Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Itt is megkérdezem, mert az órás topik elég ritkán látogatott, (ha csak a moderátorok nem gondolják máshogy és törlik e hsz.-t).Tudom, hogy ti sem vagytok jósok, de szerintetek nagy valószínűséggel lesz vérnyomásmérő az idei Apple Watch-ban? (Csak akkor lehet Sonos home audio rendszerem, ha az idei apple watchba belekerül a vérnyomásmérő, szóval van tétje a dolognak.) Ha több, mint valószínű a dolog, akkor nem most fogok venni az ellenséges rendszerű, 'ő, amit nem nevezünk nevén' telefonomra okosórát.
-
Ck.
addikt
Le szabad törölni alkohollal a telefon kijelzőjét vagy akkor annyi a gyári NASA-rétegnek és jönnek a mindennapos zsírpacák, valamint a sima, az ujjat könnyen végigcsúsztatható, sima
felületnek is annyi? -
Ck.
addikt
válasz
MasterMark #251270 üzenetére
Úgy tűnik nem egyedi eset, ettől függetlenül nem vigasztal a dolog. Legszívesebben ezt is visszaküldeném, de már attól tartok, hogy egy idő után feltűnik nekik, hogy ugyanarról a címről, ugyanazzal a névvel rendelnek, majd küldözgetnek vissza tokokat hetente több alkalommal és egy idő után meg fogják kérdezni, hogy mi a f@sz van... [link]
-
Ck.
addikt
válasz
MasterMark #251270 üzenetére
Apple Storeban vettem mindkettőt. De attól még nem biztos.
-
Ck.
addikt
Üdv,
iPhone 13 (Pro Max) széria. Akik gyári bőrtokot használnak, senki nem tapasztalt olyat, hogy pl. a hangerő gombok nehezebben járnak, ragadósabbak, nehezebb lenyomni őket, nem kattannak? Én már a második tokot rendeltem meg emiatt, de ez is ugyanolyan. Ennyire szerencsétlen lennék?
A 11 Pro Max gyári bőrtokjának gombjai a mai napig hibátlanok, határozottan kattannak, tökéletes nyomásponttal. -
Ck.
addikt
Üdv,
Lehetőleg minél kevesebbet akarom az új jövevénynél a lightning-portot használni, mert már a 11 Pro Max-nál be sem tudom teljesen dugni, valami megmihálylott benne (napi 3x szoktam általában leejteni sajna, az ideivel jobban vigyázok majd), viszont egyelőre még nincs MagSafe töltőm, csak egy egyszerű 4 ezer Ft-os, benzinkúton vásárolt lassú vezetéknélküli korong. Karácsonyra majd kérek szépen egy MagSafe-t, de addig is szerintetek megteszi egy ilyen olcsó, vezetéknélküli lassú töltő? Tönkre tudja tenni az aksit idővel vagy a QI az mindenhol QI, nem kell úgy tartani tőle mint az utángyártott vezetékes töltők esetén? -
Ck.
addikt
Ha Sirinek diktálok egy sms-t és nem érti, mindig azt írja be, hogy ‘maa’. Minden nem értett szóra vagy mondatra ‘maa’, ‘maa’, ‘maa’. Évek óta csak tűrök, de mostmár kezd baromi idegesítő lenni...
-
Ck.
addikt
Üdv,
lassan több mint 1 évnyi rendszeres maszk használat után nagy hirtelenséggel tegnap óta nem kér jelkódot a telefon a feloldáshoz, a face id működik maszkon keresztül is. Nem állítottam el semmit, a figyelem érzékelés ugyanúgy be van kapcsolva. Ez bug fagy feature? Kellene aggódni? iPhone 11 Pro Max
Előre is köszi. -
Ck.
addikt
válasz
tesz-vesz123 #231950 üzenetére
Az, hogy eddig nem kellett kijelölni hogy mit lásson, elég volt egy általános engedélyt adni neki a galéria tartalmához. Közben megtaláltam a beállításokban a régi módszert, de nem értem az iOS 14 frissítés miért állította ezt át magától.
-
Ck.
addikt
A Viber változott meg vagy az új iOS az oka, hogy már nem lehet szabadon képeket küldeni a galériából? Nincs közvetlen hozzáférése a vibernek, magukat a képeket kell egyenként engedélyezni. Elmebaj.
-
Ck.
addikt
válasz
herdsman12 #212005 üzenetére
Maga a tárhely méret nem probléma, úgyis akkor nagyra váltanék, ha megoldható.
Eddig az sem tűnt fel, hogy az iCloud egyáltalán képes a saját zenéidet eltárolni a felhőben....
Függetlenül a VOX-tól, iCloud-on belül hol van lehetőség a zenék eltárolására? Végignéztem a menthető tartalmakat, fotók, videók, dokumentumok, alkalmazásadatok, üzenetek, emailek, stb. de zenét sehol sem találok. -
Ck.
addikt
iCloud-ban tudok tárolni a telefonra másolt saját zenéket is? Elsősorban FLAC miatt.
-
Ck.
addikt
válasz
MasterMark #211928 üzenetére
Nem érv a PS-sel szemben. Akinek fontos a pótolhatatlan játék élmény és a fantasztikus exluzívok, azt nem fogja az MS az “ingyen” címeivel megvásárolni.
-
Ck.
addikt
Tiszteletem az egybegyűlteknek,
Felteszem inkább itt a kérdést, hátha itt többen fordulnak meg AirPods Pro-val.
Amikor 1 hete kibontottam, kipróbáltam mindhárom méretű gumi haranggal, lefuttattam a szigetelés tesztet is, hibátlan volt minddel.
Néhány napra rá azonban akármit csinálok, ha fejen állok se sikerül átmenni a szigetelés tesztjén. Próbáltam a korábban tökéletesen működő másik 2 méretet, egyik sem megy át a teszten.
Ahogy jobban elkezdtem beleásni magam a témába, nem egyedi eset...Valami nem kerek ezzel az AirPods Pro-val, tele van a net kísértetiesen hasonló sztorikkal:
”Agree. Mine passed the fit test on the first try but, not since. The large tips also work well for me. I only wish there was an XL tip to try. I have large ear canals.”
“I also think there’s a problem with the fit test, not the earphones.
I have two pairs of AirPod Pros (don’t ask). The first pair passed the fit test immediately, and consistently (with the large tips) on the day I bought them. Then, after about two days’ of use, the first pair stopped passing the fit test (and no amount of twisting or pushing helped). I then opened the second pair of AirPods and ran the fit test — and the second pair passed consistently (even though I was using the same size tips on both pairs, and the first pair failed consistently). So I exchanged the first pair, thinking the first pair was somehow faulty.
Now, several days later, the second pair are consistently failing the fit test — but the third pair (the pair I received when I exchanged the first pair) pass the fit test consistently. My guess is that after a bit of use, something borks the fit test. My suggestion would be to use the fit test, when the AirPods are new to help identify the best tips for your ears — and then forget about the fit test because it won’t be reliable for long.
I have a (large) number of earphones, and I’m pretty sure I know what a decent seal feels like — and I’m getting a decent seal with the AirPod Pros and the large tips. They sound terrific and the noise cancelling works really well. I’m assuming at this point that the inconsistent results I’m getting when I run the fit test represent a problem with the fit test, not the earphones. I suppose Apple may be able to fix that with a firmware update — but until they do, I wouldn’t drive myself crazy running the fit test.”Bárki tapasztalt már hasonlót? Akinek hosszabb ideje megvan, megtenné hogy most is lefuttat egy tesztet?
-
Ck.
addikt
válasz
tboldi #210422 üzenetére
Én a napokban venni akartam egy 2. generációs AirPods-t, de az Apple közbeszólt azzal, hogy kidobta a Pro-t és most jól megkavarta az állóvizet.
Nem tudom mi tévő legyek, jó lenne olvasni innen vkinek az első benyomásait, elsősorban a viselés és kényelem szempontjából.
A legtöbb in-ear fülestől (legutóbb a Beats X-hez és a Samsung-okhoz járó AKG-hoz volt szerencsém) egy bizonyos idő után megfájdul a fülem belseje, túlságosan nyomja. Kérdés, hogy ez is ugyanaz a klasszikus, cuppanós in-ear típus amit bele kell bányászni a hallójáratodba vagy annyira nem durva?Nem tudom be merjem-e próbálni... -
Ck.
addikt
Köszönöm mégegyszer a segítséget, tegnap bejártam a várost és megnéztem az üzletekben a használt Watch kínálatot, de a választék is kevés volt, illetve a kozmetikai állapot sem volt makulátlan.
Így végül vettem az Apple-nél egy új S3-at, ami mindössze £199 volt, úgyhogy tulajdonképp olcsóbbra jött ki, mint amit találtam £160-os használt S3-at szíj nélkül, amire még £50 lett volna a szíj, ráadásul nem is volt makulátlan állapot.
Sokat hezitáltam h 38 vagy 42 mm-es legyen, végül a 38-as lett kiválasztva a hölgyeménynek. Max ha túl kicsi, akkor utólag ki lehet cserélni 30 napon belül a nagyobbra. Úgy voltam vele, hogy nagyobb esély van rá, hogy a nagyobb lesz túl határ, minthogy a kicsi lesz túl apró. Aztán majd meglátjuk ma ajándék bontáskor, hogy mi a stájsz.
Úgyhogy végül szerintem jó vásár lett és ennyiért már nagyon baráti is az ára egy új Watch-nak.
Egyedül a mérettől parázok. -
Ck.
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, akkor Series 3 és 4 között fogok keresgélni.
Még egy kérdés, a szíjak univerzálisak a különböző generációk között? -
Ck.
addikt
Üdv Hölgyek-Urak,
Ajándékba lenne egy nem vadonatúj Apple Watch, de picit tanácstalan vagyok.
Hölgynek lenne, nem kripto bányászatra vagy atomfizikára, szimplán csak egy elegáns és hasznos kiegészítőnek az iPhone 11 mellé, szóval nem szükséges a legfrissebb modell.
Series 4 és attól lefelé melyiket érdemes még megvenni ami most is megállja a helyét? -
Ck.
addikt
válasz
markknight #206461 üzenetére
Itt nagyobb a forgalom és több ember is fordul meg, nagyobb esélye van konkrét személyes tapasztalatokat olvasni.
-
Ck.
addikt
Jó reggelt fanok,
Gyári fólió bőrtokot vett már vki a korábbi szériákhoz? Jobb a hagyományos gyári bőrtoknál? Most készülök venni vmilyen gyári tokot a Pro Max-hoz, nem vagyok híve a foliazasnak, ezért inkább flippes megoldásokat használok mostanában a kijelző védelme érdekében, de az ár különbség a normál bőrtokhoz képest elgondolkodtat, hogy kell-e nekem az a flip...főleg h volt idő, hogy a hívás minőségéről elég rosszakat lehetett olvasni a fólió tok esetében, de azért mégis tetszik, na. :)
-
Ck.
addikt
Üdv Hölgyek, Urak
iOS eszköz nélkül, az iCloud webes felületéről vagy bármilyen egyéb módon egy meglévő iCloud/iTunes mentésből ki lehet-e nyerni az iCloud kulcskarikában tárolt bejelentkezési adatokat?
-
Ck.
addikt
Üdv Szakik,
Megkerült egyik napról a másikra a rendszer.
Az üzeneteknél az írásjelek fejjel lefelé vannak és a FaceTime is tükrözve mutatja a kamera képet!Találkozott már vki ilyennel?
-
Ck.
addikt
Bújjjék Mindenkinek!
Érdekes meglepetés fogadott reggel, kaptam egy sms-t, megnyitottam majd elsötétült és fekete-fehér lett a kijelző, aztán elkezdett tűzijátékozni, majd pár másodperc múlva visszaállt normálra.
Hogy lehet ilyen sms-t küldeni?jános:
Csak a telefon kék, semmi más. -
Ck.
addikt
Valaki használ különböző PDF tartalmak rendszeres olvasására iBooks-ot?
Kb havi rendszerességgel kitörlődnek az ide mentett tartalmak, most fordult elő kb. negyedjére. Felháborító! Találkozott bárki rajtam kívül hasonló problémákkal? Este még nézegetem, reggelre csont üres az egész. -
Ck.
addikt
Sok évnyi iOS után most is kérdés még... Mi értelme van ennek a mocsok iCloudnak, ha pont igazi felhő tárhelyként nem lehet használni?
Úgy értem, hogy a telefonon is ugyanúgy rajta kell lennie a tartalomnak, ha onnan törlöm akkor a felhőből is törlődik. De akkor mire jó? Tárhely hiányban abszolút nem segítség. -
Ck.
addikt
válasz
MasterMark #181287 üzenetére
Köszi, de ezzel kezdtem, viszont teljesen értelmetlen, semmit nem magyaráz meg, hogy melyik miért jó. Annak pláne nem látom értelmét, hogy a kettőt lehet együtt is használni.
Ezért vártam volna felhasználói személyes tapasztalatot, nem ilyen összevisszaságot, amit az Apple honlapján írnak. -
Ck.
addikt
Eléggé szakállas lehet szerintem a téma, de azért vki fel tudna homályosítani?
Mi a különbség az iCloud fotó könyvtár és a fotó stream között, melyiket mikor érdemes használni? Továbbá mi értelme annak a lehetőségnek, hogy mindkettőt párhuzamosan be lehet kapcsolni? -
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
FollowTheORI #176329 üzenetére
Köszönöm, ránézek.
Mindenesetre jó tanuló pénz volt, h ne hallgassak többet az Apple Store alkalmazottakra, amikor garanciális cserénél azt tanácsolták h pár hétig új iPhone-ként használjam majd ha nincs panasz akkor próbáljam meg a backuppal is. Csak időközben az új telefonon is gyűltek a tartalmak...és most itt tartok. Egyenként ha a fényképek folyamatosan az iCloud fotó könyvtárba is feltöltésére kerülnek, az teljesen független a backuptol? Ha visszateszem a régi backupot, akkor is visszakerülnek az iCloud fotó könyvtárban levő aktuális képek? -
Ck.
addikt
Hölgyek, Urak,
Adott egy friss iCloud mentés fotókkal, videókkal, sms-ekkel és egyéb fontos tartalmakkal, valamint egy régebbi iTunes mentés szintén fotókkal, videókkal, sms-ekkel.
A mentések két különböző telefonról származnak, eltérő tartalmakkal. Szükségem lenne mindkét backup visszatöltésére, úgy hogy minden tartalalom elérhető legyen és ne írja felül egyik backup a másikat.
Hogyan lehetne megoldani? Köszi -
Ck.
addikt
Uraim,
Szabad nem gyári lightning kábelt venni? Gondolom nem. Ha vmi gyárinak van hirdetve, honnan tudok megbizonyosodni róla, hogy valóban az-e? Ezek közül melyikbe szabad beleugrani? Nem feltétlen a legdrágább kellene: [link]
Köszönöm
-
Ck.
addikt
Üdv,
Csak en vagyok a béna, vagy szifonrol tényleg nem lehet a képeket, videókat Smart tv-re kirakni? -
Ck.
addikt
válasz
bobooo #80791 üzenetére
A másodikat a garancia ujraindulasra értem. Mert külföldön nem indul újra. Ezért kérdeztem h ha egyszer már külföldön gariztatom az itthoni APR-ben vasaroltat, akkor az már külföldi széria számmal fog rendelkezni. Ha ezt a refurbot elviszem később egy magyar APR-be, akkor külföldi vagy itthoni készülékként tekintenek-e rá a garancia ideje szempontjából? Mert ugyebár én eredetileg itthon vettem csak közben egy nyaraláson épp meghibasodott ezért külföldön cseréltettem.
-
Ck.
addikt
2 kérdés:
Most hogy hazai APR vásárlásnál is ujra indul a gari, így lehet akár 100 év gari is a telefonra, ha vkinek folyton meghibasodik?Mi a helyzet az eredetileg itthon vásárolt, de korábban külföldi APR-ben cserélt de később ismét meghibasodó itthoni gariztatassal. A refurb ilyenkor már külföldi. Minden esetben azt nézik h az eredeti készülék honnan volt és emiatt ujra indul a gari?
-
Ck.
addikt
válasz
madgie #79727 üzenetére
Köszönöm.
Azt nem tudjatok véletlen, h a futó programok (Nike, Runkeeper,stb) milyen érzékelő alapján működnek? GPS?
Történt ugyanis h i5 alatt egyik se megy. Mar az elején amikor kalibralni kellene es kéri h kezdj el sétálni, akkor se reagál semmire. Meg se moccan. A GPS viszont tökéletesen működik.
A Restore kivételével mar mindent próbáltam. -
Ck.
addikt
Van vmi bevált gyakorlat független iphone gariztatasara, szerencsétlen vidéki pórnépnek? Futár, posta, stb.?
Vagy marad az autópálya matrica, vonat, busz, hajó, repülő és sok-sok ropogós Mátyás útiköltség szeretett fővárosunkba? Ti hogy szoktátok intézni? -
Ck.
addikt
I5s ujjlenyomat olvasót tényleg nem lehetséges külön cserélni? Mi a helyzet pl. gar lejárta után, ha minden egyes készülékhez egyedi a szenzor és másikkal nem működik?
-
Ck.
addikt
Szakik, ez tényleg igaz lenne?
http://pcworld.hu/macworld/az-imessage-miatt-perelik-az-apple-t.htmlBocsánat a linkeles hiánya miatt, mobilról vagyok és sutyiban írok.
-
Ck.
addikt
válasz
VoidXs #78591 üzenetére
Kell? Kötelező?
Akkor se használnám az fb-t, ha fürtös barátotok pisztolyt tartana a fejemhez. Hányni lehetne az egész undorító rendszertől.
Akinek fontos vagyok, az elér telefonon, sms-ben/viberen, e-mailben és élőben a lakcímemen.
Részemről befejeztem, elkezdenem is kár volt. Ne írjatok vissza. -
Ck.
addikt
válasz
Totheground #78498 üzenetére
Nyilván nem 2 emberre van kitalalva, de nálam jól működik. Egyébként kikapcsolhato természetesen, akinek ez már sok. Ezeken túl még egy IP védelmet, egy glance screent, vmint wireless töltést örömmel fogadnék az új jövevényben.
-
Ck.
addikt
Minden kötekedés nélkül kérdezem:
Most, h. még nincs itt az i6, csak én látom úgy, hogy a konkurencia egy ideje már elhúzott?
Félreértés ne essék, ne vegyétek támadásnak ( tudom, h. érzékeny a topic), szeretem a márkát, csupán a véleményetek érdekel. -
Ck.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #78394 üzenetére
Köszönöm srácok.
Kíváncsi vagyok mit hoz az i6, eddig két i5-öt használtunk, párom és én.
Neki megmaradt, én kóbor útra tévedtem egy Note 3-al. Először kicsit féltem, de alaptalan volt, mert nem rosszabb, csak más, van amiben az egyik, van amiben a másik a jobb.
Viszont, ha az i6 vízálló lesz, merészebb kijelzővel jön és lesz benne Samsung-hoz hasonló gesztusvezérlés, akkor engem nagy esélyekkel visszavásároltak, mint eltévedt bárányt.
Ha pedig elrontják, akkor maradok a setét oldalon. Meglátjuk. -
Ck.
addikt
Urak:
Van e különbség egy ki bekapcs és egy home power között? -
Ck.
addikt
Hölgyek, Urak
Mo.-on eltörölték már a refurbished garanciát vagy még él? -
Ck.
addikt
Na most akkor vehetek en is Apple Care-t? A gari decemberben lejárt.
-
Ck.
addikt
Teszteljétek már le egy páran az 5-ös Szifiteket legyszi, hátha nem kell megvalnom tőle.
Na szóval csakis sötét, fekete képernyőnél a négy sarok nem egyenletesen fekete, a bal felsőnek van egy világos elütése. Ahogy neten olvastam, ez i4 óta előfordul Almáéknál, csak nem tudom hibának minősül-e, és mi okozhatja? Ragasztás, vagy ott meghalt vmi a bal felső sarkában? Nektek egyforma színű a 4 sarok? -
Ck.
addikt
Apple Care-t meddig lehet kötni a telora?
Nálam 1 évesen mar nem megy, ha jol tudom. -
Ck.
addikt
válasz
vmiki4 #65330 üzenetére
Pedig a szavatosság ott van, csak nem tudom h kene ezt meglovagolni.
Van még készülékbiztosításom is, 35 ezer önrész, először elvileg megpróbálják javitani, ha nem tudjak, akkor adnak egy újat.
Na most a javítás nem tudom itt hogy nézne ki...lehet elviszik az aluljáróban levő jamaikaiakhoz, vagy ezt hogy akarjak kivitelezni? Ilyenkor ha kapok egy újat a biztositotol, arra ugyanugy indul egy új gari is? -
Ck.
addikt
Na, 2 hete járt le az i5 garija, a kijelző pedig befoltosodott a bal felső sarokban.
Csak fekete háttérnél látszik, fehéres folt olyan 2 centis területen.
Szerintetek van értelme csapkodni az asztalt, Európa Unió és 2 év?
Vagy menjen a háztól? -
Ck.
addikt
Anno t-home filmtekabol kölcsönöztem filmet.
Letöltöttem es kaptam egy kódot amivel aktivaltam a filmet. Akárhol megallithattam, kikapcsolhattam a gépet, stb. A kód mindaddig érvényes volt, amíg végig nem néztük. Mennyivel humanusabb megoldás?Itt gyakorlatilag meg sem volt nyitva a film egy másodpercre sem, mégis megtekintettnek veszi.
-
Ck.
addikt
válasz
vadászcsiga #64184 üzenetére
Nem, csak ez ugy lenne a normális, ha engedne mindaddig letölteni, amíg nincs megnezve. Gyakorlatilag meg se volt nyitva a file.
Normálisan ilyenkor pending-elnie kellene...nem ez lenne a logikus? -
Ck.
addikt
Véletlen ranyomtam az iTunes storeban egy film rentre, nem kert kódot, mert előtte vettem mást. Na mindegy, lenyeltem, akkor megnézzük. Viszont nem tudtam letölteni, mert nem volt helyem. Most mar van helyem, de mar nem tudom megnézni, csak ha újból kikölcsönzöm. Pedig még meg se néztem. Miert fizessek ismét a semmiért?
-
Ck.
addikt
Be lehet e állítani vhol, hogy ha kitörlök pár appot, akkor automatikusan átrendezze az ikonokat es ne tatongjon fél oldalnyi légüres tér 2 egymást követő ikon között? Bosszantó egyenként rendezgetni.
Amugy Ti mappazgattok, vagy megy minden ömlesztve oszt jóvan? -
Ck.
addikt
Létezhet, hogy a Szifike annyira okos, hogy a napi ingázásbol rájött, hogy vszinu a munkahelyemre megyek? Sose adtam meg neki ilyen adatot, azt se tudom hol kell. Az értesitesi központban viszont random feldobja h most x ideig tartana a munkahelyi út.
Érdekes. -
Ck.
addikt
Vki elmagyarázna nekem, hogy ez a "Product Red!" dolog mire jo, miben különleges es miért csak pirosban csináljak? Nem csak Almaeknal hallottam erről, máshol is, de mindenhol csak a pirossal. Miért? Mit tud egy piros amit a többi szín nem?
-
Ck.
addikt
Kérdeztem mar, de elsiklott a téma, viszont nagyon megköszönnem, ha valaki szinten kipróbálná.
Van-e vkinek ötlete, hogy miért van az hogy a TV2.hu-n levő videóknal ugyanazt amit tegnap meg tudtam nézni szifonon, ma mar play gomb athuzva, de holnap megint menni fog. Az ott levo videók egy része megy, másik resze nem, vagy csak akkor amikor olyanja van.
Hol lehet a bug? Egyébként ezek flash es videók, hogyhogy néha megis le tudja játszani?
Külföldön vagyok, ezért lenne nagyon fontos, hogy ezeket a videókat vissza tudjam nézni normálisan vmilyen mobilon/tábleten. Pont emiatt felek megvenni az iPad Airt is, mert ez lenne az egyik fő szempont a használatban. -
Ck.
addikt
Megoldódott a korábbi iMessage problémám, jött egy szolgáltató frissítés a telora, azóta oké. Érdekes.
Még egy kérdés:
Szokott-e vki TV2-s videókat nézni a telon?
Némelyik elindul, másiknál meg play gomb áthúzva es nem engedi lejátszani. Pl jóban rosszban epizódokat akartam visszanezni, de csak minden 3. részt enged, nem értem miért. -
Ck.
addikt
válasz
TheMarci #58864 üzenetére
Ugy meg ha beírom a cimzetthez az Asszonyt, külön szedi a telefonszámát es az emailcimet, a teloszámra csak smst enged küldeni, az emailjere pedig az iMessage-t.
Megnéztem mindkét telefon beallitasait, a telefonszám van beállítva iMessage-hez, nem az e-mail cím.
Az üzeneteket is külön szedte, eddig korábban minden beszélgetést egyben tartott.
Most ha én küldök vmit, az az egyik beszélgetésben jelenik meg, az ő valasza ra pedig a másikban.
Mar mindent megpróbáltam, restoret is.
Ráadásul csak egymással vagyunk "inkompatibilisek", mindenki másnál oda-vissza normálisan működik es az üzeneteket se szedi szét.
Mi tortenhetett? Ha vki megoldja, annak küldök egy sört iMessageben. -
Ck.
addikt
Teljesen meghülyült a telo, restore sem segít.
Párom nevjegyzekebe van egy telefonszám es egy e-mail. Az e-mail mellett ott a levélküldés es az üzenet küldés ikonja. A telefonszám mellett viszont semmi, igy üzenetet se tudok ra küldeni, se smst, se iMessage-t, se semmit.
Vagy csak én benazok? Eddig sose volt meg ilyen es semmit nem változtattam. -
Ck.
addikt
Szakik,
Valaki meg tudja-e magyarázni nekem, hogy a telefon miért szedte szét a "Zasszonnyal" folytatott üzeneteket? Amit én küldök, azt az egyik kupac végére rakja hozza, amit Ő küld nekem, azt pedig a második kupacba rakja. Piszok idegesítő, es ra nem jövök miért nem egy üzenet. Pár napja csinalja ezt a hülyeséget.
-
Ck.
addikt
Gyerekek segítsetek legyszi, mert lassan agyergorcsot kapok. Épp a Pages-ben dolgozgattam, amikor feldobott egy kérdést h akarok-e vmit szinkronizalni. Csak úgy reflexbol igent nyomtam, azóta 2 napja nem lehet használni se a Pagest, se a Keynote-ot, folyamatosan töltenek le vmit es csak egy óramutato van az elszürkült ikonukban, ami alig mozog.
Ötlet? -
Ck.
addikt
válasz
Ragnar95 #54791 üzenetére
Ez az, hogy én se.
pedig jó lenne meglovagolni ezt a jogunkat, ha mar egyszer van. Körül kellene ezt alaposan járni, es ha megvan a pontos válasz, akar mehetne közvetlen az első oldalra is.
Utánanézek, hátha találok vmi okosságot...lévén ez egy örökös visszatérő kérdés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest