- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Sziasztok! Érdemes a 18-ra frissíteni, vagy egyenlőre maradjak a most megjelent 17-es utolsó frissítésénél? Gondolok itt arra, hogy az új OS mennyire lesz bug os
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz markknight #321002 üzenetére
Amikor újra akarom párosítani nem látja sajna :S lehet a watchot alaphelyzetbe kell állítanom?
-
Newyorker
addikt
válasz markknight #321002 üzenetére
8.8.1 van rajta amikor pátosítom egyébként kell wifi vagy bmi speckó?
-
Newyorker
addikt
Egy kérdésem lenne, köszönöm!
Iphone 11 pro-n most lett iOS 15.6.1 iOs-ről a legfrissebbre frissítés és a 3-as watchom nem látja azóta. Lehetséges, hogy annyira koros a 3-as watch, hogy a legújabb ios már nem látja?
-
Newyorker
addikt
Frissítés után az applikációkba a kelszavaim eltűntek valami megoldás?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Adott egy Iphone 11 pro 64Gb, amin iOS 15.6.1 os van rajt, illetve kb 7 giga szabad hely. Mivel egyre több proginak kell az 16-os iOS, így frissítenem kell.
iTunes biztonsági mentés után iTunesről frissítem épp, de az utolsó ujraindításnál a vonal megállt kb a 3/4nél :S kb áll itt 50 perce, el fog ez még indulni? Vagy mi a teendő?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Adott egy Iphone 11 pro 64Gb, amin iOS 15.6.1 os van rajt, illetve kb 7 giga szabad hely. Mivel egyre több proginak kell az 16-os iOS, így frissítenem kell. Mennyire esélyes hha frissítek simán telefonról 17.6.1-re akkor elszáll nekem minden ami rajt van a telefonon?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Fogyóban vagyok tárhelyileg a telefonomon, viszont se a képek, videok, appokból nem akarok gyalulni. VISZONT! Nézem pl az alliexpress appot a tárhelynél 760 mb, ha belemegyek a progi 101, a dok és adatok 658 mb.
Alul app eltávolítás illetve törlés van, mellyel a dok és adatok gyalu. Kérdésem mit vesztek a dok és adatokkal? Pl egy allinál?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz markknight #255023 üzenetére
Kár hogy az előzmények csak 1 hónapra vannak meg
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Segítsetek, köszönöm!
Építkezésben vagyok és kb 150 oldal meg volt nyitva a safariban! Ahogy az egyik oldalt előrébb akartam sorolni véletlen minden ablakot bezártam! Volt már sajnos ilyen, ilyenkor sokáig nyom + jel és a bezártakat előhoz! Így is volt elkezdtem, majd egy 3 mpig ledermedt a safari képe, kilépett, majd visszaléptem és a + jellel már ezen kb 150 oldalt nem tudom előhozni!
Mit lehet tenni?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Safariban valahogy bezártam mind a megnyitott kb 100 oldalamat vissza lehet azokat hozni valahogy?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
IOS 15 kérdés.
A Safariban vissza lehet állítani, hogy a megnyitott lapok ne vízszintesen, hanem a régi szerint függőlegesen legyenek?
Illetve a messengeren a jelvény jelzés nem működik, tapasztalat?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Tudtok nekem jó offline zenelejátszót, ami nem fizetős?
-
Newyorker
addikt
válasz Jano_023 #235083 üzenetére
Szuper dolog, nem ismertem köszi! Ez akkor telibe minden átmásol ugye? (Beállítások, képek, telszámok, jegyzetek, videók, stb stb.) A régin azért fent marad minden? Illetve ha van jelentősége, akkor a Sim kártya melyikbe legyen eközben?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
iphone x-ről szeretném átvinni a telefonszámokat, jegyzeteket, valamint a képeket, videókat egy új iphone 11 pro-ra úgy, hogy nem akarok itunesolni. Hogy a legegyszerűbb, legbiztonságosabb?
köszönöm
-
Newyorker
addikt
Iphone X-hez keresek jó árban, ajánlott, bevált előlapi üvegfóliát! Lehet helyi vki, vagy Ali, vagy ebayes! Lényeg hogy tesztelt legyen, és bevált! Nillkin nekem nem jött be, az utolsó 3 db nem volt jó! Ja és fekete szegélyes legyen, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Tud valaki olyan játékapp-ot ajánlani ami ingyenes és a haverokkal online tudunk játszani együtt egyidőben?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Olyan offline zene app-ot tud valaki, ami a youtubéról tud letölteni?
Köszönöm!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Ennek a Locátor app-nak most mi a lényege? Hogy tudom oda pl a fiam óráját felvinni?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Tudtok nekem olyan appot ajánlani, mint a Music Fm? Azaz rá tudok keresni zenékre, letöltöm és offline hallgatom!
-
Newyorker
addikt
Üzeneteknél a kedvencek sávot, ami a betűk felett van hogy lehet eltűntetni?
-
Newyorker
addikt
X-re érdemes úgy fetenni az iOs 12-őt, h simán a telón letöltés és frissítésre nyomok? Vagy gyalu?
-
Newyorker
addikt
válasz krisz12356 #187945 üzenetére
Nem, használt volt
-
Newyorker
addikt
válasz krisz12356 #187938 üzenetére
Ilyen kivágás van középen, szval sztem van rajt üvegfólia:
[link]★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Iphone x dupla kameráján hátul üvegfólia van, melyet cserélnék! Egyszerűen úgy rajt van , h nem tudom körömmel leszedni! Vki járt már így? Ötlet? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Ha majd egy 9 hónapos iPhone X-et gariztatok, akkor cserébe új készüléket adnak, vagy újracsomagoltat? Azaz egy szűz újat kapok, vagx olyat amit más szintén leadott gariztatni, azt megjavították, külsőleg kipofozták? Vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Használ vki CIB bank alkalmazást? (Lenne egy kérdésem)
-
Newyorker
addikt
válasz markknight #183231 üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint ez normális rossz fényviszonyok között!
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Nah de most komolyan (jöhet majd a nem horrort nézel bla bla)[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Nektek is remeg az animojik arca ha sötétben vagytok?
-
Newyorker
addikt
Magánszemèlyként vettem az Istylében a megjelenésekor egy Iphone 7-et! 2 év gari van rá?
Ez vonatkozó rájuk:
A fogyasztók (olyan természetes személyek, akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el) számára a vásárlástól számított 2 évig van lehetőség garanciális javításra.★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz tboldi #182521 üzenetére
A plusnál a nagyobb méret miatt félek, a fogása írás közben kézben, vagy a nadrágzsebbe ha beteszem mennyire brutál, ha futok mennyire tudom masszívan fogni a kzemben nagy a tenyerem, de azért para, szval a pkusnál a nagy méret miatt félek! Az x-nél ledig, h nincs home gomb és anélkül mennyire gyorsan tudom makd kezelni :S
-
Newyorker
addikt
Iphone 7-ről 8 plusra vagy x-re érdemes váltani?
-
Newyorker
addikt
Iphone 7-et érdemes cserélni iphone 8 plusra?
-
Newyorker
addikt
Tnap néztem istyleba 8 plus gold és x silvert! Nekem a 8 plus gold nagyon bejön, jobban tetszik mint az x!
-
Newyorker
addikt
Itunes kérdés!
Korábban egyszer a régi telón lévő képeimet lemásoltam a gépemre egy "Asztali számítógép" nevű mappába. Majd vettem annó egy új telót és ennek a mappának a tartalmát, melyben képek, videók voltak visszaszinkróztam erre az új telóra és közbe a számítógépen lévő mappa törölve lett.Kérdésem, hogy most a telómón van egy asztali számítógép mappa benne a képekkel ezt hogyan tudom ismét visszatenni a számítógépre?
-
Newyorker
addikt
Thx
-
Newyorker
addikt
HAndrasos stream lesz?
-
Newyorker
addikt
Lenne egy kérdésem!
Volt egy i 6s plusom, mely icloudbol eladas elott kileptem, majd összes tartalom, összes beállítás törlése! Így adtam el! Most vettem egy új 6s plust, beléptem az icloudba és beállitasok, apple id-nél alul két készüléket mutat. Mi az oka?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Iphone 6-on a jelenlegi 8-as ios-st le szeretném cserélni a jelenleg aktuális 10-esre! Nagy lassulás lesz? Gáz nagyon?
-
Newyorker
addikt
válasz nickedez89 #162651 üzenetére
Sziasztok!
Rendszeresen járok futni és keresek vmi jó pulzusmérő eszközt az ebayről, mely iphone soprttracker appba bt-n tudná küldeni az infót! Mit javasoltok? Múltkor bt-s füles ajánlatot itt kaptam, egy anker füles és nagyon bevált! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Iphone 6om van és az 8-as IOs, érdemes 10-esre frissíteni? Akadálymentesen, szaggatásmentesen, hiba nélkül fut rajt mint pl egy iphone 7-en?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Kérdés! Adott egy iphone 7! Letöltve sok app, és most vettem észre h fogyatkozom hellyel, hogy sok pici app értelmetlenül sok helyet foglal, pl egy Zara ruházat appja 964 mb, fbook 652 mb, instagram 345 mbMit lehet ezekkel tenni?
-
Newyorker
addikt
BF 1-ben ti is csak a bételt szervereket látjátok? Hol vannak a Dice szerverei?
-
Newyorker
addikt
Van valami alkalmazás ami lementi a képernyőn futó videót? Úgy mint a két gomb nyomásával képernyőfotó készítése pl.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok! Sporthoz, futáshoz keresek valami jó, megbízható, olcsó bt-s fülest amit az iphone is elfogad! Nos?
-
Newyorker
addikt
Ez az apple id ellenőrző kód hova kell? Lehet változtatni? Ha igen, hol?
-
Newyorker
addikt
Valaki JET BLACK tulaj? Kérdésem lenne, h hogy látják x használat után mennyire karcolódik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest