- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompo92
senior tag
válasz
pecccccccca #260994 üzenetére
Igen ki! Totál felesleges ez a Zip-elgetés ugyan annyi kicsomagolva is.
-
Tompo92
senior tag
válasz
pecccccccca #260992 üzenetére
Pc-n webes felületen léptem be az icloudba és ott töltöttem le a képeket, tudtommal ott nem az index képeket tolti hanem a teljeset..ezért nem értem
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok!
Az miért van ,hogy megtelt az 5GB icloud tárhelyem ami csak képekből és videóból áll. Na most letöltöttem az összes képet videót pc-re 1 mappába. Aminek a tartalma összesen 2,64GB ! Akkor mégis mitől telt meg az iCloud?Miért érzem megint ezt gusztustalan pénzéhség szagot?
Nekem elég az 5gb van külső tárhelyem ahva tudok pakolni. Nem akarok fizetni egy forintot sem +50gb ért még ha ingyen lenne akkor sem! Állandóan tolják a pofámba az előfizetést…nem érdekel…ezek is ugyan olyan patkányok lesznek mint a youtube?? Tökreteszik az élményt hogy felidegesítsd magad…majd pénzért újra visszaadják? 🤣
javítsatok ki ha tévedek de ahogy fejlődünk egyre ótvarabb minden… -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
A minap vettem egy iPhone 12-t, ez előtt egy 8-asom volt ami párosítva volt a watch-ommal. Mielőtt eladtam a 8-ast nem csatlakoztattam szét őket csak nyomtam egy full resetet. Na most nem igazán tudom összehozni a 12-t a watch-al...
Valakinek tippje pároztatással kapcsolaban? -
Tompo92
senior tag
Sziasztok!!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akik használják a Családi megosztás funkciót Apple ID-jukon.
Szóval a kérdésem az lenne hogyha én meghívom családi megosztásba például a barátnőmet, akkor azokat az alkalmazásokat amiket én már megvásároltam azt a hozzáadott személy(barátnőm) le tudja szedni díjmentesen? Vagy igazából csak engedélyt adok neki ,hogy használhatja a fiókomban megadott számlámat Apple vásárlásokra?(Annak biztos örülne de ilyen hülye azért nem vagyok). Lényegében ez lenne a kérdés mert szeretnénk Multizni egy játékkal(jódrága) és ha nem muszály nem vetetem meg vele is ha már én kifizettem. Megosztanám vele. Sajnos erről nem találtam leírást sehol..
Választ köszi előre is -
Tompo92
senior tag
Te egy igazi rosszindulatú ember lehetsz, nagyon ráragadtál az applopás témára, ami egyébként eszemben sincs. Jogtalanúl rágalmazol, és feltételezed hogy arra ment ki a játék hogy ingyen meglegyen az app.
Képzeld közel fél millió forintot költöttem zeneszoftverekre és közel kétszer enyit hardware-re, nem szorulok rá egy 10 ezer forintos lopásra, az meg hogy nekem milyen sürgős a pénz visszatérítése szerintem legyen az én dolgom,(nem sürgős, de nem az utolsó pillanatban szeretnék kapkodni hanem előre tudni szeretném a refund menetét.)Akiket meg a partnereimnek neveztél, tőlük én kérek elnézést a nevedben, mert ők legalább segítettek és nem belémálltak mint te, hogy ki a szánalmas arról meg ne is beszéljünk.
herdsman12:[/B Köszönöm az együttérzést
-
Tompo92
senior tag
válasz
TheBikerider #198666 üzenetére
Igen elmagyaráztad hogy hol hibáztam( nem mondtam el milyen alkalmazásról van szó)
De itt nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért nem tudok refoundolni, attol függetlenül lehet ez akarmilyen alkalmazás. -
Tompo92
senior tag
válasz
TheBikerider #198664 üzenetére
jah mostmár engedjük el....
Ezek szerint nem állt valami stabil lábon az érvelésed -
Tompo92
senior tag
válasz
TheBikerider #198662 üzenetére
De mivel húztam fel, áruld már el? mondtam bármi rosszat bárkire is?
Miért nem voltam körültekintő? Megvettem az alkalmazást, jött az email ahogy kell(még mit kellett volna csinéljak?) az hogy a reportproblem oldalon nem jelenik meg az miért az én hibám?
szánalmasnak a rendszert hívtam. -
Tompo92
senior tag
válasz
tboldi #198655 üzenetére
tboldi: Nem sietek sehová, csak érdeklődöm hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megoldásért kapokodnom.
PreikeStoleN: Értelek részben de itt kérdés a refoundról szólt hogy hogyan és miként kell lefolytatni ugyanis nem csináltam még ilyet és érdeklődtem, ha beavatom őket hogy milyen alkalamazás mivel vagyok előrébb? (egyébként meg utánajártam olyan helyen ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak) de itt engem kifejezetten a refound érdekelt, nem egy iphone topicban fogok zenei dolgokról kérdezni mert valószínüleg azzal is le fognam támadni ha már ezért képesek voltak.
Noxy: Nem tudom milyen jogon alkotsz véleményt, hidd el nem vagyok fillérb@szó, le fogom törölni az alkalmazást(nyugondjon meg a lelkiismereted)
-
Tompo92
senior tag
válasz
MasterMark #198653 üzenetére
Ezt már végig zongoráztam, nem derült ki belőle!
Ismerem a google-t előtte ott tájékozódom aztán jöttök ti
köszi azért -
Tompo92
senior tag
válasz
MasterMark #198650 üzenetére
Senki nem mondta egy szóval sem ,hogy dobja bárki is össze az árát, nagyon elkanyarodtunk emberek, kezdek érezni némi rosszindulatot amire szerintem nem szolgáltam rá.
Mielőtt a supportot hívogatnám felteszem itt a kérdésem hátha járt már valaki hasonló cipőben és tudja mi a teendő. Ha nincs senkinek étkézláb ötele inkabb görgessen tovább, nincs harag. -
Tompo92
senior tag
Nem szeretnék vitázni, valószínüleg nem tájékozódtál mielőtt ezt a választ írtad ,semmi baj, emberek vagyunk.
Szóval.
Az a 2 rejtélyes alkalmazás a Beatmaker 3 és a Cubasis 2.
Pár HSZ-el feljebb feltettem egy kérdést(amit vagy olvastál vagy nem) hogy hogy működik a refound mivel nincs lehetőség kipróbálni az alkalmazásokat kénytelen vagyok megvenni és igy megtudni megfelelő e nekem a dolog(ez kiderült). Zenész topicokban jártam a dolgok után nem itt az iPhone topic-ban ezért nem tudhattad hogy ezt én már végig zongoráztam. Az az állításod ,hogy fél napot sem használtam az alkalmazást teljesen rendben van, de nem kellenek hetek hozzá hogy kiderüljön hogy megfelel e vagy sem.
Egyébként is erre van a refound. Gondolom ha romlott ételt vásárolsz nem eszed meg az egészet, kiderült az első kanál után. -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék megvenni egy elég drága alkalmazást Appstore-ból.
Pontosabban 2 alkalmazás között vacilálok viszont egyiknél sincs lehetőség demo verzió letöltésére hogy ki tudjam próbálni melyik a számomra megfelelő. Arra gonodltam megveszem valamelyiket és ha nem jön be visszakérném az árát, (Androidon elvileg van erre lehetőség) kérdés hogy itt iOS-en is működik-e ez a dolog, tudtommal az EU-ban 14 napos elállási jogom van. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? hogy és miként lehet refundolni?
Választ köszi előre is -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Feltettem a legújabb ios 12 beta 11-et és állandóan kiírjálja hogy frissítsek a legújabbra.
Rég óta bétázok de ilyet sosem csinált, nagyon idegesítő. Lehet esetleg tenni valami ez ellen? -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Folytatódik a tegnapi agybaj, 3 óra alatt sikerult leszedni 2 videót erről a nagyszerű almás készülékről tegnap.
Na most a videót amit nagynehezen leszedtem, rá szeretném tenni egy külső vinyóra. Igen!! csak ennyit szeretnék!!! De nem lehet!! Miért nem lehet? itt egy videó róla -
Tompo92
senior tag
válasz
dud998 #182484 üzenetére
Viszont most azt nem értem, hogy ugye a mac MOV-ként látja mind a 2 videot
A Windows csak az egyik videót látja MOV-ként a másikat abszolut nem.
Ugye mikor felvettem az elő videót akkor azt 4K-ba vettem fel gondolom azt vette vel HAVC-ba
A másikat meg már visszavettem 720pre ami ugye MOV- lesz elvileg.
Akkor most a Mac miért látja mind a 2 videot MOV-nak? -
Tompo92
senior tag
válasz
#53667584 #182478 üzenetére
Na egy pillanat és megpróbálom...
dud998 és tboldi: i7 és 2016 MB air soha semmi bajom nincs velük csak én 80%ban win-en vagyok azon dolgozom, van hogy a mac-et be sem kapcsolom hetekig, elszokom a nagyszerű rendszerétől amit szeretek is és utálok is egyben, csak a megbízhatósága és az ökoszisztéma miatt szeretem nagyon, és persze hogy mindig stabil és számíthatok rá. Viszont ez az adatot ide másolok oda másolok dolog ez katasztrófa benne. iTunes-t gyűlölöm.
Most másoltam le a telefonrol windowsra egy videót és kiirta a telefon hogy a tárhely megtelt..
Miért telt meg??? miért?? azért mert lementek róla egy videot?idáig volt rajta 10gb szabad hely
na az ilyenektől vagyok ki mikor indokolatlan dolgokat kezd el csinálni..
ja és pluszba ilyenket kiir -
Tompo92
senior tag
Na gyerekek én feladtam az egészet.
-
Tompo92
senior tag
válasz
dud998 #182468 üzenetére
Ez egy 2 órás videó ami 4k-ban lett felvéve.
ugye be vagyok jelentkezve telefonon is meg macbookon is az icloudba.
tehát ha én csinálok egy képet telefonon akkor azt macbookon is egyböl látom a "fotók" menuben, de éppenséggel azt a videót pont nem.2500 a vérnyomásom hogy 2 órája szenvedek vele.
tboldi: megtörtént!
-
Tompo92
senior tag
válasz
Tompo92 #182465 üzenetére
de még Mac-en sem tudom megnézni itune-s al hogy mivan a telefonon. akkora egy használhatalan szar az egész hogy az hihetetlen, undorodom már az egésztől.
Már mindegy hova csak le tudjam takaritani erről a telefonol a videót az a lényeg
A windows-os gépen nincs internet sem, azon kívül van egy macbook-om arra sem tudom sehogy leszedni. azt se tudom hol kezdjem el sose csináltam még ilyet, eddig minden működött windows-al hogy lehuztam róla képeket videókat amik kellettek, már ezt sem lehet hála az Apple új fájljainak, GRATULÁLOK NEKIK!!! hogy egy egyszerű felhasználó sem tudja már használni a termékeiket. -
Tompo92
senior tag
válasz
TheBikerider #182464 üzenetére
Hála istennek nem! Ha lehet elkerülöm.
Erre a célra ottvan a Mac-em -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Mielőtt 19000 darabra törném ezt az ócska sz@r telefont inkább megkérdezlek titeket...
Vettem fel egy videót 4K-ban és az istennek sem találom a Pc-n hogyha rádugom ezt a sz@rt..
Mindent megtalál csak atz az egy videót nem, tudom hogy van ez a HEIC HEVC mittom én milyen új csoda f0s fájl de egyszerűen nemtudom leszedni a telefonrol ezt a videót mert nem taláom. -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Hogy az istenbe lehet kikapcsolni hogy ha a telefont éppen fektetett módban használom és leráz a képernyő akkor feloldásnál a zárolt képernyő is fektetett lesz tök idegesítő hogy elfordulni elfordul de vissza már nem..
Tudom kapcsoljam be az álló irányultságot de akkor meg az alkalmazásokban amikben használom a fektetett módót nem fog elfordulni, most ki be kapcsolgassam? Van erre valami más megoldás? Tököm tele van az egesz iOS-el már hogy minden van benne valami szar hiba meg bug.
Választ köszi előre is -
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
AppStore-ba a megtetszett alkalmazásokat hogy tudom betenni a wishlist-be? Régen lehetett de most az uj 11es rendszer óta ez egesz appstore egy használhatatlan átláthatatlan szar lettA másik meg hogy komolyan keresőbe kell beírjam jogy ingyenes játékok/alkalmazások? Nincs neki külön menüpont mint régen?
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Ennek az alacsony töltöttségü módbak komolyan mi értelme van? Ugyan úgy merül a telefon mint ha be se lenne kapcsolvai7 10.0.3
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Aki bétázik és i7-je van és esetleg próbálta a 11.1 első pár bétáját és most fent van neki a béta4 nem tapasztalt újra akkumulátor üzemidő problémát? Végre jó volt a 11.1 béta 1,2,3-ban azt most a béta4 megint egy sz@r.. gőzerővel merülök! -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
iPhone 7 iOS 11.0.1 / iOS 11.0.2 / iOS 11.1(Beta1) el Bluetooth problémám van.
Pontosabban BT hangfalon úgy recseg akadozik szaggat meg néha szét kapcsolgat hogy az valami borzalmasan idegesítő. kb 2-3 zeneszámíg jó aztán elkezdi ezt a szarakodást.
Valakinek hasonló probléma? itt egy VIDEO a jelenségről! -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Nemtudom hogy a telefonommal van e a baj vagy az új 11.0.2-vel de bluetooth-os hangfalon/headset-en neha berecseg és szétkapcsol vagy csak folyamatosan recseg(iPhone7).. más nem tapasztalt ilyen problémát? -
Tompo92
senior tag
válasz
csacsi67 #169400 üzenetére
2 percenkent merülök 1% ot ez kezd kicsit felbosszantani.
Delbe vettem le a töltőről és kb 1 óra aktív használat volt FB Messengerben gyenge fényerőn minden szir-szar hatterszolgaltatas nélkül. Most vagyok 52%-on hahaha bocsánat amig megirtam ezt a Hsz-t mostmár csak 49%megy a kukába ez a rendszer ahogy van a wifis kikapcsolgatos control centeres szarjával együtt. 48%
-
Tompo92
senior tag
Hát igen az akku idő elég gyenge de itt egy kollega jelezte ,hogy 30% tol nem merul olyan vészesen..
Konkretan full fenyerovel felig megneztem egy filmet és hát elpusztíthatatlan az akku 30% tól.
Jó lesz ez csak valahogy optimalizalni kell az akku időt hogy egyenletesen merüljön a dolog, így elég becsapós.. -
Tompo92
senior tag
Ez így van! Erősebb vas de itt a reakcióidőről van szó, valamiert a pluszon ha megnyomom a home gombot kesobb lep ki az alkalmazasból! ( nem az animáció lasabb ) csupán kesobb kezdi el a kiléptető animációt.
Higyj nekem! Én is kiégtem rajta mikor a kezemben volt a 2 telefon. A mostani iphone7 em ios 11 el pont olyan lassan lep ki barmelyik alkalmazasbol mint annak idejen a kezembe lévő iphone 7 plusz ios 10.3 al. Most hogy kijött a 11 az iphone 7 plusz tulajok nem erezelik ezt mert ugyan olyan a kilepes nekik mint volt. De nekem i7 tulajkent eszrevehető -
Tompo92
senior tag
10.3 iphone 7 vs 10.3 iphone 7 plusz
Volt a kezembe mind2 es az iphone 7 plusznak a homegomb megnyomásától számított reagálási ideje hoszabb volt mint az sima 7-enek. Életem elő benyomása volt a plusz-al kapcsolatban. Szóval neked azért nem feltűnő mert a plusz alapból lasabban reagál és ezt te már megszoktad. Tudom sokan le fognak hurrogni hogy ez nem igaz. Nekem egyből szemet szúrt ez a külömbség. -
Tompo92
senior tag
Hát srácok nemtudom ti hogy vagytok ezzel az iOS11-el de szerintem borzalmasan sz@r eddig.
Lomha az egesz telefon, az animaciók lassúak, későn csinálja a home gomb utasításait a rendszer, merülök mint egy állat, a betütípus valami gyalázat. Egyedül a Control Center ami vegre valami jót is hozott. iPhone 7
Szerintem visszarepülök 10.3-ra ha még lehet, aztán javítsák ezt a szennyet időbe. Így kiadni valamit szerintem egy ekkora volumenü cégtől ez gáz. Ott volt a 39 beta valtozat, nem igaz hogy nem jött össze ezt megcsinálni -
Tompo92
senior tag
Egyébként elég lomha lett ez az iOS 11.
Ezek az animációk benne baromi lassúak szerintem.
A home gomb megnyomása után kell egy kis idő míg megtörténnek a dolgok, nálatok is így van?
Nekem i7-en és i6s-en is lomha az egész -
Tompo92
senior tag
válasz
Black Dragon #168991 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet!
-
Tompo92
senior tag
válasz
Ragnar95 #160970 üzenetére
Már azt is próbáltam hogy anélkül aktiválom be hogy bejelentkeznék, akkor is ottmarad az Other!
Ha bejelentkezek akkor is, foggalmam sincs miért nem tűnik el, igaz nem lenne szükségem arra 4-5 gigára de zavar hogyha esetleg majd szükségem lenne rá akkor majd nézhetek mert nem tudom letakarítani..
Próbáltam azt is hogy 1 óra 4K videót felvettem a teljesen tisztán telepitett rendszerrel hogy beteljen a memória és akkor megpróbáltam ezt az itunes-os filmkölcsönzős trükköt, hogy kiirja ,hogy kevés a hely és a rendszer autómatikusan töröl az other-ből. EZ SEM MŰKÖDÖTT!Sőt már beaktiválás előtt is mutatja az itunes a 4 giga others-t
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Mac-en az itunes hova tölti le az ipsw fájlt ios frissítésnél/visszaállításnál? -
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Már 25x újratettem a telefon, visszaállítottam mindent adatot töröltem restoroltam tehát az összes létező lehetőséget megtettem mindig uj készülékként állítottam be ezt a szart és még mindig 6 giga az "egyéb" fájlok hogy az istenbe tudok megszabadulni tőle? -
Tompo92
senior tag
válasz
univerzita #160625 üzenetére
semmit nem ért
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
A minap figyeltem fel rá hogy az itunes az i7-emen 4,22GB "egyéb" adatot mutat kicsit sokallom azt a rengeteg nemtudom mit..olvasgattam ezt az arrol hogy hogyan lehet megszabadulni tőle...takaritó program, backup, restore stb...én egyből a legjobbat választottam hogy biztosra menjek..teljes tiszta telepítést és láss csodát az a 4,22 giga "egyéb" szemét még mindig ott van..tudok vele valami kezdeni? vagy erőszakkal kell kiszedjem belőle? Válaszokat közsi előre is -
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
iPhone 7 10.2.1 beta(nemtudom hanyadik béta)
Olyat csinàl már megfigyeltem, random néhe feldob olyan "üzenetet" hogy "bejelentkezés az itunes store-ba"
Meg "bejelentkezés az app store-ba" mintha pl alkalmazást vásárolnék és kéri az ID-hez tartozó jelszavam..
Pedig tök mást csinálok.. legutóbbinál éppen beléptem a kontaktokba mert hívni akartam és ott egyből fel is dobta hogy jelentkezzek be az app store baezek bug-ok vagy mi?
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Csak kíváncsiságból kérdezném, a minap böngészgettem a beállításokban ,hogy mit is tud már manapság az iOS és felmerült bennem egy kérdés..
Van ez a VoiceOver dolog ami felolvassa a kijelzőn lévő dolgokat. Kicsit csodálkoztam ,hogy magyarul ejti ki a dolgokat és szinte hasonlít(98% megeggyezik) a hangja is a Google fordító-éval ,talán az iOS ben tisztább a hangja..van itt valami összefüggés? Google Apple között? -
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Egy amatőr kérdés következik..
Game Center-t hogy tudom előhozni? Régen benne volt a főmenübe, most viszont csak a beállításokban találkozni vele. -
Tompo92
senior tag
válasz
baal-amiga #153788 üzenetére
Kukacos almát vettünk
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
IOS 10.2 ről még vissza tudok menni 10.1.1-re?
Aláírja még az apple? Lassan itt a JB 10.1.1-re aztán menekülnék vissza!
Hol lehet lecsekkolni hogy meddig írja alá? -
Tompo92
senior tag
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
Ez a hozzászólás mintha az én kezem alól jött volna ki!
A mobilnet gyors elérést nagyon hiányolom, emiatt JB-zem az összes iPhone-t ami a kezem alatt van.
Force touch-ot amióta i7-em van egyszer sem használtamNa jó kivéve egyszer! Mikor az asszony írt valamit ami engem érdekelt de úgy kellett tenni mintha nem érdekelne ezért force touch-al belekukkantottam az üzibe ,hogy ne lássa hogy láttam
egy igazi rossz fiú voltam.
-
Tompo92
senior tag
A control centeresen kívül szinte mindegyik mindennapos átlag használat mellett jelentkezik, engem például nagyon zavarnak, egyáltalán nem szőrszálhasogatás csupán egy igényes felhasználó aki azért is vesz iPhonet mert szereti a minőséget és a gördülékeny rendszert azt szerintem joggal zavarja. Bár elég sok ismerősöm csak azért vesz iPhone-t mert presztizs meg megjelenés meg miegymás és nem érdeklik az ilyen lagok bugok(jóvan az úgy kategória) őket az zavarja ,hogy "jahj nem lehet ráhúzni a windóózba a zenét mint egy pendrájvra" az vegyen magának androidot aztán rííjon ha 1év múlva használhatatlan az egész telefon.
Amióta kijőtt az első iPhone én azóta hű vagyok az iPhone-hoz(megszoktam hogy minden laggmentes) és nem tudom elfogadni hogy így elkurták ezt a jó rendszert. -
Tompo92
senior tag
Na itt van az ígért videóhalmaz a sok lagg-ról és bug-ról (iPhone 7)
Akinél szintén jelentkezik az alkalmazásváltós ugrálósdi és iPhone 7/7plus al rendelkezik az nyugtasson meg hogy nála is van ez a gond és nem csak nálam. videó1 videó2 videó3 videó4 bocsánat a gagyi minőségért nem tudom miért lett ilyen szar. -
Tompo92
senior tag
Mondok 3 lagot én is amiből az egyik rohadtul zavar. Iphone 7 en csinálja!
1.(zavar) Lépj ki mindenből az alkalmazásbáltóban tehát ne fusson semmi. Lépj bele valamibe pl:üzenetek aztán duplaklikk és nálam legalábbis elsőkörben ugrik egy picit a rendszer és a dock(tálca) rész ahova fixen vannak az alkalmazások pakolva annak a színe elváltozik egy pillanatra.2. Lepj bele egy alkalmazásba aminek van fektetett módja pl böngésző, fordítsd el a telefont aztán duplaklikk. Nálam összevissza megzavarodik a rendszer
3. Húzd fel a control centert(újaddal elenged) majd húzd tovább felfelé de ne engedd el majd nyomd meg a home gombot.
-
Tompo92
senior tag
Mégis feltettem nem bírtam magammal
első körben azt vettem észre hogy a videók app-ot leváltotta a TV, viszont bejelentkeztem appstore-ba és visszafrissítette a TV-t megint videókra.. Ez csak nálam történt vagy nálatok is??
-
Tompo92
senior tag
válasz
-Ben- #153021 üzenetére
Ne már!!! Még mindig szar? Fel se teszem akkor...
De 500 emoji meg isten tudja mi az kell -
Tompo92
senior tag
Helóka!!
Tiszta telepítés pontosan mit is takar??
Csak olvastam apple forumon hogy tiszta telepítéssel elvileg egy két embernek megszűntek a bug-ok.
Persze a webfordító nem egy életbiztosítás -
Tompo92
senior tag
válasz
ittakary #152637 üzenetére
Ez nem naívság, nem mondta senki hogy azért mert drága akkor tökéletes is. Csupán megkérik a prémium minőség árát aminél fogva joggal várhatom el a prémium érzetet. Valljuk be az i7 en futó rendszer nem lett túl minőségi. Egy régebbi készülékük határozottabb benyomást kelt prémium érzetből ugyan azon rendszerrel, holott az újabbnak kéne innovatívabbnak lennie.
-
Tompo92
senior tag
válasz
-Ben- #152630 üzenetére
Elég gáz ,hogy egy apple nem foglalkozik ilyennel. Az első iphone óta csak és kizárólag iphone-t vettem és apple termékeket, azért mert prémium minőség, odafigyelnek a részletekre stb..
De ez?? Vicc komolyan, engem speciel nagyon zavarnak ezek a kis ugrálások akadások. 200k-s telefonnál ilyet ne..
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest