Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
Az iOS 16 mikor lesz elerhető nálunk? Olvasgattam hogy 12.-e az official release, de az gondolom koránt se biztos hogy az EU-s régióban is elérhető lesz letöltésre már a mai nap folyamán.
-
thomson7575
tag
iOS 15. Csak nekem katasztrófa a főlapon való lapozás? Csomószor megakad egy egy ikonba, mintha ki akarna jelölni
A képek nagyítása is 10-ből 4-szer ha sikerül elsőre. -
thomson7575
tag
Sziasztok!
A XS-em a Face time bejövő hívásokat rendszerint nem jelzi ha YouTube-ot nézek. Találkozott már valaki ilyen anomáliával?
-
thomson7575
tag
Az Euronics-ben a series 5 Watch 130k. Aki mostanában gondolkodott az SE-ben az ne vegye
-
thomson7575
tag
válasz
baal-amiga #230895 üzenetére
Akkor az én IKEÁS 12W-os adapterem hibás
Beszerzek én is egy Baseust, köszi az infót
-
thomson7575
tag
válasz
erik365 #230890 üzenetére
Annó én sokat gondolkoztam 11 és XS-között, de az AMOLED és a sima HD +-os kijelző közötti különbség olyan tényező amit nem tudtam volna lenyelni, főleg úgy, hogy sokat YT-ozok.
Az akku is egy fő szempont, ami lehetne jobb is a XS-ben de annyira nem bozasztó a helyzet szerintem, főleg ha az ember egy jóval régebbi modellről vált.
És akárhányszor megfogdostam a 11-et mindig budget érzésem volt, szóval akkor már inkább az XR és úgy fekszem le hogy megspóróltam jó pár 10 ezer forintot -
thomson7575
tag
Kint a 14.2
-
thomson7575
tag
A telefon rozsdamentes acélkeretéhez tud valaki valamilyen polirpasztát ajánlani? Kicsit le szeretném szedni róla a karcokat. El akartam menni a közeli autós boltba de gondoltam előtte azért rákérdezek itt
-
thomson7575
tag
iXS-re tudna ajánlani valaki jó minőségű bőrtokot? (10k nál többet nem nagyon szívesen adok ki rá
)
-
thomson7575
tag
Szerintetek van esély, hogy a watchSE ára lejjebb megy pl karácsonyra? Vagy ez a 110-120k betonbiztosra belőtte magát, mert ugy nem várok többet vele.
Valamint lenne még egy olyan kérdésem, hogy mindegyik type-c kábel "kompatiblis" a gyorstöltéssel? Lehet hülye kérdés, de láttam aluljárósat is 3k-ért, de annyira nem bizok benne
-
thomson7575
tag
https://www.ikea.com/hu/hu/p/askstorm-usb-toelto-23-w-feher-50458317/
Én nemrég ezt a töltőt vettem az IKEÁBA fillérekért és még Type C port is van rajta. Remélem jól fog működni.
-
thomson7575
tag
A kedvencem az volt amikor a csaj benyögte hogy "A 12-nek ketszer olyan élesebb a kijelzője mint a 11-nek"
Na ne mond a 3 éves X-nek is ketszer jobb a kijelzője mint a selejtes 11-nek
Azért a bullshit meg a semminek az eladása még mindig megy az ApplenekA minin kívül azért sok újdonságot nem hoztak idénre.
-
thomson7575
tag
Nekem az óra widget rossz időt mutat
, de alapjáraton egy jó frissites szerintem, mintha egy kicsit gyorsabb is lenne tőle az XS.
Alul a a pontok(oldal indikator jelzok) tenyleg folosleges, valamint idegesitő hogy ha a fülemben az airpods és felolfom a telefont allanodan kiirja hogy csatlakozott. (egy idő után idegesitő)App Library-t nem lehet valahogy eltűntetni?
-
thomson7575
tag
válasz
-secret- #224275 üzenetére
Hard resettel most nem bibelődnék annyira inkább megvárom a következő updatet, hátha megoldja , de azért köszi az infót
Még egy gyors kérdés. Ugyan csak XS-t szeretnék gyorstölteni, be is mentem körülnézni pár üzletbe hogy vegyek egy 12w-os töltőfejet, de az egyik helyen azt mondták h 12w nem gyorstölt a másik helyen meg azt, hogy XS-nél csak tönkreverném az aksit bármivel ami több mint a gyári 5w. Ez mennyire igaz? Igazából csak a vezeték nélküli töltőmhöz kéne adapter mert támogatja a 10w-ot és otthon csak sima 5w adaptereim vannak
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
iXS-en van egy olyan problémám, hogy az OS hangok hirtel nagyon hangosak lettek; kezdve a billentyutol a lezaro hangon at az osszes ertesitestol az ebresztoig. Beallitasokba hiaba huztam le a hangokat, az audio hangot is hiaba vettem le nullara semmi nem mukodik.
Talalkozott mar valaki ilyennel?
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy nem túl drága vezeték nélküli töltőt, ami bevált?
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
IOS 14 Public Betat megéri letölteni? Igazából soha nem csináltam még ilyet de kíváncsi vagyok.
Valamint arra van valakinek ötlete, hogy XS mitől mikrolaggolhat? Gondolok itt például a görgetés során kisebb beakadásoktól vagy a főképernyőn való lapozáskol is szokott stutteringolni. A régebbi i6S-em fluidabbnak érződik.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
XS-re tudtok valami jó üvegfóliát? Felrakattam egy 3D-st de körbe ilyen fekete keret van rajta pluszba ami lefedi a kijelző egy szélét.
Vagy szerintetek fölös a 3D-s? -
thomson7575
tag
pana0017
anderledani
Na ez így elég bíztató! Akkor az XS lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
thomson7575
tag
Sziasztok!
Le szeretném váltani 6S-em. A keret amit rászánnék az 200-220k Ft, valamint mindenképp újonnan. Mivel az XR és az XS közel azonos árkateóriában van ezért e kettő között vacilálok.
Valaki tudna írni pro kontra érveket XR és XS között. Legfőképpen személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, illetve esetleg olyan típushibákra vagy betegségekre amik gyakoribbak.Előre is köszi!
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
iXS-nek a 216ezer forint az mennyire reális ár? Ugyanis a Turbado jelenleg ennyiért forgalmazza és a nevesebb webshopokba mindenhol 250 fölött van még jelenleg.
Lehet ennek valami hátulütője? -
thomson7575
tag
Sziasztok!
Amiota felfrissitettem 13 ra azóta elsobálgatja a térerőt, valamint sokszor nincs csak 3G.
Valaki tapasztalt még ilyet?
i6s, Vodafone -
thomson7575
tag
Üdv!
6s ről váltanék valami újabbra. Fontos kritérium lenne a nagyobb kijelző valamint a jobb üzemidő.
i8 plus és az XR között vacilálok
Megéri a plusz kiadás az XR-re? -
thomson7575
tag
Üdv !
Lehet kicsit hülye a kérdés, de amikor ugye megnyomjuk a home gombot 2x és nincs alkalmazás megnyitva azt rezgéssel jelzi a telefon.(már amelyiknek van homegombja). Na mármost ha meg van nyitva egy alkalmazás és azt gyorsan bezárjuk (homegomb 2x + az alkalmazás felfele húzása) akkor is rezeg a telefon.
Ezt nem lehet valahogy orvosolni, vagy kiiktatni ? Mert eddig nem rezgett ilyenkor, gondolom az új updattel lett szoftveresen bekódolva. -
thomson7575
tag
Üdv !
Bedatam az egyik iStyle üzletbe a még garanciás i6s készülékemet kijelző problémából adódóan.
Jött ma az email hogy:Tisztelt Ügyfelünk!
Készülékének bevizsgálása megtörtént, ennek eredménye:
kijelzőSzükséges eljárás:
Fődarab cseréjeMost a fődarab csere alatt mit kell érteni ?
-
thomson7575
tag
válasz
Ron Swanson #196207 üzenetére
Akkor kivárom amíg ad elérhető időpontot. Köszi !
-
thomson7575
tag
Sziasztok !
Hivatalos márka-szervizhez (iStyle stb.) muszáj időpontot foglalni ? Mert eddig sehol nem tudtam se erre, se a jövőhétre. Vagy az is elég ha például a legközelebbi iStyleba csak úgy bemegyek ?
-
thomson7575
tag
válasz
TheBikerider #195668 üzenetére
Értem. Mivel ez az első almás telefonom ezert nem vagyok nagyon jartas az efféle dolgokba, de ilyenkor a garit hol intézik ?
-
thomson7575
tag
Üdv!
Ha a képernyő bal felső sarka be van egy kicsit sötétedve (egy kis haromszogbe, ami csak színes alapon látszódik) azzal mit lehet csinálni ?
4 hónapos 6S -
thomson7575
tag
Sziasztok !
Tegnap feldobtam az uj updatet es ma behülyült a telefon. Az akksi 60% rol leugrott 24 re minden fajta megterheles nelkul. Kikapcsoltam aztan vissza most meg 43%. Aztan szemmel lathatolag lement 37 re. Most stabil. Ez vajon mitol lehet ?
Azt mondjuk fontos megemliteni, hogy ez ido alatt kinnt volt a telefon a kezembe a -6 fokba. Ez ennyire befolyasolna az akku hasznalatot ? -
thomson7575
tag
Valakinek van tapasztalata az ebay-es fake Genuine szilikon tokkal kapcsolatban. 10k-ért nekem nagyon drága az original.
-
thomson7575
tag
i6S-nél más is tapasztal üzemidő problémát iOS 12.0 óta ? Nekem látványosan jobban merül a telefon.
-
thomson7575
tag
válasz
Hooper #191561 üzenetére
Ez egy eléggé széleskörű i6/6+ probléma (már ha arról van szó amire én gondolok). Elvileg képernyőcsere se oldja meg az anomáliát, és mivel a net tele van olyan megoldási alternatívákkal, hogy "tedd a fagyasztóba és jobb lesz", gondolom valami melegedési probléma lehet a háttérbe.
Szerintem vagy vidd szervizbe, vagy próbáld meg feldobni rá az iOS 12-t.
De mégegyszer mondom elvileg a kijelzőcsere nem megoldás . -
thomson7575
tag
Szerintetek vadiúj dobozos iPhone tokot kisebb GSM üzletekben bevesznek ?
-
thomson7575
tag
válasz
markknight #190740 üzenetére
Kikapcsoltam én is. 2 forintot nem ér.
-
thomson7575
tag
Mai zárképernyő értesítés: “Ön az előző héten átlagosan 1 óra 8 perc képernyőidőt ért el”
Mi fajta bullshit ez ? Főleg hogy egész nap nyomokodom a telefont. -
thomson7575
tag
Másnál is hülyén viselkedik az új akku figyelő ? A képernyőidő random resetelődik meg sokszor valótlan adatokat állít.
-
thomson7575
tag
A képernyő idő nem értem miért nem nullázódik le ha a telefont feltöltjük 100% ra ... vagy van rá valami mód ?
-
thomson7575
tag
Nekem az új akku elemző egyáltalán nem tetszik. Elég átláthatatlanul mutatja az adatokat, ráadásul az on screen time csak widgetben nullázódik le rendesen, a beállításokon belül abszolut valotlan adatokat mutat ez ügyben.
-
thomson7575
tag
válasz
HUTCHDB #190134 üzenetére
Mitől járt volna el felette az idő ? Mert 1 másodperccel hosszabb ideig tart betölteni egy weboldalt mint a 300 ezres X ? Ezt max egy nokia 3310-esre lehet mondani
Ár érték arányban az, hogy pazarul működik még a 6S az elég enyhe kifejezés. Egy 7-es vagy egy 8-as a kamerán, meg a kicsivel jobb üzemidőn kívül semmivel nem tud többet nyújtani azért a + pénzért.
De ez csak saját vélemény, a hozzászólás meg nem kötekedést szolgál. -
thomson7575
tag
válasz
HUTCHDB #190129 üzenetére
Jaj hagyjuk hagyjuk már ezt a veszíteni való dolgot
Főleg egy 6S-nél ami még mindig ott van a szeren. Egy 5S-nél/6-nál még megértem ha vacilál az ember de 6S-től felfele fölösleges. De egyébként tele van az internet már a béta óta összehasonlítgatós tesztekkel meg videókkal meg tapasztalatokkal, hogy mit érdemes és mit nem és az iOS 12-őt mindenhol ajánlják. Ha van is valami bug, vagy nagyobb hiba, akkor arra szokott jönni az update.
De ahogy érzed. -
thomson7575
tag
válasz
nederlanden #190119 üzenetére
Ingyenes. Innen le tudod tölteni.Fel intsallálod, rádugod a telót a gépre.
iTuneson belül rámész a kis telefon ikonra, bepipálod a "Zene és videó kezelése kézzel" opciót, majd rámész a "Zenére" és áthúzod a zenéidet a telefonra.
Remélem pontosan írtam le mindent. -
thomson7575
tag
válasz
-secret- #190115 üzenetére
Nekem 21%-ot (81-ről 60-ra) ment le 1 óra 22 perc tapizás után. (Messenger, Facebook, Instagram, Böngészés)
Nagyon sok változást nem észlelek. 6SVISZONT ! Sokszor észlelem azt, hogy amikor megnyitok egy-egy appot túlméretezi a képernyőt és a fenti sávban az órának töltöttségnek stb. csak a fele látszik.
-
thomson7575
tag
válasz
nederlanden #190113 üzenetére
iTunesal simán áthuzigálod a zenéidet a telefonra
-
thomson7575
tag
Reggelre csak végez mindenki
-
thomson7575
tag
az iTunes nem látja a frissítést csak a telefon. Érdekes...
-
thomson7575
tag
Elvileg az üzemidő egy kicsivel megcsappan az iOS 12-vel. Erről van valkinek esetleg tapasztalata ?
-
thomson7575
tag
válasz
ittakary #189716 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy teljesen értelmetlen összehasonlítgatni a 2014-es árakat a 2018-asokkal. A pénznek is van értéke, és 2014-ben az a $700 teljesen más értékeket képviselt a mai árakhoz viszonyítva.
Ennyi erővel lehetne azt is írni,hogy bezzeg 2002 ben 20k Ft-ért is tudtam csúcsmobilt venni. -
thomson7575
tag
Nyilván nekik érdekük, hogy átálljon mindenki az AirPods-ra hiszen így jóval több pénzt tudnak elszedni a néptől.
-
thomson7575
tag
Elvileg az új iphoneokhoz nem adnak majd jack átalakítót. Külön meg lehet majd venni $9-ért
-
thomson7575
tag
válasz
IntelKiller7 #189573 üzenetére
Végül megoldódott a hívás hangerő problémád ?
-
thomson7575
tag
Ha majd frissítek 12-re akkor kell előtte valami biztonsági mentést csináljak, vagy megmaradnak alapból az adataim/alkalmazásaim zenék stb ?
-
thomson7575
tag
17.-én lehet frissíteni iOS 12-re
-
thomson7575
tag
Semmi újítás nincs ami érthető, mert kifeszegették tavaly az összes rendelkezésre álló technikai határt, de kérdem én akkor mi értelme van évente kiadni telefont ? Beszélni a konferencián a semmiről ? Jobb kamera, nagyobb kijelző Dual-Sim, meg új proci. Kiadtak 3 telefont amik semmivel sem tudnak többet mint az iPhone X Aha értem ... Full cringe-fest
-
thomson7575
tag
Hihetetlen, hogy hogy tudnak órákat beszélni olyan egyszerű dolgokról mint a boké efekt meg a dual sim. Mintha valami hihetetlen innováció lenne
-
-
thomson7575
tag
Elvileg a 9-ben még 3d touch sem sem. Ha kint $800 dollárért kezd akkor itt tuti 300k fölött érkezik. Még, hogy olcsó
-
thomson7575
tag
Valahol 12.-ét hallottam de akkor vagy rosszul hallottam vagy félreértelmeztem. Tavaly is 19.-e volt asszem.
-
thomson7575
tag
Az valós, hogy elvileg 12.-én megkapjuk már az iOS 12-t ?
-
thomson7575
tag
Azt, hogy "diplomával nem lehet elhelyezkedni" a "büfészakon" tanult emberek szokták mondani. Pl.: egy pályakezdő mérnök, vagy akár egy pénzügyi területen végzett hallgató, jelen pillanatban pedig a tanárként végzettek is, 99%-ban azonnal fog munkát találni, mert a nagyobb multik szabályosan versengenek azért, hogy megkapják a fiatal munkaerőt. Sőt a legtöbb egyetemen már másodéves hallgatókat csábítanak el a legnagyobb cégek, hogy mire végeznek már jól beilleszkedve tudják őket megtartani.
Személyes véleményem szerint (és nyugodtan meg lehet nyilvánosan kövezni) aki 2018-ban azt állítja hogy a diploma itthon nem ér semmit az nincs tisztában az itteni helyzetekkel.
És bizony lehet itthon is nettó 400k felett keresni nem csak külföldön -
thomson7575
tag
válasz
kchris78 #189060 üzenetére
Az energiatakarékosabb proci tényleg egy jó érv lenne a váltás mellett, de csak ennyi újítással (persze + a kamera meg nagyobb jobb kijelző blablabla mellett) nem állhat ki az Apple a bemutatón. Az, hogy proci jobban van optimalizálva nem fogja megfogni a célközönséget. Kíváncsi vagyok mi lesz az a feature ami a bemutató középpontjában lesz.
-
thomson7575
tag
válasz
univerzita #189053 üzenetére
Na pontosan ezek a parasztvakítások. Egy átlag felhasználó ami a vásárlók 90%-a úgyse fog tudni különbséget tenni egy "új" és egy "régi" kamera között. Hacsak nem valami profi fotós
-
thomson7575
tag
Ha azt vesszük, ahhoz képest, hogy itthon milyen fizetések vannak, a magyar ember ugyan úgy megveszi az új modellt mint az amcsi. Nem egy ember kezében láttam a X-et rögtön amikor elérhető volt hazánkban 370k ide vagy oda. Szóval az áraktól el lehetne tekinteni, mert csak nézőpont kérdése LENNE. DE ! Az árkülönbözetek már-már szerintem is irreálisak az egyes modellek között. Most ki fogják adni az új ixszeket de ha a kijelzőméreten meg a szokásos parasztvakításokon kívül nem fog többet nyújtani még dizájnba se, akkor miért éri meg kiadni azt a rengeteg pénzt az újakra, amikor a "tavalyi" X is ugyan azt lehozza kevesebbért. Be lehet itt magyarázni, hogy gyorsabb proci stb. de ugyan azt a felhasználó élményt fogja nyújtani mint a régebbi modellek és a sebesség különbözetet se lehet majd megérezni.
Idáig az Apple minden évben ki tudott adni egy iPhonet ami valami újat tudott mutatni legyen az dizájn vagy bármi más. Ha lehet hinni a pletykáknak akkor ez idén elmarad, mert csak iphone x hasonmásokat fogunk kapni egy rakat pénzért. Na de persze megjelenésig van még egy kis idő és én reménykedem, hogy lesz valami csavar amit elő tudnak még húzni az almások. -
thomson7575
tag
Nagy kár, hogy az Apple letér a kis képernyős telefonok útjáról
Én azért elég nagy lelkesedéssel fogadtam volna pl.: egy SE 2-t, vagy ha megtartották volna a 9-es modellt full kijelzővel notchal 4,7"-on.
Elvileg a 9 csak október, november környékén fog érkezni, mert hatalmas sikert várnak tőle "olcsósága" miatt.
Na ja külföldön lehet olcsó lesz, de az itteni debüt árát (ami áfával felszorozva kb. 250k-t kóstál), nem éppen a magyarországi pénztárcákra szabták, hogy itthon is olcsónak lehessen mondani. Habár 200/180k alatt már- már meggondolandó vásár.
Joe-t én is bírom -
thomson7575
tag
válasz
joey04 #188990 üzenetére
Ja értem, szóval aki már itt van több mint egy éve az emberileg is több mint aki "új". És az "újak" idővel és hosszú küzdelem árán kiérdemlik, hogy ők is lekezelően tudjanak beszélni a többiekkel. Sajnos nálam a tisztelet az kölcsönös alapon működik. Én mindenkinek megadom, de aki nekem nem adja meg annak én se fogom , főleg úgy, hogy itt mindenki ismeretlenül írogat.
Ha annyira érdekel a vitánk akkor olvasd vissza a kommenteket és nézd meg, hogy ki kezdett el lekezelő hangnemben irkálni. -
thomson7575
tag
válasz
galaxys80 #188986 üzenetére
Nem idiótázott le téged senki ! Tudniillik a szűk látókörű ember nem egyenlő az idiótával. Én elfogadom a te álláspontodat, csupán te kötsz bele az én mentalitásomba állandóan. Normális stílusban érveltem neked,te kezted a pökhendieskedést, ne csodálkozz, hogy ugyan olyan hangvételű választ kapsz vissza.
Ráadásul mi az, hogy új vagyok még ehhez a stílushoz ? Ki vagy te, hogy megmond, hogy én hogy fejtsem ki a véleményemet, és milyen stílusban, úgy, hogy nem is ismersz. Ki vagy te itt, hogy parancsolgass, hogy vegyek vissza az arcomból ?Majd ha valami olyat írok amit a moderátorok személyeskedésnek vélnek, akkor majd tőlük megkapom az ejnye bejnyét, addig neked semmi közöd hozzá, hogy én ide miket irkálok.
De szerencsére itt prohardveren mindig van egy-egy megmondó ember akinek életcélja nem telik ki másba, minthogy kioktassa és megnevelje az általa nem elfogadott gondolkodásmódban élő embereket -
thomson7575
tag
válasz
tuzpenge #188956 üzenetére
Akkor lehet rosszul fogalmaztam magam, mert én a mindennapi használatos elektromos készülékekre céloztam nem “NASA által kifejlesztett hi-tech cuccokra”. Az embereknek mániájuk például okosórákba fürödni, pláne hadd ne említsem a hajszárítást pancsolás közben. Ezeknek az eszközöknek minden hiányzik csak a víz nem. De aztan a hiszti az megy ha véletlenül trapára megy közben valami.
De attól amiért másképp gondolkozom nem is biztos , hogy hülyeség -
thomson7575
tag
válasz
IntelKiller7 #188957 üzenetére
Ez csak egy tipp volt. En ebben nem nagyon tudok segíteni, hogy iPhone X , hogy reagál ennek a funciónak a kikapcsolására. Tesztelgesd le, vagy mondom meg egy mikrofontisztítás megérhet egy próbát. Ha nem működik továbbra sem a dolog akkor én mindenképp szervízbe küldeném, hogy nézzenek rá. Esetleg egy hard reset.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest