- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Newyorker #322155 üzenetére
Egyelőre n nélkül és hát egyszerű a válasz: ha érdekelnek az újdonságok, bevállalhatsz némi .0 megjelenés bugot, vagy várhatsz pár alverziót. A 17 is kap frissítést, én még várok. Photos újítás egyelőre nem hoz lázba, RCS a szolgáltatók miatt nincs és amúgy se használják ismerőseim, az ikonrendezés és színezés nem érdekel, iPhone Mirroring EU miatt egyelőre nincs, nekem ráér pár alverzió múlva az új rendszer. Addig csak olvasom a tapasztalatokat.
-
-
esbii22
őstag
válasz
Newyorker #320946 üzenetére
Nekem is ez van fent, de én már pár hónapja az Apple Devicest használom mentésekre. Nemrég a 18 bétáról is ezzel álltam vissza.
Sosem akadt be frissítésem, így érdemben nem tudok válaszolni a problémádra, azon kívül hogy légy türelemes (tudom, ilyenkor ez a legnehezebb). Esetleg redditet vagy a google-t böngészve keress rá hátha másnál is volt hasonló.
-
válasz
Newyorker #235084 üzenetére
Mindent átvisz, nagyon kevés dolgot nem. Pl az órám (Garmin) Bluetooth párosítását nem vitte át de pl külső hangszórók bt párosítását igen. Sms-ek egyéb beállítások minden átmegy. Ha van Apple pay beállítva akkor a kártyák is átmennek de a cvc kódot újra be kell írni. Szerintem a kártyát mindegy mikor teszed át, én átvitel után tettem át de csak azért mert esim volt.
-
Jano_023
őstag
-
válasz
Newyorker #235077 üzenetére
Ha telefont váltasz, akkor az átállás tök egyszerű, az egyik telefon kijelzőjén bead egy ábrát, amit a másik telefon kamerájával beolvasol, és ha mind a két telefon ugyanazon a wifin van akkor megcsinálja a másolást. Olyan szinten, hogy a wifi jelszavaktól kezdve a bluetooth párosításokig (ezt nem akartam elhinni) minden átmegy. Alig lesz valami amit újra be kell állítani.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
tboldi
nagyúr
válasz
Newyorker #182528 üzenetére
Nekem a gépeléssel nincs problémám, nadrágból sem hordok testhez simulót, ezzel sincs bajom. Habár most pénteken a pozsonyi motorkiállításon nem volt jó telefonnal a zsebben felszállni a motorokra, de ez a kisebb modellekkel sem lett volna jobb.
X-ről nem tudok nyilatkozni, csak boltokban tapogattam, huzamosabb ideig nem használtam. A többség azt mondja, hogy magától értetődő és könnyen megszokható a kezelés.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Newyorker #182501 üzenetére
Én sima 7-ről váltottam 8 Plusra. Alapesetben a kisebbet akartam nagyobbra cserélni, de időközben jöttek az új modellek, megvártam a X-et is, de rájöttem, hogy számomra az több kompromisszummal járna, úgyhogy maradtam a hagyományosabb 8 Plus-nál.
Szerintem annyira nem egyértelmű, hogy csakaXéssemmimás, döntsd el Te, hogy a felhasználási szokásaidnak melyik a megfelelőbb.
-
-
-
b.kov
senior tag
válasz
Newyorker #171748 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a valószínűsége annak, hogy Black Friday környékén bezuhan a 6S ára olyan 110k körülre?SE és 6S között vaciálok, de elég nagy az árkülönbség most köztük.
Pedig 5S után kipróbálnám a nagyobb kijelzőt is, de ennyit nem ér meg nekem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest