- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns86
tag
Akkor akad a legjobban amikor bezárom az alkalmazásváltót. Eléggé szaggatva kapom vissza a főképernyőt.
Valaki a telefonkönyves gondra valamit? Az a gondom hogy a telkönyvben ugye ott vannak a csoportok gomb. Én a telefonkönyvemben nem szeretném látni pl a Facebookos kontaktokat. Pipa kivesz, rányom h rendben. Legközelebb mikor újra megnyitom a telkönyvet ugyanúgy ottvannak, mintha mi se történt volna. 8.4.1 alatt nem volt ilyen.
Igen, volt gyárira vissza, teljes gyaluval (icloud mentést vissza raktam). Nem, nincs JB. -
bigdady
nagyúr
Szerintem nincs is értelme a folyamatos gps alapú időjárásnak hacsak nem utazik az ember folyamatosan. Főleg egy ekkora országban
Sosem adtam gps engedélyt a yahoonak, benne a városok ahol járok, élek és ez elég is. Arról nem is beszélve hogy ha készülsz valahová ahol fontos tudnod mennyi a hőmérséklet hogy mit vegyél fel szintén semmi értelme gps alapon, hisz nem ott vagy mikor nézed
-
számomra nem hír - még ha rossz is -, volt hozzá szerencsém, szerencsére a hatósági oldalon - igaz, közben az átvilágítások alkalmával engem is ellenőrizhettek esetlegesen így is -, de mára már nem aktuális, viszont nem is üldözési mánia, más oka van, de egyrészt nem könnyítem meg senkinek a dolgát, másrészt jobb a békesség alapon...
ittakary; vagy igen, mert mondjuk problémás a szoftver, és nem csak ők hallják, hogy a te oldaladon mi hangzik el, hanem fordítva is, és még lehetne sorolni...
-
buci30
addikt
Leszedtem 7napig Free
Utana ha megveszem a teljes Európa akkor is en döntőm el melyik terkepet szedem le vagy letölti a full
Európát majd?Ragnar95:
A baj ,hogy az IGO-nal mar megvettem a full Európa es gondolom azert foglal ennyi helyet!
Ha en döntenem el mikor melyik térkép kell es en szedem le vagy torlom az jobb lenne!
Ezert erdekel ,hogy a Sygic ilyen e ha megveszem a full Európát? -
asderr
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyet én is most hallok először, de most ha ő valójában nem cseréltette ki, akkor csak ez lehet....:/ Vicc az egész...
kenny123: Még annyi hogy biztosítás volt rajta? Mert akkor talán a szolgáltatónál tudsz annyival érvelni hogyha garanciád, és biztosításod van, te sem vagy hülye hogy máshol kicseréltess egy esetleges törött hátlapot/előlapot akármit...Ha erre is elküldenek, meg annyit mondjál hogy: "Rendben, viszont előtte kérném még a panaszkönyvet". Erre általában hirtelen majdnem mindenhol segítőkészek lesznek...
-
to.ca
tag
Ha már voltál a pult másik oldalán, bizonyára tisztában vagy vele, hogy komolyabb cégeknél úgy kiképzik az ügyfélszolgálatos munkatársakat konfliktuskezelésből, hogy az egyszeri ügyfél - ha nem faragták elég kemény fából - még maga fog elnézést kérni, hogy kellemetlenkedni merészelt.
És mondd, én, aki a pult innenső oldalán állok, kinek mondjam a problémámat? Igen, őt állították oda, az esetek igen nagy százalékában elég is a felkészültsége az ügy megfelelő kezelésére, de ha balhé van, akkor ugyanő a villámhárító is. Mint embert sajnálom (nem sokra megy vele, de az ügyfél legtöbbször még ennyire sem számíthat), de ez a rendszer így van kitalálva. -
madgie
titán
Figyelj, én ott indulok csak be, ahol van értelme. Szerencsétlen ügyfélszolgálatos épp elég hülyével foglalkozik, neki kedvesen, de határozottan vázolnám a problémát. Valószínűleg beszól a távrecsegőbe, főnökasszonnyal meg lehet iszapbirkózni, ha keménykedik
(de szvsz nem fog).
Szerk: közben to.ca is leírta ugyanezt
-
Kicsirics77
veterán
gondolom ebből indult ki az egész
de ebben nincs szó csak 3G-ről
a gps-t már te tetted hozzá
én értem miről van szó
valószínűleg azért akkora a sugár neki mert a bázisállomások messze lehetnek éppen tőle.
szerintem csak elbeszélünk egymás mellett.
a katonai gps meg néha pontatlanabb a mint a polgári-->ezt meg tapasztalatból mondom -
-
erdoke
titán
Windows Contacts + iTunes
(#50258) amuba
Bár a hírben az iPhone 3G-t említik, egyértelműen a sokkal nagyobb számban eladott 3GS iOS6-on "ragadását" célozza a lépés. Tehát hogy a jövőben megjelenő, minimum iOS 7.x-et kívánó appok mellett lehessen a régebbi, iOS5-6-ra írt verziókat futtatni. Ahogy megyünk előre időben, úgy lesz egyre nagyobb jelentősége ennek, űgy fog egyre több készüléket érinteni, pl. iOS8-at az iPhone 4 már biztosan nem fog kapni. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Ez nem így van, mivel a szolgáltatónál vett telók itthon is szolgáltatófüggők...
amube: nekem nincs iOS7 a telómon, de sehol senki nem említette,h a rejtett számokat le lehetne tiltani, így elég valószínű,h nem az összes iOS7 felhasználó béna, hanem valóban nem lehetséges a dolog... -
gaben1117
senior tag
Felrakom, csak nem tudom milyen kategóriába kéne.
@TheMarci: nyilván mivel eladni szeretném, nem pedig hónapokig Up-olni a hirdetést, így áron alul fogom bőven meghirdetni.
@manchester85: ha az lenne, megtartanám
@Totheground: nem olyan kis burzsuj fiús ajándék. Cégnél volt egy projekt, amiben nagyon jó eredményt értem el. Ez volt a jutalom.
Amúgy brutál cucc, meg használhatod géppel, laptoppal is, amivel akarod. Hangerőre, tisztaságra is csillagos ötös. De én egyáltalán nem használom, a pénz meg kéne.
Bárhová viheted, mert akksiról megy kb 14-16 órát. Meg olyan mint egy gurulós bőrönd, kihúzható fogantyúja van.
-
M@te
senior tag
most beállítottam újként, mert (ha nem láttad volna) reggel írtam hogy az itunes azt mondta hogy nem tudja olvasni az iphone tartalmát és csak a restore-t ajánlotta fel semmi mást, valamint az éjszaka folyamán 41%-ot merült. 3 óra használat után volt 11%-on az akksi. remélem most már jó lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem, most annyi hogy aktiválás után ugye a wifit engedélyeztem, most azt is töröltem így lement 282-re, de még mindig kérdéses, hogy ennek ott kell lennie, vagy nem...
Zene volt rajta előtte, de az "összes tartalma, beállítás törlése" után mindennek el kell tűnnie nem?
-
agabe
addikt
akkor is durva... nekem 22,5 óra telt el töltés óta, 3,5 óra használattal 50%-on van, igaz nem I4, hanem I5 de szerintem ez is elég szép eredmény (sok 2G és wifi, 1 óránál kevesebb 3G gps-el, mindenféle használattal folyamatosan 2 email szinkronizálással) ... a tied simán bírná az előzmények alapján több mint 3 napig 8-9 óra használattal ami kb. hihetetlen kategória...ha ez általános lenne tele lenne vele az összes szaklap.
A tiedbe véletlenül dupla teljesítményű akkut raktak (nem nehezebb mint a többi ??)
-
sirszevenap
addikt
Nem, csakis az 5! Ugyanis ebben van csak LTE Chip!
És igen, mi Vodások szívunk ezzel, ugyanis egyáltalán nincs LTE lefedettség. De a T-mobile-sem büszkélkedhet... Konkrétan ha elhagyod pestet akkor ennyi volt, ameddig mondjuk ( ha pont arra tartasz
) be nem érsz Győrbe, Kecskemétre, Siófokra, Keszthelyre esetleg Debrecenbe. Én ugy vagyok vele, hogy teljes mértékben kárpótol az, hogy 3G még a legeldugottabb helyen is van nekünk, méghozzá max térerővel. És az emberek általában utazás közben használnak mobil netet. Otthon wifi... tehát.
A Carrier logóról meg annyit, hogy tényleg jó lenne visszakapni. Ha esetleg van módszer rá, annak nagyon örülnék.
-
Brumi˘
addikt
-
Mr. Teddy
őstag
Jó, legyen a 40k helyett 25k vissza. 15k különbözet: jobb kamera, javított szériahibák, gyorsabb, stb, stb...
Mondjuk én eleve újonnan vettem 2 év hűséggel. Eleve csak 8GB lett volna 4-ből és én 32-est vettem, már csak innen is kiesik a 4.Amúgy nem tudom, de régebben amikor néztem a használt piacot, 4S-ek olyan 120k körül mozogtak, 4-ek 70k között. Használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest