- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
-
Gáben81
senior tag
válasz
szabonagyur #327457 üzenetére
De itt most nem az volt a lényeg hogy hűdenagyon mennyire király ez a telefon, hanem, hogy megjavult… mivel fentebbi posztjaimban bátorkodtam jelezni valami nem oké..
Arról nincs képem, de abban az állapotban jó -15-20% volt az akku idő.
Ez a lényeg. -
Gáben81
senior tag
válasz
Cseri0058 #327452 üzenetére
Ezt nem tudom így pontosan megmondani. Talán 1 óra körül vagy max 1,5 óra lehet. Reggel 5.00-tól kb. 1/2 6-ig kávé mellé Safari és a szokásos dolgok átnézése,(két mail cím,Facebook, Insta, Időkép stb.).
Aztan YouTube Podcast, majd 6-9ig rádió stream. 9-fél10ig megint Safari és Duolingo.
Majd délig Youtube podcast és kevés Messenger és Whatsapp chat.
Viszonyításképp kb. ilyenkor a 14 PM-ba kb. 70% volt, a 12 PM-ba meg 60% körül, Xs Max-ba meg 50% körül, évek óta ez a napi rutin kb. így munka közben. -
Gáben81
senior tag
Nálam végülis megoldódott a gyors merülés probléma a 18.1 telepítés óta. Valóban a Facebook app akadt össze vele, most már így jobb, mint a 18.0.1 üzemidő.
Ha esetleg valakinek merülne gyorsan, egy próbát megér…
Most atom a 16 PM akku idő, reggel 5 óta nyúzom.
-
-
Gáben81
senior tag
válasz
madkiller #327395 üzenetére
Nekem is ugyanaz… RC, meg előtte a 18.0.1 szuper volt.
Most ha reggel leveszem a töltőről és ránézek az mínusz egy %…Eddig nagyon sok mindent tudtam csinálni, úgy , hogy 100-on volt sokáig.(16PM)
Amúgy ma reggel vettem észre miközben a Facebookot görgettem, hogy melegszik erősen, letöröltem és visszaraktam, most jobbnak tűnik, de holnap látom csak majd az volt e a gond, ma nem úgy használom mint szoktam naponta. -
Gáben81
senior tag
Ez ellen lehet valamit? Bizonyos időközönként elég erőszakosan zaklat…hiába adom meg ami kell neki.
Előző ios-eken is előjött már ez, de most sűrűbben.
-
Gáben81
senior tag
válasz
formula01 #327172 üzenetére
Nekem is most jobban merül(16PM) a 18.1-el…Ma reggel sokkal hamarabb mentek a százalékok lefelé, mint eddig, de talán majd csak beáll ez is.
Mondjuk nekem mindegy is, mert én ígyis úgyis lemerítem…
Szeptember 23 óta használom, azóta már 36 ciklus ment bele, tehát mindennap egy😃.
-
Gáben81
senior tag
Ez a Clean Up funkció is elveszik, ha visszaállítom a régiót magyarra? Igazából csak az kellene nekem.
-
Gáben81
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet megoldani, hogyha valaki használni szeretné, akkor tudja azt minden mókolás nélkül?
Lenne egy kapcsoló, amit bekapcsolok, jönne egy nyilatkozat, én elmúltam 18 éves végigolvasom és vállalom, ennyi…
Miért kell az Eu-nak hülyének nézni a polgárait?
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok. Leszerettem volna gyalulni a rendszert mint mindig ilyenkor főverzió váltáskor, aztán nem fogadta el az iCloud jelszót… nyilván az ember ilyenkor próbálkozik, hogy kisbetű-nagybetű de nem lett jó… Aztán mondom jól van továbblépünk kérek jelszó visszaállítót, ott meg nem jött az SMS. Oké mondom menjünk tovább az emailre, megjött a kód beírtam, akkor kérte a jelkódot, megadtam az 1000 1 000 100 % hogy jó hiszen most is úgy használom a telefont, mégse tetszett neki, oké menjünk tovább… akkor kérte a kártya adataim, megadtam a számát meg a 3 jegyű biztonsági kódot, de a lejárati dátumot nem engedte görgetni(halvány volt), hogy beállítsam, így az sem lett jó…
Kérdés, vajon hány nap próbálkozhatok újra ? Még jó, hogy a telefonomat tudom használni, csak pár szolgáltatást nem…
-
Gáben81
senior tag
Rettentő bug-os a szövegbevitel(14 Pro Max 16.1, néha már a használhatatlanság határát súrolja. Össze-vissza jelenik meg a kurzor, van hogy fektetve
.
Airpods Pro 2 is néha olyan mintha külön életet élnének a csatornák, néha hogyha az óráról szól akkor is. -
Gáben81
senior tag
Ha beállítom factory reset után a telefont újnak, akkor a fényképekkel mi lesz?
Vagy itt kapcsoljam ki az összes app mentését És úgy csináljak egy biztonsági mentést? A lista alján azt írja a fotók app nincs közte mert az külön van.
Igazság szerint hét éve használok iPhone-t és azóta görgetem a mentést ami egy csak hízik.
Mi a legcélszerűbb, hogy szűz legyen, de a képek is maradjanak?
Jaaa tényleg most látom ez csak 20GB, a képeim meg kb fél terra, akkor az valahogy külön van. -
Gáben81
senior tag
Nekem pl. teljesen átalakította a szokásaimat az iPhone. Azelőtt nagy gépbúza(PC) voltam, imádtam és még gémerkedtem is. Aztán 2007 január óta váltottam Droidról. Minden megváltozott. Fokozatosan emeltem az iCloud csomagom, most maxon van, több, mint fél terra anyaggal, amihez bármikor hozzáférek. Azelőtt lelkesen gyűjtögettem gépre, sok-sok év alatt lett 200GB kép és videó, de ritkán néztem őket vagy használtam. Most viszont onnan is fenn van egy részük felhőben, sokszor előveszem és használom, szerkesztem vagy megosztom őket.
PC-t egy darabig használtam még, de mára teljesen leépítettem, egy évbe egyszer ha bekapcsolom. Mindent is a telefonon csinálok kényelmesen egy karosszékben.
Egy darabig még ment routerre rákötve egy mobilvinyó, amolyan nas-féleségnek, csak seedelni, de behányt a minap az is, és nem hiszem beruházok még egyszer.
Mindenre is elég a Szifon, igaz a Pro Max. -
Gáben81
senior tag
Feldobtam tegnap a 16.1 RC-ot és nagyon szuper lett az üzemidő, +10-15% akku idő(14 Pro Max).
Azonos mindennapi rutin közben. -
Gáben81
senior tag
válasz
lugosi #274486 üzenetére
[Parancsolj] . Van benne egy videó is, nem tudom iCloud milyen minőségben adja majd vissza. Ezek a képek az én saját ízlésemet tükrözik, elnézést ha néha elrugaszkodott a valóságtól, én szeretem a túlszaturált képeket.
-
Gáben81
senior tag
válasz
joey04 #274479 üzenetére
Én lassan 6 éve váltottam, előtte Samus, azelőtt Sony-s voltam sok sok éven át. Azért itt valóban összehasonlíthatatlanul kevesebb és kisebb bug-ok vannak, mint anno azokon. Ezekkel bőven együtt lehet élni és amúgy is főleg főverzió megjelenésekor vannak jellemzően.
Anno mit szívtam csak azzal, hogy a 100 %-ra töltött akkumulátorral elmentem dolgozni reggel hétkor, 10-kor ránéztem és 30%-on volt az S6, mert beragadt az egyik Google szolgáltatás(már nem emlékszem a nevére de ez telefonokon áthidaló volt).
A másik meg, hogy párhavonta újra kellett telepíteni állandóan, annyit romlott az üzemidő.
Sőt volt mikor a CPU órajelet kellett fixre állítani, mert akadozott a zenelejátszás, gyárilag nagyon visszavett az órajelből és nem bírta el. Mondjuk ez még a Sony Ericsson Q10 idejében volt
, ha azt akartam folyamatos legyen a zenelejátszás mehettem az XDA-ra alternatív rom után nézelődni
.
Ezek szerintem komolyabb bug-ok és bosszantóbbak. -
Gáben81
senior tag
válasz
dud998 #274476 üzenetére
Nekem is csak a fentebb említett volt, de azóta jött frissítés, szóval lehet nem is lesz több
.
icecave: nekem sincs bajom az Izlanddal
. Telefonálni nem sokat beszéltem vele amikor meg beszéltem akkor csönd volt.
nekem nagyon jól jött ez az Ultra én rengeteget túrázok és futok, jó kis társ lesz évekig. Persze amúgy nekem is bőven elég volt azelőtt mikor én is csak kondiztam és sétáltam az S3-S5 majd végül az S7.
-
Gáben81
senior tag
Na most már együtt van a kis család
.
Miután kiderült jó áron elmegy a 12 Pro Max-em(280-ért) anno szeptember elején, úgy döntöttem lecserélem. Mivel az S7 Watch már csak 89%-os akksis volt(sokat edzem), ezért azt is eladtam, egy nap alatt elment(140-ért).
Vettem egy deep lila 14 Pro Max-et, itt csak aláírtam újabb két évre(Telekom) kaptam 130 000 kedvezményt, kamatmentes részlet 3000 Ft-tal lett drágább mint eddig.
Régi telefon és óra árát összeraktam , hozzáraktam egy kicsit és abból lett a Watch Ultra.
Egyedül az Airpods Pro 2-őt fizettem ki teljes áron.
Telefon: az első pár fénykép nagyon tetszett, elvoltam ájulva. És most is van egy egy olyan fénykép ami tényleg nagyon ütős, de sok nem tetszik, pedig én 99%-ban raw-ba lövök és Lightroom-mal szerkesztem. Nem tudom, de néha nehezebb szerkeszteni mint a 12-es képeit.
Üzemidő szuper, néhány apróbb bug volt, de vállalható és azóta javítva is lettek. Volt egy két lagg, meg most pont ma egy durva, beraktam a fülest a fülembe és fekete lett a képernyő és nem reagált semmire, majd kb. fél perc után hirtelen elkezdett mindent csinálni amiket addig nyomkodtam.
Watch Ultra : Na ez üt. Kinézet az egy szubjektív dolog, de nekem baromira tetszik, főleg élőben. Szuper gyors, stabil és pontos a GPS.
Akku számomra tökéletes, bőven 50-90 % között tudom tartani még sok edzéssel is. Míg lezuhanyzok +10perc és vissza is kaptam az energiát. Itt a Spotify-al voltak gondok, nem ment a stream, de már javították azóta a legutóbbi update-tel. Zene app is néha akadozott(Airpods Pro).
Airpods Pro 2: Na itt ért a legnagyobb meglepetés. Én három évig használtam az elődjét, az hangzásilag nem volt a toppon, viszont nagyon kényelmes volt főleg sportoláshoz. Ez viszont durván jól szól. Végre van benne élet és dinamika alacsonyabb hangerőn is. Akku sokkal-sokkal jobb. ANC valóban durva, 2003-as öreg Peugeot Boxeremből semmit nem hallok pedig ketyerészik rendesen.
Az hogy az ember full minimálba egy ilyen órával és egy ilyen fülhallgatóval elindul futni terepre, az semmihez nem hasonlítható élmény, nem kell cipelni semmi mást és nagyon jól szól. Csak te vagy a futás és a zene, na meg a természet.
Viszont itt fontos megemlítenem elég sokszor volt a kapcsolódási probléma, random megállt a zene és eldobta a Bluetooth kapcsolatot, azelőtt nem nagyon volt ilyen nálam.
Összességében nagyon nem bántam meg, hogy ezeket most így össze tettem, hosszú évekig szolgálni fognak ezek engem, talán a telefon nem, azt mindig kétévente cserélem.( Bár ki tudja milyen világ jön)
Az azért látszik hogy valóban, hogy ez az iOS 16 egy bughalmaz jelenleg. -
Gáben81
senior tag
válasz
peugeotmate #274155 üzenetére
Én eddig mindig velük intéztem, kétszer Airpods Pro volt, meg egy 12 Pro Max akksi csere. Csak megerősíteni tudom, végig tájékoztattak a folyamatról, ha nem vették föl visszahívtak. Gyorsak voltak és semmi külsérelmi nyom nem volt, üvegfólia is rajta maradt.
-
Gáben81
senior tag
válasz
atees #273758 üzenetére
Én szívtam már ezzel, de más okból. Nézd meg repülőmódnál kikapcsolja e a telefon a Bluetooth-t. Mert ha nem, akkor továbbra is kapcsolatban marad az órával, ezért nincs azon külön mobilnet.
Én azzal szívtam, hogy beraktam az Airpods-okat a fülembe és elindultam futni és állandóan megszakadt lejátszás és nem értettem hogy miért, közben kiderült offolni kell a Bluetooth-t külön , és akkor egyből az óra felmegy hálózatra és mehet is a stream. -
-
Gáben81
senior tag
Makróvezérlő mire való?Ha kikapcsolom, akkor is az ultraszélesre ugrik és még közelebbről is fókuszál…
-
Gáben81
senior tag
válasz
DaveHutt #272516 üzenetére
Nekem szerencsém volt akkor, a Carecenterben hétfőn rendeltem a futárt náluk, kedden jött, szerdán ott volt, csütörtök megcsinálták és feladták, pénteken itt volt. Minden folyamatról tájékoztattak.
Mr. Viking: ha jól emlékszem régen az Apple oldalán azt olvastam, hogy telefon 500 teljes töltési ciklust bír, a Watch meg 1000-et, szóval tartósabb elvileg…
-
Gáben81
senior tag
Pár nyers Raw kép(Úgy ahogy a rendszer beállítja alapból), az erdőben 14 Pro Max-szel. Azért nincs más, mert én mindig ebbe fényképezek, majd Lightroom.
A játszóteres kép 105 MB,bajban leszek mivel nehezen törlök
.
[Képek] -
Gáben81
senior tag
válasz
icecave #272349 üzenetére
Szerintem az számít főleg, hogy valaki mennyire használja a telefont. Akármilyen telefonom van nekem szinte soha nem bír ki egy napot. 12 Pro Max volt a mostani 14 Pro Max előtt és a másfél év alatt 80 %-ra vittem
az akkut. Azért mikor a nyári melegben egész nap túrázok, rengeteget fényképezek, napsütésben melegszik, szerkesztek Raw-okat Lightroom-mal, valamint egy sima hétköznap is reggel tulajdonképpen hajnali 4-5tól streamel vagy Radio1-et vagy Spotify-t egész műszakon keresztül, az kitudja nyírni. Próbáltam én már mindenfélét, nem igazán változtatott rajta, egy dolog amit észrevettem, hogy ne melegedjen az a lényeg. Márpedig amiket felsoroltam dolgokat azoknál igencsak izzani szokott.
Nem egyszer több százalékot zuhant egy két hét alatt az akksi, mert annyira nem bírta a terhelést. -
Gáben81
senior tag
Én jól megjártam most az előrendeléssel. Elsők között rendeltem meg, 14:02kor múlt pénteken. A hétfőn hívtak is, minden rendben van hangsúlyozták, hogy kiemelt ügyfél vagyok, nagyon szépen beszéltek.
Szépen be is lett állítva minden szolgáltatás/hűség, valamint módosítottam 128-ról 256-osra, boldogan mondta az ügyintéző úr, hogy van még 26 db astroszürke.
1 órán át dumálgattunk, majd a folyamat végén közölte, hogy van valami kis technikai problémám, visszahívhatna e pár perc múlva, mondtam hogy oké…
Eltelt egy nap és semmi. Akkor felhívtam egy ügyintézőt, majd még egyet majd még ezeken kívül hármat. Ők 1414-esek voltak, kiderült ezt az osztályt nem lehet elérni sehogy, akik intézik ezeket az előrendeléseket. Akkor írtam egy e-mailt a Telekomnak, akkor sem történt semmi. Végsősoron az volt a legfőbb bajom, hogy szerettem volna tudni most él e a rendelésem vagy nem.
Mai nappal megérkezett erre a válasz délben, nem élt a rendelésem viszont kedves hölgy hívott, intézhetjük a dolgot, végigmentünk ugyanazokon amiken hétfőn, nagy nehezen megrendelte, azt mondta milyen szerencsés vagyok az utolsó darab az enyém, astro 256-os, meg is érkezett a visszaigazoló email.
Örültem neki nagyon, hogy mégiscsak összejön a dolog hétvégén elutazom imádok fényképezni raw-ba/ szerkeszteni, egész hétvégén be tudom állítani, kipróbálni.
Erre délután kettőkor hív a hétfői ügyintéző úr, hogy mehet a dolog talán beleférek még az első körbe. Á, mondom nemrég beszéltem kolléganővel minden el van intézve. Azt mondja szuper, örül neki nagyon, majd elköszöntünk.
Telt múlt az idő, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mondom hogy ilyen káosz van ott akkor mi van hogyha most sem él a dolog. Rendelések alatt még mindig nem látszódott semmi. Na mondom a hölgynek írok egy e-mailt megvolt a címe, aki az utóbbi rendelést idézőjelben sikeresen intézte.
Eltelt megint 1-2 óra, aztán hív a hétfői úr, elnézést kér, de sajnos rendszerhiba volt náluk és elfogyott az összes készülék. Annyit tud nekem tanácsolni ,hogy ha majd elérhető lesz a Telekom weboldalán, akkor majd rendeljem meg… itt már azért elég pipa voltam, alig tudtam türtőztetni magam, egy picit számonkértem majd dühösen elköszöntem. -
Gáben81
senior tag
válasz
Szabi® #271417 üzenetére
Én pl. két évente cserélem, elég jó áron viszi valamelyik ismerős, valamint tip top, mivel én vigyázok rá. Én nagyon sokat használom egyik hobbim a fényképezés, a futás és a túrázás mellett és ez a három kéz a kézben jár. Értelemszerűen mikor szép helyeken futok nincs nálam 1 dlsr fényképezőgép, sőt túrázni sem viszem, viszont a legjobb képek így készülnek random. Két évente bőven van annyi változás, hogy megérje, valamint az üzemidő is egyre jobb és nagyon nem mindegy, hogy elmegyek túrázni vagy csak futok egy maratont valahol, hogy mennyire kell spórolnom vele.
-
Gáben81
senior tag
válasz
syIex #271100 üzenetére
Nekem 3-4000 Ft-tal olcsóbbra jött ki zusammen, amit fizetnem kell havonta, úgy hogy most 256-ra váltok 128-ról. Ez amúgy a kamatmentes részletbe havonta 3000 Ft többlet lett volna(128-hoz képest), de mivel van otthoni tv előfizetésem is és otthoni internet és otthoni vezetékes telefon is(cég miatt), az össz büdzsé kevesebb lenne, mint a jelenlegi… A szolgáltatásokat meg így is úgyis fizetem, szóval nekem megéri, főleg úgy hogy még a régit el is adom jó áron
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
Fr3eWar #271055 üzenetére
Engem is hívtak délben. Minden flottul ment, be lettek állítva a díjcsomagok stb. tök sok kedvezmény kiemelt ügyfélként, aztán a végén megkérdezte, hogy pár perc múlva visszahívhate egy kis technikai probléma van. Aztán utána nem hívott majd 1.00 múlva valamiért nem jelzett a telefon, pedig az óra is van rajtam volt és egy nem fogadott hívás és azóta semmi
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
szabonagyur #270850 üzenetére
Én meg inkább a sorrendre tippelnék… Most olvastam, hogy ha valamelyikből nincsen, attól még meglehet beszélni egy másikat a készlet függvényében.
Most ez nem tudom miért neked ment, icecave-nek szántam, bocsi
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
icecave #270790 üzenetére
Nálam nincs vacillálás
. Ez eldöntetett. 12 Pro Max-em patika állapotú 100as akksival(egy akksit már elnyűttem
), aztán azt eltudom adni jó pénzért, ahhoz teszek kicsit és lehet beruházok egy AW ultrára, az életmódomba beleillik pont amiket tud, S7-et szintén eladom. Airpods Pro-val kivárok, lesz e lossles kodek, ha nem jó a régi is.
-
Gáben81
senior tag
Két éve még nem volt ez a visszahívásos előrendelési rendszer a Telekomnál… közel 20 éve vagyok az ügyfelük, az utóbbi pár évben a legnagyobb csomagban, két évente mindig megvettem az aktuális legnagyobb iPhonet.
A régebbi megoldás jobb volt, előrendeltem és le volt tudva, most meg várhatom, hogy vajon mikor hívnak elérhető leszek stb. napokig.
Aztán meg ott van ki tudja hogy kapok e részletre, igen nem szeretnék egybe kifizetni 629 000 Ft-ot…Valaki tudja, hogy mire kell számítani ilyenkor?
Köszi.
-
Gáben81
senior tag
válasz
hkari #265343 üzenetére
Egy időben azt hittem, hogy rossz a kijelző én is, de rájöttem, hogy mikor nagyon meleg van, illetve meleg a telefon, akkor így veszi vissza a teljesítményt, ne melegedjen. Ha hűvösebb helyre viszed vagy lehűtöd és úgy viszed ki a napra, akkor fényesebb lesz, ahogy kell…gondolom akku védelmében.
-
Gáben81
senior tag
válasz
BrandonXXV #262931 üzenetére
Én most a napokban ezt az [ESR Halolock MagSafe] tartót és Qi töltőt vettem, Pitaka tokkal használom és szépen erősen megtartja a 12 Pro Max-emet.
-
Gáben81
senior tag
válasz
Serpiko #262130 üzenetére
Én Care Centerbe csináltattam. Hétfőn rendeltem tőlük, kedden elvitte a futár, szerdán megkapták, csütörtök délelőtt feladtàk a futárnak és pénteken itt volt.
Végig tájékoztattak az állapotról, ha kellett hívtak telefonon, futár ingyenes volt, semmi külsérelmi nyom nincs a telefonon.
Elégedett vagyok, flottul ment. -
Gáben81
senior tag
Autós tartót, ami vezeték-nélküli töltős tud valaki ajánlani ? Legyen erős mágnes és stabil. Ár nem prioritás, 12 Pro Max-et bírja el az alárendelt utakon is
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
anderledani #262231 üzenetére
Ja ez a régi eladott telóm, csak kölcsön visszakértem
.
-
Gáben81
senior tag
Én most megjártam. Remélem nem off, végülis szerintem iCloud gebasz lesz vagy nem tudom.
Telefonom elküldtem szervizbe, visszaállítottam mindent amit kell, viszont a cseretelefonon nem tudok bejelentkezni egy instagramra és ez nekem fontos lenne nagyon. Két profilom van, abba tudok bejelentkezni, ami nem lényeges és amit munkára használok, oda hiába írom be a felhasználónevet és a jó jelszót, jön ez a kétlépcsős hitelesítés és valahol nekem le kellene okézni, de nincs hol leokézni… Akkor utána igénylek egy szöveges üzenetet a kóddal, viszont az meg nem érkezik meg már ötszázszor próbáltam kb. Nem találok sehol erre megoldást …
szerintetek ez megoldódhat hogyha visszakapom az eredeti készülék? Lehet, hogy ott maradt bejelentkezve?De hát lelett törölve minden róla.
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok. Ha hivatalos szervizben cseréltetek akkumulátort(12 Pro Max), akkor ilyen kerül bele, mint a gyári, vagy mindenképpen valami silányabb?
-
Gáben81
senior tag
válasz
MasterMark #260348 üzenetére
Basszus köszi, 80%-on volt…
most égeti a szemem, hogy visszább vettem.
-
Gáben81
senior tag
válasz
anderledani #260341 üzenetére
Ezek mind megvoltak, már a tizennégyes iOS nél is ezt csinálta, de minden fő
verziónál tiszta telepítést csinálok. -
Gáben81
senior tag
válasz
anderledani #260337 üzenetére
Igen, csúcsteljesítmény leadása és 87%.
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok.
Van egy 15 hónapos 12 Pro Max-em. Mostanába észrevettem, hogy jóval halványabb a kijelző… nem tudom, hogy van-e összefüggés de kb. azóta, mióta 90 % alá ment az akku állapota. Először azt hittem csak hogy az üvegfólia kavar be, kicseréltem és úgyis ugyanaz. Másik ugyanilyen telefon mellé raktam és ennél nem kapcsol be az a max fényerő, napsütésben alig látom. Próbáltam ezt a sötét szobás újrakalibrálást, de akkor sem lett jobb, automata fényerő off sem segít.Van erről valami info, hogy ugyanúgy lekorlátozza mint a teljesítményt egyedül idő után?
-
Gáben81
senior tag
válasz
herdsman12 #256506 üzenetére
Keress rá újból és kidob egy másik találatot ami már jó .
-
Gáben81
senior tag
válasz
Titana #253782 üzenetére
Én elsők között vettem Airpods Prot, szívtam is vele, cserélték többször, most lekopogom egy éve nem volt gond, pedig sokat használom edzésekre, illetve vezetés közben.
Ha nem tölt és magától lemerül az nagyon bosszantó tud lenni valóban, de szerencsére 5 perc alatt annyit feltölt, hogy sokáig lehet használni.
Általában ha ilyen problémám van, mármint amikor nem tölti fel az egyik oldalt, akkor azt megszoktam pucolni ott az érintkezőnél valami alkoholos cuccal és utána jó lesz megint. -
Gáben81
senior tag
Másnak is melegszik Safari közben a teló? Nekem 15.1 óta elég durván nyomatja, főleg a hangerő gombok körül.(12 Pro Max)
-
Gáben81
senior tag
válasz
ILLDisPozed #253280 üzenetére
Nekem is ugyanez volt reggel vettem észre 15.1-el tért vissza ez a bug, délután csináltam én is egy force restartot, azóta jó…
-
Gáben81
senior tag
10.1 után megint felugrott a tárhely kihasználtság, 64 GB-ról 100-ra…
. Majdnem megtelt hirtelen.
-
Gáben81
senior tag
Kinn a 15.1
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
tothjozsi96 #252349 üzenetére
-
Gáben81
senior tag
válasz
Pfiucska #252108 üzenetére
Én futó vagyok, volt régebben egy S3-am két évig, majd most S5 szintén két évig. Elvileg pénteken jön az S7. Jelenleg 87%-os az akku, úgy, hogy idén 3500 km körül futottam eddig, heti hat edzés, 1-2 órásak, fülembe mindig Airpods Pro ami erről szól, valamint résztávos edzéseken Garmin pulzuspánt csatlakoztatva.
ezeket csak azért mondom el hogy tudjál viszonyítani.Volt hogy túráztam a rekord 41 km, kilenc és fél óra és akkor merült le, idén tavasszal, ha új akkor biztos meg bírta volna tovább.
Mindennap este 6-7.00 felé teszem feltölteni, másnap délkörül 50-60 százalékon van, egy edzés és akkor estig pont kibírja.
Igazából nem nagy dolog míg fürdök addig is csak rácuppantam a bölcsőre, elég gyorsan tölt.Szóval elég hardcore módon használom.
-
Gáben81
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #251241 üzenetére
Azóta látom a grafikonon jól mutatja a tárhely foglaltságot, akkor szerintem az a +30GB a semmiből a fényképek lesznek, valószínű nem optimalizálta azokat az icloudba.
Eddig nagyon nagy volt a ios által foglalt szürke szín . -
Gáben81
senior tag
Frissítettem a 15.0.1-re, sajnos maradt a fals tárhely kezelés
.
-
Gáben81
senior tag
válasz
::Trunks:: #251052 üzenetére
Hali. Az Battery Widget app , az időjárás meg Időkép widget..
-
Gáben81
senior tag
válasz
FuRiONight #251043 üzenetére
-
Gáben81
senior tag
Nem tudom ez a feature volt e Ios 15 előtt zenében…
Szerintem tök szuper, legalábbis nekem nagyon tetszik, hogy sétálok az utcán nézelődök, és hogyha pl. vokál van a zenében mindig egy helyről jön az ének. Ha jobbra fordítom a fejem akkor a bal fülembe hangosodik fel a vokál és ugyanez fordítva, közben a zene az ugyanúgy szól. Ha nincs vokál, akkor vagy a zenével csinálja ezt kompletten, vagy kiragad egy hangszert.
Ez ugyanaz mint az Apple-TV nél, de itt életszerűbb és nagyobb élmény, mivel azért az utcán az ember többet fordítja a fejét, mint filmnézés közben. -
Gáben81
senior tag
válasz
markknight #249637 üzenetére
Köszi szépen
.
-
Gáben81
senior tag
Sétáltam a kutyámmal, aztán végülis úgy alakult hogy populáris zenét hallgattam (nem szoktam), ezek között volt jópár Dolby Atmosban, Airpods Pro volt a füles, és tök véletlenül vettem észre, ha elfordítom a fejem jobbra akkor a bal fülembe szól hangosabban és ugyanez fordítva is…
Nekem ez eddig nem tűnt fel, ez is 15 óta lehet? Tudom van egy ideje ez a lossless-el együtt, de ezidáig ez nem tűnt fel, kivéve Apple Tv-n filmnél.Reménykedem benne, hogy este hétkor egy másik verzió jön majd, mert ez így nekem rohadtul merül, - 30 % volt azonos használatnál az akkumulátor azonos időben, mint eddig…
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest