- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ha Sirinek diktálok egy sms-t és nem érti, mindig azt írja be, hogy ‘maa’. Minden nem értett szóra vagy mondatra ‘maa’, ‘maa’, ‘maa’. Évek óta csak tűrök, de mostmár kezd baromi idegesítő lenni...
Nem tudjátok, a problémára azóta sincs semmilyen megoldás? Engem is eléggé bosszant mert napi szinten előfordul. Én is csak tűrök.
Köszi
-
-
Nem olyan régen büszkén meséltem itt,hogy milyen jó az Apple saját szilikon tokja és nem értem azokat akik szidják mind a bőrt,mind a szilikont.4-5hónap után is tökéletes.
Hát az elmúlt időszakban drasztikusan elkezdett amortizálódni,pedig ugyanolyan körülmények közt használom.
Sarkai kifényesedtek,a tok lightning portnál a kijelzőfelöli vékony részen kezd szétszakadni,hátulja is kezd foltos lenni.
Mindezek exponenciálisan gyorsuló tempóban.
Fél év alatt még egy tokom se amortizálódott le ennyire,még a töredékébe kerülők sem.
Soha többet Apple tok!
Lehet veszek egy magsafe-es Spigent,azok legalább bírják sokkal olcsóbban. -
herdsman12
őstag
Nem független a VOX, illetve más lejátszóktól.
A Beállítások - Apple ID - iCloud - Tárhely kezelése - Bizt. mentések - iPhonod - Köv. bizt. mentés mérete alatt lehet ki-bekapcsolni a menteni kívánt alkalmazásokat.
Azt a perverziót, hogy a Zene alkalmazás mit művelne a saját zenékkel, még nem próbáltam, mert az ABC sorrendes lejátszás nem tetszett. -
Giovan!
addikt
Már akinek fantasztikusak... Eddig ugye Halo csak xbox-on volt, az meg nekem személy szerint többet jelent, mint az összes PS exkluzív együttvéve. Persze tudom, jön az MCC PC-re is, szóval ez az előny elveszett, viszont eddig a Halo miatt akkor is xbox-ot vettem volna, ha ingyen adja a Sony az exkluzívjait
-
dud998
őstag
Nekem ma jött meg, de tartós tesznek nem tudtam még alávetni. Én alapvetően nem szeretem a gumiharangos megoldásokat. De ebben kellemesen csalódtam. Nem kell szerencsétlenkedni a berakással. Itt simán és egyszerűen ment. Ráállt a kezem. A többi majd pár nap múlva kiderül. De szerintem nem fogok csalódni.
-
btudos
nagyúr
Series 3 (ennek a legjobb az üzemideje) vagy 4 (vékonyabb, nagyobb kijelző, gyorsabb), ezt a kettőt merném most megvenni. Ha találsz jó áron S2-t, az is használható, főleg ha inkább az értesítések kezelése, és nem az aktív használat a cél, de hosszabb távra inkább az újabb modellekkel terveznék.
-
markknight
veterán
Konkrétan mire gondolsz? A képekre? Ha nem működik a fórumtárs által leírt módszer, akkor exportáld ki és úgy, külön egy mappába másold fel icloud drive-ra a képeket és töröld a telefonról.
Jó kis szolgáltatás, főleg ha vannak még más Apple cuccok is a házban pl: Mac. Ami probléma, hogy nem szinkronizál sokszor rendesen.
-
Csabroncka
addikt
Őszintén, (részben) semmire! Nálam is úgy nyert igazán értelmet az okostelefon, hogy a synology szolgáltatásival használom, zene, képek, videók...
A Cloud egyébként az accountod, névjegyek és iOS beállítások miatt jó, a fent említett opcióra a saját NAS a legkényelmesebb megoldás.
aujjobba: okostelefon net nélkül?, ugye viccelsz - arra a sima is bőven elegendő.
-
-
FollowTheORI
nagyúr
Hát igen, az tényleg jó nagy hülyeség javaslat volt.
Az icloud photo független a backuptól... oda minden eszközről minden kép feltöltődik (ha be van állítva) folyamatosan.
Azt talán még megteheted hogy a régi backupból mindent amit enged feltöltessz/szinkronizálsz a felhőbe. Majd visszateszed az újat és azzal is. Így ami felhőbe menthető az “összeszinkronizálódik” és egyesül valamennyire.
-
Gsx-rr
veterán
-
koma106
senior tag
"...hazai APR vásárlásnál is ujra indul a gari..."
Érdekelne, hogy ezt mire alapozod? Örülnék, ha így lenne. Engem is érdekel a téma, utána is olvasgattam az Apple oldalán és telefonon is érdeklődtem APR-nél. Tudtommal 1 év korlátozott jótállás van, ami max 90 nappal hosszabbodik (ha az 1év jótállás végén cserélik). Ezen felül Magyaroszágon 1 év szavatosság jár, amit már a boltnak kell vállalnia (de ennek más feltételei vannak, mint a jótállásnak). Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
-
joey04
titán
Hát a gesztusvezérlés meg az arckövetés nálam közel sem volt pontos Note-on, a többire jóindulattal ráfoghatjuk, hogy működnek. Viszont nem vettek meg kilóra. A 7 hónap alatt sem, ameddig használtam a készüléket. Azóta újra boldog iPhone tulaj vagyok, csak a 7-es rendszer kinézetét nem tudtam megszokni továbbra sem.
-
Totheground
addikt
Engem ezek egy része meg pont, hogy az őrületbe kergetne, főleg, hogy szeret időnként jól működni, haveromnál nem egyszer akkor is pausolt egyet, amikor ketten bámultuk a kijelzőt... Na ne. Remélem nem ilyen hülyeségekkel pakolják meg a rendszert, hanem mondjuk rendes interapp filesharing-el.
-
egyedul a kijelző méretben húzott el a konkurencia, ami sztem nem pozitív, tehát telefonnak jobb az iphone mérete. másrészt ugy látom, hogy egy gyártó sem tudott ilyen kiegyensúlyozott hardvert es szoftvert összehozni. próbálkoznak featurekkel, de igazából nem lehet őket kihasználni. az apple akkor rak uj featuret a rendszerbe, ha tényleg használható fázisban van.
-
Ck.
addikt
Anno t-home filmtekabol kölcsönöztem filmet.
Letöltöttem es kaptam egy kódot amivel aktivaltam a filmet. Akárhol megallithattam, kikapcsolhattam a gépet, stb. A kód mindaddig érvényes volt, amíg végig nem néztük. Mennyivel humanusabb megoldás?Itt gyakorlatilag meg sem volt nyitva a film egy másodpercre sem, mégis megtekintettnek veszi.
-
TheMarci
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Nem lehet, ez engem is zavar.
Amúgy nálam így van a kezdetektől:
3 oldal összesen
1. oldal: nagyon fontos ikonok (mappák nélkül)
2. oldal: kevésbé fontos, de gyakran használt cuccok (mappák nélkül)
3. oldal: 8 mappa; Utilities, Financial, Environment, Network, Entertainment, Photography, Producing, Games (itt a mappákon kívül nincs ikon)
A mappákon belül ABC sorrend van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest