- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
válasz
petya0426 #119168 üzenetére
Szia, en mindenkep megprobalnam a helyedben visszavinni egy Apple uzletbe. Ha esetleg nem jon ossze akkor meg erdemes megprobalni becsben. Nekem elmozdult kamera miatt a szettort telefonomat is kicsereltek apple uzletben.. ( nem Magyarorszag, de apple store mindenhol ugyanugy mukodik sztem) Konkretan a kijelzo alatt belattam a keszulekbe. Szerk: most nezem hogy letiltottak, igy tenyleg erdekes kerdes de egy szemelyes probat meger
-
Gsx-rr
veterán
-
sEtuke
tag
válasz
petya0426 #116710 üzenetére
Külföldröl szokásuk icloudzáras/utánzat telefonokat küldeni,ennyiért itthon is találsz,igaz nem újat,de ha garanciás,azonnal új lesz
Szerk.:2-3 hétig,legyen bennem az ideg,hogy kapok-e valamit a 96ezer forintnyi dollárért,és hogy milyet kapok,én inkább pótolnák hozzá,és személyesen vennék országon belül,de kinek hogy -
bigdady
nagyúr
válasz
petya0426 #102673 üzenetére
a két gombot nyomva tartva inditottad (volna) újra a telót? Néha előfordul ilyen, próbáld ezt ki. Restore előtt icloud menüpontban csinálj egy mentést, hogy legyen mit visszaállitani (kontaktok minden legyen bekapcsolva icloud alatt ha jót akarsz)
(#102678) vadászcsiga
_
-
vadászcsiga
félisten
válasz
petya0426 #102677 üzenetére
A restore egy gyári visszaállítás, es asztali gépen kell csinalni. Kábellel összekötöd, iTunes-t megnyitod, majd megnyomod a restore gombot és hatradolsz.
Illetve csinálhatod telefonon is a beallitasokban ha nincs jb. Általános, visszaállítás, osszes tartalom, beállítás törlése.Mi ez a spoiler gomb? Ez eddig nem volt itt
Mi ez a spioler gomb? -
Tin
veterán
válasz
petya0426 #102369 üzenetére
ez így akkor nem jó, majd csináld meg újra.
az a lényeg, hogy csontra lemerüljön, várj még pár órát, majd csontra feltöltődjön, és utána is várj még sokat, akár egy éjszakát is, majd home+bekapcs, és amikor újraindult, lehúzhatod a töltőről.
ha megszakítod a töltést, nem lesz az igazi, pont az a lényege a kalibrálásnak, hogy ne szakadjon meg. nem kellett volna lehúznod telefonáláskor...
-
Tin
veterán
válasz
petya0426 #102239 üzenetére
egyszer nekem is elkezdte ezt csinálni az 5s, nem tudtam mitől merül 2x olyan gyorsan, mint előtte. feltöltöttem, de utána is.
aztán annyi volt, hogy csontra lemerítettem míg kikapcsolt, vártam még pár órát hogy merüljön még ha tud kikapcsolt állapotban is, aztán töltőre dugtam egész éjjel töltöttem, még 100% után is órákig, aztán egy home+bekapcs hosszú nyomás (reset), majd lehúztam a töltőről. utána megint normálisan merült. egy próbát megér.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
petya0426 #102244 üzenetére
Lehet sok alkalmazás akar és fér hozza a push-oz és gps-hez.
Én a helyedben kipróbálnék egy tiszta rendszert.
Szerdán szolgáltatót váltok én is az teszem.Nem árt a gps helymeghatározásban kikapcsolni a felesleges dolgokat a rendszerszolgáltatásoknál.
Nézd meg ezt:
[link] -
Gsx-rr
veterán
válasz
petya0426 #102239 üzenetére
Előtte egy restore ajánlott. Próbáld meg. Sőt esetleg azt is ,hogy utána új telefonként állítod be és használd úgy 1 napig ,hogy csak a szükséges plussz appokat rakod fel.
Én ezt akarom kipróbálni.
Sok alkalmazás van a telefonon?Nálam is érezhetően jobban merül ,hogy felraktam az összes kb 40 alkalmazást amit szoktam.
Ma kigyalultam a push-t amelyikhez nem kell és a gps hozzáféréseket is.
Kiváncsi leszek.De a 15 százalék merülés magától az sok. Max 2-3 százalék lenne a normális.
-
galaxys80
veterán
válasz
petya0426 #99037 üzenetére
[link] [link] [link]IOS 8 bug. Hetekkel ezelőtt írtam már, csak a kutyát nem érdekelte itt.
Amennyiben Google naptárt használsz, akkor nincs megoldás. Az Apple tud róla. Azt ígérték valamikor javítják.
Én nem várok erre. Letöltöttem a Sunrise Calendart inkább. Azon minden rendben. Én már vissza nem térek a gyárira. -
-
bigdady
nagyúr
-
univerzita
addikt
válasz
petya0426 #98311 üzenetére
Én a iTools-t a download.cnet.com-rol töltöttem le,angolul. Közben sikerült megnitom iTunes -ban a Kiválasztott mappákat opciót. Tehát képen amit linkeltél pipád be a Fényképek szinkronizálása innen majd ahol neked Fotózás 2014 van oda a Kiválasztott mappák kel megadni. Elő fog jönni egy ablak a bal oldalon felül piros iTunes jellel. Ebben a ablakban bal oldalon van a Képek. Ha kiválasztod akkor már fogja engedni bejelölni a Kiválasztott mappák lehetőséget és megjelennek a mappák. De hidd el iTools-al ez sokkal egyserűb. Helyesírásért elnézést.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
petya0426 #98211 üzenetére
Nekem is azt jelezte állandóan, hogy ezerakárhány olvasatlan levelem van.
Letöltöttem a Gmail appot a store-ból, azóta öröm é bódottá van, a gyári levelezőkliensből pedig töröltem a fiókot.Lehet nem illik ilyet írni egy iPhone topikba, de számomra sokkal átláthatóbb és kezelhetőbb a Gmail-es app, mint a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest