- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Eliot99
csendes tag
Köszi a választ. Akkor ha jól értem a szavaid, az új összekötés után pusztán annyi lesz a különbség a mostanihoz képest, hogy a forráskiválasztásnál a távirányítón az eddigi DVD gomb helyett a CD gombbal választom ki az új koax módon kapcsolódó DVD lejátszót, ugye?
Mindez hangminőségben nem okoz romlást (ugye így az erősítő digitális optikai bemenete helyett a digitális koaxiálist fogom használni) ?
-
Eliot99
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy mások számára bizonyára láma kérdéssel szeretném fárasztani a hozzáértőket, de sajnos én kevésbé vagyok képben, ezért kérek segítséget.
Jelenleg van egy régi (kb 7 éves) Pana DVD lejátszóm ami digitális audio optikai kimenettel rendelkezik és többek között ezzel is van összekötve a YAMAHA RX-V440RDS erősítővel. A DVD lejátszó cseréje következik az erősítő megtartásával. Kinéztem egy PIONEER DVD lejátszót (DV-220V), és itt jön a kérdés. Ennek a DVD lejátszónak a digitális audio kimenete nem optikai, hanem koaxiális (ahogyan nézem RCA csatlakozós). A YAMAHA hátoldalán ugyan két digitális audio bemenet van (egyik optikai, másik koaxial), de míg az optikaihoz oda van írva, hogy DVD, addig a koaxiálishoz CD van írva. Csatlakoztathatom koaxiális kábellel a két játékost egymáshoz (DVD digitális koax audió kimenet > erősítő digitális koax bemenet) úgy hogy változatlanul működjön a dolog és az erősítőn is választhatóak legyenek a különböző házimozi hangzások (pl. 5.1, DTS, stb.) vagy netán így az erősítő simán CD lejátszóként fogja kezelni az új DVD lejátszót és bukó az egész?
Vagy inkább próbálkozzak valamilyen koax-optikai (rca-toslink) átalakítóval és így kössem össze az új DVD-t az erősítő eddig is használt optikai audió bemenetével? Ha ezen utóbbit javasoljátok, akkor hol és mennyiért tudok ilyen kábelt, átalakítót beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest