- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz vasi89 #185500 üzenetére
Szándékosan nem neked válaszoltam. Az utóbbi napok alapján látható, hogy nem tudnánk egymással értelmes kommunikációt folytatni.
(#185502) vasi89
Ha nem haragszol, el tudom dönteni, hogy mit írok magam is.
Ellenben igazad van és a jövőben nem veszem figyelembe az írásaid.[ Szerkesztve ]
-
-
nederlanden
senior tag
válasz vasi89 #185090 üzenetére
Nekem ott csinaltak es holnap rajuk is hivom a fogyasztovedelmiseket meg akit csak lehet meg plussz szajbakopom oket..
Nem 1-2e forintrol van szo hanem elol hatul huszezer egy i8p-ra...40e helyett akciosan😬😭😭ezt hogy engedhetik??Galaxys:arra,hogy megkarcolom ott a helyszinen egy autokulccsal vagy leejtem a burkolora pofara,meglatjuk..
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
MasterMark
titán
válasz vasi89 #184962 üzenetére
Most nem azért, de azt írtad, hogy "a bevágással meg az állított kamerákkal". És erre írtam, hogy itt azért nem épp ezzel követi a trendeket, sőt...
Illetve ha már noccs már megint, azzal nem a notch-ot tünteted el, hanem a bezel-t kapcsolod be... Ha a notch eltűnne, akkor ott a kijelző a telefon széléig tartana.
"a valós tényeket azért nem kéne megcáfolni"
És egy ilyen kijelentés előtt meg azt írod, hogy az X követi a trendeket?szerk.: Vagy most akkor az amoled kijelző trendnek számít? A lítium-ion akksi is trend?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #184962 üzenetére
Ezekben valóban nem az Apple volt az első, cserébe a FaceID tényleg forradalmi technológiailag. Persze, volt más telefonokban is már arcfelismerés, de a megbízhatóságukat és sebességüket inkább hagyjuk. Ráadásul hardveres megoldás kb egyáltalán nem volt korábban, a legtöbb arcfelismerő csak szoftveres volt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
CsonkaImo
addikt
válasz vasi89 #184951 üzenetére
Szerintem nagyon szép a 8 Plus IPS kijelzője, én semmilyen hátrányát nem érzem a full HD-nek vagy a panelek. Nyilván az AMOLED meg a magasabb felbontás jobb, és biztos az új iPhonok is ebbe az irányba tartanak. Illetve kevesebb lesz a kihasználatlan hely.
Tartottam a kezemben X-et meg Galaxy S8 Plus-ot, tényleg látványos darab mindkettő, de 8 Plus-ról egyikre sem váltanék. Majd a következő generációra.
-
MasterMark
titán
válasz vasi89 #184703 üzenetére
Igen ez is benne van. Viszont a híváslistában attól még látod ha valaki számról keresett, tudod engedélyezni, vagy visszahívni.
Nyilván nem teljes megoldás, egyértelműen vannak hátrányai is. Lehet mérlegelni, hogy melyik éri meg jobban.
Don.Corleone: Meg ingyen sör, örök élet is jó lenne, de nincs.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
megema
őstag
válasz vasi89 #184648 üzenetére
Nekem felírták az 5 helyen lepattogzott festéket is, mert olyan helyen volt (fémkeret élének a lapos részén), ahol elég nehéz leütni egyéb nyom nélkül. Nekem szerencsére gond nélkül cserélték mindig*.
Őszintén szólva a hócipőm tele van a cseréltetéssel. Egy Apple Store-ban ez lehet nem probléma, mert azonnal hozzák a cserekészüléket, kipróbálod, és vagy elfogadod, vagy másikat kérsz, esetleg visszakéred a leadottat(?). ASP-nél viszont jó esetben is 5 napra készülék nélkül maradsz, mert lenyelik a sajátodat (miért is?), és luxus lenne ideiglenes cserekészüléket adni. Aztán kérdés, hogy jobbat vagy rosszabbat kapsz...
*: Kivéve, amikor az 5 napja készhez kapott készülék cseréjét visszadobták, mert illetéktelen felnyitás nyomait látták benne, és az Apple Supporttal kellett engedélyeztetnem, akik tekintettel a rövid időre nem húzták az időt. Mi lett volna fél év után? Elhajtanak?
-
megema
őstag
válasz vasi89 #184636 üzenetére
Lehet, hogy sokat várok, de szerintem ennyi pénzért lehetne is. Előfordul, hogy becsúszik egy-egy dolog, de nálam általában több hiba szokott lenni egyszerre. Valahogy más gyártóknál nem tapasztaltam ilyet, igaz ebben az ársávban csak az iPhone-t próbáltam.
Külföldi fórumokat olvasgatva, sokan már csak egy porszem miatt viszik vissza kapásból. Szóval nem csak én várok "sokat". A gond inkább az, hogy a legtöbben elfogadják ezt a minőséget, így belefér az Apple-nek, hogy kevés embernek, de akár 5-10-szer cserélje...
-
norberto_th
aktív tag
válasz vasi89 #184587 üzenetére
Az iStyle 3hónap gyártói garancit vállal, illetve a szavatosság újraindul de azt már nem nluk tudom érvényesiteni hanem annák aki a számlát kiállította, jelen esetben a Telekom, így legközelebb hozzájuk kell vigyem sajnos. Felhívott egy istyle-os hölgy és elmagyarázta, ami nekem továbra is fura, hogy naluk miert is kellene fizetnem ha lejár a 3hónap gyártói garancia, hiszen ott van a szavatosság, de én a telekomhoz kell menjek mert náluk ez nem érvényesíthető...hát biztos.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
-
MODERÁTOR
válasz vasi89 #183915 üzenetére
Ki szólogat be neked? Téged már el is felejtettelek, valami itunes kérdésről volt már szó egy ideje.
Egyébként az equalizeres felvetésed így indult: “ios-en nem lehet normális EQ-t sem beállítani”. A személyre szabhatósággal azután jöttél, hogy írtam, hogy lehet.
"de tegnap azt írta, hogy lehet személyre szabni is"
Muti légyszi, hol írta...
[ Szerkesztve ]
-
-
nord_
veterán
válasz vasi89 #183881 üzenetére
iTunes se ömlesztve tárolja... gyárilag rengeteg rendszerezési lehetőséget ad (műfajok, zeneszerzők, albumok, előadók, stb, stb...)
Hangszínszabályzás: sajna az van, hogy ha az ember hallani akarja az összes hangszert, amin a zenészek játszottak, akkor két dolog az alap: minőségi fejhallgató / füllhallgató _és_ kikapcsolt ekvalézer. -
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #183879 üzenetére
Részemről is lezárom a témát, de annyi még hagy áruljak el, hogy az is user error, hogy az iTunes minden zenének külön mappát csinál, ha nem kapcsolod be a Settings>Advanced>Keep media folder organised menüpontot, akkor nem teszi ezt. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy az iTunest használd, csak azt akartam elérni, hogy belásd hogy te nem tudtad kihasználni az iTunes teljes funkcionalitását és emiatt is volt csomó extra hibája/hiányossága számodra...
ja ami alapjáraton annyi lenne forkliftben hogy f5
És egyszerűbb kikeresni Forkliftben az összes a telefonodra másolandó zenét, mint rányomni a szinkron gombra, ha már amúgy is iTunesban vannak a zenéid? Sőt, egyszerűbb, mint hogy automatikusan megjelennek a zenék a telefonodon az iCloudnak hála?[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #183873 üzenetére
Aha, tehát abba a kategóriába tartozol, akit említettem is az előző hsz-emben hogy nem fogja sose megszokni az iTunest, a fájlrendszerben való gondolkodástól nem tudsz elszakadni... Mi a bonyolult a zene iPodra történő másolásában? Hozzáadod a számot iTuneshoz, bekapcsolod az automatikus szinkront, majd szinkronizálsz, ennyi az egész.
És itt most a legbonyolultabb módszert írtam le, aminél az iCloud Music library milliószor egyszerűbb, mivel azt csak bekapcsolod gépen és iOS-en is, behúzod a zenét iTunesba, majd magától megjelenik iOS-en is a zene, még szinkronizálásra sincs szükség.
Ha ez valakinek nem kényelmes, arra nem nagyon tudok mit mondani
Cathfaern: ezzel nem is vitatkozom, valószínűleg nem véletlen hogy windowson optimalizálatlan az iTunes, ezzel is tolja az Apple a Mac felé a felhasználókat, illetve minek fordítana annyi energiát a konkurens rendszerre való optimizálásra. Ettől függetlenül persze nem fognak többen iTunest használni windowson, sőt... Macen viszont teljesen jól használható az iTunes és a kolléga ebbe is belekötött... Ráadásul ha már nem csak gépen való zenehallgatásra/rendszerezésre kell az iTunes, hanem iPhone-al való szinkronizációra is, akkor nem tudok róla hogy lenne alternatíva ami mindkettőt tudja.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #183869 üzenetére
Az előbb mondjuk a Mac-es verziót sz@roztad épp,most akkor melyik? Én mióta van Apple eszközöm kizárólag iTunest használok zenehallgatásra és a zenéim tárolására, ha képes elszakadni az ember a windowson berögződött csak fájlrendszerben való gondolkodástól rögtön rájön hogy mennyire kényelmes az iTunes használata.
Már pár száz számnál is milliószor egyszerűbb rendszerezni a zenéket, mintha fájl szinten kéne velük szórakozni, ezen kívül az automata szinkron eszméletlenül megkönnyíti az ember életét. Az iCloud Music library bevezetése óta pedig ez hatványozottan igaz...
Úgyhogy lehet neked nem tetszik az iTunes, de azért kicsit erős kijelenteni, hogy sz@r...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #183857 üzenetére
Mondjuk ezen pletykák hihetőségében erősen kételkedik a negyedéves mutatókat elnézve Pletykáltak olyan is,h teljesen leállítják az X gyártását, annyira nem fogy, hát az eladási mutatók nem ezt mutatják, de persze ettől függetlenül még akár az is lehet hogy tényleg nagyobb eladott mennyiségre számított az Apple, ezt sosem tudjuk meg lévén hogy csak nem hivatalos pletykákra hagyatkozhatunk ezzel kapcsolatban.
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #183843 üzenetére
Kit értesz azalatt, hogy "elvártak volna"? Csak mert a negyedéves eredmények nem ezt mutatják... Az eladások önmagukban nem érdeklik sem az Apple-t, sem a befektetőket amíg a profit változatlan marad, nő.
Értem én, hogy ez sok felhasználók fáj, de el kell fogadni, hogy kapitalizmus van és amíg a cég jól teljesít és a meglévő felhasználóik nagy része elégedett, addig nem azzal foglalkoznak hogy a maradék felhasználó kedvére tegyenek, főleg nem árazásban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz vasi89 #182322 üzenetére
A probléma az volt, hogy a kérdező nem tudja visszanézni a képeit, ha nincs tárhelye.
Namost ha ugyanilyen helyzetben a Google Fotókban vagy más hasonló appban akarja nézegetni, ahhoz is kell a net.
Ha meg a telefon tárhelyén akarja tárolni offline az összes képet, akkor miért 16os telefont vett?Érted fából vaskarika. Mit tanácsoljon az ember ha semmisejó?
-
.Szaki.
addikt
válasz vasi89 #181436 üzenetére
Mivel fogalmam sincs az Amazon Echo-ról (de mindjárt utánanézek) így nem tudom Neked ezt megválaszolni, de nekem a HomePod hosszú ideje az első olyan Apple fejlesztés, amire azt tudom mondani, hogy szimpatikus és tudnám hasznát venni az otthonomban. Mondjuk a kolléga Indexes cikkje kicsit eltántorított a dologtól, nem értem hogy lehet ilyen alapvető hibákat véteni.
-
aujjobba
addikt
-
Clemi
veterán
válasz vasi89 #181016 üzenetére
Ezt rendeltem és a csomagolás illetve belül minden tartozék Nillkin feliratokkal volt tele. Tettem már fel korábban nem egy fóliát de mind úgy működött, hogy beigazítottam, finoman megnyomtam a közepén és magától rásimult buborék nélkül a felületre. Ha volt is esetleg valami kis elállás, az másnapra nyomtalanul eltűnt, de most a második fóliám is ugyanilyen lett, illetve nem ennyire de itt is vannak elég nagy buborékok körben a szélén. Talán kifogtam egy selejt szériát?
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz vasi89 #180340 üzenetére
Ha mar leejted eshet epp ugy is,h tokkal vonoval reped mindene,persze vmivel kisebb az eselye.
Igen rosszul fogalmaztam,nem szepseget hanem massagat takarja😁,,nem kellet volna ez a samsung nyom..mert valljuk be oszinten, ha mar szepseg akkor meg mindig a kozelebe sincs az x a samsung s8 note nak pl..Viszont iphone volalon a mostani i8-on kicsit csiszolnak,tokeletes lehet.En meg az i5 stilusat is el tudnam kepzelni a szogletessegevel,bar annak nagyon kicsi a valoszinusege,h behozzak.elol hatul uveg....👌🏻[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
addikt
válasz vasi89 #178293 üzenetére
Akármikor felmerül mobil applikáció ötlete, akkor a fő fejlesztési platform. A platformon tapasztalható fizetési hajlandóság miatt, minden frissítés ide jön először (nyilván túlzok). És még rengeteg előnye van a biztonságon kívül is.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
bzs73
őstag
válasz vasi89 #178286 üzenetére
ezzel nem negatívumot szerettem volna kifejezni, hanem hogy inkább vicces. Droid oldalon is ugyanez megy. nekem van p10 is, 6s is. a szomorú inkább az, hogy eddig azért nem volt ennyi hiba, bug, baki,stb, és épp ezért, és hogy biztonságosabb mint a droid, mert droid kijön , és 2 hét után van rá törés, root. legalább még ott nem tartunk, tehát még mindig biztonságosabbnak tartom iphont, és szeretem is, de lassan másba már nem különbözik, és hát itt ügye nem kis felárat fizetünk érte. de hát ez van.
If a second or you are the first to lose.
-
Tibee86
nagyúr
válasz vasi89 #178286 üzenetére
"ebben a topicban amúgy se lehet mást csak dícsérni őket."
Melyik topikban van ez másként, ha már ezt lassan minden kommentedhez hozzáteszed? Csak mert bármelyik telefon topikját olvasom, kivétel nélkül mindenki le van hordva vagy elküldve melegebb éghajlatra, ha negatív tapasztalata van a készülékkel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #177097 üzenetére
Nálam az ökoszisztéma a legnagyobb vonzereje még mindig az Apple termékeknek. Imádom, hogy konkrétan mindent (fotók,zene,jegyzetek,megnyitott weboldalak, kedvencek,üzenetek,stb) elérek az összes eszközömről azonnal. Persze megoldható lenne ezek nagy része valószínűleg Windows-Android párossal is, de kicsit kényelmesebb ha mindez megy gyárilag mint ha a felsorolt feladatok mindegyikéhez kéne egy külön app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest