- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz D@niel #38298 üzenetére
Melyik iOS-re? Amúgy van rá minden iOS verzióra, az már más kérdés,h nem biztos,h untethered, ehhez tudni kéne a szoftververziót + azt,h old bootromos-e a teló.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
D@niel
addikt
hello,
volt egy nagy szünet, rég foglalkoztam a témával. van gs-re jb? menete?
köszi
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Luda
csendes tag
válasz r3dsnake #38292 üzenetére
Szuper, ezt nem is tudtam Akkor csak bemásolom amit máshova is írtam:
3gs-em van, 3.1.2-es ios-sel, bb: 05.11.07., 2009es model. Nagyon régóta nem frissítettem, mert nem igazán érdekelt a dolog, de most szeretném megcsinálni. Jelenleg van rajta jb és unlock is. Olvasgattam utána, de annyi verzió meg megoldás létezik, hogy nem igazán jöttem rá nekem melyiket kéne használnom. SHSH 4.3.5.-ig van lementve meg a 6.1.3 bár ahogy nézem erre még nincs jb. Valaki meg tudná mondani, hogy meddig tudom ebben az esetben upgradelni a telót és hogyan? Fontos az unlock is, mert T-s vagyok, de külföldön használnám. Illetve, hogy lehet megoldani, hogy a jb miatt ne veszítsek el semmi infót a telóról? Erre elég egy sima backup? Előre is köszönöm a segítséget. -
maathe
senior tag
-
Luda
csendes tag
Sziasztok! Tudtok vmi olyan oldalt esetleg ahol jb-vel kapcsolatban kérdezhetnék? Vagy esetleg itt tudna nekem vki segíteni? Fórumon tudom, hogy ezt nem lehet, ezért kérdem
-
r3dsnake
nagyúr
válasz buvartacsko #38281 üzenetére
Ó ha ezt olvastam volna... Kipróbáltam, 10 oldalra szétpakolta a 3 oldalra konkrét sorrendben rendezett cuccomat. Fél óra alatt kb helyrehoztam, de ekkora baromságot hogy hagyhattak benne a rendszerben?
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy megéri-e még Iphone 4-et venni.Mert nekem van,nekem teljesen megfelel.De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.Köszi
-
Xero
nagyúr
válasz buvartacsko #38281 üzenetére
Nem használom, szóval ezzel nem vagyok tisztában. Szerencsére a gyerkőcök tudják, hogy az összes telefonon az utolsó vagy az utolsó két oldalon megtalálják a játékokat és pont.
[ Szerkesztve ]
-
ZoooL
csendes tag
Üdv!
Kérdésem, hogy iphone-ra van-e olyan segédprogram, amivel egy-egy programot/app-ot lehet lezárni/korlátozni a hozzáférést?
A konkurensnél (a férjem S4-én) telepített egy App Lock nevű programot, így a gyerkőcök nem férnek hozzá azokhoz a programokhoz, amikkel naponta dolgozik/foglalkozik (email, WhatsApp, Office + néhány játék).
Erről a programról olvastam, hogy csak "korlátoktól megszabadított" példányokra beszerezhető, de ha Én nem akarom bántani az iphone-t, akkor mit tegyek, milyen programot szerezzek be, mert nem hiszem, hogy Nagy Alma nem gondolt ilyesmire! (akár fizetős is)Segítséget előre is köszönöm
-
Xero
nagyúr
válasz buvartacsko #38277 üzenetére
Gyári Camera app.
-
VoidXs
nagyúr
-
StLui
veterán
Igen, feleségemnek van még i4 mindig, de azzal csak photosynth-et használunk. De azzal sem tudtam ilyen jót csinálni, igaz az csökkenti a felbontást is, de az illesztések ott azért nagyon látványosak.
köszi!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
iPad-hez kötődik a kérdés, de gondolom iPhone-ra is hasonló a helyzet. Egyszerű pdf fájlt hogyan tudnék ráerőszakolni az iPad-re? Van rá mód, hogy ebook-ként használjam?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Közben már rájöttem miért is kérdezed...
Neked i4-ed volt, ugye, szóval azon nincs gyári panoráma fotós lehetőség.
A gyári appon nem két-három x fotókból állítja össze a képet, amiket külön kell exponálni, hanem úgy kell csinálni a panoráma képet, mintha videóznál. Függőlegesen tart, mozgat sugárban és ha nem rángatja az ember akkor egy szép kép áll össze egyszerre és kész.
Igazából ezért nem értettem, hogyan lehet elrontani.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nord_
veterán
-
InfiniteReality
őstag
A gyári progival szerintem nem lehet 360fokos gömbpanorámát csinálni. Ezzel igen: [link]
1$ nem pénz érte és nagyon jól működik, ha az ember megérti, hogyan kell használni. Nos... nem jó úgy hogy egy helyben állsz és nézelődsz a telefonnal, mert sosem fog sikerülni. A telefont kell 1 pozicióban tartva forgatni összevissza, és így nem fog szétcsúszni. Természetesen, amikor belelógnál a képbe, arrébb kell állni úgy, hogy a telefon ugyanott maradjon. Nem könnyű, de így lehet majdnem hibátlan 360 fokos gömbpanorámát készíteni. Ehhez az apphoz képest a gyári egy vicc...(#38263) madgie
Mint minden más egyéb hardvereszköz amin lehet szoftvert frissíteni (telefonok jellemzően, számítógépek, bizonyos routerek). Egy ideig nem veszed észre a teljesítménycsökkenést, aztán elkezd kevés lenni a vas, ahogy újabb és újabb funkciókkal bővül a rendszer.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Blyan
félisten
válasz Lacc88 #38258 üzenetére
Gyorsabbnak fogod érezni, mint bármelyik másik okostelefont a piacon. Az Apple élen jár az optimalizálásban, ezért nem kell félni attól, hogy kevés a CPU vagy a RAM. Tökéletesen elég a hardver mindenre.
Ez volt a reklámszöveg, de annyi igaz belőle, hogy simán a legfelsőbb kategóriás okostelefonok szintjén van, szóval bármelyik 1gigás 4 magos droidot megreggelizi sebességben.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg elérhető már 6.1.3-ra rendes JB?
Köszi
-
nagyúr
válasz Lacc88 #38258 üzenetére
Gyorsabbnak fogod érezni, mint bármelyik másik okostelefont a piacon. Az Apple élen jár az optimalizálásban, ezért nem kell félni attól, hogy kevés a CPU vagy a RAM. Tökéletesen elég a hardver mindenre, brutális a sebessége.
Hogy érdemes? Ha van pénz, akkor nyilván érdemes a lehető legtisztább forrásból, az Apple.hu-ról rendelni 210ezerért. Ha kevesebb pénzed van, akkor nézz körbe az aprón: rengeteg szürkeimportos telefon viszonteladó foglalkozik ezzel, és akár 160k-ért is megtudod venni bontatlanul, ugyanolyan garanciával. Arra kell egyedül figyelni, hogy ne USA import legyen, hanem szigorúan EU (Svájc nem tudom hogy van ezzel, de onnan se legyen fő a biztonság). Angliai teló is jó. Mindez a garanciáztatás miatt fontos, ugyanis az iPhone-okra nincs világgarancia.
[ Szerkesztve ]
-
Lacc88
senior tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem , hogy mostanában szeretnék venni telefont , és iPhone5-öt , hogy érdemes megvenni ?
Mennyire erős az i5 ? A mostani androidos telefonokhoz képest , mert 1gb ram van benne meg 2 magos proci ...
Vagy ez nem számít az applenél ?
köszönöm !
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
StLui
veterán
Én decemberben vettem egy Densiont, nem lehet betenni, kivenni belőle a telefont anélkül, hogy ne kapnánk le szélvédőről a tartót, ami ráadásul amúgy is nagyon rövid és így messze van, ugyanezen ok miatt nem merem a ragasztós cuccát sem használni, mivel szerintem azt is letépnénk elsőre, annyira szorul a tartóba a telefon (nincs se fólia, se tok a telefonon) ráadásul a hozzáadott app estén nem indul a navigáció gombra a navigon, hanem azt hiszem a google térkép, vagy az apple térkép, már nem is emlékszem. Szóval vagy béna vagyok, vagy nem túl jó az a dension kütyü.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Blyan
félisten
Nem látom. De két titka van a panorámázásnak, mármint szifonon.
- Egyenletes, viszonylag lassú sebességgel mozgatni a telefont, minden megtorpanás nélkül
- ne legyen rajta mozgó akármi (ember, autó, állat, stb), amely helyváltoztató mozgást végez.[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
Ha már autós tartó, kiváló 4/4S-hez: Nokia CR-122
Stabil, nem ugrál, mint a tekergethető karos vackok, és szép is![ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
VoidXs
nagyúr
válasz mandin #38241 üzenetére
Nem lehet egyenként őket hozzárendelni, de a Csoportoknál kiszedheted a pipát a Facebook mellől (Kontaktok app bal felső sarka), ilyenkor eltűnik minden fb ismerős, csak az iCloud marad, azokhoz pedig egyenként hozzárendelheted őket, nekem is így van.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nord_
veterán
Ha nem állványról fényképezel, akkor sose lesz tökéletes: nem fogod tudni abszolút függőben tartani, és abszolút a nodális pont körül forgatni a telefont (fotózási alapismeretek, panorámázás).
De amúgy ez miért gond? A panorámaképek 99,99%-a úgy készül, hogy a végén úgyis megvágják a nem tökéletes géptartás, -elhelyezés miatt a képet. Van a képben egy kicsi kifli? Semmi baj, levágjuk a fölösleget.
-
Ck.
addikt
Valaki legyen szíves árulja már el a gyári kamera proginál a panoráma fotózás titkát.
Egyszerűen képtelen vagyok hiba nélkül végig a vonalon tartani a nyilat, több mint fél év i5-özés után sem megy. A saját deffektes kezemnek ezt még elnézném vhogy, de hogy se párom, se kollégáim közül senkinek nem megy, az már kicsit durva. Úgy ahogy vmennyire végig lehet vinni, de akárhogy is bűvészkedünk, egy picit vhol mindig kilóg a vonalról a nyíl és persze olyankor a végeredmény alsó vagy felső széle se marad holt egyenes.
Szóval jöhetnek a tippek, a felhasználó csere most nem opció. -
Ragnar95
félisten
válasz hitman77 #38237 üzenetére
Exomount2-t bátran tudom ajánlani, a legjobb autóstartó, amivel eddig találkoztam. Stabil, könnyű felrakni és leszedni, ráadásul univerzális. A "karja" is forgatható, így fektetve és állítva is belerakhatod a telót. ebayről 5000Ft-ból megvan, nekem is onnan van
VoidXs: dehogynem számol...Ha valami program használja a telót, akkor az növeli a használati időt kijelzőtől függetlenül...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Iphone3 G
fiam hozzádugta szgéphez és indíthatott egy szinkront mert a telefonon lévő képek eltűntek a telefonról -amik fontosak lennének mivel munkahelyi képek voltak-
-névjegyek is megváltoztak meg a megjelenítési beállításik is, de ez a kisebbik baj.
Próbálkozott egy biztonsági helyreállítással de a mentés ugye nem tartalmazta a képeket.
Van valami módszer visszanyerni a képeket vagy ihatok rá hideg vizet?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bigdady
nagyúr
Végül rendeltem ma egy ilyen bumpert blade helyett:
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-thin-0-7mm-Aluminum-Metal-Bumper-Blade-Case-for-iPhone-4-4S-5-5G-/251266856110?ssPageName=ADME:LC:GB:3160[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
facebook-on hogyan kell megosztani az időjárást ami az értesítési sávon van?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani iPhone 4s-hez 10eFt alatt jó autós tartót, amiben fektetve és állítva is lehet használni a telefont?
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz VoidXs #38230 üzenetére
Ezeknek a nagy teszteknek remélem tudod,h egyedül akkor van értelme, ha pont ugyanúgy használod a telót pont ugyanolyan körülmények között, mert magában a készenléti és használati idő semmit nem jelent, csinálok én neked 30órás használati és 200órás készenléti időt is ha gondolod elég simán...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
VoidXs
nagyúr
Na, itt épp megy a nagy JB akkuteszt, 16% vesztés alatt eddig egy perc híján másfél óra használat, és 14 óra kereken standby van.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #38224 üzenetére
Cudar világ ez
-
r3dsnake
nagyúr
Jelentem i4 semi-tethered JB-vel teljesen jól megy. Ráadásul fent van jópár olyan tweak ami eléggé belepiszkál a rendszerbe (iCaughtU, Forecast, Cleverpin), és tökéletesen indul a teló redsn0w nélkül is (persze ilyenkor a tweakek nem mennek.)
-
VoidXs
nagyúr
válasz Mela Kehes #38224 üzenetére
Összefűzött kontakt esetleg? Fb linkelve van?
-
Mela Kehes
addikt
Hátteret váltottam és amikor hívott valaki (akinek nem volt hívóképe) mégis a régi hátteret adta be.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Az iTunes-szal lenne problémám. Rádugom a telefont a gépre (iPhone 5 a 6.02-es szoftverrel, legújabb iTunes), és az alábbi üzenetet kapom:
Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra.
Ha leokézom, megkapom a visszaállítás oldalát. Ezt nem lehet kikerülni? Nem szeretnék semmit visszaállítani (nem is tudom mikori az utolsó időpont, amikorra visszaállítaná), nekem így tökéletes, ahogy most van, de így meg semmit nem tudok szinkronizálni.
Akkor kezdte ezt el, amikor 600Mb körülre csökkent a szabad helyem. Aztán akartam csinálni egy szinkronizálást, de már ezt az üzenetet kaptam. A szabad hely ezután már 0 byte lett és egy fényképemre is azt írta, hogy nem lehet megnyitni. És mindez még egy korábbi iTunes-szal történt, ma frissítettem és ugyanezt csinálja. Lenne valakinek valami ötlete? -
-
Ármester
Srácok hol tudom megadni az mms beállításokat? 6.0 óta nem találom. iOS 5-nél beállítások és hálózatnál volt ha jól emlékszem, de most nem találom. Független 4S Telenor kártyával használt szifonon akarok segíteni.
-
Noxy
veterán
válasz sacaboy #38207 üzenetére
"Visszafelé pc-ről nem megy a dolog!"
Dehogyis nem, csak az ingyenes Syncios program kell hozzá.
Lezárt iPhone-ra is felmásolja a kiválasztott mappát képekkel.
Meg egyéb mást is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
VoidXs
nagyúr
válasz sacaboy #38205 üzenetére
Az otthoni szinkronizáláshoz hasonló nevű cucc be van kapcsolva? (fotó és zene beállításoknál beírod az Apple-fiók adatokat) Fotóadatfolyam aktiválva van az eszköz iCloud beállításainál?
-
sacaboy
tag
válasz VoidXs #38204 üzenetére
Az kijelölt mappába rakom amit megadtam az iCloud vezértlőpultban!
Az iCloud leírás azt írja hogy más fényképezőgéppel készült képeket is fel lehet szinkronizálni iKütyükre ezen keresztül! Csak a Fotóadatfolyamra kattintva képek hozzáadása és kép betallózása után!Idézem: "A Fotóadatfolyam révén az egyik iOS készülékeden készített fotók automatikusan megjelennek az összes többi eszközödön, a Mac számítógépeket és a PC-ket is beleértve. Ha digitális fényképeződről letöltöd az új fotókat a számítógépedre, az iCloud Wi-Fi hálózaton keresztül másolatot küld iPhone, iPad és iPod touch készülékedre"
Az érdekes az hogy másik pc-re telepített iCloud vezpultnál is megjelennek a másik pc-n hozzáadott képek, csak az Iphone és Ipadon nem!
[ Szerkesztve ]
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
sacaboy
tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni iCloud vezérlőpulttal kapcsolatban? A hibajelenség az hogy feltelepítettem a pc-re, a szgepre le is szedi a fotóadatfolyamot, de ha a gépen adok hozzá fotót akkor nem szinkronizálja le a többi iKütyűvel! Ötlet?
Előre köszönöm!
Saca
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest