- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
zzola #189104 üzenetére
remélem látod a fenti képemet, 28nál untam meg, de nyugodtan hozzáadhattam volna még 100 kontaktot is. ez azt jelenti, hogy nem az iPhone-ban van a korlátozás, így hiába nyomatod a galaxy note szöveget.
arról nem is beszélve, hogy te kezdted a köcsögölést: "L a s s a n írom le, hogy a gyengébb képességűek is megértsék! "
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
Hegyirabló #189043 üzenetére
bocs, de egy telefon miatt nem fogok havat lapátolni. meg tudtam volna venni az X-et most is, de nem is akartam támogatni az applet abban, hogy ilyen drágán adja a telefonjait. mások támogatták, eredmény: az ideig még drágább lesz.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gigicuci #189039 üzenetére
én nem tartom elérhetetlennek magamnak sem, de nem ér ennyit, hogy utána 1-2 év múlva eladd 50-60%-os bukóval. nekem az iPhone 9 nem felel meg mert 1 kamerája van. tehát 8 plusról valamelyik új X-re kellene pályáznom ha fejlődést szeretnék. az pedig ahogy látom 380 ezer. a 8 plust 250ért vettem újonnan szolgáltatótól.
én ebben már nem akarom támogatni az applet. eljutottunk arra a pontra, hogy én is azt mondom, hogy hülye aki ennyit ad ezért.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kchris78 #189023 üzenetére
ezen miért csodálkozol? az apple soha nem emelt árat a termék életciklusa alatt. viszont ha jövőre kiadja ugyanazt kisebb módosításokkal, de a forint szar akkor az bizony drágább lesz mint a tavalyi.
én viszont szerintem jövőre elhagyom a hajót, mert a 400 ezer forint már tényleg az az összeg amit nem vagyok hajlandó kifizetni úgy sem hogy ki tudom fizetni. elég régóta szemezek már a oneplussal. az applenek meg sok sikert a fél millió forintos telefonjaihoz.
lassan mindegyik telefonjuk drágább lesz mint a macbookom volt 4 éve. vicc.
-
buvartacsko
addikt
válasz
XFishboneHUN #189008 üzenetére
Én a második módszert használom, nem pontos teljesen, de nagyon megközelítő értéket ad mindig. Valamint ha már eleve ismered az Apple árazást akkor is be lehet tipppelni. Pl: AirPower szerintem lesz kb 60-70 ezer.
-
buvartacsko
addikt
válasz
dani0113 #188937 üzenetére
Az Apple szilikon tokjai nem karcolnak a bennük levő plüss bélésnek hála. Nekem bevált. Persze ezt nem fogod megvenni, mert túl drága, és lesznek páran akik jönnek és elmondják, hogy hülyeség, mert szarrá kopik, meg teljesen pontosan 100%-ban full ugyanaz az eBay-es 300 forintos is.
Én viszont csak ajánlani tudom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
freelanced #188669 üzenetére
Miben?
-
buvartacsko
addikt
válasz
thomson7575 #187786 üzenetére
iPhone 7-et vegyél minimum.
-
buvartacsko
addikt
válasz
scabiosa82 #186990 üzenetére
azt ugye tudod, hogy a telefonon belül át lehet állítani hogy ne heicben mentsen? nekem is így van, mert macos sierrán vagyok, és azt sem támogatja. nem nagy érvágás, főleg hogy a telefonok amik ismerik ezt, már minimum 32/64GB-osak, 1500 kép / 120 videó van a telefonom, 10GB+ zene, és 28GB szabad helyem van a 64-es telefonon, és nincs problémám a formátumokkal így. ha meg elterjed majd bekapcsolom. szóval kár rinyálni, be lehet állítani úgy is, hogy jó legyen.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mr.tamasbiro #186597 üzenetére
[link] + eleve elég messze van még az 5G bevezetése.
-
buvartacsko
addikt
válasz
benfolds #186440 üzenetére
fogalmam sincs mit csinálsz szarul, nekem így van beállítva a telefon, és ha lenémítom az oldalsó kapcsolóval a telefont akkor nem pittyeg semmit.
ez a világ legegyszerűbb megoldása ere. furcsa mert egyik család tagomnak és barátnőmnek sem jelentett ez még soha egy kis mértékben sem fejtörést, se semmilyen értetlenkedést. pedig volt aki droidról jött át, és az lett a tapasztalat, hogy ez a módszer sokkal kényelmesebb és felhasználóbarátabb.
-
buvartacsko
addikt
válasz
MasterMark #186415 üzenetére
de miért jó? ha ott a kezedben a telefon, nem tudjátok megdönteni egy pár miliméterrel oldalra a telefont? ott pont látszik, hogy némítva van-e vagy sem.
-
buvartacsko
addikt
válasz
benfolds #186400 üzenetére
ha hozzáérsz a kezeddel a pöcökhöz, akkor egyből érzed a zsebedben is hogy le van-e némítva. nem kell kiszedni se, feloldani se, meg ránézni se a kijelzőre. elképesztően egyszerű ez a dolog.
én pl inkább automatizáltam a droidos telefonomon ezt a némítás hangerő részt, mert olyan szinten felbasz, hogy ehhez elő kell venni a telefont, feloldani, aztán tapicskolni egy apró ikont. hát nem tudom... ezerszer kényelmetlenebb.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Totheground #186394 üzenetére
én sem értem a problémát... miért kényelmesebb ehhez képest a telefont feloldani meg nyomkodni?
nem kezdő, hanem troll szagot érzek. soha semmi rosszat nem hallottam még erre a megoldásra, csak jót. valószínűleg a OnePlus sem véletlenül használ egy nagyon hasonló megoldást.
-
buvartacsko
addikt
válasz
r00r1 #186244 üzenetére
válaszoltam, neked tulzottak az elvárásaid. attól, hogy valami drága még ember alkotta és lesz benne hiba. vagy Te soha nem hibázol semmiben? nem értem. nem védem, de szar a hozzáállásod.
örülök neki, hogy jelentetted. nálam is előjött már a bug, jelentettem én is, csak én nem vergődtem, hogy 250 ezerért (i8plus) nem ezt várja az ember. soha sehol senki nem írta / mondta hogy ez hibátlan és bug mentes.
sorry, ha sértve érzed magad, de a tied az egy milliomodik ilyen hsz, hogy egy bug után megy a hiszti, hogy ennyi pénzért nem ezt várná stb... meg nem ezt várná mert apple!4!4 kurvara unalmas már..
-
buvartacsko
addikt
válasz
r00r1 #186239 üzenetére
azt erted ugye, hogy egy 100-200 millás bentley/rolls royce is meghibásodhat? emberek csinálták. soha senki nem mondta hogy bug mentes, sem azt hogy tökéletes. nem is lehet hibátlan. jelentsd a hibát az apple felé, többet érsz vele, mintha itt rinyálnál azon, hogy mit vársz x összegért.
-
buvartacsko
addikt
válasz
herdsman12 #186196 üzenetére
valljuk be ezek olyan dolgok, amik nem mindenki számára igények. engem 2 évente 1x hívnak szám nélkül. soha nem volt szükségem még hívásrogzitesre. ha pedig egyéb komolyabb hálózati toolok kellenek inkább előveszem a macbookot. picit egyszerűbb azon configolni egy routert mint egy telefonon.
gondolom a következő a torrent/ftp/httpd szerver lesz, mert a telefont naskent is használni kell, különben szart sem ér.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kovbandi82 #186136 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
Ádám16 #185968 üzenetére
Én azt javaslom amiért én magam is szívesen adnék pénzt. Az más kérdés, hogy magamnak mindig a legújabbat választom, hiszen szeretném hogy amikor megveszem és ameddig használom ne legyen lassú.
Egyébként nekem a 3D Touch Home gomb miatt minimum az i7, nagyon szar volt már a végére mindegyik normális nyomógombos iPhoneom gombja a végére. Nagyon fasza dolog, hogy egyel kevesebb mozgó alkatrész.
-
buvartacsko
addikt
válasz
domerator #185670 üzenetére
Nekem ők cserélték az AirPodsot, ők szervizelték a 6s-em, jó munkát végeztek, és nem geciztek mint a Telemax. Nyilván felírják az eszköz állapotát. Ha te szervizes lennél és leadnák neked karcosan (akármennyire is rendeltetésszerű használatból ered az) Te nem írnád ezt rá az átvételire? Mert én ráírnám. Utána még én szívnám meg. Ez egy teljesen általános eljárás.
Szerintem az AirPods meg a Watch szervizelése itthon még nem annyira megy, ezért több idő. Nekem 1 hónapot nem volt AirPodsom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
ForRedGlory #185617 üzenetére
és mi van akkor ha valakinek bejönnek a W1 chip által nyújtott előnyök és bejön neki ez a divat szar? sose értettem az ilyen okoskodókat. miért tudod jobban, hogy mire van szüksége valakinek?
nézz vakteszteket youtubeon. nagyrészt mindig a Beats termékei jönnek ki jól.
azt látom, hogy nem ez a divat, hanem fikázni...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Ádám16 #184893 üzenetére
Ez itt egy 3 éves kábel amit még a 6s-hez kaptam. Mindennap belerakom a táskámba.
Egy picit koszos, de ha megtakarítom, nem látszana rajta az sem. Szóval pls mesélj még. Samsung kábelt és LG (nexus4) töltő kábelt is láttam már foszlani és szétszakadni. Ezek nem elpusztíthatatlan dolgok, ha össze-vissza töröd, és lehetetlen kicsi helyekre begyűröd akkor még szép, hogy megtörik és szakad.
A MacBookom lassan 4 éves lesz, ott sincs gondom MagSafe kábelével, pedig egyesek szerint az is elszakad, meg szétfoszlik 2 hét alatt. Nyilván a nem rendeltetésszerű használat nem tesz neki jót.
Nekem is el kell keserítselek, mert látok bőven eredeti Apple tokot, bőrből és szilikonból is, és a kínai 100 forintos ebayes szarokat is láttam már. Valamint használják/ták ismerőseim a mai napig. Egy ratyi szar a minősége a gyárihoz képest.
Nem tudom, hogy itthon miért hiszi mindenki azt hogy szarból jó várat lehet építeni.
-
buvartacsko
addikt
3 éve ugyanazt a Lightning kábelt használom. semmi nem látszik rajta.
eddig 2 évet kibírtak (utána eladtam telefonnal együtt) a gyári szilikon tokok is, ha nem dörzsölöd a betonon nem lesz semmi baja. az más kérdés, hogy a kínai fosból kiesik az alma logó is néha stb stb... nincsen benne merevítés és ilyenek. pontosan 2 ilyen ebayes tokot láttam, mindegyik ugyanolyan fos. enyhe túlzás azt állítani, hogy pontosan ugyanolyan. egy 300 ezer forintos telefon mellé, nem értem mire ez a fillérbaszás. de úgy tűnik én már ezt sosem fogom megérteni..
imádom, hogy itt magyarországon mindenki elhiszi, hogy egy 300 forintos vacak kopp ugyanaz mint a pár ezres eredeti. csak az a baj, hogy ez egy hazugság és még terjesztitek is.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
Laca1212 #167640 üzenetére
El lett magyarázva többször. 1 darab oldalt kellett volna visszalapoznod. Ez a TouchID esetén is pontosan ugyanígy megtörténhet.
Nem volt senki kezében, de el lett a keynoteon magyarázva a működése.
Majd ha 1x is azon kapjuk az Applet hogy hazudott akkor utána kezdjünk el kételkedni a dolgok hitelességén, csak hogy ilyen még nem történt, úgyhogy jogosan feltételezhetjük, hogy a FaceID jól fog működni és úgy ahogy elmondták.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Totheground #167628 üzenetére
Imádom ilyenkor ezt az értetlenkedést, és hogy még 3-400x le kell írni ugyanazt amit már egyszer elmondtak. Mert mindennap lesz valaki aki jön és beírja majd hogy az iPhone X kerete króm, vagy hogy a FaceID jajugyan hogy működik a sötétben stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest