- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D@niel
addikt
válasz
D@niel #123808 üzenetére
közben megvan, Contacts Sync for Google Gmail with Auto Sync
-
madgie
titán
válasz
D@niel #123457 üzenetére
Hát az m2 note-od pont ez. 3GS szappantartó test, 5.5" kijelző, és az iOS-nél nagyobb, átláthatóbb UI. Nem rossz a Flyme, én egy MX4-ről jöttem vissza i6-ra, a feleségemnel i5 van, az öcsémnek m2 note, szóval tudom, miről beszélsz
Nekem pont egy kicsit vékonyabb, de az i5-höz hasonló szögletes formájú 5" iPhone jönne be, értelmes kialakítással nem lenne nagyobb, mint most az i6 (ami szerintem elég csúnyácska, főleg hátulról).
-
Ragnar95
félisten
válasz
D@niel #118103 üzenetére
Nem csak a letöltés a probléma, az aktiváláshoz direkt linkes letöltés után is kell az Apple szervere, ergo hacsak nincs nagy mákod és szerzel egy üres slotot a szerveren, akkor az aktiválásra kell majd várnod egy csomót.
szekfizsolt: 2 hétig szokta még aláírni az Apple a korábbi szoftvert az új megjelenése után -
Ragnar95
félisten
válasz
D@niel #114120 üzenetére
Működni fog, de semmiképp ne a legolcsóbbat válaszd, mivel autós töltőnél végképp fontos, hogy indításnál a megfelelő áramerősséget és feszültséget kapja a telefon, így mindenképp normálisat vennék a helyedben.
Exocharge emberi áron van és nagyon jó minőségű, tökéletesen megbízható, én a helyedben ezt venném. -
aaadicsek
csendes tag
-
D@niel
addikt
válasz
D@niel #108296 üzenetére
azt valaki magyarázza meg, hogy miért kellett ezt ennyire elrontani? eléggé látszik, hogy nem az apple szerint készült, hanem külsős ember ízlése alapján aki mintha megpróbálta volna kitalálni, hogy mi lenne jó.
hova tűnt az a rész ahol egyszerűen csak az albumokat látom, az új lejátszóban ikonoknak? -
insight
aktív tag
válasz
D@niel #107762 üzenetére
Az app "feedback" részében láthatod, hogy rengetegen jelentették a hibát, tegnap a fejlesztők annyit reagáltak, hogy már nézik is. Szerintem pár nap és kijavítják.
Én is nagyon szeretem ezt az appot, bár a gyári iOS ugyanezt használja, csak a helyi fotók hiányoznak belőle. iPaden gyönyörű.
-
iOce
tag
válasz
D@niel #107446 üzenetére
Kellemes meglepetés volt nekem az earpods, sokkal jobban szól, mint az előző apple füles. Fülfüggő, sajna nekem is kiesik néha, és igazgatni kell, viszont kellemes a hangkép, van elég mély is. Szerintem elfogadható kompromisszum headsetben, de csak zenehallgatásra érdemes jobbat venni (nekem Soundmagic E30 van).
-
Ragnar95
félisten
válasz
D@niel #107446 üzenetére
Érezhetően jobb, de ár/érték arányban még mindig vannak jobbak.
Kényelmesnek szerintem jóval kényelmesebbek az agybadugósak, az EarPods hajlamos kiesni a fülemből, hangzásra jobb az előző Apple fülesnél, de egy jó agybadugós még mindig veri.
Sajna a hangerőszabályzó és mikrofon a szűk keresztmetszet általában, ezek szoktak hiányozni a jó hangzású EarPods árkategóriájú fülesekről.
Xiaomi Pistont szokták ajánlani, bár ezen asszem vagy a szám léptetés vagy a hangerőszabályzás nem megy és mikrofonban sem vagyok biztos. -
-
univerzita
addikt
válasz
D@niel #107294 üzenetére
Szerintem még 2-3 frissítés fog kapni a 4s. A alkalmazásokat fogod tudni használni. Sőt még ha lesznek frissítések azokat is letöltheted. Azért tudom mert nekem 4-esem van arra utolsónak a 7.1 lett telepítve. Én is egyforma ID használok telefonon és iPaden és semmi gubanc még nem volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
D@niel #107213 üzenetére
Neked lehet hogy így lenne kényelmesebb, de a funkció működési elve miatt így logikus, ahogy jelenleg működik.
Amit leírsz az kb olyan, mintha egy sima telefonon bekapcsolnád a hívástovábbítást egy másik számra, majd elvárnád, hogyha a telefon le van némítva, a másik számon se csörögjön ki a hívás, ami tök logikátlan, hiszen pont azért továbbítod a hívást, mert azt szeretnéd,h a másikon kicsörögjön.
Ha meg épp nem szeretnéd, akkor lenémítod a másik telefont is, ebben az esetben az iPadet, ami sokkal egyszerűbb, mint a funkció alapelvét megváltoztatni. -
Ragnar95
félisten
-
catroot
veterán
válasz
D@niel #107160 üzenetére
Világos amit mondasz. Egyébként felmennek a képek a Goggle-ba, csak sajnos tárhelyem sincs olyan sok telefonon.
Tudom, hogy felhasználófüggő a dolog, de a 16gb nekem kevés. És számít a tömörítés, ami a helyet jelenti. Főleg 8.3 alatt. Legalábbis nálam eddig nagyon nem tömörített előtte semmit, most igen.
Nálam sokat számít (optimalizálás bekapcsolva/kikapcsolva), ugyanazokkal a képekkel, videókkal:
-
Aaron14
őstag
válasz
D@niel #107025 üzenetére
Magyarországon, hivatalos forrásból vásárolt elektronikai cikkeknél (itt persze lehet kivétel, de én most az iPhone-ra térek ki) a 4. javítás után bekövetkezett hiba esetén (még garanciális időn belül, szavatossági időn belül kérdéses) jogosult a fogyasztó új, dobozos készülékre.
Ez úgy működik, hogy befotózod, leírod a hibákat az Apple Support-nak. Ők elbírálják és vagy engedélyezik vagy sem. Természetesen mindenféleképpen jogosult lenne a vásárló az új, dobozos készülékre, csak egyetlen probléma van, hogy az Apple sokszor szarik bele a magyar jogszabályokba. A NFH szerint a refurb készülék sem cserének, sem javításnak nem minősül, ami teljes mértékben igaz!
Tudok olyan esetről, ahol hasonló szituáció miatt 150.000 Ft bírságot szabtak ki a Magyar Telekom Nyrt.-re, mivel nem volt hajlandó új, dobozos készüléket adni a vásárlónak, az Apple üzletpolitikájára hivatkozva. Igaz, ott 3 munkanapon belüli meghibásodásról volt szó. Ebben az esetben az értékesítő (Telekom) köteles betartani a jogszabályokat és nem hivatkozhat az Apple álláspontjára.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest