Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Mire jó a mild hibrid?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
r3dsnake #295469 üzenetére
Mobilhálózati beállításoknál bekapcsoltad az 5G-t? Érdemes ellenőrizni azt is, hogy ahol laksz van-e 5G lefedettsége a szolgáltatónak mert egy városon belül is elképzelhető, hogy vannak szürkefoltok. Előfizetésed tartalmazza az 5G-t? Szóval van egy pár lehetőség ami gondot okozhat..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
r3dsnake #220524 üzenetére
Most szemezek egy Qi töltős powerbankkal, de a józan eszem lebeszél róla mert nem sokat használnám. Mindenesetre ötletes megoldás a tappancsos rögzítés a teló hátuljára wireless charging-al. Van rajta 3 kimenet, tehát összesen 4 eszköz tölthető vele - persze ez nem egy életszerű helyzet.
Biztos van vesztesége a Qi töltésnek és azzal csak 10W-os töltést tud. Xiaomi asztali töltő állvány 20W-al tudja pumpálni bele a töltést, de ahhoz kell befőttesgumi is. -
zoli62
addikt
-
-
-
-
Damage
senior tag
válasz
r3dsnake #158902 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy bármilyen eszközről tudom távolról törölni az adatokat (MacBook esetén csak zárolni a készüléket).
Tudom, hogy kinél van az eszköz és vissza tudnánk szerezni jogi úton, de előtte zároltatni szeretném pont emiatt, hogy ne tudja törölni az adatokat! Pont ez a problémánk, hogy jelenleg csak az az ember tudja törölni, akinél a készülék van és ezt szeretnénk elkerülni. Adatokkal együtt szeretnénk visszakapni. -
B-L-A-C-K
titán
-
Imy
veterán
válasz
r3dsnake #158855 üzenetére
Nane, más telefonon létezik, méghozzá a hálózat csinálja.
Mindig átirányít: Válasszuk ezt a lehetőséget, ha az összes beérkező hívást, minden esetben át szeretnénk irányítani egy másik telefonszámra
Átirányítás, ha foglalt: A bejövő hívások csak akkor lesznek a megadott másik telefonszámra átirányítva, ha az elsődleges szám foglalt
Átirányít, ha nem válaszol: A hívások abban az esetben kerülnek átirányításra, ha több csörgés után sincs válasz az elsődleges telefonszámon
Átirányít, ha nem érhető el: Ha a telefonunk nincs a hálózatra csatlakozva, mert például a környéken nincs térerő, akkor a bejövő hívások át lesznek irányítva -
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #158502 üzenetére
Pontosan, mindegyik hasznos feature, de sajna ezen bug miatt nem érik meg a kompromisszumot... Szerintem biztosan bug, mivel simán lehetne az összeset úgy optimizálni, hogy ne kelljen nekik 0-24-ben GPS... Főleg az emlékeztetőknél teljesen egyértelmű hogy bug, mivel akkor is használja a GPS-t, ha semmilyen emlékeztető nincs beállítva, nem még helyzetalapú.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #158500 üzenetére
Nálam a Motion Calibration & Distance használja folyamatosan, illet a Setting Time Zone az, aminél mindig látom, hogy az elmúlt 24 órában használta. Ja meg a Location Based Alerts is folyamatosan használja, akkor is, ha nincs is beállítva semmilyen emlékeztető, úgyhogy azt ki is kapcsoltam.
-
Sholom
tag
-
Kommy
veterán
válasz
r3dsnake #147031 üzenetére
Nekem is rossz a PH ha bezárom a taboo amin fut utána mobilnézetben jön be.Én megcsináltam, nekem most már jó.
Töröltem a Beállítások (settings) / Safari / Fejlett (Advenced) / Weboldal adatok (Website Data) --» Összes webhely adat törlése
Majd utána a PH oldalon nyomtam rá teljes oldal szövegrte a lap alján. És utána bejelentkeztem
Ezután már működik, tehát a teljes oldalon marad. -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
r3dsnake #143708 üzenetére
Ja, értem a kérdést
Mivel van 4-5 eszközöm, ha az egyiken létrehozok egy új jelszót és a másikon hirtelen használni akarom, nem kell néha külön rányomni a sync-re. Mert gondolom ugyan úgy működik ha nincs alkalmazásfrissítés, mint a gmail a gyári mail rendszeren. Nincs egyből push, hanem pl. óránként frissít.De ezt leszámítva, kb. semmi
el Geri: enyém eladó lesz hétvégén
silver 64, gyári független, karcmentes, novemberig garis, 170-175e
Bár érdemes várni, mert 1 hónap múlva lejjebb mennek az árak... -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
r3dsnake #143704 üzenetére
Alkalmazás frissítés a háttérben: Nálam pár programnál ON, de a 90%-nál OFF-ra van állítva a csúszka.
Ott hagytam ON-ra, ahol van tényleges sync., pl 1Password, jegyzetek, stb.Ahol tuti kikapcsoltam a a FB, de az nálam amúgy is ki van léptetve. Ha használom, beloggolok, ha végeztem, ki
Helymeghatározásnál ugyan úgy ki van lőve a 60%-a. És diagnosztikai adatokat sem küldök
-
Gsx-rr
veterán
válasz
r3dsnake #143448 üzenetére
Te is nagyon okos vagy! A kerdes az volt lehet e hivast rogziteni!
Igen ezzel a programmal lehet es barmikor visszajatszhato a telefonodon.
Senki nem azt allitotta ,hogy a telefon nativ ezt tudja! Mi koze ennek az Ios-hez?
Ha par alkalomra kell ez tokeletesen megfelel a celnak!ujjobagya: A saját számoddal tudsz hivni, ráadásul kapsz ingyen kreditet ,hogy kipróbálhasd.
-
-
nofi
addikt
válasz
r3dsnake #143062 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert eddig nem kis mütyür átalakítók voltak a jellemzőek.
-
Gomba
senior tag
válasz
r3dsnake #143062 üzenetére
az tuti, már csak az a kérdés, hogy mennyire rontja le egy minőségibb fül/fejhallgató hangképét majd, ha valami gyenge DAC kerül bele... Kíváncsi vagyok mennyit spóroltak rajta. Mivel akarnak terelni a wireless/lightning irányba ezért gondolom nem ez a fő irány, hogy tökéletesen kiszolgálják a népet egy jó átalakítóval.
Vagy lesz egy Apple lightning-jack PRO átalakító fehér 15000, amit külön megvehetsz ha audiofil vagy. Piaci rés, tuti érkezni fog 3rd party belőle sok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
r3dsnake #142876 üzenetére
Mondjuk most ránézve a dologra, nálam is van elérhető free wifi, mégsem csatlakozik hozzá. (ez az elvárható működés).
Viszont ha van ismert Wifi, akkor fellép rá.Szerintem DonJoker-nek annyit kéne tennie, hogy kiválasztja UPCwifit, rákattint a kék i betűre és hálózat elfelejtése. Ez után már nem fog rá csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 14" FHD I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest