- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekoteko
tag
Gondolom a hivatalos 8.2-vel nem működik a beta-s jb? Vagy igen?
Vagy van már jó? -
tekoteko
tag
válasz
Megane2000 #102532 üzenetére
És a saját céges progink, amit csak jb után tudok feltenni?
Nekem erre kell a jb... na meg ha van már akkor 1-2 tweak -
tekoteko
tag
8.1.3-ra van már jailbreak?
Ha igen mellik a jó?
Thx -
tekoteko
tag
Amit nem tudtam leszedni uvegfoliat egy 5s.rol. Azt a hat hetes fiam tokeletesen megoldotta. O se telo se es a folia se serult
-
tekoteko
tag
válasz
galaxys80 #99497 üzenetére
Nem olvastam végig a nyűgödet.
Csak 1-2 hsz-be belelestem, de remélem jól értem mi a baj.Csak kérdem, nincs media server progi ios-re? És akkor menne wifi.n tv-n a cucc...
Pl. mint a servio win alá... Nekem onnan mennek a filmek a tv-re..ui: nekem hekkelt firmware van a wd tv-n, és eszi a mov-ot
-
tekoteko
tag
válasz
x1port #99423 üzenetére
"Ez így gagyi." : Ez azért így elég korlátolt androidos kijelentés.
Biztonságról nem igazán hallottál?
Androidot ellopják, kap egy resetet, új romot, akármi és használja vígan aki akarja...
Apuka rontotta el, neki kellett volna jelkódot állítani, mielőtt a gyereknek adta a cuccot. -
tekoteko
tag
válasz
rayoliviero #98908 üzenetére
Erre mér írja nekem a cydia h fizetős???
Meg elég sok dologra...vagy ha azt a 0.99-et kifizetem, akkor az csak egy alkalmazásra vonatkozik v az összesre? vag yhogy van ez?
-
tekoteko
tag
válasz
univerzita #98788 üzenetére
Addig használja a nagy magyar autós atlaszt?
Be-On-Road teljesen jól használható, és free,,,
-
tekoteko
tag
5s-re nincs valami tweak ami a gyári kamera app.ba beállításokat enged a time slape videónál, meg esetleg nem lehet előcsalni belőle 120fps-nél többet?
-
tekoteko
tag
válasz
univerzita #98422 üzenetére
8.1.1-em volt ugy ius, csináltam egy restoret meg lefrissitettem
most ok...
-
tekoteko
tag
App Store-ba az updates fül alatt eltűntek a dolgaim
Lehet hogy egy Home+Power után...
Biztosan lenne frissítenivaló..
Erre tud vki vmi okosat mondani?
Thx -
tekoteko
tag
válasz
Tibee86 #97915 üzenetére
Juniusig garis neki..
nem hiszem hogy addig lesz még 4S .
(#97917) Bitpalace : ha ténylegesen rossz, kicserélteted most is, meg esetleg akkor is, biztosan lesz vmi gondja
(#97918) bigdady : elég belső helyről mondták hogy a 4S-ek fogyóban, és nincs messze h 5 lesz helyette..
-
tekoteko
tag
válasz
Bitpalace #97909 üzenetére
Még lesz 4S
De már nem sokáig.. akkor jönnek majd az i5ök helyette..
(#97913) Bitpalace : Nem fognak javítani.. ha elfogy a 4S, mivel már nem gyártják, nem fognak elzavarni... kénytelenek 5öt adni.
Mellesleg igen, i5-el nekem se voltak jó tapasztalataim a 4S után... de sztem embere válogatja.Halkan megsúgom hogy a Nokia a t-mobilos lumia800ak helyett független 930at oszt
- Sikerült is 2-t vennem ami még garis volt és kicseréltetni
Van helyük a családban...
-
tekoteko
tag
válasz
galaxys80 #97870 üzenetére
Sokkal nagyobb aránnyal készít jó képeket nekem az i5s mint előtte bármelyik androidos telóm, pedig az összes felső kategóriáson "végigmentem" .
LG G3-nál utáltam a buta, szinte semmi állítási lehetőséget nem adó kamera app.ot.
Nem is sikerült vele jó képet csinálnom.
5S-ben hasonlóan buta az app, állítási lehetőségek terén, viszont itt nem is hiányzik.
Tudja hogy nem kell össze-vissza villogni -
tekoteko
tag
Navitel-t ha valaki használ iOS-en, rám írhatna egy privátot..
Thx
-
tekoteko
tag
Nem tudok vmi olyan okosságot, akár Cydia-sat is, hogy amikor valakit hívok, és felveszi az ember, a teló rezzenjen/csippanjon egyet, szal jelezze ha a vonal él.
Thx -
-
tekoteko
tag
válasz
Diokhan #97218 üzenetére
Neked írtam minap hogy beázás lehetett?
Mert így egyre biztosabb a dolog..
Akku nem szaraxik?Mielőtt full kuka lenne, egy UH-s tisztítást nem kéne rajta megejteni?
Az előző érzékeny lelki megnyilvánuláshoz a gondolataim, és megjegyzéseim meg nem írom le, továbblapoztam csendben
(#97220) Diokhan: Nálunk a szervizben haver 4S-ét, ami fél órát volt lavórban, 5000Ft-ért UH-zták, de valami 2 napig talán..szal nem 10 percig. A teló azóta is él és virul
Úgy leírnám a kötekedős gondolataim..de magamba tartom.. hidd el qrva nehéz -
tekoteko
tag
válasz
Diokhan #97208 üzenetére
olyan 200db van fent 60 alatt.. pl...
hiába nyugtatod magad, ennyi az ára..
(#97210) Diokhan: vodás, újat (gariba cseréltet ) 100ért vettem i5S-t .. kb annyit is ér egy függő ...
Veszprémi vagyok, pestig nem fáj elmenni egy jó vételért... nem 2 háztömbön belüli körzetbe kell nézni..
-
tekoteko
tag
Egy kérdés...
Ha Pl. a beállításokon vagy az App Store-n kint a kis piros karikába a szám a frissítésekről, azt nem lehet eltüntetni onnan, ha nem frissítek?
JB-s a teló..
Thx.. -
tekoteko
tag
-
tekoteko
tag
Nha, tök jó, akkor olvassunk csak vissza, pár előző okos szólásra, a 6000Ft-os gyári kábel istenítésével kapcsolatban
Volt jó néhány.. Pedig elég nagy hulladék.. Fél év aktív használat alatt gumirózás foszlik, meg kiírogatja hogy nem eredeti, stb..
Nekem is megjött a 490ft-os emagos kábel tegnap..
Teljesen jól töl, nem lassan.. 2Ah-s samsung töltővel megy egyszerre az 5S meg egy droidos teló is szépen...
Amúgy sztem akik azt a kábelt fikázták, irigykednek csak, hogy nekik nem jutott -
tekoteko
tag
válasz
haddent #96915 üzenetére
Na akkor tegye fel a kezét,m akinek írta már ki eredeti kábelre is a telefon hogy nem az.
Mert nekem tett ilyent, és eléggé tuti hogy eredeti volt, csak kezd elfáradni, de kocsiba, ha nincs más még tök jó..,
És azt megjegyzi és emiatt visszadobják a garit?
Ugyan-már.
Paranoia...de nem kicsi... -
tekoteko
tag
válasz
HUTCHDB #96830 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, B-L-A-C-K kolléga sztem jól "mondta".
Jobb kijelző, jobb akku, jobb kamera, szal jobb minden, de nem eget veregető.
4S-ről 5re se volt túl nagy a váltás. RAM-ot érezted, ez tény.
5S-6(+) között a legnagyobb difi a dizájnba van sztem.
Hardver gyorsasága MA még nem érezhető. RAM ugyanannyi, amiért sztem kár..
STB.. -
tekoteko
tag
válasz
Ferko75HUN #96640 üzenetére
Utaznak ám ezek a cuccok pár km.et
Vszinü szállítás alatt sérült meg.
Nekem jött már több telóra is üvegfólia, mind egybe ideért, Tied azért nagyobb darab volt, postai elosztókba biztosan nem kedvesen bánnak a levelekkel -
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka #96597 üzenetére
Néztem én is 200KW fénynél, mikroszkóp alatt, enyém is karcos, sőt a kijelző is..
( Bocsi..)
(#96599) Scoobyka : látom a lelkedre vetted, nem hasonlítani akartam, poén akart volna lenni..elsőre simán azt hittem hogy Te kérdezgetted ott is
Amúgy minden karcolódik. csak a megfelelő keményebb anyag kell hozzá.
Lehet az asszony gyémánt muff-piercing-jével játszottál, és utána piszkáltad a home gombod, és az karcolta meg, mert ugye az keményebb -
tekoteko
tag
válasz
Gsx-rr #96508 üzenetére
Nem értem ezt a i5-öt tölti i6-ot nem dolgot.
Kb 350mA-tól indul a töltés i5ön és i6on is... / GOOGLE /
Persze szólhat hogy nem eredeti a tik, de hát venni kell fél év alatt szétfoszlót 12000ért akkor
5V 1,5-2A , nem akkora áram az hogy akár a hajszál vékony tikon se menjen át..
Ez az utánagyártott kábel mizéria olyan mint tegnap a LTE hiszti volt kb..Ráadásul egy rendesen használt gyári kábel addig se bírja mint egy jobb nem eredeti..
Szinte lefoszlik róla a gumi szigetelés...Rendeltem ebből a emag-os 490Ft-osból én is, kíváncsi leszek rá..
És kicsit sem mondható irreálisan olcsónak.. csak nem 12x-es haszonnal adják ( bár ki tudja)
Ebay-es 10db/5$-ást használok régóta, kocsiba is, gépnél is, és teljesen jók... -
tekoteko
tag
válasz
Ragnar95 #96270 üzenetére
Kisbetű-nagybetű, ok, de látom a matekba nem sikerült belekötni mert úgy van ahogy írtam
Amúgy előtted lévő hsz.be kolléga pont fordítva mondta a akkuidőt...
De lényegtelen, akkor is felesleges SZERINTEM az LTE hiszti ....
Ha valaki kevesebbnek érzi magát mert neki nincs, azt csak sajnálni tudom..Nem letagadás, biztos van sok sok előnye.. de többször felesleges sztem mint h kellene...
-
tekoteko
tag
válasz
B-L-A-C-K #96265 üzenetére
Hát igen... Én sem értem ezt az LTE mizériát, de szerintem hamarosan vki meg próbálja magyarázni
Voda 3G ha jól tudom 42 megabit, kis számolással az 5,25 Mb/ sec, az percenként 315 Mb, óránként 18,46 Gb...
Na most akkor, szerintem a 99% aki "sír" az LTE miatt, max!!! havi 500Mb-os csomagot használ, amit utána bekorlátoznak ( tisztelet a kivételnek! ) ...A másik érved is helytálló ... 5c elég játéktelefonos kinézet
Bár lehet h van akinek ez jön be...
(#96266) .zSoLTi.: mutass egy számládat, mekkora netcsomagod van
-
tekoteko
tag
válasz
galaxys80 #96142 üzenetére
Ok.
Akkor idiótákCsupaszon szeretem, zokniban nem
(#96143) Scoobyka : ma már más elkezdte
igazi ostobaságra kelni, nem volt jó... ilyenek ezek a fészbúúkos barátok ... akiknek csak akkor van az ember ha kell vmi..,...,.,..,
sorry... ha a fogalmazásba kötöttem csak bele -
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka #96139 üzenetére
Te "kötekedtél" ( bocs a megfogalmazásért ) hogy a szolgáltató ezt meg azt mondta....
Erre én tegnap írtam mást..
Vagy nálad csak a nagy T a szolgáltató????
Utána jött az EU-ban vásárolt 12hó gari, ami szintén nem igaz..
Most megent az almárium..De akkor lehet nekem csökkent az agyam kissé, mert nem értelek.
Elején ha jól láttam, vásárolni akarsz épp telót?
Be kell menni megvenni, nem a garin görcsölni napokat ...
-
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka #96129 üzenetére
Most akkor a hazai vagy az EU-s? Mert írtad az EU-s vásárlásokat is, erre következő hsz.edbe már csak a hazai gari volt...
Nekem megéri pl svájcba kipostázni a telót vagy hollandiába, hogy a 2 év érvényes legyen..Ne haragudj, de szerintem nem én írok össze vissza.
Hívtam a vodát, nem a tegnapi tinivel beszéltem, mással, és 6hó a garancia..
És a szolgáltató vállalja, apple csak addig amíg serial alapján is van...T-nél van szervizes ismerős, ráírtam FB-n, és bemásolom Neked amit válaszolni fog.
Ui: Adtam le nyáron belgiumi készüléket az Andrássy úton, arra a +3hó járt ..
Felesleges telefonálgatni, lesz ahogy lesz...
-
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka #96127 üzenetére
De ha "kötekedni" akarok, akkor ez sem igaz:
"Minden gyari fuggetlen keszulek eseteben legyen az hazai hivatalos forrasbol,vagy eu orszagon belul vasarolt iphone keszulek eseteben 12 honap garancia van!"
Mert vannak egyes országok ( svájc és hollandia tuti ) ahol kötelezően 2 évet adnak a készülékre, tény hogy a második év a vásárlás helyén érvényesíthető csak.
-
tekoteko
tag
válasz
galaxys80 #96125 üzenetére
Na erre rákérdek.. ( Legalább ha rosszul tudta elvihetem "fagyizni".. oszt jól meg..fagyiztatom
)
Kíváncsi vagyok rá, nagyon kötötte az ebet a 6hó-hoz....(#96127) Scoobyka : félre értettél.. elküldi a szervizbe, de nem apple vállalja a garit hanem a szolgáltató szerintem, és a javítást fizeti a apple szerviznek ...Mint ahogy fórumtárs is írta...
-
tekoteko
tag
válasz
Scoobyka #96119 üzenetére
Na akkor.
Tegnapi hsz.em.Az új telefon IMEI alapján apple oldalán addig garos, amíg a leadott rossz volt.
Vodás kiscsaj pedig azt mondta amit írtam. Az átadástól fél év, ha az eredetire nincs annyi.Akkor Te honnan szedted azt hogy az 1 év újra indul
(#96122) Ragnar95 : sorozatszám alapján is ugyanazt a dátumot kapom...
Ostoba hsz.eket elkerüljük: papír van minderről..
"A gyari fuggetlenekre 9honap utan leadva minden esetben a cseredarab utan 3 honap garanciad lesz. Akar nemetbol,akar hazai apr-nel vetted." : Ez így van elég régóta...
Amúgy akkor nem apple garid lesz hanem T-s garid sztem, szal szolgáltatóhoz kell vinni, mert gyári szerviz addig vállalja amíg serial alapján látja... -
tekoteko
tag
Hogyan tudom a hangokat és a könyveim átvinni egyik i5s-ről egy másikra?
Thx -
tekoteko
tag
válasz
rayoliviero #96017 üzenetére
Van egy iphone 5s, erről szeretnék ebook-okat, sms-eket lementeni, meg esetleg névjegyzéket, és utána rátenni egy másikra.
Erre van valami külső app? Vagy csak full szinkronnal megy ituness-al? -
tekoteko
tag
Voltak itt garival kapcsolatos kérdések gondolatok....
Erre írok kis litániátVodafone-os 2014 03 -i vásárlású i5s-t adtam le a helyi vodafone boltba gariba, hangszóró recsegés, és akku problémákkal.
Leadtam mellé egy nem kicsit használt egyik oldalt halkabb fülest, és egy szintén agyonhasznált gumi-töredezett adatkábelt is..hátha..
Mindez 2014 11 27-ién történt.
Mai napon jött az sms 2014 12 04.-én, 15:31-kor hogy a készülék a boltban átvehető.Azt hogy merre jár a teló folyamatosan lehetett követni interneten:
2014-12-04 - Üzletben (átvehető)
2014-12-03 - Szállítás alatt az üzletbe
2014-12-03 - Logisztikai központban
2014-12-01 - Márkaszervizbe küldve
2014-12-01 - Logisztikai központban
2014-11-28 - Úton a logisztikai központba
2014-11-27 - Üzletben (Nem átvehető)Átvételkor azt mondta a kis hölgy ( aki mellesleg brutál kedves és szép is volt ) hogy ilyenkor a garancia vagy a eredeti gariig, vagy ha az nincs 6 hónap akkor a csere után 6 hónapig él.
Kíváncsi vagyok hogy ha aktiválom, akkor imei alapján az apple-nál mi lesz feltüntetveJa, és igen, cserélték a készüléket, és a fülest meg a adatkábelt is.
Nem szeretem fényezni az ilyen garis dolgokat, sőt, személy szerint soxor sok minden elég undorítóra jön ki, de ezzel full meg vagyok elégedve.
-
tekoteko
tag
válasz
.zSoLTi. #95607 üzenetére
Annyira nem vészes mint leírtam, de jobban merül, és a teló tényleg ébren van.
Tud a progi 1-2 jót, de vannak számomra zavaró funkciói is..Egyik nap volt erről szó, olvass vissza, hogy normál esetben nem igen voltak 5S home gomb elromlások.
Szal csak nem sz@rabb a 6-ban.
De amúgy JB megy rendesen, ha ki akarod próbálni uccu neki. -
-
tekoteko
tag
válasz
radi8tor #95475 üzenetére
Logikusan igen.
Android is akkor szabadít fel ha kell...
Sok eszes meg teszi fel a jobb telókra is a minimal CM-eket hogy több legyen a szabad ram..
Meg kidobálja az appokat a ramból..oszt ha lassan tölt be valamit akkor a rom v a teló a sz@r..magára nem gondol(#95477) radi8tor1 : ahh..sygic igen, de van aki a tárcsázót is bezárogatja..
-
tekoteko
tag
8.1.1-en ha fent JB.
AppSync-et vagy hasonlót mit tudok feltenni ami működik?Mielőtt osztás jönne, hogy warez, saját megírt progit szeretnék itunes-en keresztül feltenni a telefonra...
-
tekoteko
tag
válasz
HUTCHDB #95375 üzenetére
http://www.idownloadblog.com/2014/11/29/how-to-jailbreak-ios-8-1-1-on-windows/
Azt írja hogy csináljak visszaállítást ( 3.as pontban ) ...
De akkor előröl kell belaknom a rendszert újra?Vagy szerintetek mehet a meglévő belakott rendszerre?
Vagy ha fent a JB utána mehet visszaállítás és marad a jb is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest