- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
válasz
galuska95 #220499 üzenetére
Pillanatnyilag nincs jailbreakelve, az utolsó 2 visszaállítás óta nem is volt.
herdsman12:
Logikusnak tűnik amit írsz, a zenés dolog miatt is már sokszor kerülgetett a gutaütés. Ott betanultam hogy legyen mindig minden szükséges zene hozzáadva pc-n az itunes-hoz és akkor vissza fogja szinkronizálni. Nem szabad csak úgy ráhúzgálni a telefonra a zenét...
A végéhez: Tudom hogy ezt meg lehetne/kellene próbálni, de nem füllik hozzá a fogam. Szeretem a belakott rendszert, de eljön az a pont ahol meg fogom csinálni...
Azt nem értem miért nincs tele vele minden... Ez az egy ami pont erről szól [link] -
-
btudos
nagyúr
válasz
galuska95 #217670 üzenetére
Nézd meg más szemszögből. Veszel most drágábban egy telefont, ami a vásárlás pillanatában az elérhető legfrissebb, és várhatóan 1-2 évvel később avul el, tovább lesz kényelmesen használható, mint egy korábbi modell. Aztán ha ezt cseréled, veszel még egy telefont, szintén drágábban, mint az akkor éppen elégséges minimum, de ugyanúgy 1-2 évvel tovább használod, mintha egy olcsóbb modellt vettél volna. Ha 2-3 éves életciklust veszel alapul, ezzel már egy teljes készülékváltás költségét megspóroltad.
Nyilván ha nincs keret 11-re, akkor nem azt kell venni, de akkor a kérdés is másképp hangzana. Nem a XR ellen beszélek, valóban tök jó telefon a mai napig, de mivel a gyerekek fotózása merült fel mint legintenzívebb feladat, abban a 11 minden szempontból jobb kamerája sokat számíthat.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
galuska95 #217063 üzenetére
Mert ApplePay-el nem lehet ismétlődő (recurring) fizetést csinálni, én legalábbis még nem láttam ilyet. Nem arra való. Ezért kér minden szolgátató rendes bankkártyát előfizetés jellegű szolgáltatásokhoz.
Ami a maestro-t illeti... ez van... esetleg megpróbálhatod valami virtuális mögé dugni (revolut, simple, curve meg mittudomén mi van még ilyen), amelyik engedi és utána azzal kifizetni. Vagy kérsz a bankodtól egy normális bankkártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest