- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Gáben81 #333100 üzenetére
Alternatíva, bár ez a rendszer sem sokkal költséghatékonyabb.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gáben81 #327456 üzenetére
Csak a berakott képednek meg semmi értelme így.
Berakod, hogy hű mekkora képernyő időd van, aztán közben amit mutat képernyő aktív rész alatt az nem is 100%-ról indult használatot mutatja.
Ezért mondom újra, hogy ezeknek így kontextus nélkül berakva semmi értelme.
De persze kisebb hírérték ha beírod egyenesen, hogy 15% merülés és 1,5 óra használat.
-
Speedy007
őstag
válasz
Gáben81 #327199 üzenetére
én is találkoztam olyan hírrel hogy panaszkodnak a 18.1-re
-
Laslow
senior tag
válasz
Gáben81 #274484 üzenetére
Én csak tavasz óta vagyok iPhone-os, és az én tapasztalatom az, hogy ugyanannyi bug van Androidon és iOS-en is, egyikre se tudom azt mondani, hogy ott több/kevesebb lenne a probléma. Az iOS előnye szerintem a lezárási és a főképernyő szebb dizájnja (stock Androidon nagyon kevés kellene ahhoz, hogy ugyanilyen szép legyen alapból), az Android előnye pedig, hogy sokkal jobban testre szabható, és testre szabva egyszerűbben hatékonyabban kezelhető, könnyebben, gyorsabban meg tudom csinálni vele azt amit szeretnék.
Régen nem vettem iPhone-t, mert nekem túl drága volt. Most már ugyanolyan drága az Android is, hát kipróbáltam a 13 Minit a kis készülékméret miatt. A méret beváltotta a reményeimet, de a rendszer sajnos nem: pár év múlva megyek vissza Androidra (vagy ami akkor lesz helyette).
Nekem hasonló az az érzésem az Apple-vel kapcsolatban, mint a Waze-zel kapcsolatban: tök alap és hasznos és egyszerűen megvalósítható funkciókat kérnek a felhasználók tömegei az erre szolgáló weboldalon, de a cég magasról tesz az igényekre, és évek múlva sem valósít meg belőlük semmit, hanem helyette senkinek nem hiányzó irányba fejleszti a szoftvert, ráadásul minden fejlesztés behoz 3 tömegeket érintő alapvető bugot is, amit aztán ezer év múlva ha javítanak. Magyarul, hogy nem a felhasználó igénye és nem a használhatóság van a fókuszban. Így viszont - bár most jól kerestek a készülékvásárlásomon, de - egyrészt soha nem fogok Apple részvényeket venni, másrészt a következő telefonomon nem lesz alma logo.
Nem hiszek az Apple hozzáállásának hosszútávú sikerességében. Azt elhiszem, hogy régen jobbak voltak a készülékei és a rendszere mint a konkurrencia, de ez - szerintem - ma már nem állja meg a helyét.
-
válasz
Gáben81 #274472 üzenetére
Airpods Pro 2nd-t én is nagyon szeretem ,használtam évekig ez elődjét. Egyedül a telefonálás necces,ha forgamlas/zajos környéken vagyok. Azt vettem észre,hogy ha a hívott félnek nem iPhone-ja van, hanem pl .egy középkategóriás Samsungja, akkor nagyon durván nem ért semmit abból, amit mondok. Ez elég zavaró, lévén, hogy asszonynak utóbbi van és őt hívom a legtöbbet. Nekem csatlakozási gondom nincs vele.
A 14PM meg 13PM-ot váltott, mivel sokat tapperoltam a kijelzőt, jött-e valami értesítés, ezért nekem az AOD jól jött, vártam is, az extra fényerő is (meg kiderült ugye, hogy a hőtermelés/elvezetést is jobban megoldották, így elvileg ynáron is oké lesz), Dynamic island jópofa, meg minden, de kb. ennyi. Semmi nélkülözhetetlen, ha maradt volna a 13PM, azzal is simán ellettem volna.
Ultrát nem vettem , S7-em van, simán elég, mert olyan sportokat űzök napi szinten, amivel az utlrát nem használnám ki (súlyzós edzés, kültéri tempós séta, szobabicaj). Ha veszek is egyszer, az is kb. fölösleges luxus lesz, de ezzel tisztában leszek természetesen.
-
dud998
őstag
válasz
Gáben81 #274472 üzenetére
A Watch Ultrát és az AirPods Pro 2-t én is megvettem. Szerencsére nekem semmi bajom egyikkel sem. Az óra az valami brutál, sokszor csak úgy nézegetem, mert nagyon tetszik. A sárga Óceán szíjjal. A 14 Pro nekem kimarad, nem tetszik a Dinamikus sziget. Nekem nem éri meg váltani a 13 Proról. De ez szigorúan saját vélemény.
-
-
-
-
-
Titana
tag
válasz
Gáben81 #253812 üzenetére
Én is elsők között vettem Airpods prot., Már többször cserélték, amúgy az első kiadásos Airpods-okat simán cserélték, mert mint kiderült kissé hibásak voltak, de sajna azóta is problémákkal küszködnek. Én mindig pucolom mégse volt jó ezért is cserélték párszor, de pár hónap elteltével újra jelentkeznek a hibák. Ez van.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Gáben81 #249320 üzenetére
Én tegnap töltöttem fel délután 100%-ra és most 86%
11 Pro Max IOS 14.4 -
Krethx
aktív tag
válasz
Gáben81 #248442 üzenetére
Itt is lehet ellenőrizni: https://haveibeenpwned.com/
MasterMark jól mondja. Én ezt is ajánlom. iCloud-nál ne használd a fő Mail címet. Hanem készíts alias-okat. Max 3 lehet. -
-
válasz
Gáben81 #246192 üzenetére
Miben változna bármi is attól,hogy @gmail.com-ról @icloud.com-ra változna az apple id-d?
Szerintem felesleges cserélni attól függetlenül hogy nem térsz vissza droidra.
Semmilyen előnnyel nem jár az @icloud.com,ahogy hátránnyal sem ha továbbra is a korábbi ID-dat használod.
De persze megoldható (apple oldalán le van írva hogyan változtathatod meg),csak értelmét nem látom. -
hemaka
nagyúr
válasz
Gáben81 #244177 üzenetére
Majd ha vegre lehet telon is szamot valtani ugy, hogy a gepen is valtja, akkor talan er valamit. Meg olyan zeneket pakolt be amit szerinte szeretek, hogy a rivas kerulgetett. 😂
vegre safariba is bekerult, hogy a frissites megy ugy is, ha lehuzod a weboldalt. Ideje volt mar. (15)
-
Nordik
őstag
válasz
Gáben81 #243029 üzenetére
Én se szoktam a telefonjaimra fóliát tenni, azt hittem sokkal jobban bírja a i12 kijelzője de sikerült karcot összeszedni rá. Minden eddigi keszulekem karc mentesen adtam el, szóval nagyon gyenge a karcallosaga. Nem is értem miért hirdetik annyira strapabironak a kijelzőt.
[link]Ilyen fóliát tettek az egyik helyi boltban, 3ezer forintért.
Féltem tőle de dicsérték és valóban nagyon jó. Sokkal jobb erzetre mint a gyari üveg, nagyon jól taszítja a zsírt és nem tükröződik vagy ilyesmi. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest