- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maathe #62880 üzenetére
nem baj, mivel közöd nincs az Apple garanciális ügyintézéshez, csak a szolgáltatóhoz.
A garancialevélen rajta van a pontos lejárati dátum, és az a lényeg
"Jótállás új határideje' nincs kitöltve." - Na ez itt így eléggé para, annak kitöltve kellene lennie...
Nyilván egy cserélt készülék, ilyenkor a dobozon marad az eredeti serial (amire írja is a honlap h lecserélt).
Szerintem: menj be egy T szervizbe és írasd rá a lejárati határidőt a garilevélre, hogy ne legyen para (rendszerből csak ki tudják olvasni)
-
pcnet
addikt
válasz
maathe #41235 üzenetére
Nálam is volt, hogy 2x jelzett, sőt még akkor is ha számítógépen olvastam el az új emailt. Többször Leszedtem, vissza tettem de mindig ezt csinálta. Mérgemben használtam az alap mail klienst, de ott meg hiányzott a push. Pár nap múlva vissza tettem Gmail appot és azóta jó. Lehet alkalmazás beállítások egy ideig megmaradnak, próbáld meg pár napig az alap mail klienst használni, majd vissza tenni Gmail appot. Nálam ez megoldotta.
pitőr: Másnál is ilyen, pár hsz-el fentebb írták.
-
Terence12
tag
válasz
maathe #39003 üzenetére
Ezek csak az én szubjektív benyomásaim - megelőzendő a fikázó hozzászólásokat a post-omhoz
sima 4 16Gb fekete. ezen elég hülyén mutat, hogy minden hófehér. ezzel a design-nal elvesztette számomra azt a prémium érzetet, amit mondjuk a telefon külső megjelenése alapján elvárna az ember. Számomra ez egy rosszul sikerült kínai-gagyi phone menüjére hasonlít. az új funkciók pedig nem hoznak akkor újítást, ami miatt szívesen bámulnám ezt a gagyi műanyag kinézetű interface-t. a menü logikája nem változott, az eddig is jó volt, csak a telefon maga vesztette el az egyediségét és eleganciáját ezzel az ui-val. ezt a design-ert fellógatnám fejjel lefelé egy fáról kicsit, hogy több vér jusson az agyába...
Sokkal többre tartom a funkcióbeli változásokat, mint anno az icloud, mint a látványos, de haszontalan parasztvakító "fejlesztéseket"...
De ez csak a privát véleményem...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
maathe #33551 üzenetére
Új telefonként restoroltad, vagy vissza tetted a régi mentésed? Ha az utóbbi akkor ott lesz a bibi, vagy ami még lehetséges hogy túl maximalista vagy
Ice!?
A 3GS nem azért nem ment bele mert kövérebb mint a 4/S?Vasinger!
Hogy lehet ilyen kupont kapni? Én a német ebayre regeltem anno, és egy csomó levelet kidobálok tőlük mert nincs kedvem átolvasni, annál is inkább mert nem tudok túl jól németül. Lehet hogy kukáztam nem egy ilyet is az évek alatt? -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
maathe #33551 üzenetére
Minden ieszköznek meg van az a verziója amelyikkel a leggyorsabb, ahogy jönnek ki egymás után, annál lomhább lesz de azért azt nem mondanám hogy a 4S 6.1.3-al lagolna. Nekem is ilyen van, igaz 6.1.2-vel de nem akad sehol, max elfogy néha a memória, ekkor újratölti a safari a weblapokat de ennyi.
Én inkább gyorsnak érzem, néha amikor eszembe jut valami egyszerre nyitnám meg a tárcsázót, az sms-t, safarit és össze-vissza böködöm, ekkor egy pillanat alatt kapcsolok hogy nem nem az, rögtön utána home gomb, és abban a pillanatban a másik alkalmzás. Ezeket a bénázásaimat is tökéletesen követi, türelmesen.
-
válasz
maathe #23528 üzenetére
1. Ha a hátlapon van fólia, akkor neccesen fog rendesen rápattanni a tok (ez a legtöbbre igaz, ami fix műanyag).
2. Hetente nem árt levenni és megtisztítani a telefont, mert a lyukakon bemegy a gané, aztán szépen pöttyös koszfoltok lesznek a telefonon. Ha elég sokáig nem tisztítod, volt, akinek le sem jöttek utána.Nekem iFrogz Breeze van, ez rugalmasabb, legalább nem karcolja a telefont ha felrakom/leveszem. MEg vagyok elégedve, de kell a heti 1 tisztítás.
i4-re volt pont ilyen tokom, amit nézegetsz, itt írtam róla: [link]
-
madgie
titán
válasz
maathe #18774 üzenetére
Elő tudom hozni ezt a bugot, de "kitisztul" egy másodperc múlva a kép.
Blyan: há' fizettem érte, vazz. Szedje le az appstore kínálatából az apple, ha szerintük veszélyes a telefonra. Mi vagyok én, hogy tudjam, hogy nem lehet a macskát mikróban szárítani?
Đ10Đ4: nemtom, én wifin csináltam, otthon, ott relatív gyorsan ment.
-
madgie
titán
válasz
maathe #18772 üzenetére
Nekem megvan ez a progi, de mindig f*sok, hogy rozsdás lesz a mikrofon, ha elkezdem fújkálni.
Tényleg, a töltőcsatinál van egy beázás-indikátor, nem? Ilyenkor mi van?
szerk: bocs, csak eszembe jutott
-
HUTCHDB
nagyúr
-
N4ri87
senior tag
válasz
maathe #15336 üzenetére
A telefonszámokat úgy is meg tudod csinálni, hogy droidon .vcf-be mented az összeset és azt elküldöd pl mailben az iphone-ra.
Nekem pedig olyan kérdésem volna, hogy milyen módszerrel lehet csoportos sms-t küldeni? Konkrétan szinte az összes kontaktomnak szeretnék írni néhány kivétellel. Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
maathe #15336 üzenetére
sms-eket is fel tudod szinkronizalni androidon az sms backup+-al a gmail fiokodba.
aztan iphone- on a gmail-t megnyitva lesz sms resz, ott meg tudod nezni az uzeneteidet, de innen tovabbi szinkronra gmail-ra nincs lehetoseg.cserebe itunes-ban (vagy felhon) a kesobbiekben tarolodik mentes eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest