Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriskeh
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 4s-em és olyan problémám van vele, hogy jobban merül mint kéne. A pontos okát nem tudom, hogy miért, de annyit észrevettem, hogy a használati idő és a készenléti idő szinte teljesen azonos. Használati időre valótlan számot mutat a telefon.
Ha valaki tud megoldást a problémára, akkor kérem írjon, mert neten való böngészés után is teljesen tanácstalan vagyok
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv -
r3dsnake
nagyúr
Bumperből akkor is EZ a legjobb szerintem.
-
Ragnar95
félisten
Nekem az a 0,8$-os bumperem 1 év után még mindig bírja, bár mostanra érett meg a cserére, mert a gombjai megkoptak, de minimum fél évig simán bírja kopás nélkül, szóval 0,8$-t simán megér...Apám 1 $-os átlátszó szilikontokja meg lassabban sárgult meg, mint a 7000Ft-os iSkin tok...
-
r3dsnake
nagyúr
Wííí van Rilakkumás
-
Blyan
félisten
Ezzel a bolttal kapcsolatban van itt tapasztalata bárkinek is? [link]
-
kelly7
aktív tag
Egerben nem tud valaki egy jó szerelőt? 3G kijelzője nem jelenít meg semmit. Működik csak nem látni semmit. Mi lehet a baja?
-
samgar
őstag
Mailbox egy ideje nem értesít ha új levelet kapok. Pedig elvileg minden be van kapcsolva az értesítésekben. Jb van, de előtte is volt mikor még működött. Valakinek hasonló?
-
W1
senior tag
Hát az üveg értelem szerűen törött, de már előtte is meg volt repedve.
Igazából már annyira nem látszik, kicsit visszanyomogattma, csak pont ott, ahol ugye van a fekete vágás, és ha a csíkot nézem, akkor látni.
Amúgy mekkora T kulcs kell hozzá szétszedni?
Szerk: Amúgy működik gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
Ma pofára estem a lépcsőn, i4 a kezembe.. Sikerült úgy odacsapnom az alját a lépcső sarkához, hogy a KÖZÉPKERET ELHAJLOTT..
-
ferikek
aktív tag
válasz
Ragnar95 #37465 üzenetére
köszi!
Rizsbe nem raktam (ma olvastam h ezt kell tenni - ez a tanulság számomra) és be is kapcsoltam 2 nap után, hogy töröljem a telefont (egyébként van egy iPhone 4, ami 3-szor megjárta a Balatont és semmi baja - tudom, mázlim van)
Jó kérdés, hogy szétszedte-e még a leadás napján a szerviz vagy csak pár nap elteltével tették meg ezt, ez sosem derül ki. -
Ragnar95
félisten
válasz
ferikek #37464 üzenetére
Nem, de neked sem kellett volna szervizbe vinni.
Beázás esetén mindig az az első, hogy rizsbe rakod 2-3napra a telót, még véletlenül sem kapcsolod be és reménykedsz,h nem romlik el. Ha esetleg mégsem szárítja ki teljesen a víz és valami gondja van, akkor viszed csak el szervizbe. Amúgy ha kiszárították szétszedve, akkor nehezen tud oxidálódni -
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Egy kérdés beázott iPhone 4S-sel kapcsolatban: múlt hét pénteken este belesett egy medencébe, kb. 4-5 secet töltött benne. Hétfőn reggel az első dolgom az volt, hogy elvittem egy szervizbe, hogy tisztítsák meg. Az a tájékoztatást kaptam, hogy nem tisztítják, mert lehet, hogy nem is kell(?), úh szétszedik, aztán 3 munkanapon belül értesítenek. Ma megkaptam mailben az árajánlatról, ahol láttam h ott van a tisztítás is, mint elvégezendő javítás! most 1 hete, hogy vízbe esett és nem tisztították még ki! (persze az ajánlatban szerepel egy bekapcsológomb szalag-kábel csere + dock csatlakozó csere)
Logikusan gondolkodva a telefont minél előbb "ultrahangosan" tisztítani kellene utána lehet nézegetni, nem? azzal, hogy ott van a szervizben a készülék már 4 napja, rendesen oxidálódik, persze h cserélni kell az alkatrészeket! Sőt, szerintem az alaplap is egyre jobban oxidálódik. Ez lenne a normális szerviz eljárás? -
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #37455 üzenetére
De az nem az Apple-nél van, hanem csak a szolgáltatóknál, ráadásul csak itthon, ami elég kis tétel az egész világhoz képest...
Amúgy pont nemrég szigorították meg az itthoni javításoknál a telók átnézését, mert csomóan csinálták azt, hogy hibás, függő alaplapot beleraktak egy hibás, de garis független telefonba és így lett egy vadiúj független készülékük... -
nord_
veterán
válasz
kenny123 #37458 üzenetére
Nyilván, adott dolgot nem kell kétszer megvenni.
Nem csak purchase historyból, hanem az App Store-on belül bárhonnan letöltheted és számítógépről is újra felteheted.A vásárlás mindig adott ID-hez kapcsolódik. Semmi jelentősége nincs annak, hogy hol tárolod és később hogy változik az ár.
-
kenny123
addikt
Most ugye ingyenes pár gameloft játék. Ha ezeket letöltöm most, de torlom, akkor később purchase historybol ingyen vissza tudom tölteni?
-
-
gagaracer
csendes tag
Itt valami nagyon nagy átverés van nem hiszem el,hogy ez véletlen.5 nappal a garancia lejárta után hihetetlen 120ezer ft-os telefon ennyit bír 1 kemény évet?Soproni vagyok hol tudnám megjavítatni?
-
gagaracer
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #37445 üzenetére
próbáltam mindent semmire nem reagál.
-
gagaracer
csendes tag
válasz
peugeotmate #37443 üzenetére
igen,és egyik pillanatról a másikra
nincs kattanó hang se csak a kihangosító szól a hangerő gombra pedig füllhallgató hangerejét írja,meghalt az aljzat ez tuti,hogy a gyártó csinálta alig használtam a jack aljzatot.ilyenkor saját zsebből javítasam meg ez komoly?[ Szerkesztve ]
-
gagaracer
csendes tag
Történt már valakinek olyan,hogy garancia után 5nappal elhalgatott a fülhallatója i4en csak a kihangosító működik ezt nem hiszem el..
-
mateus
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kicsit légyszi!
Szeretnék venni egy 4 / 4S - t, csakis független, vinném ki Máltára.
Néztem nagy áruházban, a store-ban is, elég drága a 4S, a 4 sem olcsó, annyiért neten 4S van újonnan, csak kérdés h az milyen garis?! Mire kell vigyáznom vásárláskor? Vagy ha külföldi használatra lesz, akkor csakis hivatalos helyről szabad venni?
Amúgy tudásra elég lenne a 4 is, csak nem tudom arra meddig lesz támogatás.. -
nord_
veterán
-
Mr. Teddy
őstag
Én is a 2 évben látom a prémiumot. Most javíttatom 2x-ra a power gombot, természetesen gariidő lejárta után.
Igazából engem talán jobban visszariaszt a refurb telefon, mintha szimplán javítanák. Nem tudom, furcsa, bennem van az a tudat, hogy valamelyik részét már használták, noha a külseje új is. Mindegy. Amúgy illetve ez a kiszállós gari is tetszene, hogy helyben megcsinálják, haverom Dell notiját csinálták meg anno amcsiban így.
Másik, ami nagyon jó lenne, ha gyári szervizekben, gyári állapotra lehetne javíttatni a gariidőn túli telefonokat, korrekt áron, és nem a horror javítást kifizetve.
Amúgy a gariváltozásnak én egy pozitívumát látom. Megszűnnek a trükközők. Ezért is vezetik be gondolom. Egy jó garis telefon sorozatszámán a rosszat leszervizeltetik, és hoppá máris van két hibátlan telcsim. Remélem a használtpiaci árakat is magasabban tartja ez a rendszer, mert eltűnnek a "zsír új bontatlan, de csak 6 hó garis" telefonok. Ezentúl lesznek az új telefonok, a használtak és a javítottak, és ezen felsorolásból az utolsókból nem lesznek elsők.
-
jó ez a refirbished módszer, de ettől - szerintem - nem kifejezetten prémium, majd ha 24 hónap gyártói garit ad nálunk is - mint a többi gyártó -, meg lesz olyan szolgáltatása, mint például a samsung esetén, hogy akár már másnap házhoz megy a szervizes díjmentesen, és 30 perc alatt orvosolja a hibát, ezért nem kell napokra/hetekre leadni a telefont, de még csak szaladgálni sem a készülékkel, na akkor beszélek majd prémiumos kategóriáról!
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Elindult egy újabb pletyka áradat, ezúttal a garanciát illetően. Hamarosan vege a csereknek, nincs tobb refurbished, koltsegfaragasban bízva beáll az Apple is a többi gyártó melle a garanciát illetően.
Pont ez az egyik olyan prémium szolgáltatás, amitől az Apple mas, mint a többiek. Emiatt en egy kicsit ketkedve is olvastam ezt a "hírt". Ti mit gondoltok, szerintetek tenyleg meglephetik?[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
Csak tudnám, mi a bánatra ment el 40mb a 100mb netemből 4óra facebook messenger után..
-
Mr. Teddy
őstag
Tavaly decemberben gariidő lejárta után 1 hónappal elromlott a power gomb a 4S-emen. Isamuraiban cserélték, jól is működött, mostanáig. Ez a gomb is megadta magát.
Van valakinek valami ötlete, tapasztalata, hogy hova vigyem szervizeltetni, ahol azért legalább 1 évig elmegy ez a gomb? Azért fél évente cserélgetni baromira nincs kedvem, időm, pénzem ezt a vacak gombot.
Köszi!
-
válasz
TigerCat #37406 üzenetére
Megvan a szerencsés nyertes, aki hamarosan postán kapja ajándékát, a Belkin iPhone 5 tokot.
Gratulálok Brumi˘!ui.: mivel a kérdésben senki nem tudott segíteni, jelentkező viszont szép számmal akadt, így maradt a sorsolás. Ettől függetlenül, a van valaki, aki OS X-en használja a Skitch alkalmazást, megköszönnék egy kis segítséget...
[ Szerkesztve ]
-
azur
tag
Szerintetek mi a fene van a telómmal olyankor ha csak úgy magától gondol 1-et aztán eldobja a térerőt és ki be kapcs és utánna visszajön vagy kézi hálózatkeresés kijelöl aztán visszaáll, naponta 1-2 szer megcsinálja.
iPhone 4S IOS 6.1.3.
Még garanciás szerintetek érdemes visszavinni, amúgy Debrecenben a fórumban is be lehet vinni nem tudja valaki?
Főleg annak tudatában kérdezem, hogy érdemes e bevinni garanciába hogy rendszertelenül csinálja? -
peugeotmate
őstag
válasz
skidrowkill #37412 üzenetére
Gagyi.
Ha nem szeretnél sokat költeni fülhallgatóra, akkor a Maxell Metallics a nyerő. Merem ajánlani. Árához képest sokat tud. -
Ragnar95
félisten
válasz
skidrowkill #37412 üzenetére
Ennyi pénzért ne várj egy nagy minőséget
-
skidrowkill
aktív tag
mi a véleményetek erről?
-
-
Scoobyka
addikt
Valaki le tudna irni nekem,hogy lehet a facebook szuletesnapokat kirakni a notification centerbe anelkul,hogy JB-elve lenne a telefon? Jo lenne,ha emlkeztetne ra,most csinaltam egy teljes torlest es korabban is meg volt oldva szinten jb nelkul.(uj telokent kezdtem most)
-
Aki fekete iPhone 5-öt használ és nincs tokja hozzá, szívesen adok egyet. Belkin, sötét színű tok. Nem használom semmire, fehér telóval nem tetszik...
Cserébe fél óra Skitch app (OS X vektoros grafikai alkalmazás) gyorstalpalóval segíthetnétek. Corel Draw-ról váltanék...
Szerk.: Természetesen nem kérek pénzt érte, ingyen elpostázom. Nekem csak porosodik a szekrényben...
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Milyen makrofotós alkalmazást ajánlanátok?Más: Kilőttem a Skype-ot. Így 2 napig simán elmegy az i5. Ha fut, akkor max. 1 nap. Ez normális?
-
irgum
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával