- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
válasz
Scrake^;DD #294550 üzenetére
Online is megy az ügymenet vagy személyesen?
-
bull84ghia
őstag
Sziasztok
Adott egy iPhone xr ami most került elő a fiókból. Tulajnak fogalma sincs mi volt az Apple id amivel be volt jelentkezve. Megvan a doboza és az összes számla a vásárlásról, igaz yetteles a készülék. Apple oldalán néztem hogy van olyan opció hogy elfelejtett Apple id, ha rá nyomok a következő oldal adja meg az Apple id-t. Ha szolgáltatónál vásárolt akkor is van esély vissza hozni a telefont?
Köszi -
bull84ghia
őstag
Sziasztok. Megoldható valami módon hogy androidos eszközt lássak a lokátor alkalmazásban? Vagy esetleg jól bevált app ami androidos telefont tud követni útvonal rögzítésével és sebesség ki jelzéssel!?
-
-
bull84ghia
őstag
Hello
Volna egy kérdésem amire ha itt nem akkor valószínű sehol nem kapok választ.(hosszú lesz)
Adott 3 db apple eszköz:iphone xs, macbbok 2011,és egy ipad air 2 A tulajdonos autóbalesetben elhuny. Ezeket az eszközöket mind jelkód védi. A család tudja az apple id/jelszó párost de a jelkód miatt nem tudnak belépni. Próbálták az icloud.com oldalt is de nem küldi el a bejelntkezési kérelmet egyik eszközre sem. Az elhunyt családja felvette a kapcsolatot a magyar apple képviselettel ahol mondták hogy semmi gond, feloldják ha már megvan a hagyatéki tárgyalás.De itt van a csavar a történetben. Az elhunyt válófélben volt, ezek a papírok másolatai aláírva ott vannak a készülékeken. Az feleség/exfeleség az eredetit eltűntette és mindent magának akar ezért lenne szükség ezekre a dokumentumokra hogy a hagyatéki eljárás a család számára kedvezően záruljon. Van erre megoldás adatvesztés nélkül? Bármelyik eszközt kinyitni?
Köszönöm előre is
Norbi -
bull84ghia
őstag
Hello
Remélem van itt olyan aki képben van az automatizálással!? Eddig nem igazán érdekelt de a napokban probálgattam és akár még hasznos is lehet számomra. Sok parancsot sikerült megoldani viszont egy nem akar működni. Azt szeretném elérni hogy ha az autóban levő Bluetooth csatlakozik a telefonhoz akkor induljon el a waze. De úgye képernyő zar+ujjlenyomat így csak akkor látom az értesítést ha fel oldom. -
bull84ghia
őstag
Aláírja az Apple még a legutolsó IOS 12 iPhone 7-re? Nálam jól működni a 13 csak egy fontos dolog nem. Az album megosztás. Hiába készítek albumot és hívok meg bárkit nem látják. Most ott tartok hogy a macbookon még megvannak a megosztott albumok párom telefonján szintén az enyemen semmi. Sőt iCloud.com oldalon sem látni egyet sem. Még az is érdekes számomra hogy párom telefonján ha megnézem az album adatait én vagyok a tulajdonos.
-
bull84ghia
őstag
Sziasztok
Nalatok működik a fotó album megosztás IOS 13 alatt? Hiába csinálok megosztott mappat senki nem kap értesítőt róla. Ez azért elég fekete pont. -
bull84ghia
őstag
Hello
iPhone 6s háttér világítás ic-t hol érdemes javittatni? -
bull84ghia
őstag
Itt van nálam munkatársam lányának az 5S-e. Alma jelnél nem ment tovább ezért újra lett telepítve.
Miért is ne a kis csaj elfelejtette az AppleId jelszót. Icloud.com oldalon rámegyek az elfelejtett jelszóra, ekkor kéri a telefon számot, ezt meg is adtam ahova jött egy számsor amit az oldalon be kellett írni. De ekkor kiírta hogy nem sikerült hitelesíteni a fiókot. Ilyenkor mi a további teendőm? -
bull84ghia
őstag
Safariban ha rá nyomok egy e-mail címre akkor bedobja a mail appot. Nekem ott több cím van beállítva. Hogy lehet az egyiket alapértelmezetnek beállítani?
-
bull84ghia
őstag
Mióta ios10 van fent vannak érdekes dolgok. Indítok egy hívást majd amikor le akarom rakni nem tudom mert fel mell oldani a bill. zárat és csak az után jelenik meg a piros ikon.
-
bull84ghia
őstag
Iphone 4 és a 4s kijelző fizikálisan megegyezik? 4-be mehet 4s kijelző?
-
bull84ghia
őstag
válasz
zolikaDB #130880 üzenetére
itunes hiba kódok
Hibaszámok: 1, 3, 11, 12, 13, 14, 16, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 40, 53, 56, 1002, 1004, 1011, 1012, 1014, 1667 vagy 1669.
Ilyen esetben hibás a készülék vagy a számítógép egyik hardverkomponense, ami megakadályozza a frissítés vagy a visszaállítás végrehajtását.
Ellenőrizze, hogy a biztonsági szoftver és a beállítások nem akadályozzák-e meg, hogy a készülék kommunikálni tudjon az Apple frissítési kiszolgálóival.
Ezután hajtsa végre az iOS-készülék visszaállítását még kétszer. Olyan kábelhez, számítógéphez és hálózathoz csatlakoztassa a készüléket, amelyről biztosan tudja, hogy megfelelően működik.
Arról is győződjön meg, hogy a biztonsági szoftver és a beállítások engedélyezik a készülék és a frissítési kiszolgálók közötti kommunikációt.
Ha a frissítés vagy a visszaállítás során továbbra is megjelenik a hibaüzenet, forduljon az Apple-támogatáshoz.
Ha a hibaüzenet ismét megjelent, ellenőrizze, hogy nem avult-e el, illetve nem módosult-e valamelyik szoftver. -
bull84ghia
őstag
Adott egy 16gb Iphone amin be volt kapcsolva a fotók optimalizálás a tárhely miatt. Most vettem egy 64gb-os modelt ahol a fotók letöltés és eredetik megőrzése van megjelölve. Viszont ha egy régebbi képet akarok megnézni akkor az alsó sarokban megjelenik a jel hogy tölti le. 7e kép van jelenleg az icloudban. Ilyenkor háttérben folyamatosan tölit le a képeket? Mert nem jelzi sehol nekem.
-
bull84ghia
őstag
I5-Ben cseréltem akkut mert keveset bírt. Megkapta az ujjat de 35%-nál kikapcsol. Feltöltés után hardvert volt már.
-
bull84ghia
őstag
Használja valaki a szerver alapú e-mail rendezést? Minden levél a jó mappába kerül viszont a badge nem jelzi, csak ha a bejövő fiókban van.
-
bull84ghia
őstag
Volna egy gondom. Van egy tananyagot ami több dokumentumot, leírást, jegyzetet tartalmaz. Ehhez van egy HTML fájl is. A HTML fájlon belül hivatkozások ami az adott fájlhoz kéne hogy lépjen kattintás után. De eddig nem találtam olyan appot ami kezelné. Droidos tableten próbáltam ott működik a dolog. Esetleg valakinek valami megoldás ?
https://www.dropbox.com/sh/vvpr20ywzk775i2/AABJc-JCXESSTE4wEGy0AUEBa?dl=0
[ Módosította: radi8tor ]
-
bull84ghia
őstag
Olyat tapasztalt már valaki hogy a független I5 minden kártyát elfogad csak a telenort nem. SIM csere volt, helyzet változatlan.
-
bull84ghia
őstag
A mozgó hátterek bele kerültek a 9-be?
-
bull84ghia
őstag
Mi oka lehet annak hogy egy angliai független 5C megy a magyar voda és trémobil kártyával de telenyomorral nem.
-
bull84ghia
őstag
Hoztak hozzám egy iphone 4 készüléket. Egy idős svájci rokoné volt aki a fiókban találta és elküldte az unokájának aki eljött hozzám. Bekapcsol a készülék de az írja ki az iphone deaktiválva van. Vagy 5-ös vagy 6-os ios van rajta. Itunes és az ibackupbot is azt írja ki hogy jelkóddal védve van, nem tud csatlakozni. Ha nyomok egy restore-t akkor jelkódot ki lehet kerülni vagy dfu és úgy felrakni a 7.1.2-őt.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes #111594 üzenetére
Ezt inkább felejtsed el
. Ez már nem 3210-es hogy formázni kell az akksit.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Totheground #111365 üzenetére
Ameddig kap választ folytatni fogja
Ne reagáljatok a posztjaira és akkor megunja. Én több droidos topikot is olvasok de sehol nem találkoztam IOS térítővel
-
bull84ghia
őstag
válasz
nederlanden #111273 üzenetére
Az S verziók inkább a belső alakul át, külsőre nem számottevően.
-
bull84ghia
őstag
válasz
h1ght3chzor #110824 üzenetére
JB nélkül tudomásom szerint nincs rá lehetőség.
-
bull84ghia
őstag
válasz
h1ght3chzor #110819 üzenetére
Ugyan az mint amiket én mondtam: bluetooth kapcsolat vagy manuális váltogatás a sim-ek közt
-
bull84ghia
őstag
válasz
h1ght3chzor #110772 üzenetére
Csak 1 ha 2 iphone-t tartasz magadnál. Vagy esetleg átírányítod, de ekkor értelem szerűen csak fogadni tudod a hívásokat.
-
bull84ghia
őstag
válasz
h1ght3chzor #110749 üzenetére
Kell egy adapter. De így vagy az egyik vagy a másik sim van a hálózaton és manuálisan kell váltogatni. Másik megoldás egy Gmate.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77 #108867 üzenetére
+1
De néha kell egy kis szájkarate. A lényeg hogy mindenki azt használja amivel elégedett. -
bull84ghia
őstag
Pedig meddig tart beírni azt a 4 számjegyet.
Ha meg elopják a telefont vagy elhagyja akkor az összes személyes adat home videóelérhető a megtaláló/tovaj részére.
-
bull84ghia
őstag
Ma jött vissza a refurb 5S-em.
1.-én küldtem el futárral a starkinghez.
Nagyon meg vagyok elégedve velük. -
bull84ghia
őstag
Hasonlíts össze a többi rendszer biztonságával.
Itt megadod a jelkódot vagy icloud fiókot és már nem is tudod a rendszert újrarakni így adataid biztoságban tudhatod. Egy androidos rendszernél emlékeim szeritn recovery, rom telepítés és kész.
Az hogy az elején simet kér egyszer szvsz nem egy nagy hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest