Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Hali.
Használ valaki 1password appot?csak iphone-n lehet szerkeszteni az adatokat? -
snooze
veterán
Sziasztok!
Adott két iphone (i5 és 6s) két Apple id-vel..a megvásárolt igo-t ha jol tudom két készülékre is fel lehet tenni..lehetséges ez,vagy rosszul tudom..ha lehetséges akkor tudna segiteni valaki hogyan kell?jöhet leírás is..köszi. -
snooze
veterán
sziasztok!
egy gyors kérdésem lenne..
icoudbol hogyan lehet kimenteni a névjegyeket,mivel sajna a vcard mentés valamiért nem müködik!
amugy gmailes névjegyekbe szeretném átmenteni vagy simre,de ott is importálást enged....köszi! -
snooze
veterán
-
snooze
veterán
ezt irja a cydia mikor elinditom..
ez mitöl lehet? -
snooze
veterán
sziasztok!
nektek megy a cydia adatbázis?már akinek fent van..köszi. -
snooze
veterán
hali.
mire kell figyelni uj telo vásárlásakor,és milyen foliát,tokot ajánlotok hozzá?köszi.
-
snooze
veterán
sziasztok!
nem tudok belépni laptoprol az itunes áruházba..ismeretlen hiba lépett fel,ha meg tesztet csinálok az itunesba,akkor meg kiirja,hogy nincs internet,pedig van,böngészö és más müködik..itunes 11.1.5.5..tüzfal kikapcsolásával sem tudok belépni..mi lehet még a hiba?köszi! -
snooze
veterán
az oké..de azt is garantálták,hogy a régebbi verziok is letölthetöek lesznek hivatalosan is..nem?vagy mit ért az alatt hogy régebbi verzio?
igen itt az INGYENESen van a hangsuly..és az a warez ha fizetőset törik..nem?vagy ezt is rosszul tudom??
vedd ugy hogy nem is irtam..ahogy olvasom te csak akkor irsz ha kötözködni kell..pozitivat nem sokat..téma off
-
snooze
veterán
Mi van??miért lenne warez?szerintem fogalomzavarba vagy..a jb meg a warez nem ugyanaz..vagy én tudom rosszul?a warez tiltott..és ha valakinek megvan az ipa fájl ami hivatalos igy ugye nem kell törni,igaz ahhoz hogy a telora kerüljön jb kell..az meg nem tilos,mert itt nem warez van szo..
-
snooze
veterán
sziasztok!
valaki tudna egy linket fb messengerre ami jo 6.1.2-
re..jb-s telo..appstores meg kéri a 7.0-t..köszi. -
snooze
veterán
hali.
hallott valaki arrol,hogy a facebook life lesz ios-ra is? -
snooze
veterán
hali.
ilyenkor mi a teendö?vagyis hol tudok átjelentkezni?köszi..bocsi telorol linkeltem..
http://kepfeltoltes.hu/140826/1349130871image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
snooze
veterán
válasz
Totheground #81286 üzenetére
béta 4 mikor jön?
-
snooze
veterán
hali.
gmail appbol ha egy linket megnyitok akkor a chrome-val nyitja meg..hogy lehet beállitani,hogy a safari tegye..köszi. -
snooze
veterán
hali.
kérnék még tippeket jo tokra 4s-hez..köszi.. -
snooze
veterán
sziasztok!
oprendszer váltáson gondolkodom,ezért szeretnék segitséget kérni..
xp-röl win7-re szeretnék váltani..mi a teendö ilyenkor,hogy az itunes megmaradjon,vagyis hogy ugyanugy tudjam használni majd win7-en is..lenne valami leirás,hogy mit és hogyan mentsek el..
a laptop particiozva van..köszi -
snooze
veterán
válasz
viperabácsi #80214 üzenetére
akkor töltsd le probára.. ingyenes..
-
snooze
veterán
válasz
viperabácsi #80210 üzenetére
waze nevü nem jo?
-
snooze
veterán
válasz
viperabácsi #80207 üzenetére
elég jonak néz ki..
-
snooze
veterán
hali.
milyen tokot illetve foliát javasoltok iphone 4s-re?köszi.. -
snooze
veterán
sziasztok!
oprendszer váltáson gondolkodom,ezért szeretnék segitséget kérni..
xp-röl win7-re szeretnék váltani..mi a teendö ilyenkor,hogy az itunes megmaradjon,vagyis hogy ugyanugy tudjam használni majd win7-en is..lenne valami leirás,hogy mit és hogyan mentsek el..
a laptop particiozva van..köszi -
snooze
veterán
sziasztok!
itunesban a frissitések keresésére kattintva azt irja,hogy nem tud kapcsolodni,mert nincs internetkapcsolat..pedig van.mivel frissitni is tudom a progikat az itunesba..sajna az itunes áruházhoz sem kapcsolodik..mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest