- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Teng
aktív tag
És 75ohm-osnak kell lennie a digitális koaxnak amin az audio megy vagy nem?
-
Teng
aktív tag
A hangkarimon alapból 3jack dugón menne az 5.1 de rábarkácsoltam egy spdif nek egy rca-t. viszont a szobám 3,5*5,5m az erősítő a szoba egyik hosszabbik oldalának közepén van, a pc meg a másik oldalon tehát 3,5+2,75*2m kellene de egy picit több hogy a földön menjen mert kb 1m-nél magasabb a szekrény amin van. Szóval 10m-es kábel kell. Ha lenne a hangkarimon optikai elhihetitek azon vinném át, de mivel nincs keresetem valami jobb minőségű koaxiális kábelt és azt találtam... Van a vaterán 2k ért is, de ez komolyabbnak nézett ki.
-
Teng
aktív tag
Hali
Szerintetek ez [link] megfelel arra, hogy a pc SPDIF kimenetét rákössem az erősítő digitális bemenetére?
Mert a dobozon azon kívül hogy van egy Home Theater A/V semmi sem utal arra, hogy audio átvitelre is jó lenne...
Üdv
-
Teng
aktív tag
hali nekem 4*5ös szobám van. JBL SCS-178-et múlthét csütörtökön vettem, az erősítőm ma jött meg, összeraktam és egyszerűen isteni a szett, csak ajánlani tudom mindenkinek, jó választás volt nagyon. Akinek kérdése van írjon bátran. Hetekig teketóriáztam itt a fórumba, hogy mit vegyek, de a döntésem nem bántam meg.
üdv
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8692 üzenetére
Kösi. Első emberkének írtam 14.én regeltem is az oldalra, tegnap járt fent, de nem válaszolt. 2. linkre meg már írtam, fixáltuk is a dolgokat. Annyi, hogy van ahol azt írják a AVR130as 5*30Was és AVR132 5*45W-os és mint mondottam a 130as elején van 3 potméter és vagy 6al több gomb van rajta:S Tehát esztétikailag az újabb szebb...
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8687 üzenetére
Na beléptem a Médiarákba
Megnéztem, a JBL SCS178 4ohm-os, mert némely oldalon 8ohmosnak volt feltüntetve. Hangzásvilágban lépcsőfokokkal szebb a JBL HK erősítővel a JAMO S406 hoz képest Jamo sub200-al Pioneer erölködővel. Az eladót megkérdeztem, hogy hogy van ez pontosan az erősítő azt írják 8ohm-os szettekhez jó, a szett meg 4ohomos. Az mondta csak a HK erősítői jók hozzá (Onkyo,YAMAHA,PIONEER kizárva) és az mondta egy idő után beáll rá a tekercs... (Még ha kapcsolós lenne mint némelyik Yamaha azt talán meg is érteném) Én néztem nagyokat, mert szerintem ilyen nemlétezik. Írtam pár nagyobb oldalnak is ahol együtt tesztelték a kettőt de még nem jött rá még válasz... Úgyhogy most vesztegelek a pénz megvan... De dönteni nem tudok...
Az AVR132 szimpatikusabb formavilág, kevesebb gomb, elején nincs +3 poti, de nem találok eladót...
-
Teng
aktív tag
JBL SCS178 hoz melyik erősítő lenne jobb szerintetek? HARMAN KARDON AVR130 vagy AVR132 vagy AVR1550 újonnan vagy AVR4550?
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8669 üzenetére
Egész nap böngésztem ismét Harman Kardon AVR-132-t kerestem találtam is, és érdekes erre meg az van írva 8ohm-os szettekhez van. Állítólag a JBL szetthez a HK erősítő az ajánlott, lentebb adtatok valami linket ahol a kettőt együtt tesztelik. Meg elég sok helyen lehet a kettőt együtt kedvezményesen kapni, de akkor hogy van ez valójában? Mert elvileg 6ohm-os rendszernél 4el használni annyira nem lehet gáz, de min8ohos erősítőt 4ohmos hangfallal használni az már kicsit rosszabb lehet...?
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8653 üzenetére
Van egy kis bibi Yamaha RX-V730RDS-nál utána olavastam azt írja ha balra kapcsolom akkor a front 4ohm a többi min 6ohm kell hogy legyen. Nomármost akkor
"Egy két példa erősítőre: Denon AVR 1603,1604=35e,39e Yamaha RX-V730RDS=45e Harman Kardon AVR-132=46e Sony STR-DB 780QS=43e"
Az impedancia miatt csak a HK és a Sony erősítő felel meg csak a JBL SCS178 hoz
Jól értelmeztem a helyzetet?
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8653 üzenetére
Megnéztem az általad felsoroltakat még be is lehet szerezni. AVR 1603-1604 és a Yamaha ami tetszik, node a három közül melyik lehet a jobb választás? A JBL cs178 a Jamo S406-hoz képest szerinted miért jobb választás, azért kérdem mert külsőre nagyon megfogott a jamo, de sajnos a külső ilyen ármagasságban nem dominál annyira, hogy rosszat vegyek, és már mondta pár ember, hogy a jamonál a fent említett jbl jobb, de sajnos senki nem mondta el, hogy pontosan miért is...
-
Teng
aktív tag
válasz
Diplomata #8645 üzenetére
Nekem konkrétan, erősítő és hangfalszett kellene (5.1). PC-ről fog menni egyenlőre X-Fi Xtreme Music Hangkarim van, de lehet cserélem majd Xonar D2X-re. A lényeg, hogy 100k körüli összeget tudnék rá szánni, ahogy nézegettem erősítőből csak használtat tudok venni, de ha úgy van hangfalszettből vennék újat. JBL cs178-al kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy kérlek mond el miért jobb választás a jamo helyett, mert számomra olyan kicsinek tűnik a szettje, a subjáról csak jót hallottam, de a többi hangszóró nagyon kicsi...
-
Teng
aktív tag
12négyzetméterre balgaság állódobozokat venni. Ezt esetleg elmagyaráznád nekem, hogy miért?
Ha nem akarsz magaddal csúnyán kitolni, felejtsd el mindkettőt. A Jamo tűzre, a Kenwood kukába való. ezt kifejtenéd kicsit bővebben? Eddig a jamo-ról rosszat nem írtak.... No és akkor te ilyen árkategóriában mit javasolnál?
-
Teng
aktív tag
-
Teng
aktív tag
Hali
Ezúton kérnék tanácsot tőletek, új házimoziszettre adtam a fejem.
Jamo S406
Kenwood V5050d (Használt)Meg esetleg valami aktív sub..(Semmi elképzelésem nincs ezen a téren, volt egy jó JBL SUB csak idő közben elkelt)
Kb100e-t szánnék rá, esetleg van valami javaslatotok, mit lehetne ilyen áron kihozni, ami esetleg jobb vétel lehetne?
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest