- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
czgh
tag
Üdv. Másnak sem akar most frissíteni 11.0.3-ra? Hibaként kidob egy üzenetet, hogy error lépett fel. két gomb van: retry vagy emlékeztessen később. Próbált mostanság (azaz most) frissíteni valaki? (5s)
-
czgh
tag
Sziasztok!
Óriási segítség kellene:
Adott két telefon: egy i4 és egy 5s.
Szeretném az i4 backupját áttenni az 5s-re. Végigfutott, de nem indul el: slide to upgrade-nál leragad. Utánanéztem, ez valami ios9 bug, de nekem még mindig megadta magát. Újratenném új készülékként, de nem engedi, mert iphone keresés be van kapcsolva. De nem tudom kikapcsolni, mert slide to backup nem mozdul!
Hogy tudnék mielőbb életet lehelni bele, még mielőtt földhöz vágnám?! Ezt a slide to upgrade bugfixet valaki le tudná úgy írni, hogy én is megértsem? HELP!
Előre is köszi! -
czgh
tag
Sziasztok
iOS 8-ban hogy működik ez az iCloudban tárolható fotók dolog? A régieket másolja oda? Vagy csak az újakat? Vagy ez a sima photostream? Valaki magyarázza el nekem, mert nekem nem egyértelmű és utánaolvasba az iOS 8 újdonságainak, ott sem volt egyértelmű a használata.
Köszi!
-
czgh
tag
-
czgh
tag
válasz
#99546112 #84153 üzenetére
Ez még jobban is néz ki... de a kiszivárgott adatok alapján azok a csíkok sokkal vastagabbak lesznek.
Meg kitüremkedő kamera? Micsoda ostoba dolog lenne... leteszed az asztalra és billeg... nevetséges...
Remélem az összes minden kamu és valami normális kinézetet kapunk, mert a jelenlegi kalózképek elég silány kinézetről árulkodnak. 5S design tönkre veri ezt. Nem azzal van a baj, hogy lekerekített, hanem azokkal a csíkokkal a hátulján... miért nem oldották meg úgy, mint az 5-ös sorozatnál? .. remélem nem ilyen lesz...
-
czgh
tag
válasz
viperabácsi #82578 üzenetére
Gmail push bajnal ott is lehetett volna gond, hogy gmail appban a beallitasokon belul az ertesitesek rosszul vannak belove (elsodleges, mindegyik, egyik sem, stb...) nekem anno akkor zavarodott meg, amikor ez a promocios marhasag bejott
-
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #82527 üzenetére
galaxys80 kolléga i5-tel tolja, nem lehet 5s-el összehasonlítani.
Nekem 2 napot nem bír, 3G, vagy wifi szívja non-stop, naponta trackelek valamit, örökösen pittyeg e-mailek, stb miatt, facetime, vagy skype is van egy fél óra naponta, így MAX 5 órát hozok ki, de nap végén már vergődik. -
czgh
tag
válasz
hdanit610 #82052 üzenetére
Akkor én megint beletapintottam a "selejt"-be, mert amióta újra visszatértem a pannonhoz, azóta mindenhol van térerőm. T az egy borzalom városon kívül, használhatatlan trágya. Mivel én sokkal többet telefonálok, mint a neten lógok, ezért kibírom, hogy nincs a vasúton végig 3G, viszont szinte biztos, hogy a T-nél a Győr-Budapest vasútvonalon várostól 1 km-es távolságra semmi térerő, azaz az út 60%-ában. Vodáról nem tudok nyilatkozni.
Egy szó mint száz, nekem hibátlan a pannon, mióta (lassan egy éve) visszajöttem, semmi baj nem volt eddig. -
czgh
tag
válasz
Mr. Erikszon #81863 üzenetére
Helló
a 7.1.2, csakúgy, mint a többire. Eldöcög, annyit mondhatok. i5-öt használok, néha nyomkodok i4-et, de nem váltanék vissza semmi pénzért. Ellenben i4s szépen boldogul.
-
czgh
tag
-
czgh
tag
Sziasztok
Mostanaban rosszalkodik az i5-om sleep gombja. Mondjuk ugy minden negyedik lenyomasra hajlando mukodesbe lepni. Az apple-nek volt egy olyan akcioja, hogy 2013 januar-februarban gyartott telefonok gombja hibas lehet es ingyen javitjak. Lehetett ellenorizni serial alapjan, hogy ez megfelel-e, es ogen, ez is jogosult. Hol javitjak ezt nekem ingyenesen? (Istyle es icentren kivul mas jogosult erre?) -
czgh
tag
-
czgh
tag
válasz
Themiamivice #80281 üzenetére
A modositott kep csak a keszuleken jelenik meg. Ez olyan, hogy a slo-mo videokat sem tudod igy kimasolni. Ha ilyen kepeid vannak, akkor maielen kuldjed el magadnak, ugy tuti jo
-
czgh
tag
válasz
flash- #80219 üzenetére
Miért nagyképűek? Miért van arcuk azoknak a gyerekeknek, akiknek a szüleik veszik meg a telefont? Ezt sose értettem. Én ilyenre sose kaptam pénzt, az összes hülyeséget magam pénzeltem és fogom is. Annyi idős koromban (>10 éve) volt egy nokiám, törtem zúztam, 2 előlap, 3 akksi, 2 kijelző, 2 antenna, (mai napig megvan és működik) de tudtam, hogy nem kell drágább, mert nem lenne pénzem finanszírozni (ezt a 6230i nokiát is én vettem...).
Akkoriban jöttek be az xpressmusic nokiák, (akkor is voltak menő telefonok), meg az első tapicskolósok. Engem egyáltalán nem érdekelt, tégy te is így! -
czgh
tag
válasz
default. #79935 üzenetére
Nem duplázza meg, viszont, értelemszerűen, ha módosítod a mappát, amiben a zene van, akkor hibás lesz az elérési út.
A második egy jó kérdés, én nem telefonról hallgatom a zenét
. iPodomon simán kilistáztatom előadó, dal, vagy album szerint. Nem tudom megnézni, hogy telefonon hogyan van, mert csak egy album van rajta
-
czgh
tag
Sziasztok.
Feladtam a keresését annak, ami a hibát okozhatta, ezért teszem fel itt a kérdésem:Összekeveredtek a fotóim a Camera Rollban. Nem időrendi sorrendben vannak, illetve, hogy pontos legyek, egy-két korábbi képet megrántott és a lista elejére tett. Többnyire ezek megpiszkált képek, Fotor-ral, instagrammal, illetve PS-el lettek módosítva. Járt már így valaki?
Miért zavar? Mert ha el szeretnék küldeni egy képet, akkor át kell pörgetnem vagy 100-at egy appon belül, hogy a jelenlegi képekhez érjek. Természetesen, ha most készítenék egyet, akkor az a lista elejére kerül.
Valaki?
-
czgh
tag
Sziasztok. Kicsit off, de tudtok jó és olcsó iPod szervízt, nanom sleep/wake buttonja megadta magát...
-
czgh
tag
válasz
vadászcsiga #79783 üzenetére
Viszont ez nálam rejtett mappa! Ha nem látnád valamiért...
-
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #78657 üzenetére
Bakker ez csak egy vicc volt
Én 4 hónapig használtam úgy a telefot, hogy valaki a műpadlóról segített felvenni, de előtte egy 30 centit húzta azon és szép párhuzamos elég mély karistolás lett rajta.. gondoltam, hogy ennél már rosszabb nem lehet.. nem is foglalkoztam vele. Jelenleg 300 Ft-os fóliát használok, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!
-
czgh
tag
válasz
nylontacsko #78539 üzenetére
Ezekszerint megvetted?
Az eredeti szépen, tisztán szól, egyenlőek a magasak és a mélyek, de a basszus az, ami a replikákban sokkal gyengébb minőségű.. (legalábbis azokban, amelyekkel én találkoztam)
-
czgh
tag
válasz
nylontacsko #78532 üzenetére
A hangzás. Sokkal szebben és tisztábban szól az eredeti, de főleg a mélyet lehet érezni, ahogy finoman duruzsol.
Két replikával találkoztam: az egyiknek már a kábele sem volt olyan a fülhallgató részénél, mint az eredeti (ki akart jönni a műanyagból), a másikban meg rettenetesen sok volt a magas, gyalázatosan szólt. Bár ahhoz képest is doboz hangja volt a régi gyári fülesnek. -
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #78175 üzenetére
Jó, akkor az én...
Régen volt valami basz azzal, hogy nem volt egy másik telefonból a korábbi tulaj kijelentkezve. Letölteni a saját apple ID-vel tudtál, de kb 5 percenként felugrált az icloud miatt a korábbi tulajé, hogy jelentkezz be, jelentkezz be... egy picit zavaró volt. Attól még nem elég az, hogy csak restore, aztán kalap kabát. -
czgh
tag
válasz
Kicsirics77 #78168 üzenetére
Illetve nekem nem is működött. Érdemes meglesni, hogy lekapcsol-e a kijelző híváskor fülhez téve és nem csak füllel böködi a kijelzőt
-
-
czgh
tag
válasz
galaxys80 #77735 üzenetére
a T mobile-t minden veri
Nekem örökké ledobálta, hogy nincs szolgáltatás, aztán talált egy pöcköt, aztán megint ledobta, utána megint automatikus hálózatkeresés, és ez 30 perc vagy 1 órát is levett a használati időből, és ezzel merítette az akksit..
Nekem pannon van, GSM hálózata szinte biztos, hogy a legjobb Mo-on, csak sajnos a 3G lefedettség gyengécske. De legalább telefonálni tudok ilyen semmirekellő, puszta közepén áthaladó, teljesen kihalt Bécs-Budapest vasútvonalon...
-
czgh
tag
válasz
CoDWaW07 #77514 üzenetére
Karcmentesnek mondják a kijelzőt, de azért én a régi i5-ömön láttam olyan apró hajszálkarcokat, amiket más rajtam kívül tuti nem. Egy fóliát előre mindenképp tennék. Én többnyire bumperben hordom a fehér i5-öt, de egyre többet veszem ki, hogy fogjam a ,,vasat". Hátul is van fólia, mert asztalra letéve egy kis pici kosz van és végighúzod, akkor az megkarcolja, igaz a fogása a fóliának és a fémnek teljesen más. Farmerzsebben hordom, de az oldalán nem láttam semmit. Egyébként az Apple eszközök sose arról voltak híresek, hogy elrejtsék a szomorú sérüléseket, lásd ipod touch korábbi szériái és az ipod classic-ok króm hátlapjai
Jobb megelőzni, mint utólag búslakodni, pár száz forint egy fólia és ha jól teszed fel, akkor semennyire sem látszik. (nekem hátul az alma körül sincs buborék, teljesen ráfekszik, nem lehet észrevenni, csak ha észre akarod, hogy fóliázott.
-
czgh
tag
-
czgh
tag
iPad ill. iPhone estében előzmények közül lehet egyenként törölni tételeket, vagy csak egyszerre lehet az egészet?
-
czgh
tag
válasz
Tikakukac #76794 üzenetére
Egyébként ezzel kapcsolatban eszembe jutott:
Miért teszi az Opel a lámpa kapcsolóját balra le? Miért nem a bajuszkapcsolóra, mint a Japánok?
Miért teszik a Japánok a lámpa kapcsolóját a bajuszkapcsolóra? Miért nem le, mint az Opel?Válasz: mert, csak. Mert ők úgy gondolják, hogy annak ott a helye. Ha te ezt az autót akarod használni, akkor tanuld meg, hogy annak ott a helye és így működik. Pont.
Egyébként az alapelv apple-nél az volt, hogy egykezes telefon. Akármelyik kézben tartva mutatóujjal könnyen elérhető a tetején a gomb. És megnyomható kétszer. Miért kétszer? Mert csak.
Más: Ergonómiai szemszögből vizsgálva: ha kezedben tartod a telefont, akkor szerinted könnyebb a slide-ot balra elhúzva elutasítani, mint a mutatóujjal kettőt kattintani? Szerintem az egész hüvelykujjat mozgatni sokkal kényelmetlenebb, pláne utána visszafele húzni, mint a mutatóujj utolsó ujjpercét meggörbíteni kétszer.Vagy lehet a balrahúzástól már megedződött a hüvelykujjad, mert az android minden második mozdulatot hajlandó elfogadni?
(tapasztalat: sony xperia akármelyik)
-
czgh
tag
válasz
@ndree #76719 üzenetére
Akkor tilthatják, ha az a valaki nem fizeti a törlesztést, vagy a számláit. Beleteszed a kártyád, végiglépegetsz sz elején (ez az aktiválás), aztán ennyi. Ha megbízható az eladó, akkor nem lesz semmi gond. Itt PH-n ellenőrizheted a felhasználókat és az értékelések és csatlakozásból tudsz megbízható eladót találni.
-
czgh
tag
Sziasztok
Ha vásárolok egy garanciában cserélt telefont, azaz elvileg fóliás, új, nincs bekapcsolva stb, és én aktiválom, akkor az első aktiválásnak számít és jár az iLife és iWork?
Persze a garancia az január-február környéki. Tapasztalat?
-
czgh
tag
válasz
Ragnar95 #76455 üzenetére
Ha lekapcsol a wifi, akkor hogyan tud tolteni a telefon (letolteni adatot) zarolt kepernyon? Az, hogy az a wi-fi jel ott van, vagy sincs az egybol azt jelentheti, hogy nincs net? Vagy hogy mukodik akkor? Nekem nincs problemam, csak nem ertem.
Mas: airdroppal szorakoztam, tovabbra sem tudok profilkepet beallitani magamnak (nevet mar at tudtam irni...) valaki?
-
czgh
tag
válasz
hugeboy #76433 üzenetére
Ne a térerőgondok legyenek az elsődlegesek... nekem milliószor ledobta a T-mobile a hálózatot. Szerencsére újra pannonos vagyok, és ahol T-nek nem volt térereje, ott a pannon van, hogy maxot is hoz.
Az akkuszázalék bohóckodása nekem is sokszor előfordult, többnyire akkor, amikor fázott a telefon.
Odakint hideg volt és meghülyült. Vagy lefagyott a töltöttség, vagy 5 perc alatt 40%-ot esett és kikapcsolt, majd felmelegedve 70%-kkal működött még 1,5 napig. Nem egyedi probléma, másnak is produkálta ezt, neten is találtam külföldi fórumokat.
A wifi hiba lehet telefon, lehet wifi beállítás is... ahhoz én nem értek.
A por az már érdekes, hogy hogyan mászott be oda.
-
czgh
tag
Sziasztok. AirDropon hogy tudok a saját készülékemhez profilfotót rendelni? A telefon neve és egy szürke kontaktfigura jelenik csak meg :/
-
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #76127 üzenetére
Hát akkor én ezek után mit mondhatok... csak selejtek jutottak hozzám
1. 3G az már öregecske volt, aztán jött a pixelhibák sora, repedés, stbstb... elhanyagolható probléma..
2. az i4-em (igaz, hogy szerelt alaplapos volt) hibátlanul működött (se home gomb, se térerőhiba... illetve az volt, de a trágya t-mobile miatt... ott ahol a nincs T térerő, ott maxon a pannon.. szerencsére már visszaigazoltam)
3. fekete 10 hónapos i5-öm kopásmentes volt (egy mikrokarc volt rajta egy fém bumper miatt)
4. fehér i5-ömet nyúzom... tünetmentes...Most mit tegyek?
Tanulság: PH-n kell használt cuccokat venni, megbízható eladóktól. Olcsóbb, (minden termékem karcmentes, hibátlan volt!), ha kisebb baja van (megkarcolom) nem rohanok a falnak, stb...
(és nem egyszerű vásárló vagyok, mert 3 iPod, 2 iPad, és 6 iPhone beszerzéséhez és használatához volt!van közöm) -
-
czgh
tag
válasz
laszlolczka #76012 üzenetére
Nekem sehol nem kopott az i4, az i5 fehér sem
-
-
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #75901 üzenetére
Nekem csak ilyenjeim vannak (pontosan ugyan ez, csak más színűek). Jelenleg egy fekete-narancssárga színűt használok fehér telón. Nekem fogásra kényelmesebb ezzel a gumi szegéllyel és nem is csúszkál a kezemben. Apródon (olx) meg hasonló helyeken van 1000 ember, aki ilyeneket árul, ha valaki nem akar rendelgetni... Én rettenetes 500 ft-ért vettem, oldalfólia nincs, de a műanyag is puha, nem sérti a telefont.
-
czgh
tag
OFFOFF: Aki nagy Runkeeperes, az meg tudná mondani, hogy hogy lehet törölni Logként megadott edzést a listáról úgy, hogy mindent tüntessen el? Találomra beírtam pár számot, hogy kipróbáljam, de erre ez a marha küldte itt az acsívmenteket, meg a rekordokat és hozzácsapta a heti távomhoz a baromságot. Az edzést töröltem, de a goals-ban, a rekordban és a felső menüsorban a heti teljesített távban ott maradt és sehogy nem tudtam eltüntetni. Ötlet?
-
czgh
tag
Sziasztok
Ajánljatok nekem egy jó, ingyenes fitness Appot!
Elvárásaim: szépen gyűjtse listába a korábbi workoutokat és össze tudjam hasonlítani.
Futásra és biciklizésre használnám.Korábban SportsTrackert használtam, de az idegeimre megy, hogy elindulás után lezárva a telefont nem működik.. Letekerek kismillió km-t és az idő megy, de a distance 0,01 km-nél megfagy... Vagy erre a progira kérnék valami ötletet, hogy mi a baja, hogy javítsam meg (szeretem, egyszerű, régóta használom, de legjobban ios6-on i4-en működött rendesen...), most ios7-en i5-ön szarakodik... de inkább az ios7 óta...vagy egy alternatívát szeretnék kapni.
(Vagy valami tipp, hogy a ST hogy nem fagy meg.. milyen sorrendben zároljam a képernyőt, stb... nem szívesen cserélek, csak akkor egy sorstársat keresek, akinek ugyan ez a baja és tudja rá a megoldást)
Köszönöm a segítséget!
-
czgh
tag
Sziasztok
Ha le szeretnék tölteni pár appot, ami szerény hazánk AppStore-jában nem található meg és regelek egy USA AppleID-t, és azzal töltögetek, akkor a letöltött appok újra a hun ID-vel való belépés után fognak rendesen működni? -
-
czgh
tag
Sziasztok Másnál sem működik a facebook messenger ill. facebook push? Idegesítő, hogy nem csipog, de jön üzenet és fontos lenne az értesítés, de egyszerűen nem működik. NC-ben be van állítva minden. Rendesen működött minden, az utóbbi időben viszont sztrájkol. Help
szerk: a háttérben futtatva sem történik semmi.. kiteszi a piros 1-est a sarokba, aztán annyi. Nincs hang és zárolt képernyőn való megjelenítés, ami viszont kellene...
-
czgh
tag
válasz
Wiz Khalifa #74964 üzenetére
Szemfülesnek kell lenni és folyamatosan figyelni, hogy mikor mit akcióznak le. Illetve pár akció-figyelő program beszerzése is előnyös (pl: appsfire, stb..)
-
czgh
tag
Sziasztok
A Facebook app tiltva van a notification centerben? Be van nekem állítva sound, banners, show in notifications, de csak badgesek vannak. Értem én azt, hogy jelezzem, ha valaki visszaigazol, vagy hozzászól egy eventhez. Lesz egy bolygóm FB-ban, de a telefon nem jelzi külön, csak az ikonon vannak a számok... Ötlet?
-
czgh
tag
válasz
Wiz Khalifa #73995 üzenetére
Helló
Csak pár dologra válaszolok, majd a többiek besegítenek.
4s-t vegyél, ég és föld (2 magos proci). A 4 az sajnos már régi vas, nem hasít annyira rajta az ios7. Nem rossz, tökéletesen működik, de azért döcögős, na. Programokat JB nélkül igen, AppStoreból tudsz letölteni. Ki kell kapcsolni a find my iphone-t meg ki kell jelentkezni az előző tulajnak, mert későbbiekben problémáid akadhatnak. Ezt szoftveresen nem lehet megkerülni. Típushiba talán a szokásos home gomb lehet (i4-nél tapasztaltam, 4s-em nem volt sose.) ezek a telók ma is hozzák normál használat mellett a 4-5 óra használatot, gond nem lehet vele. Gyosan ennyire tudtam válaszolni, többiek majd folytatják
JB-es kérdésekben nem vagyok otthon -
czgh
tag
válasz
Szecsy #73821 üzenetére
Szia
Reduce Transparency: átlátszóságot módosítja, magyarul a dock és a mappák színe sötétebb lesz, kb ennyi
Darken Colors: a szép bilikék feliratok sötétebbek lesznek, meg a világos szürkék is besötétednek.
Reduce White Point: A fehér fényértéket veszi visszább, kevésbé vakítja szét a szemet max fényerőn.Igazából egyik sem egy nagy valami, nyogodtan végigpróbálgathatod, de szerintem mindegyik csak csúnyítja
-
czgh
tag
Sziasztok két kérdésem lenne:
1.) Hosszú záridejű képek készítéséhez megfelelő appot tudnátok ajánlani? (ingyenesek előnyben
)
2.) Ha valaki vesz egy új iPad-et, és letölti az iWork appokat ingyenesen, utána megveszem tőle a készüléket, bejelentkezem az AppleID-mmal, akkor én is letölthetem újra az appokat ingyenesen?
Köszi a válaszokat előre is
-
czgh
tag
Sziasztok
FONTOS: appstore-ból kívánok letölteni appokat. Semmi extra, csak youtube, gmail, google maps, stb. Mindegyikre azt írja ki, hogy jelenleg nem tölthető le. Majd ötször rámegyek, hogy újra, akkor lejön. Vagy ha újraindítom a készüléket. Mi lehet a baj? (iPad 4, iOS 7.1 + telefonomnál is csinálta a Hangoutsnál. i5, iOS 7.1) (mindegyiken más AppleID van) -
czgh
tag
válasz
baradi #72355 üzenetére
Ez lehet szolgáltatófüggő is. Nekem pl. T-nél volt sms értesítés (miután szóltam, hogy korábban volt, majd leállították csak úgy), hogy nem fogadott hívásom volt, de mindig olyankor kaptam ezeket az üzeneteket, amikor épp visszamászott a hálózatra, mert olyan gyatra a térerő
(azt hiszem, hogy vodánál is van ez, de pannonnál nincs, ebben biztos vagyok. De ha nem ilyet keresel, akkor tekintsd ezt tárgytalannak)
-
czgh
tag
A notificatio cebterben a megjelenített értesítések törlésekor a kis x-re kattintva kigurult és kiírta, hogy clear. Ezt a fícsört melyik okos találta ki, hogy ki kell venni?! Tök aranyos animáció volt...
-
czgh
tag
válasz
nederlanden #71487 üzenetére
Nekem egy kb 2 éves backup óta megdöglött az automata fényerő és nem csinál semmit. Mondjuk sose használtam, de érdekes. Ezért nem szeretném minden adatomat elveszteni, hogy működjön a hülye fényerő szabályozó
-
czgh
tag
válasz
gergo5991 #70718 üzenetére
Hidegben gyorsan esik egy 30%-ot, majd egész nap ugyan azt mutatja... de utána már össze vissza jelez.. utána ugrik, hogy 40, aztán 14.. rárakom töltőre, akkor meg abban a pillanatban 28% .. katasztrófa olyankor. De volt már, hogy 70%-on kikapcsolt és azt írta, hogy töltőre kell tenni. Majd bementem egy üzletbe, ahol "kiovadt", bekapcsolt, és kiírtam, hogy 65% .. franc se érti, remélem szoftveres bug, mert másnál is előfordult már ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest