- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
Speedy7
tag
válasz
delta1017 #233133 üzenetére
Nem kell különösebben indokolni. Telenornál 2 évnél régebbi SIM-et ingyen cserélnek. Cseréltettem már Telekomnál, Vodafone-nál is, akkor ott sem kellett fizetni, de ügyintézőtől is függhet. Az örömöm viszont korai volt, 2 nap után újra előjött a merülés: 6 óra alatt -20%, 0 SOT-tal. Bepróbálkozom még a bétával, hátha segít.
-
válasz
delta1017 #226399 üzenetére
Lehet inkább egy ilyet vennék: [link]
2db type c,2db usb a.
Nagy teljesítményű,így időtálló,plusz ugye 4 portos.
Én olyan sokportos töltő már nem vennék amin csak 1db C van.
Mondjuk nem olcsó,de úgy vesszük mindent tudsz egyszerre tölteni.
Ebbe simán belemegy a szifon,az ipad,az óra,sőt ha veszel egy qi padot az is.De itt egy olcsóbb alternatíva kínából: [link]
-
válasz
delta1017 #209470 üzenetére
Lehet,hogy csak azért mert szépen lassan én is öregszem évről évre,de egyre kevésbé tetszenek a természetestől nagyon elrugaszkodott dolgok.
Régebben imádtam a Samu oled panelek kirobbanó színeit,a kamerája által túltolt szaturációt,zenében is mindig szerettem az erőteljes “fiatalos” dübörgő és túlhúzott mélyeket.
Ma már minden érzékemnek jobban esik egy kiegyenlítettebb inger ahol nem lóg ki nagyon a lóláb,legyen az hang,vagy kép,pedig csak 34 vagyok.
Most nagyon elégedett vagyok minden téren az i11Proval,pedig nem vagyok egy almaőrült.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest