- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
hitman77 #289897 üzenetére
A kábel lesz a probléma, a fórumozók szerint. És éppen iPhone 13 az alany. 1709 fórumozó csatlakozott, hogy nekik is ez a probléma:
Touch screen issues while chargingHa a kábel nem MFI certifikációs, akkor áll elő ez a probléma. De ha ez sem megoldás, akkor szerviz.
-
burgatshow
Topikgazda
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
hitman77 #222750 üzenetére
Ezt nézd meg ha tényleg 9-es hibát kapsz.
-
Mr.Silkó
veterán
-
bbdzyx
senior tag
válasz
hitman77 #196397 üzenetére
Egy nagy kamu az az online foglalás. Párom 6S-ének akksi cseréjéhez még decemberben foglaltunk időpontot a Váci utcai iStyle-ba, majd SMS-ben meg is erősítették, hogy akkor másnap ne felejtsünk el befáradni.
Asszony az ebédszünetét az utazásra áldozta - majd a helyszínen közölték, hogy az online foglalás hozzájuk át sem megy a rendszeren keresztül, nem látnak belőle semmit, valamint akksi sincsen készleten és sajnos azt sem tudják megnézni, hogy az Andrássy úti központi szervízben van-e, mert nincs összekötve a rendszerük.Természetesen arra a kérdésre, hogy akkor mégis miért igazolták vissza az időpontot, azt a választ adták, hogy "az Apple megköveteli, hogy minden szervizponton legyen minden alkatrész mindig elérhető, éppen ezért nem tüntethetik fel sehol, hogy igazából nincs nekik egy darab se".
Egy héttel később párom újra próbálkozott az Andrássy úti üzletben időpont foglalás nélkül, ahol addig verte az asztalt, amíg be nem vették a telót.
Most, hogy ez az emlék felelevenedett bennem, azt hiszem írok is egy mailt mind az iStylenak, mind pedig a hazai Apple-nek, hogy tartassák már be a saját előírásaikat az APR-ekkel.
-
herdsman12
őstag
válasz
hitman77 #196397 üzenetére
Egy telefont megérne az érdeklődés, annál is inkább, mert elméletileg 2018-ban volt érvényes a kedvezményes akksi csere, amit az iStyle tavalyi regisztrációval módosított.
Az elérhető infók alapján csak az iStyle cserél 9900 Ft-ért akksit, a többiek emeltek.
Itt a 4 hivatalos szervíz. -
univerzita
addikt
válasz
hitman77 #187473 üzenetére
Megnyitod a store -t. Jobbra fent a képedre mész,belépsz a címedre itt lesz Country /Region-Cange Country óra Region észre kiválasztod a Magyart. Ahoz hogy tudjál letölteni a amerikai store-ból regisztráltni kell email címmel ( lehet valami amerikai étterem vagy hasonló)
-
B-L-A-C-K
titán
-
BossBoss
őstag
-
törölt tag
válasz
hitman77 #179374 üzenetére
Csinálj neki külön ID-t, majd tedd be family sharingbe. Így hozzáfér ahhoz a tartalomhoz amit te már egyszer megvettél, és látni is fogod, hogy milyen appeket használ. Find Friends alkalmazásban tudod figyelni, hogy merre jár.
Storeban nincs felnőtt tartalom. Safariban blokkolhatod így: Settings > General > Restrictions > Limit Adult Content
Az 1GB net szűkös lehet. -
bnorci71
addikt
válasz
hitman77 #164763 üzenetére
a jó kis haza utakon se esett még le, mondjuk nem offroadoztam vele
se a rácsból se a mágnes nem engedett még el, az üveg fóliát leszedte a hátuljárólbár ugye nem tud rendesen tapadni az üvegfólia mert nem sík illetve a logó kiemelkedik picit
2oldalas ragasztóval, van a csomagba, viszont eltávolítani a teló hátuljáról egy rémálom még az 5s-re raktam fel a gyárival, most az SE-re viszont sajnáltam volna felrakni így a tok belsejébe ragasztottam bele
én azért szeretem mert nem kel 2kéz hozzá ,hogy rögzítsem csak odateszem és kész levenni is ennyi
ja innen az apróról rendeltem a tartót
Clemi #164765
ez még jobb mert csuklós
magad felé lehet fordítani szépen lehet beszerzek egy ilyet
a csukló elég szoros?Lugosi #164768
nanopad a neve az anyagnak 6-8éve már volt ilyen műszerfalra dobható rögzítőm mint egy szilikon lap olyan csak idővel a pórusai eltömődnek hiába mossa az ember Lidl-be is szokott lenni tenyérnyi méretbe
-
Clemi
veterán
válasz
hitman77 #164763 üzenetére
Én ilyet kezdtem el most használni. Nagyon szoros és jól tart a hűtőrácson, a mágnes pedig tényleg nagyon erős. Az ágy fölött próbálgattam előtte. Alaposan meg kellett ráznom, hogy elengedje. A fém lapot lehet a tokba is tenni, akár nem is kellene beleragasztani, de én feltettem egy ilyen 40mm-est a telefon hátlapjára de arra a matrica felületre ragasztottam, amit a tartóhoz adnak. A tartó mellé is ad a gyártó fém lapot, de nekem egyrészt ezüst volt a dobozban, másrészt csak 35mm-es.
Ugyanitt van ennek a gyártónak CD nyílásba dugható változata is az is jól tart, de az i7 a súly miatt azon már kileng, rezeg, de le azért nem esik. -
joey04
titán
válasz
hitman77 #147641 üzenetére
nekem az ipad 1.5 év alatt csökkent 14%-ot a program szerint.
btw nekem megbízhatóan mér, mindig ezt az eredményt adja, régebben 10% volt az elhasználódás. Szóval nem dobál össze-vissza értékeket. Vagyis vagy pontos, vagy stabilan szar értéket mutat.
de szerintem kb. hiteles lehet, azért érezni, hogy nem bír annyit a tablet mint az elején, de még bőven nem tropa.
-
válasz
hitman77 #87867 üzenetére
szia,
azért az érdekes lenne, ha kevesebb használat mellett nem bírná tovább a telefon, legalább készenlétben megmutatkozik a különbség, ha máshogy nem, hiszen lezárt képernyő mellett (is) kevesebb folyamat fut.
ios 8 alatt aránylag jól lekövethető a dolog, mert legalább százalékosan részletezi, hogy melyik alkalmazás/folyamat mennyit pörgette a rendszert, és ha olyanok vannak elől nagyobb arányban, amikhez nyilvánvalóan kell a kijelző (safari...stb), akkor egyértelmű a dolog. -
mondomén
őstag
válasz
hitman77 #59317 üzenetére
Lastpass. Szinte mindenre van. Gépen ingyenes a szolgáltatás, ha azt akarod, hogy telefonos appal is szinkronizáljon akkor fizetni kell. Viszont pár hete még volt (nem tudom még van e) az, hogy ha meghívtál valakit és regisztrált, akkor kaptál 1 hónap prémiumot. Na most ezzel így 2 évet lehet összeszedni. Ha van türelmed pikk-pakk megvan...
Nemrég frissítették az egészet, letisztult ios7 dizájnt kapott.
-
-
skylinelaca
senior tag
válasz
hitman77 #53720 üzenetére
Nekem is merült amikor frissítettem ios 6ról. De utána restore (visszatöltés)-ként raktam fel és beállítás új iPhoneként, azután nem volt már annyira merülős. Egyébként érdemes a Helymeghatározás-on belül a rendszerszolgáltatásokat átnézni még. Sunyiban mindenfélére használják a helymeghatározást.
-
J00hnny
aktív tag
válasz
hitman77 #53607 üzenetére
Én csak fordított helyzetről tudok beszámolni. Android --> WP7 -->WP7.5 --> WP8 -->Android -->Iphone utat jártam be. Hidd el nem akarsz te váltani, hacsak nem ROM-okat akarsz naponta cserélgetni, barkácsolni.
Más:
Tud valaki olyan app-ot amivel ki lehet tenni iOS7-en időjárást a lockScreenre. Illetve van vmi olyan topic itt ahol iOS app-okról esik szó?
-
agabe
addikt
válasz
Semmi baj az androiddal (ha nem zavar a nagyobb meretu kijelzo...vagy ha egyenesen tetszik), csak az aktualisan elerheto nexus keszulek a legajanlottabb.
Jo az a rendszer boven mar csak tok mas, es ha 40-50ezres cucokkon akarja hasznalni valaki, akkor persze, hogy sirni fog az ios utan.
venni kell ugyanolyan erteku hardverrel rendelkezo telot mint amennyibe az uj iphone-ok kerulnek, es nem lesz gond. A nexus azert is kivetel, mert nemhogy a legjobb rajta az android, de meg olcsobb is mint sok ismert gyarto termeke.(#53595) manchester85:
Azzal a videoval csak az a gond, hogy 2es fel eves, es akkor meg (ahogy mondjak) szervizeltek a barhonnan szarmazo keszulekeket is (bar nem igy emlkeszem, de nalam nem elkepzelhetetlen, hogy rosszul).
Ott pl. arra hivatkoznak, hogy a kulfodon vasarolt keszulekekre az ott ervenyes garancia miatt van csak egy ev gari. No es mi lett azota, hogy itthon siman lehet resellertol hivatalosan vasarolni? Miert nem lett kotelezo az itthon torveny szerinti 2 ev garancia? Vagy az csak akkor lenne, ha itthon is nyilna egy hivatalos apple bolt, es az mar 2 ev garival adna? Nem tudom tenyleg az itthon apple.hu-n vasarolt telefonok miert 1ev garisak? -
B-L-A-C-K
titán
-
buci30
addikt
válasz
Én fordítva jöttem ;(
S4-ről 5s-reHa szeretnél sokat temázni ,meg nem zavar ,h nem ilyen pörgős a rendszer akkor jó lesz.
Az Android jobban testre szabható ,de őszintén gyorsan meg is lehet unni.
Akkor inkább egy rendszer ahol a fogyasztás is jobb meg nincs akadás stb.
Meg ha kell a nagy kijelző.
Mondjuk en ezt megoldottam egy iPad-al a nagy kijelző helyet. -
Ragnar95
félisten
válasz
hitman77 #38237 üzenetére
Exomount2-t bátran tudom ajánlani, a legjobb autóstartó, amivel eddig találkoztam. Stabil, könnyű felrakni és leszedni, ráadásul univerzális. A "karja" is forgatható, így fektetve és állítva is belerakhatod a telót. ebayről 5000Ft-ból megvan, nekem is onnan van
VoidXs: dehogynem számol...Ha valami program használja a telót, akkor az növeli a használati időt kijelzőtől függetlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest