- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
sanyi0629
csendes tag
Értem, de én, aki most ismerkedik a házimozi és jó rendszerek világával, és lényegében még nem is hallottam normális hangfalat élőben szólni meg fogom hallani azt a torzítást, olyan hangerőnél, ami egy 50m3 szobában hangosnak nevezhető?
Másik oldalról, az említett jbl e80, es80, iq50 hangfalak a c7-hez képest már halkan is megfelelőbb hangzást produkáló, hangosan kevésbé torzító, jobb minőségű hangfalak kategóriájába tartoznak, vagy sokkal magasabb kategóriákra kell érteni a jó minőség alsó határát?
Tehát a fennt említettek közül torzítás és minőség szempontjból mindegy melyiket választom?
-
ricsik
őstag
Ezt tudom, hanem az egy kategóriákon belüliekre, csak én úgy gondoltam, hogy azért a +20-30e Ft-ért amivel drágább egy nagyobb kategória nem kapunk jobb hangzást, csak több csatornát, több csatlakozási lehetőséget, stb.. Azt hittem az egy kategória nagyobb ugrás ahol már tényleg lehet különbség hangzásban. Ezek szerint rosszul gondoltam.
-
v.attis
őstag
Hadd írjak pár szót magamról.
Svájci frank alapú lakáshitelem és másfél éves fiam van. A fizetésem alíghogy elég a törlesztőre. Szeretem a zenét, de nem mániákusan és időm sincs sok zenehallgatásra. Havonta kb 1-2 filmet tudok megnézni, max egyik kedvenc koncertemet megnézem.
Rohadtul tudnék válogatni az audio rendszerek között, de minek tenném, úgysem futja rá. Lehet, hogy nem is tudok erősítőt venni, csak jövőre, valami nagyon elhanyagolható hitelre. Mivel egy nagyon jó erősítőhöz jó hangfalak kellenek és egy megfelelő szoba, ezért meg kell húznom valahol a határt. Erősítőnél max 70 rugó ez a határ. Ha ehhez tudok venni még hangfalakat, akkor azok max 30 rugóból kijönnek. Ezzel megvan minden amire szükségem van. Szerintem még így is jobban járok, mint egy médiamárktos egybe cuccal.
Nem tehetem meg, hogy a szobát a zenéhez alakítsam és azt sem, hogy őrült összegeket áldozzak műszaki cuccra. Nem tehetem meg, hogy 2 évíg gyüjtögetek egy hangfalra, vagy egy mélynyomóra, mert nem csak ennek élek. A házra, az autóra, a családra is kell költeni.
Ezért nekem ez a határ.
A szóbanforgó videoton hangszórók nekem nagyon beválltak. Nincs blúréj lejátszóm és előreláthatóan nem is lesz a közeli években. Szerintem dvd-re ez is jó.Ja, mit ajánlasz ezek helyett ebben az összegben egy 22 négyzetméteres szobába?
Tényleg érdekel, nem csak szívózok! Van jobb ilyen árban? -
-
811
csendes tag
Hát nem egyszerű. Mik azok a szettek amiket ajánlanál meghallgatásra? Kb ez az árkategória lenne (120 - 150e a két front és a center, esetleg még a mély).
Van a Mission Mv8, amiről a neten semmit nem találni, Wharfedale-ek. Jamo ebben az árban nem nagyon van. Esetleg a Cambridge Audio Sirocco... -
-
Dictator^
veterán
Nem... írtam, hogy Csajkovszkij-on eléggé gyatra volt.. valahogy nem úgy szólt, ahogy azt kéne.. ott a Dali nagyon elhuzott mellette.
"Kef C3-om nem igen tetszett, nem volt annyira részletes, dinamikus.."
ezen a részen akkor átsiklottál.Nos viszont probléma:
Onkyo TX-SR 508 & Samsung LE32A551.
Mit lehetne azzal csinálni, hogy tv kikapcsolása után, a gépről szolgáltatott zene, tovább menjen? Nagyon idegesitő, hogy kikapcsnál elmegy 3-mpre, majd még 1mp-re és utána visszjön, amig a monitor le nem kapcsolná magát automatikusan.
Jelenlegi kötés most: PC-AVR HDMI-HDMI
és AVR-TV HDMI-HDMI. -
hát most már én is...
közbe még megnéztem, mindig TV-n az M1-re Dolbi Digital-t ír ki. Bár kétlem, hogy a lejátszott anyag is az lenne
Ja, és a film, amivel próbáltam a gépen DTS hanggal volt(#15105) Sanci38 Talán nem, de fizuig már nem veszek, mert nincs már 10 forintom se
most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi srácok!
-
Thuglife
senior tag
Igen BBéci ez igaz, csak sajnos nem én vettem át azt a hatalmas pakkot (futár hozta Pécsre, én meg melóhelyen dolgoztam) és amúgy is szanaszét volt ragasztva, meg bedobozolva és a papírok meg elvileg mindennek szépen a helyén, a dobozában kell lennie.... na mindegy, késő bánat... Bal@sz voltam..
-
Thuglife
senior tag
Hidd el, nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim velük.
Pl mai napig nincs garancia papírom se az erősítőre se a hangsugárzó szettemre! Pedig miután megjött, még hetekig hívtam és emaileztem nekik és mindig azt a választ kaptam, hogy már postára adták! Utána meg már elérni sem tudtam őket... Levélre nem válaszoltak, telefont nem vették fel! Ennyit róluk... Szemét banda, tőlük soha semmit! -
Vidala
senior tag
Én a legtöbb esetben még a sztereó jelből előállított sourround-ok hangzását sem szeretem, azoknál is elég furi hangkép tud kialakulni. Szóval sokpontegyet az eleve abban kódolt hangsávokról javaslok hallgani elsődlegesen, a többi meg maradjon sztereó.
Mondjuk épp BBéci-vel beszéltük már, hogy azért akad egy-egy kellemes kivétel, ha jól emlékszem neki a Cobra 11 bejön Dolby Pro Logic-ban.A Balboáról is hasonló véleményem van, ár/érték arányban rendben lévő "kis" szett.
-
ja, lehet. Annyira nem vágom ezeket a szabványokat. Tudom mi a különbség, mert 1000 szer el olvastam már ezeket, de fizikai valójában számomra nem sokat jelent
Lényeg, hogy szól
hát én egyenlőre nem tervezem a cserélt. Egyenlőre örülök annak, hogy ez is így most megvan, és megy. Az erősítő már több éve megvan, de sosem használtam 5.1-be csak sima sztereóként rádió hallgatásra. Aztán egy-két hónapja építettem össze rendesen az egészet. Igazából a hely hiánya is erős tényező. Ameddig még itt lakom (még kb fél év) addig biztos marad úgy a hogy most van, aztán meglátjuk.
Egyébként milyen hátrányom lehet a jelenlegi felállásból? Tehát Laptop -> HDMI -> TV -> Optika -> Erősítő -
-
ricsik
őstag
Nálam is ez volt. 10m hdmi (filléres) és asszem 10m optikai a gép és az tv + erősítő közt. Aztán beláttam, hogy ez így nem az igazi, nagy a táv, szar a kábel a MPC is baszakodott mindig, így vettem egy popcorn média játékost. Hát zongorázni lehet a különbséget mind kép, mind hangügyileg. Most egy másfeles hdmi és egy kácsa silver koax kábel viszi a képet és a hangot.
-
Teng
aktív tag
A hangkarimon alapból 3jack dugón menne az 5.1 de rábarkácsoltam egy spdif nek egy rca-t. viszont a szobám 3,5*5,5m az erősítő a szoba egyik hosszabbik oldalának közepén van, a pc meg a másik oldalon tehát 3,5+2,75*2m kellene de egy picit több hogy a földön menjen mert kb 1m-nél magasabb a szekrény amin van. Szóval 10m-es kábel kell. Ha lenne a hangkarimon optikai elhihetitek azon vinném át, de mivel nincs keresetem valami jobb minőségű koaxiális kábelt és azt találtam... Van a vaterán 2k ért is, de ez komolyabbnak nézett ki.
-
O_L_I
őstag
Én arra alapoztam az elképzelésem, hogy jelenleg a számítógépek közötti sőt azokon belüli adatátvitelnek is az optikában látják a jövőjét tehát nincs okom feltételezni, hogy a nagy sávszélességet igénylő AVR összeköttetéseknél nem így lesz de a közeli jövőben valóban ésszerű lenne a Ethernet.
-
Vidala
senior tag
Csak a gondolatmenetemre visszatérve: mikor ezt választottam pl. a Polk Rti szettje már "nem érte meg" nekem, már ha ennek a kijelentésnek van így értelme. Szóval az anyagi lehetőségeimhez mérten nem akartam plusz kb. még egy százast rádobni, mert annyival nem gondoltam "jobbnak". Valamint akkor már erősítőből is egy komolyabbat illett volna hozzátársítanom, ami ugye megint több zsetont jelent. Pedig az is egy elég baba kis cucc. Kicsit ezért is izgat kimi02 projektje. A 4-es kezdetű H/K-nal már illő párosításnak gondolom.
Ja és a harmadik tényező: a jelenlegi nappalimban ez így "jó". Majd ha teljesül a következő álmom (jó pár pár év múlva), és szert tudok tenni egy nagyobb, jobb akusztikájú szobára álmaim házában, akkor biztosan továbbváltok egy komolyabb cuccra. Addig remélem "kihúzom" ezzel.
ricsik: a türelem nem mindenkinél egyforma. Én még egyelőre bírom 5.0-ban sub nélkül, épp csak egy DVD-t és egy fejhallgató beszerzését kellett megejtenem időközben, hogy ne érezzek szomjúságot.
-
törölt tag
Nem feltételeztem de evidensnek tartottam, hogy erősitőn keresztül megy, hiszen irta hogy a tévéje olyankor néma. Én úgy emlékszem a G20 leirásából(letöltöttem) hogy az ARC az éppen nézett hangot küldi el függgetlenül a programforrásról.
Sorry a lassú válaszokért de közben dolgom akadt: adatokat töltök fel a neten az egyik oldalra. -
-
Dictator^
veterán
Netdeponál is ennyi kb, sőt, ha 150e felett vásárolsz törzsvásárló leszel kapsz 5% kedvezményt és pont ennyi lesz..
No de nem is ezt akartam, hanem, hogy ezekről a diamondokról mit tudunk? Mert ekkora árnál én lehet mást választanék.. bár az is biztos, hogy nem lenne belőle 5.1-sem még
-
Gabor970
addikt
Nagykanizsán ez nem ennyire egyszerű. Van vagy egy hely, ahol mellékesen nem tilos a dohányzás. Na nekem itt vége is a dalnak én nem tudok dohányzókkal egy zárt helyen lenni, mert utálom a dohányfüstöt. Játszottam pár alkalommal Keszthelyen élőben cash-game-et, ott hihetetlen lazán tolták. Minden alkalommal simán feszes játékkal 20-30-50e Ft plusszal jöttem el, de akármilyen hülyén hangzik rosszul éreztem magam. Láthatóan összeszokott társaság, -nyilvános hely- jövök én, és leveszem őket zsinórban több alkalommal. Nem megyek többé, online nincs lelkiismeretfurdalásom. Havi egy alkalommal baráti társasággal szoktunk játszani versenyt 2000-es beugróval, na az tuti jó, de hát havi egy alkalom..... Szóval marad a monitor. Sajna kell ez a kis kiegészítés.
-
nismoka
addikt
Miért is? Egy LCD TV-ben sokkal jobb panel van mint a többségben TN paneles monitorokban. Jelenleg egy 40"-os bravia-t használok monitornak, le nem cserélném valami kis betekintési szögü, fakó képü TN paneles monitorra. Kép-hang mehet HDMI-n az erősítőn keresztül, mi azzal a gond?
-
törölt tag
-
Dictator^
veterán
Esetleg leszel valamikor gépközelbe, hogy megtekintsd? Nagyon jó lenne, mert az ideg szét..sz!
Még 1 hülye kérdés:
A BD/DVD résznél, ha HDMI-n kötök valamit, egy másik eszközt meg a komponens részre ugyancsak BD/DVDnél.. akkor mind a két bementet is használni tudnám a BD/DVD -s bemeneten?
Tehát a HDMI-s bementet és a komponens bementet is ? -
Dictator^
veterán
Igy lehet beállitani őket.
Más dologra még nem jöttem rá.
-
Dictator^
veterán
Ment RCA-val és Optikaival is.. az egész csak teszt lenne, mert készülök venni és szeretném a képet is akkor tovább vinni azon az 1 hdmi outon.
Mindkettővel szólt, szól RCA-val is és optikával is, de kép nem jelenik meg..
Itt a magyar utmutató előttem és mutatja, hogy a kib@szott dvd-t RCA-val köti a videó részt is az erősitőbe.. különben mi a f@szom értelme lenne videó jelet is kötni az erősitőbe, ha nem tudná továbbvinni a 1 db kib@szott HDMI OUTon át?
-
Dictator^
veterán
Itt az e-Manual: Onkyo TX-SR 508
Mivel sok minden van amit nem értek benne, ha nektek nyilvánvaló, tudassátok már ezt velem.
De én gyanítom azzal az egy outtal, ki kéne vinni a többi eszköz képeit.
Találtam magyar manualt:
a HDMI in aljzatra kapcsolt digitális videó jelek általában változtatás nélkül jelennek meg a HDMI out kimeneten, így azok megjeleníthetők a hozzá csatlakozott TV készüléken vagy megjelenítő eszközön.
Tehát mennie kéne...
-
Dictator^
veterán
RCA kábelnek csak a videó része van kötve, de ez csak egy TESZT.
Nem sikerült, nincs kép HDMI-n át...
Csak a kékség, illetve a hang jön..
Onkyo TX-SR 508.
Samsung LE32A551 LCdtv.(ismerösöm ugyanilyen erősitőt akar venni, ővé a PS 1 és a DVD lejátszó is.. de a kép nem megy át....)
-
Dictator^
veterán
Lehet retardált vagyok, de nem értelek.. a konkrét kérdéseimre nem válaszolsz, pedig egy igen vagy egy nem, elég lényegretörő lenne most nekem..
Jelenlegi setup:
PC-AVR - Hdmi-hdmi kábellel
AVR-TV - Hdmi-hdmi kábellel.
Windows 7 betöltése alatt fekete képernyő helyett zöldes képernyő... ez igen jelentős..
De betöltés után korrektnek tünik.Következő probléma:
Setup:
PC-AVR - Hdmi-hdmi kábellel
AVR-TV - Hdmi-hdmi kábellelPlaystation-AVR Ps-RCA kábellel.
DVD lejátszó-AVR RCA-RCA kábellel.Most a kérdés: AVR-TV ugye HDMI outból megy a TV-be..
Ezeket a megjelentiőket mint a Playstation és DVD lejátszó, képbe nem tudná továbbvinni a TV-re ezzel a HDMI kötéssel?
-
cashback
őstag
Elnézést kérek.
Viszont azt sem mondanám rá hogy átlag felhasználóknak javaslom, az ára miatt inkább csak az igényeseknek javallott a vásárlása.
Biztos hogy van jobb is. Amiket említettél azoktól is biztos van jobb. Sőt mindig mindentől van jobb, igényesebb.
De magyar viszonylatban egy 1,5milliós rendszer igencsak igényes. -
dz1
tag
A közeljövőben tervezem egy onkyo tx-sr508-as erősítő vásárlását ami már többek közt tartalmazza a Dolby Prologic 2z-t. A Dolby Prologic 2z-hez FELSŐ front hangsugárzónak te milyen hangsugárzókat ajánlanál? A felső front hangsugárzók sztereó üzemmód esetén is fognak szólni ezzel az erősítővel, vagy csak az álló frontók? Milyen magasságban ajánlatos elhelyezni a felső front hangsugárzókat?
A szobám 2,7méter belmagasságú, a hátsó hangsugárzók 1,7méter magasságban vannak elhelyezve.
Köszönöm az eddigi segítséged
Üdv. dz1
-
-
-
madgie
titán
Szánom-bánom, de a CineMastert pont nem ismerem, ellenben ha van hozzá gusztusod, akkor az eGreat nevű kínai cég egyes lejátszói hardverileg úgy vannak tervezve, hogy felmegy rájuk a Dune vagy Popcorn Hour firmware-je. Bővebben erről itt.
Részemről kicsit zsákbamacskának tartom az ügyet és nem is szívesen kísérleteznék ilyesmivel, még ha "csak" 30 ezer forintos termékről van is szó.
-
madgie
titán
Azt nem tudom, de ha nem lesz játék a PC-n, akkor tök felesleges 470-est venned, a GTS450 34 ezer forintból pont ugyanez a VGA család, HD képes hangot kiadó HDMI kimenettel. Ja, és mivel kevésbé "bika", így jóval kevesebb fogyasztással bír (a 470/480-as Fermik rettenet sokat zabálnak). Az én ATi 5770-em is pont ugyanannyira jó HM szempontból, mint a jóval drágább 5850/5870.
Egyébként lehet, hogy bebeszélem magamnak, de mintha picit homogénebb, szemnek kellemesebb a PC-n (MPC-HC) keresztül, HDMI-n kiküldött kép, mint a WD TV Live-om képe. Viszont mivel a "drága" videokártyám akkor is piszkálja a feketét/kontrasztot, amikor a Catalyst-ból minden szinten megtiltom neki, így mégis a WD TV-n élvezetesebb a filmezésem, mert az különösen idegesítő, ha egy sötétebb jelenetnél szépen elkezd a feketékkel szórakozni
-
törölt tag
+1 pont.
Nem azt mondom hogy nem jók az olcsóbb komponensek-magam is használok,pl genius 2.1-et is szgépre- de jönnek olyannal hogy geniusra ilyen meg olyant hogy kössenek rá hogy 5.1 legyen. Kérdem én:ez nem jogos minőségi igény?Nem azt akarja az illető hogy jobban szóljon? Vagy csak azt hiszi hogy 5.1 hangfal és annak 5.1-ben kell szólnia?Akkor miért nem megy a Genius topicba megkérdezni?Mi jobban tudnánk tőlük,Genius felhasználóktól?Vagy azt hiszik,titkaink vannak,és juszt se osztjuk meg velük?Itt sajna a a rákölthető pénz hiánya vezérli az ilyen elgondolásokat.És hogy nem hallott tisztességes rendszert de hol is hallgassa?MM-ben elmegy mellette,főleg az árcédulát látván,nekem a 100 feletti haver/barátból 10nek van komolyabban mérhető zenecucca,abból is 3-4nek van házimozija,ami külön és nem egybeszettes,és az indittatás is 1 embertől ered aki még régen(1997) behozta az elsőt németből.Pedig vannak olyanok is akik röhögve kifizetnék,nem rengetné meg őket alapjaiban.Tehát az igény se tud honnan formálódni.Párszor tapasztaltam: Hozzám aki eljön,legtöbbje leül a csodálkozástól rendszerem hallgatva (pedig lassan már kb. közepesnek sem mondható szemeimmel,cserére érett), aztán ugyanazzal a mozdulattal "ennyiből már szólhat is,nemhogy kávét is főzne már ennyiért" tulteszi magát mikor közlöm az erősitő árát.persze siránkozik.És akkor is mikor vadonatuj LCD-je felmerül "hogyhogy nem olyan a képe mint a boltban, a hangja meg egyenesen..."kérdésre kérdezem tőle mennyibe is került,legyint rá "részletre van,kibirom" mivel az slágertermék,házimozi meg már nem annyira. -
madgie
titán
Ezt már egyszer megbeszéltük a plazma topikban. Másnak nem olyan fontos (nincs pénze) az igényes HM, mint ahogy te is laptopot használsz, más meg annak a képétől hányja magát össze (például régebben én is, mostanában viszont kicsit "igénytelenebb" lettem, vagyis inkább kényelmesebb). Különbözőek vagyunk, kinek mi a fontos.
És ezzel nem azt mondom, hogy legyünk igénytelenek, csak nem mindenki hallja/látja/érzi a különbséget, vagy csak egyszerűen nincs rá szüksége.
-
BaLee
addikt
Jó ebben igazad van, a használt ára volt 14, de újonnan sincs 30. Szóval még mindig több, mint tízszeres a különbség.
Nézz bele a topicjába a cuccnak, hányan használták megelégedéssel és hány hozzászólás van.
Itt az árához kell viszonyítani, hogy mit kapsz ma 30 ezerért?
Sőt én sem úgy váltam meg tőle, hogy "ezt a szart hallgattam 10 évig"...
Bőven jó volt az annyi pénzért. -
Eliot99
csendes tag
Köszi a választ. Akkor ha jól értem a szavaid, az új összekötés után pusztán annyi lesz a különbség a mostanihoz képest, hogy a forráskiválasztásnál a távirányítón az eddigi DVD gomb helyett a CD gombbal választom ki az új koax módon kapcsolódó DVD lejátszót, ugye?
Mindez hangminőségben nem okoz romlást (ugye így az erősítő digitális optikai bemenete helyett a digitális koaxiálist fogom használni) ?
-
BaLee
addikt
Hidd el nekem, egy Genius 5.1 HT is élvezhető, max nem neked.
Aki nem hallott jobbat és nem is kíváncsi rá annak bőven elég az is. Nekem is bőven elég volt addig amíg nem hallottam jobbat és nem hallottam a saját fülemmel a különbséget.
Haverom vette meg az enyémet 14kért (most a hangfalkábeleim nem jöttek ki ennyiből), 10 éves volt már a cucc majdnem de olyan örömmel hívott fel, miután otthon összerakta és kipróbálta zenével és filmmel is, hogy azt érdemes lett volna meghallgatni.
A Genius egy remek ár/érték arányú készülék volt sokáig (meg még most is az), csak az analóg csatlakozása miatt egyre inkább körülményes lesz a használata. Máshol fizeted meg a digitális bemenet hiányát (sokkal drágább dvd lejátszó, esetleg digitál-analóg koverterben).
És ha valaki most azt kérdezi, hogy megérte-e Genius árának hússzorosáért új rendszert összerakni nem feltétlenül vágnám rá, hogy van köztük ennyi különbség...
-
madgie
titán
Tudom jól. Csak azért említettem meg az SPDIF-et, hogyha valami régebbi cuccot kell tesztelned, akkor az is adott. Enni nem kér. Gondolom emellett HDMI-n is kimegy a HD hang (persze nem biztos, utána kell nézni)
Szerk: OK, rosszul írtam le, de direkt nem azt javítom ki. Tehát, az álláspont a következő: ha régi erősítő kerül Béci keze alá, akkor a HDMI-t max az orrába dugja fel, HD hang ide, vagy oda. Ekkor ott az SPDIF. Ha meg újabb, HD hang képes készülék van a kezei alatt, akkor meg nem kérdés, HDMI-n keresztül megy a hang is. Na, így már jobb?
-
Johnny1982
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
Egyébként igazad van rosszul mondtam a dolgot, átviszi valóban az 5.1-et, de a PC játékok 5.1-es hangját nem viszi át a videokártyán keresztül. A filmekét azthiszem átviszi a videókártya HDMI csatlakozója csak a játékokét nem, hogy miért azt nem tudom.
Ez itt a fórumon írta valaki pár oldallal előbb, de hogy igaz e azt nem tudom :-)
-
Dictator^
veterán
Tehát a konstrukcióval nincs bajod?
Az izlés, maga a zene terén? Mert aztirtad a konstrukcióval nincs baj, tehát a felépítés-kialakítással nincs gondod.
Én jazz, drum and bass, komolyzene, hiphop, eletrco, minimál és sorolhatnám még. Eddig megfelel, persze komolyabb rendszerekhez hasonlítva nincs viszonyitási alapom.
-
Gabor970
addikt
netbook nagyon jó! Több mint két éve nyúzok egy MSI windet, még a legelső széria -U100- gyakorlatilag hozzám nőtt. Most már vannak olyanok is, amelyeknek van HDMI kimenetük és alkalmasak full HD képi anyag lejátszására is. Sajna olyanról nem tudok, ami hangba is tudná a HD-t, valószínűleg olyan még nincs. 12"-os kell szerintem. Nekem a legnagyobb negatívum a sajátomnál az 1024X600-as felbontás. 1366X768 már sokkal jobb lenne, fogtam kézbe 1201-es sorozatú asus-t az nagyon tetszett!
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest