felhasználás szigorúan TILOS!!4!
Szerk: van bármiféle negatív hatása a használat közben, vagy csak elvi kérdés, és csak a megértésére irányul az érdeklődés? -
CrAzY88
aktív tag
Nem konkrét válasz egyik posztra sem, inkább tapasztalat megosztás, illetve segítség kérés:
Nekem egy 2015-ös Lexus IS300h képezi a tulajdonom.
A lényeg, ha rajtam van a Watch ami ugye a telefonhoz csatlakozik, időnként megakad a zene (droppol) ha Bluetooth kapcsolaton van az autóval az iPhone. Kábelen csak hosszabb távnál van kábelen a kocsira kötve a telefon, akkor eszébe sem jut ezt csinálni.
Van erre valakinek ötlete?
(azóta nincs rajtam a watch ha tudom hogy kocsikázás lesz.]kicsit megakad a zene,
-
CrAzY88
aktív tag
Ha jól értem a problémád, csörög is, nem csak rezeg.
Erre az a megoldás hogy beállítod az ébresztőt a telefonon, és hangnak: Semmi.
Remélem segítettem
Szerk: ez válasz akart lenni a #286502 hsz-re. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Reverting #286424 üzenetére
Ez engem is érdekelne, iPad-re meg telefonra írtam automatizálást ami jelez 80%-nál, de Watch-ra nem találtam semmilyen megoldást, és sajnos az automatizálás sem megy ugye...
iPad-re és iPhone-ra privátban szívesen leírom a menetét, Watch-ra sajnos én is várom a megoldást. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Roland8622 #262176 üzenetére
Sajnos most peches vagy, mert nagyon ritkán van ekkora gebasz, és pont kifogtad egy új eszköz vásárlása napján
Remélem hogy nem a keletiek randalíroznak, bosszú gyanánt a kapitalista eszme-nagykövet ellen...De ez nem is érinti mélyen a topikot, kivéve ha ez rendszeressé válik, és kiderülne hogy tényleg ők voltak.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
szabonagyur #261717 üzenetére
Próbáld meg elsőnek a tv-t újraindítani, aztán a telefont is ha még mindig fel dobja.
Ha ezek sem segítenek, akkor a funkció ki-be kapcsolása talán segíthet még. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
nederlanden #259111 üzenetére
Nem kötekedésképpen csak egyszerűen tényleg érdekel, csináltál összehasonlítást ugyanarról a témáról, ugyanabban a környezetben, beállításban?
Csak mert ugye a matek azt adja hogy ez így ebben a formában nem normális. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
KubanitoS #258243 üzenetére
Ezt a beégés dolgot eddig csak két darab Samunál láttam, de azok viszont kaptak rendesen okot arra hogy beégjenek: az egyiken a kijelző sosem kapcsolt ki, kb mindig magas fényerősségen verette magát, mindig csak ua. tartalom ment rajta vagyis a Home Page a droidon (asszem sima S7), a másik a nővérem S6 Edge-dzse volt, aminek a kijelzőjébe a billentyűzet égett bele elég szépen.
Szóval szerintem fejlődött a technológia, nagyon sokat javult. Nekem valami A8-as Sony OLED tévém van. Sokszor hagyom úgy a yt-n ahogy van, semmi jele nincs a bajnak.
Meg amúgy is, ezek csak használati tárgyak...
Lehet hogy tévedek és hülyeséget beszélek, de nem lehetne okos megoldás egy fasza telefont venni privát felhasználásra, és valami sz"rt a navira?
Kb biztos hogy odavágja az aksit, aztán még lehet hogy a kijelzőt is. Mint minden telefonnál, ennél is nyűgös és drága buli bármit is cseréltetni.
Erre használni egy Flagship-et szimplán hülyeség. "Szerintem.
"Ez a komment nem tükrözi a weboldal-tulajdonosának, illetve a Föld lakosságának a véleményét sem. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
icecave #249169 üzenetére
Az újrapárosítás lehet hogy megoldja, én alapból azzal kezdtem volna.
Ha nem oldja meg, akkor lehet hogy valami gebasz van ott azzal a fülessel.
Ha a probléma fennmarad, akkor mindenképp próbáld ki egyesével őket, és akkor már közelebb jutsz a megoldáshoz, mi lehet a ludas. -
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
majestic #244050 üzenetére
AirPods 2
A 3. pont ez esetben érvénytelenné válik, viszont az első kettő érvényesül.
A Bluetooth technológia miatt természetesen mindegyik kompatibilis, de legjobban nyílván a sajátgyártású fog beépülni az ökoszisztémába, persze ha van olyan (van Mac, iPad, stb).
Egyébként szerintem mindenképpen márkás fülesek között nézelődj: Sony, Bose, Sennheiser, stb, stb..). A gagyi sz*rok csak tönkrevágják az élményt.
De ha mégis belefér az AirPods 2, akkor azt ajánlom, én is azt gyötröm már másfél éve, teljesen megfelel nekem mindennemű használatra. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
antocskin #242686 üzenetére
Szerintem router vagy szolgáltatói hiba miatt lehet, de hogy pontosan mi…
Router alatt értem, hogy valami IP vagy DNS gond lehet. Nekem a PS4-et szívatja, nem gyenge eredménnyel
De mivel nem igazán köt már le 1000 okból kifolyólag, így aztán nem igazán szórakoztam vele, hogy rájöjjek mi lehet pontosan a gond.
Nekem hibátlan a WiFi Call, bár ennek ellenére ugye, a PS4 van szopóágon. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
GreenGoblin #242684 üzenetére
Ez teljesen így van. Nekem a térerőm gyászos itthon, de van WiFi Call, így aztán amikor tudom hogy egész nap itthon leszek, csak arról megy. Minden más esetben sz*rok bele
De utcán repülőben van, csak akkor kapcsolom be, ha én el akarok érni valakit, nehogy már merüljön, elvégre mobiltelefon…
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Major Lion #242681 üzenetére
Én befejeztem vele az erről zajló diszkurzust…
Na de hogy ON is legyen, tényleg elképesztő hogy mennyit fejlődött már ezeknek a moduloknak a fogyasztáscsökkenése. Sokszor még éjjelre is csak akkor teszem repcsibe a telefont, ha pont nem tudom beütemezni a töltést reggelre, mert melózni/vásárolni/stb kell mennem egyből ébredés után.
Az iPad meg sosem megy repcsibe, kb semmit sem merül másnapra. Semmilyen számottevő merülésre nem emlékszem azon sem. Watch is búg a Bluetooth-on, WiFi-n egész nap/éjjel. Még akkor is, ha itthon hagyom, mert mechát van épp kedvem hordani.
Szerintem többet árt mint használ a ki-be kapcsolgatás.
Na meg a komfort mindenek felett -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Major Lion #242677 üzenetére
Köszi a tippet, de már találtam a darkneten egy sokkal tutibb tippet!!44négy!
Ki kell kapcsolni az egészet a p*csába’ -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Hegyirabló #242666 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, a fizikát senki sem próbálta meghazudtolni. A lényeg nem is ebben van. Azt írtam hogy nem produkál olyan mértékű merülést, amely miatt megéri ki/be kapcsolgatni. Egyáltalán nem fogsz tapasztalni jelentős mértékű merülést, ezt próbáljuk a kollégákkal kifejtegetni.
Mivel nem emlékszem pontosan hogy mennyi mA/h fogyasztással bír (talán 2 mA/h, de majd kijavítanak), így inkább arányszámmal próbálom meg érzékeltetni a mondanivalómat. Anno egy nap alatt a 100% aksi töltöttségből 20%-ot evett meg egyedül csak a Wi-Fi modul, mára ez leredukálódott nagyjából 4-5%-ra. Ezt nem nevezném jelentős merülésnek. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Hegyirabló #242657 üzenetére
Ezek a modulok már sokkal-sokkal energiatakarékosabbak, mint anno voltak, vagyis anno, ahol leragadtál… De mindegy is hogy mit írnak neked, te jobban tudod.
Részemről le is zártam.
Szerk:
tboldi: nem néztem utána
Mint látod, engem nem érint, egyszerűen csak működik -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Hegyirabló #242654 üzenetére
Miért merülne jobban?
Kb 10 éve nem kapcsolgatom a wifi-t ki/be, semmi érdemi merülést nem mutat. De még az óra sem azzal a hangyányi aksival sem.
Amúgy meg a távolságmérés miatt szükséges, pontosabban meg tudja határozni a telefon-óra közti távolságot.Hogy ezt miért nem közlik az userrel? Mert nem számolnak azzal, hogy az user megragadt 2010 környékén.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Krisz79 #239838 üzenetére
De igen, szépen le is rajzolja neked.
Szerk: ha felmerülne esetleg még pár kérdés. [Watch fórum] -
CrAzY88
aktív tag
válasz
TechN7ne #239671 üzenetére
Kik kezdték el lassítani?
Én az enyémet már lecseréltem, de még van a családban 2 db Xr, cica bajuk, ugyan olyan gyors mindkét telefon mint új korukban, nem tudom mire gondolsz.
Ráadásul a párja nem 4K videók vágására fogja használni hogy kiütközzön bármiféle különbség. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
GreenGoblin #239499 üzenetére
Téged miért zavar ha be van kapcsolva?
Ezek az eszközök ökoszisztémában vannak, némelyik-másik még szimbiózisban is, ezért vannak folyamatos kontaktban. Kivéve ha az erőszakos felhasználó jól meg akarja neki mondani hogy ne blútúszojjá’.A wifit miért nem tudod rendesen kikapcsolni?
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
atirag #238551 üzenetére
Én imádtam a Xr-t, csak mivel jobb szeretem a kicsi telefonokat, így nem tudtam elengedni a 12 Mini-t. De amúgy nem cseréltem volna le csak a szögletes ház miatt, nekem nem tudott volna annyival többet adni. Aksi fasza volt, a kamera is nappal, súlya... az van
Persze, sokkal jobb a 12 Mini mindenben, de túl tudtam volna élni, ha nem lenne, vagy csak kicsi kiadásban. (ami ugyan úgy nézett volna ki, nem mint a 2nd SE. )
Teljesítményre van iPad 11 Pro 2020, meg PS4. Én “csak” az iPhone 4 óta vártam egy kicsi telefont, és hát jött. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238544 üzenetére
Nekem azért fura, mert én kb kínzom a fülest, és épp hogy volt néha anomália. De amit te tapasztalsz, az kicsit sem normális. Mindenképp járj utána, ez nem normális egy ilyen árkategoriában. (másikban sem, de 70 ezer, az 70 ezer...).
Tessék panaszkodni, asztalt verni, cseréljék ki szépen.
Szerk: (nincs mit, és bocsi)
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238540 üzenetére
Tudom, mindenki okosabb utólag, de ÉN pl már az első, max második hónapban vittem volna verni az asztalt, egy ilyen árkategóriában nem viselek el banáris hibákat.
Mindenesetre mindenképp próbáld meg legariztatni, reméljük a legjobbakat. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238499 üzenetére
Mióta vannak ezek a hibajelenségek?
Szerintem egy próbát megérne, de te tudod. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238490 üzenetére
Nem rád reagáltam így
Na de azt sem mondtad, hogy megtisztítottad-e!?
Nálam az segített. Csak simán a füles végén lévő érintkezőket meghúztam fel-le párszor a polómon, és utána töltött szépen. De elsőre reggel elég nagy meglepetés volt, hogy le volt merülve.Mindenesre ha így sem megy, akkor még fülpiszkálóval a tokban lévő érintkezőket is tisztítsd meg. Ha ezek után is ér meglepetés pár napon, esetleg héten belül, tényleg cseréld le.
(te nem az AirPods-ra mondtad
de mindegy, engedjük el ezt a részét, túl lett beszélve)
Szerk: Erre nem is gondoltam, icecave-nek igaza lehet
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
lugosi #238484 üzenetére
Ezt most komoly?
Feltettem egy segítő szándékú kérdést, még arra sem méltat, hogy válaszoljon, hátha segíthet a kérdés.
Oszt’ még bunkó sem voltam, az eladást sem neki címeztem, erre reagál egy hülyeséget. Persze az ember meg már válaszol, mert nem kuka.
Erre én kapom az iránymutatást hogy inkább segítsünk...
Ezt a vonalat el is engedtem inkább, csak felhúzom magam. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238482 üzenetére
Amúgy, én azt vettem észre hogy minden nyűgöd-bajod van ezekkel a készülékekkel, miért nem te adod el?
(vagy akkor most mindenki más is adja el, mert neked rosszul állnak a csillagjaid?)
Nem személyeskedni szeretnék, de szerintem már tönkre tette az életed, és már csak daccból szívat.
Nekem nagyon sok év alatt nem volt vele ennyi problémám (de még robotossal se), mint neked amennyit leírtál ide.
Szerk: nekem ráadásul napi használatban van az iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, AirPods. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238476 üzenetére
Meg van tisztítva az összes érintkező? Nekem 2x volt ilyen 2 év alatt, mindkétszer állt a zsír az érintkezőkön. (akkor még étteremben dolgoztam, és faszán összefogdostam zsíros kézzel
)
Én megyek is a sarki törökhöz eladni az iPhone-t, ez tűrhetetlen fizikai tulajdonság, mi az hogy becsillan(hat) a lencse? -
CrAzY88
aktív tag
válasz
MasterMark #238466 üzenetére
Hagyd rá
azappleakkorisszar
Csak néhány lencsével van több benne, ergo többszörös becsillanás is létrejöhet, ellenben egy strapabíróságra kihegyezett géppel, amiben minél kevesebb van, annál jobban bírja a nyüstölést.
g4mer: ha már beleállsz valamibe, legalább előtte járj egy kicsit utána, így csak lejáratod magad a tudatlanságoddal. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #238417 üzenetére
Próbáld meg újrapárosítani. Jobb ötletem nincs sajnos
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
lugosi #238329 üzenetére
Én még nem találkoztam ezzel a problémával szerencsére, de neked szerintem a horoszkópoddal lehet valami gebasz, mivel már nagyon régóta küzdesz ezzel a problémával ha jól emlékszem, mindegy hogy állítod vissza a telefonod
(lehet nem te voltál, akkor bocsi
)
Ha zsebből veszed ki, és mondjuk letakarod a FaceID-t, akkor is jön a jelenség? -
CrAzY88
aktív tag
válasz
TechN7ne #238291 üzenetére
Hogy őszinte legyek, én is üdvözlöm az ötletet, pont ezen okokból kifolyólag is, meg talán visszaszorul a lopkodás is.
Igen, én is láttam még anno ilyen telefont, bontott kijelzővel (fakó sz@r utángyártott kijelzővel), persze hallgattam hogy milyen rossz színe van kijelzőcsere után, milyen fosh az Alma...
Bár amióta elköltöztem Magyarországról, azóta nem igazán fenyeget a tolvajkodás veszélye, de annak idején elszenvedő alanya voltam egy (késes) rablásnak a Boráros téren...
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Cingáriusz #238285 üzenetére
Értem a fájdalom okát, engem is idegesítene, én csak elmondtam hogy miért van ez így.
Nálam ez egy olyan dolog, hogy ha netán félreteszek egy működő készüléket hosszabb távra, (Pl jelen esetben a volt tulajdonosa, gondolom elengedte az IOS vonalat, és ezért felejtette el a jelszavát) kiütök belőle mindent, aztán gyári beállítás és kész.
Csak ugye sokan nem foglalkoznak vele, aztán ilyenkor jön a szívás. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Cingáriusz #238278 üzenetére
Ez a lényege, hogy ha ellopják tőled a telefonod, ne férjenek hozzá+ ne is tudják semmire sem használni.
Mármint eddig alkatrésznek eladták azok, akik sajnos ezzel foglalkoztak, de már az sem fog tudni teljes gázzal, mivel már összepárosítják gyártáskor az alkatrészeket, és cserét max a nagyon hivatalos szervizek fogják tudni megcsinálni, mivel újra párosítani kell hogy tökéletesen funkcionáljanak.
Szóljon bele valaki, aki esetleg tisztábban látja -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Nordik #238151 üzenetére
Jó a kérdés, inkább nem mondok semmit, nem szeretném hogy bármit is elveszíts, ráhagyom a szakértőkre a dolgot
Ebben a formában még nem csináltam a dolgot, nem szeretnék senkivel sem kiszúrni.
Azt hiszem csak az iCloud ezt megoldja, de előtte várj meg pár másik választ kérlek. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Nordik #238143 üzenetére
Semmi gond
Mindig felülírja a régit, különben sosem lenne elég iCloud tárhelyed
Nem tudom pontosan, hogy mi a gyári beállítás, de úgy tudom, hogy ment mindent is, és ez gyári beállítás. DE ezt jobb személyesen ellenőrizni a biztonság kedvéért. Felelőséget nem vállalok!!
Mindenképp nézd át egyesével! -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Sungoo #238137 üzenetére
Én is szerettem az Xr-em, de nekem sajnos nekem nagy. Otthon van alma TV a tartalomfogyasztásra (OLED tévével), ha meg az úton vagyok, a kisebb telefon jobb nekem. Ha lett volna éjszakai mód benne, lehet hogy még mindig meglenne, csak hát az új tévé is OLED, és már az iPad esetében is kicsit zavaró az OLED hiánya (élénknek élénk, meg színhelyes is, de fekete az nuku).
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Thewent12 #238111 üzenetére
Nyílván személyes véleményt ír le mindenki, ez nem is vitatéma
A 120 Hz engem pont nem érint, meg úgy a többi sem (Notch majd idővel el fog tűnni, bár nekem tetszik), csak a vírus miatt lenne jó a Touch ID, de úgy nagyon sosem szerettem. Nem zavarna ha lenne, de nálam nem perdöntő.
A kamera.... annak tudnék őrülni, ha lenne egy zoom-ra képes optika (1x-3x pl), és egy ultraszéles. Lassan nem tudod megfogni a telefont, mert a hátulján mindenhol lencsék lesznek....
Az aksi meg olyan dolog, hogy egyensúlyba kell hozni az aksi méretét, a SoC teljesítményét, és a készülék méretét. Elég labilis talaj, mindenkinek nem lehet megfelelni.
Gaben92: elképzelhető hogy nem emiatt, vagy nem csak emiatt van, de magát a jelenséget most figyeltem meg pár hónapja, hogy elég erősen meglendült, -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Thewent12 #238103 üzenetére
Nem azt írtam hogy nincs igazad, hanem a bullshit kifejezést tartom erősnek.
Az aksi időt mondjuk én is furcsállom, gondolom a mágnesnek is köszönhetjük, meg hogy némileg a ház is vékonyabb lett.
Viszont hogy könnyebb és laposabb, nekem kifejezetten felüdülés (igaz hogy minim van, de ezt a 12-es széria hozta magával). Volt Xr-em, volt a kezembe a 11-es széria összes példánya, nekem téglanehéz az összes felsorolt.
De persze kinek, mi...
Sajnos már tényleg nem lesznek olyan hatalmas ugrások, mint anno voltak.
Neked mi lenne a megfelelő fejlesztés hogy meg legyél elégedve? Kíváncsian várom -
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
szabonagyur #237321 üzenetére
Azt hiszem, ezt hívják fogyóeszköznek. Ismerem a jelenséget, csak nem tudok azonosulni a twofatcat által emlegetett törvénnyel.
Én mondjuk ezt kivédtem egy nagyon elmés csellel hogy ne törjön meg a kábel. Mindig is utáltam a kábeleket. Vettem egy AirPods-ot.twofatcat: én ezt tudom nagyon jól hogy törvény írja elő, de a törvényt ők találták ki, #nehogymánekünkfranciáknakfülesnélkülazepölhozzontelefonthanemhasználjukinkábbkidobjuk gondolkodásmódból kiindulva.
Legalábbis én ezt így tudom. Talán tévedek?
Lehet hogy csak én látom ennyire erőszakosnak ezt a hozzáállást, akkor viszont tévedek. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
telefonmágus #237317 üzenetére
Ezt speciel elfelejtettem.
Ha eladod a telefont, füles marad nálad. Szóval fülesed mindig lesz. A töltőnél ugyanaz, csak nem higiéniai okokból. Minek balhézták ki ezt a franciák? Vagy ők dugdossák egymás fülébe?Szerk: ahogy nézem, valamivel vastagabb is a doboz)
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
telefonmágus #237314 üzenetére
Nekem a Mini jött Svájcban olyan pici dobozban, hogy mondom véletlenül tokot rendeltem volna
persze aztán leesett hogy nincs +1 töltő fej, +1 füles teljesen feleslegesen
Mert hát a töltés megoldható csilió1 itthon kallódó kábellel meg töltőfejjel, AirPods-ot már réges-régen megvettem, ráadásul ami maradt füles az Xr után, úgysem megy tovább higiéniai okokból. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
SonyNex7 #237092 üzenetére
Behozták a hallásod védelmében. Aztán rájöttek (de leginkább a felhasználók) hogy autóban, otthon bt-n kivezetve szívás, mert fülesnek néz mindent, és állítgatja a hangerőt.
De a frissítés után megadod majd, hogy milyen eszközön hallgatod, és nem fogja többé piszkálni. Kivéve ha fülest adsz meg, vagy annak találja -
CrAzY88
aktív tag
válasz
nederlanden #236864 üzenetére
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
oliwire #236573 üzenetére
Ébresztés előtt 8 órával kikapcsolja az Apple TV-t, repcsibe a telefont+ne zavarj mód. Ébresztésnél ugyanez visszafelé, csak a TV-t nem kapcsolja be. Le frissíti az időjárást, akku állapotot, és ezt verbálisan közli is velem.
Ha szundira nyomom az ébresztőt, akkor bekapcsolja a WiFi-t, hogy ha akkor már esetleg magamnál vagyok, rá tudjak lesni a friss infókra.Ha töltőre kerül a telefon, lekéri a pontos címet, és a pontos idővel együtt beírja egy iCloud jegyzetbe. Ennek a fordított sorrendjét is meg akartam csinálni, de nem lehet sajnos.
-
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Dany007 #233208 üzenetére
Nekem meg tudta jegyezni hogy mik a paraméterek sötétben. Napközben sosem kellett utána állítanom se minin, se előtte az Xr-en sem. iPad-en is hibátlan.
Nem tudom honnan jöhetnek ezek az anomáliák...
Pl az akkumerülés sem, nekem éjjel 1% alatt volt óránként a merülés.
Kicsit összekaphatná magát az alma, manapság túl sok ilyen jellegű hibáról lehet olvasni... -
CrAzY88
aktív tag
válasz
V.Stryker #231740 üzenetére
Ennek ellenére senkinek sem ajánlom hogy mélytengeri búvárkodásnál ne hagyja a szárazföldön ezeket a dolgokat, én csak egyszerűen megosztottam a személyes tapasztalataimat.
Majd ráérek sírni ha beázik
Csak hát én szeretem kihasználni a dolgaimat.... Viszont erről a gőzös dolgokról nem hallottam
Mondjuk, nem gőzfürdőt veszek, teszem hozzá, nem bírom hosszú távon a forró vizet. Szóval lehet hogy azért sem krepált be egyik sem, mert tényleg csak vizesek lettek tulajdonképpen. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
YoSzabee #231732 üzenetére
Nekem mindig a kezemen van a Watch fürdés közben, amin ugyanúgy vannak mikrofon illetve hangszórórácsok, és semmi jele a penésznek. Pedig szépen kapja a vizet, naponta többször is akár. Most nagyjából egy éves.
Telefon pedig mindig velem a fürdőben, annak sincs semmi baja.
medencébe nyilván nem viszem, de néha beleesik a fürdővízbe, cica baja. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
lugosi #231708 üzenetére
Én is így gondolom.
Nem ismerek senkit, akinek bármilyen problémája lett volna a páralecsapódás miatt (beleértve Nokia 3210 és társai, amik még picit sem álltak ellen víznek, pornak azok a készülékházak).
Igazából nem tudom hogy ilyenkor milyen mértékű a páralecsapódás a készülékházon belül, de nem hinném hogy galibát okozna. Kívül természetesen nyirkos lesz, de az talán még jót is tesz neki -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Szabi® #230847 üzenetére
Azért az nem teljesen úgy van, hogy gyorsan levették hirtelen ijedtükben, felkiáltva hogy; jajj, mit tettünk...
Mint minden másik cég, az Apple is tudja előre a saját lépéseit, nem a reggeli kávé előtt döntik el, hogy mi legyen a mai teendő. Van tervük előre.
Ha valamit hozzáadnak a termékpalettához, valamit el is fognak venni, legalábbis az eddigi példa ezt mutatja. Nem fognak még ennél is több variánst forgalmazni. (Típus x tárhely x szín= nemszámolomkiderengeteg)De mindenesetre az teljesen igaz, hogy nem léptek most akkorát, mint előtte. Amin annyira azért nem is csodálkozom. Innen már még nehezebb nagy előrelépést felmutatni.
A kamera nekem speciel olyan dolog, hogy az Xr kamerájában csak az éjszaka mód hiányzott. Most már az is van
Nálam lehet hogy csere lesz a minire. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
bodorjanos #224222 üzenetére
Nekem most lesz 1 éves a telefonom 3 hét múlva, néhány kivétellel tartom magam ehhez a szabályhoz, és így 99% a becsült kapacitása.
Pontosan nem tudom hogy most milyen a kondíciója, mert nem szoktam figyelni a SOT-ot, de nem tűnt fel hogy túlságosan gyenge lenne. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Tompika1987 #223063 üzenetére
Ezt nekem is csinálta sajnos, úgy emlékszem hogy mind a kettőt letöröltem, és újra telepítettem. Emlékeim szerint ez volt a megoldás.
Amúgy rohadt idegesítőszerk: addig még nem jutottam el hogy megoldódott nálad
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest