Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
A színezett acél keret nem kopik egy idő után? Úgy értem, hogy a színe nem fakul? Mert akkor a silver a legjobb választás a Pro modellek közül.
-
natë
nagyúr
Valahol van még valós készleten i13 pro 256? Ha tudtok, jöhet pü-ben
-
natë
nagyúr
iPhone 13 Pro-ból melyik a szebb élőben? (ugye már szinte sehol nincs, hogy meg tudjam lesni) Grafit vagy a Sierra Kék?
-
natë
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #253478 üzenetére
-
natë
nagyúr
Vodás i13 Pro-k függetlenek (előfizetéssel) ?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, használ valaki Spigen Nitro Force tokot? Nagyon szeretem, de nem működik vele a vezeték nélküli töltés...Másnál?
-
natë
nagyúr
iStyle meddig ül a rendeléseken? Pont kifogtam, hogy volt készleten i13Pro, lecsaptam rá, azóta semmi hír...Igaz "csak" 3 napja volt.
-
natë
nagyúr
Sziasztok, a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nagyon régóta iPhone-osnak vallom magam, azonban júniusban átnyergeltem droidra, Samsung telefont vettem. Nehéz volt átszokni, de mivel gmail-t, google maps-et, google photost, youtube premiumot, musicot használok, sikerült.
Most kijött a 13. Már sokkal gyengébben, de bennem van a bugi, a birtoklási vágy, viszont nincs itthon csak a párom SE2-je, semmi más az ökoszisztémából. A laptopom is Chromebook.
Lenne értelme így visszaváltani? Tudom, ezt nekem kell tudnom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
natë
nagyúr
Aki ios-szel használ snapseedet megnézné nekem, hogy tudja-e állítani a jpg tömörítést 100%-ra? Valamiért nálam nem engedi…
-
natë
nagyúr
Tegnap az i11-esem bezárta 2x az Apple Music alkalmazást rögtön indítás után, majd ma a fotózáskor fekete képernyővel megfagyott a kamera. Újraindítás után megszűnt a jelenség.
Valami beragadhatott? -
natë
nagyúr
Hogy tudom letölteni icloudból a fotókat eredeti, 12 mpx-es felbontásban?
Letöltöttem 10-et és kb. a felében, butítva tölti le. -
natë
nagyúr
A magyar árakat mikor fogjuk megtudni?
-
natë
nagyúr
Brutál a kamera...
-
natë
nagyúr
Jól gondolom, hogy érdemes januárban megvenni a 12-est a hosszabb garancia miatt?
-
natë
nagyúr
Az új beta igen jó akkuidőben nálam (SE 2020).
-
natë
nagyúr
A hivatalosan megjelent iOS 14 buildszáma 18A373, ami megegyezik a GM buildjével, így akinek már a GM verzió van fent, annak nem jelenik meg majd OTA a frissítés.
-
natë
nagyúr
Akkor most melyik a jobb: az OTA vagy az iTunes?
A végeredményt tekintve gyakorlatilag nincs különbség, mert mindkét esetben ugyanazok a fájlok kerülnek végül a rendszerbe. Az összes különbség a fájlok módosításának módszeréből adódik. Technikai szempontból egyetlen különbség van: az OTA frissítésnél az Apple másfajta SHSH-t ad, hiszen nem egy teljes rendszert kell aláírnia, csak változásokat, míg az iTunes-szal történő frissítésnél viszont teljes SHSH blob szükséges. Ennek összesen a jailbreak szempontjából van adott esetben szerepe a jailbreakben használt megoldásoktól függően. -
natë
nagyúr
iOS 14 finalnál érdemes az ipsw restore vagy bőven elég az OTA? Droidon mindig a “factory image flash”-t ajánlják verzió váltásnál.
-
natë
nagyúr
Ha most kilépek a betabol, azaz törlöm a profilt, holnap frissül a véglegesre, ugye?
Elég az ota, vagy pattintsam fel ipsw-ből? -
natë
nagyúr
na, úgy néz ki a 12-es pro szériának nem lesz 120-as kijelzője csak a klasszikus 60.
-
natë
nagyúr
SE2 vajon mennyire fogja tartani az árát? Azon agyalok, hogy a 12-ig veszek egyet, aztán ha nem lesz óriási változás a 11-hez képest, megtartom, ha mégis, viszonylag kis bukóval eladnám...
-
natë
nagyúr
Nem szellőzött még meg 12-es széria Mo-i kb. ára? Lehet, hogy a "sima" is 300 felett lesz?
-
natë
nagyúr
iOS 14 beta alatt hol tudom hozzáadni a Google Accountomat? Eltűnt a menü....
Nem az email-re gondolok, magára az accountra a névjegyek stb miatt. -
natë
nagyúr
Szerintetek a 12 Pro ára a pletykák alapján + itthoni terhek, megáll 380e Ft-ban?
-
natë
nagyúr
A Raise to Wake működik zsebben is? Azaz így folyamatosan ébresztgeti a kijelzőt?
-
natë
nagyúr
válasz
telefonmágus #224164 üzenetére
Akkor az Apple régen híresen korrekt garanciáztatása a múlté...kb. ez tartott a márka mellett leginkább.
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Azért bármilyen stabil is a beta 5, jobban merül vele a 11-esem, mint a 13 stabillal...
-
natë
nagyúr
Bitang jó a 14
-
natë
nagyúr
Beta 5 elég OTA vagy menjen image-ből?
-
natë
nagyúr
válasz
Wmwinters01 #223814 üzenetére
Hát ha kavicsra esik, köves talajra, akkor kb mindegy is. Engem inkább a zseb belső oldalán található apró szirszarok zavarnak, itt jobb a Ringke védelem szempontjából
-
natë
nagyúr
A Nillin Synthetic Fiber mennyire védi a kamerát? Ringke Fusion X-em van, az frankón, viszont batár benne az i11. Köszi
-
natë
nagyúr
válasz
Linkin1994 #223767 üzenetére
Simán. 2 nap alatt megszokod.
-
natë
nagyúr
válasz
MasterMark #223557 üzenetére
Akkor nyomatom vele. Egy Baseust vettem, Xiaomi töltőfejjel használom, a gyári iphone kevés neki.
-
natë
nagyúr
I11-et wireless tölteni 5V/2A-rel nem nyírja az akkut?
-
natë
nagyúr
Az Apple gyári szilikonja normális, hogy 2 nap után kopik?
-
natë
nagyúr
Nagyon gondolkodom, hogy vegyek-e egyet...illetve, hogy 4 legyen avagy 5. Még soha nem volt Watch-om.
-
natë
nagyúr
Az Apple Watch 5-ös akkor is világítani fog valamennyire, ha mondjuk moziba megyek?
-
natë
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #207353 üzenetére
Gyorsabban, i 11-nél is.
-
natë
nagyúr
Xr üveg simán jó 11-re, ugye?
-
natë
nagyúr
No, beléptem a 11-esek táborába, iStyle, 128-as fekete.
-
natë
nagyúr
A GM gyakorlatilag a final, ugye? Nem fog változni
-
natë
nagyúr
válasz
Szabi® #204688 üzenetére
Baromira fárasztó vagy a Don Quijote harcoddal. Mi a célod?
Értem én, hogy az Xr miatt valószínűleg nincsenek nedves álmaid, de mit akarsz kihozni a kampányodból?
Szar az Xr? Szar. Lapozzunk.
@Xr tulajok : ne vegyetek ilyen készüléket, ha megtettétek, cseréljétek 8-asra. Elnézést, hogy becsaptalak titeket!Kedves Szabi, nem kell reagálni. Thx
-
natë
nagyúr
válasz
MasterMark #204525 üzenetére
Ohh, köszi!
-
natë
nagyúr
Láma kérdés : még sosem használtam iCloud-ot fotó backup-ra (google photo volt eddig), most előfizettem 200Gb tárhelyre, kérdésem az lenne, hogy ha törlöm a mobilról a fotót, iCloud-ból is eltűnik?
-
natë
nagyúr
Szeptember 10 a GM. Szóval sok beta már nem lesz
-
natë
nagyúr
válasz
szabogabor10 #204273 üzenetére
A kövekező hétre elmúlnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest