- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_adaml21_ #256103 üzenetére
Sajnos 13 Pro-nál ez még létező probléma. Nekem ma volt, hogy a mobilnet át volt álltva a telekom e-simre, telenoron megint nem értek el... Ilyenkor vissza kell tegyem arra a mobilnetet, és kikapcsolni a mobilnet váltást.
Amúgy továbbra sem ad IPV4-es címet a Telenor netmegosztásnál.
Ha nem ez lenne a céges kártyám rég otthagytam volna őket a fszba... -
xhege
veterán
válasz
_adaml21_ #255244 üzenetére
Hát nem tudom. Üzemidőben biztos jobb a 13, de ahogy írtam nekem a 12 Mini is elég akksiban. Ahhoz képest biztos jobb a 12 Pro. Kamerában én nem látok nagy előrelépést, a telefotó meg azért sokszor jól jön, arról nem beszélve, hogy portré fotózásnál kifejezetten előnyös. A 13 valóban tovább lesz támogatva. Ellenben mondjuk a 12 Pro esetén 6Gb van, míg a 13-ban 4Gb. Nem olyan egyértelmű itt az újabb előnye.
-
válasz
_adaml21_ #254823 üzenetére
a garancia a termékre vonatkozik, nem a vásárlóra - iStyle nem csinál belőle problémát, vedd nyugodtan
egyetlen helyről, Alzáról tudok, ahol nézik a vásárlót, de ott is csak amiatt kezdték el, hogy visszaszorítsák a PS5 és VGA neppereket
jótállási jegyen eleve nem szerepel semmilyen vásárlóra vonatkozó adat, az csak a termékről szól
3 év garancia csak 2021.01.01 utáni vásárlásra vonatkozik és csak magánszemélyre - céges, egyéni vállalkozóira már nem
Egyre kevesebb fődarab csere van, már rengeteg mindent tudnak javítani, csak akkor cserélnek ha alaplappal, FaceIDvel vagy valami olyannal van probléma ami alaplapcserével járna
-
domerator
veterán
válasz
_adaml21_ #240087 üzenetére
12 minire rendeltem direkt vékony (0,2mm) üveget, kb. 1,5 hónap után az is elkezdett a jobb felső sarokban levegősödni (jó, nem valami marhanagy foltban, csak egy körömhegynyi, de ha elkezdte, úgyse áll meg), szóval levettem és most hydrogel fólia van rajta szintén kínából (elöl-hátul). Aki nem elejtős dobálós fajta, annak nagyon ajánlom, karcok ellen véd, szerintem a kisebb ütések ellen is. Kollégám telefonjára valami vastagabb hydrogelt tettek azt hiszem a Mediában, annak több lehet az ütés elleni védelme. A hydrogel kínából filléres cucc, nagyon pontosan lehet feltenni (olyat kell venni, amin középen keresztben egy pozicionáló öntapis rész van) és ha baja lesz, gyorsan és olcsón lehet cserélni. A mini hátlapján átlátszó, krokodilbőr mintájú hydrogél van, többen frászt kaptak már, hogy szilánkosra törtem az új telefont
Annyit azért meg kell jegyezzek, hogy én könnyen beszélek a hydrogélről, mert applecare+ van a telón, szóval a töréstől se kell annyira félnem, de ettől függetlenül nagyon jónak tartom a hydrogélt. -
-
megema
őstag
válasz
_adaml21_ #195275 üzenetére
Egy kicsit utánanéztem az Xs karc- és törésállóságának. Biztos vagy te ebben, hogy semmi változás nincs a korábbi modellekhez képest?
Pedig kéne lennie, mivel azzal a dumával jött ki, hogy javítottak az üvegek karcállóságán, a legstrapabíróbb üveg okostelefonon...
Tesztvideók alapján is elég jónak tűnik.
-
Imilenni
addikt
válasz
_adaml21_ #184555 üzenetére
Azokból az időkből még van Itthon:
Lumia 520 - WP 8.1 hááát, működik. A felhasználói élmény még megvan, néha belassul. Szeretem.
Samu G. Ace 4 - 4.4.4 van talán rajta, használhatatlan. Lassú, fagy, merül.
Ezek nincsenek egy szinten az említett telefonnal.
Kb ugyanazért a pénzért kapható a Z2, teljesen elvárható az iPhone 5s-től az a szint amit képvisel most.
Nem fagy, nem lassú. Aksi jól bírja. Pedig volt használva, középsulis korszakban sokmindent látott. -
vasi89
őstag
válasz
_adaml21_ #184552 üzenetére
és annak mi értelme, hogy igaz jön folyamatosan a frissítés 5s-re, hogy lehessen példálózni de a telefont belassítja? Oké az ios 11 nem lassított különösen de most a 11.3 után, anyám 5s-e olyan szinten belassult, hogy már Ő sem tudja normálisan használni. ios10el meg hibátlanul ment, kikapcsolni nem lehet a frissítés keresését én meg nem ülök minden nap mellette, hogy rászóljak ne frissítsen. de valóban 2013ban még fényévekkel jobb volt az ios, azóta ez azért elmúlt.
viszont témánál maradva, hiába nem szeretem a X-et, azon kívül más iphonet én már nem vennék csak hát az ár... A plus szériának a kijelző-előlap aránya valami hihetetlen rossz. Talán még az SE mert az megéri az árát de kicsi.
-
HdRew
őstag
válasz
_adaml21_ #184264 üzenetére
A lightningosban nem bizom, igy is tul sok "terhelest" kapott mar csak a toltes miatt is, majd vettem a 7000 ft-os Apple product helyett 8 ezer ft-ert egy nagyon szuper kabelt, ami a mai napig ugy nez ki, mintha tegnap vettem volna.
Ragnar95
De akkor mar +5 ezer ft-tal kozelebb vagyunk a 8-hoz minimum. Nekem megfelelt az EarPods is, de van, aki egy komolyabb fulesbe fektetett be mondjuk korabban.
-
nord_
veterán
válasz
_adaml21_ #184212 üzenetére
És az erősebb hardver az smafu -főleg hosszútávon.
Magyarósival kivételesen egyetértek, a mostani választékból pont a 7 lóg ki. -
Ufff
senior tag
válasz
_adaml21_ #166273 üzenetére
Ne röhögj, de én a rágót amit már kiköpnék, azt használom erre a célra! Finoman belenyomom a nyílásba majd ki. Ezt 3-4x, és totál tiszta! Fontos, hogy ne ragadjon már annyira a rágó és egy picit kezdjen el keményedni (a rágó).
Van ilyen tisztítózselé is, bár az nem tudom milyen... -
agabe
addikt
válasz
_adaml21_ #166267 üzenetére
Sajat magam nem tapasztaltam csaladban sem, es nem is nagyon hallottam hasonlorol, hogy a beszedhangszorok elromlalanak. Volt olyan tobb eves iphone 5-os atmenetileg nalam tavaly ami halkabb volt valoban, de azt betudtam a koranak, meg persze eloeletet sem ismerhettem.
-
-Ben-
veterán
válasz
_adaml21_ #151018 üzenetére
Ha hivatalos viszonteladótól/forgalmazótól vetted a készüléket és erről számlád is van, akkor mindenhol újra kell indulnia a garanciának. Ez nem szerviztől függ, ez jogszabály. Az iCentre is szeret erről megfeledkezni, de emlékeztetni kell rá őket. Egyébként piros pont jár az iCenternek olyan szempontból, hogy mostanában ők a leggyorsabbak a gariztatásban... Nekem nincsenek olyan rossz tapasztalataim velük kapcsolatban, csak néha szeretik elfelejteni, hogy a garancia újraindul. Rá kell velük íratni a papírra, hogy az új készülék garanciája mikortól indul. (Nyilván a kiadás napja)
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
agabe
addikt
válasz
_adaml21_ #133861 üzenetére
Ha emag a hivatalos elado es nem valami kulsos ceg (sok magyar mobilkereskedes is ad el emagon keresztul) akkor emag vallal ra 2 evet, azaz ha gond van visszakuldod nekik (ingyen) es szervizelik / cserelik.
Nem tudom milyen a szervizuk minosege nem sok mindent vasaroltam toluk es amit igen az sem muszaki cikk volt, de biztos van rola valami forumtopik. -
Ragnar95
félisten
válasz
_adaml21_ #133859 üzenetére
Hivatalos magyarországi vásárlás esetén (szolgáltatós vagy hivatalos viszonteladótól vett független készülék) újraindul az 1év csere esetén és a 2. évre van szavatosság a telefonra, egyéb esetben pedig marad az eredeti garancia vagy ha 90napnál kevesebb van már csak abból hátra, akkor a cserétől indul 90nap gari.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
_adaml21_ #126183 üzenetére
Ezzel nincs is gond, mert nekem is legutóbbi céges i6-ot iCenterbe adtam le, majd miután megtudtam nem indul újra ott az 1 év, kikértem, és átvittem iStyle-ba ahol megadták. Itt a kérdés az hogy valóban van ilyen jogszabály amit iCenter/Almárium be is tart céges telefonoknál, (iStlye lesz@rja/más módon jár el), vagy ilyen jogszabály nem is létezik és céges telefonoknál is érvényes lenne. Most itt rákérdeztem, de még várom a választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
_adaml21_ #98123 üzenetére
Jó azért ennyire én nem vagyok függő, viszont rendmániás vagyok, vigyázok minden sz@romra, de azért nem betegesen...Így egy ilyen vékony tok, meg fólia még belefér szerintem, nem rontja el annyira a telefont. Na meg tényleg mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
_adaml21_ #98119 üzenetére
Attól hogy megtisztítod hetente, nem azt jelenti nem lesz karcos...Karc bármikor keletkezhet annak ellenére hogy vigyázol rá, kulcs mellé rakod véletlenül, leejted, valaminek neki ütöd és még sorolhatnám...A kijelzőt meg nem nehéz véletlenül megkorcolni, és nem tudom te hogy vagy vele, de én inkább lefóliázom 1-2 havonta minthogy egy esetleges karcot bámuljak rajta ameddig megvan, mert gondolom egy i6-ra nem fogsz 70 ezrekért kijelzőt cserélni ezért...
Sőt már úgy ejtettem le az 5S-t hogy csak keret fólia volt rajta, és semmi baja nem lett...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
_adaml21_ #98117 üzenetére
A tök alá bemegy a kosz és össze karcolja az egész hátlapot, van erre millió példa utána kereshetsz neten. De szilikon tok alatt meg amúgy sem látszódik a fólia szóval tök mind1.
Mellmagasságból már 5S-t ejtettem le hasonló tokkal, nem lett semmi baja, persze ha úgy esik ezzel is lehet, de akkor is jobb ha van rajta valami...De amúgy meg nem neked vettem a telefont, szóval hagy használjam már úgy ahogy én akarom, előre is köszi..
-
mondomén
őstag
válasz
_adaml21_ #59185 üzenetére
Szavatosság - A (kellék)szavatosság az eladó hibás teljesítésért való felelősségét jelenti. Hibás a teljesítés, ha a termék – a teljesítés időpontjában – nem felel meg a jogszabályban, vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A teljesítés időpontja a termék fogyasztó részére történő átadása, amelyre rendszerint a vásárlás alkalmával kerül sor.
Jótállás - Jótállás esetén az eladó a termék mindazon hibája miatt helytállni köteles, amely a jótállás időtartamán belül merül fel. Mentesül azonban a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítést követően keletkezett.
Szavatosság 2 év kötelező, jótállás pedig 1 év.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest