- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz
benvolio #47959 üzenetére
Egyelőre a Yamaha gyári kábeleivel használom ami egy hulladék szerintem. Ami változás:
-Kevesebb mély, de sokkal feszesebb.
-A magasak, énekhangok sokkal tisztábbak erősebbek.
-A 2 hangszóróval is sokkal nagyobb térérzet, színpad.
Most értem azt amit mindig is olvastam itt, hogy egy normális 2.0 is tud nagyon jól szólni akár filmek alatt is. A napokban veszek normális kábelt akkor majd írok még tapasztalatokat.
u.i.: lehet rosszul fogalmaztam a hangokkal kapcsolatban ne röhögjetek ki -
Mejulie
csendes tag
válasz
benvolio #45156 üzenetére
hát arra gondoltam, hogy egy optikai kábelt viszek a tv digital audio out-jából az erősítőm bemenetére. a filmezés pedig úgy megy, hogy wifi router a tv mellett simán ethernet kábellel rádugva, laptop wifin és dlna serverrel wirelessbe streamelem a filmet. akkor így működhet az 5.1es dolby vagy dts?
-
válasz
benvolio #44380 üzenetére
Én is hiába írtam, nekem sem hiszik el, hogy nem az erősítő csinál belőle 5.1-et.
Részemről a téma lezárva, nekem ez így teljesen jó hogy úgy működik, ahogy vártam.Egyébként a TV manualjában is benne van, hogy amint olyan erősítővel kötöd össze, ami támogatja az ARC-ot, nem kell az optikai kábel.
-
Anubis_9
addikt
válasz
benvolio #42607 üzenetére
A Sony árából tegnap vettem egy Philips 3850-es játékost. Elmondhatom, hogy az összes DivX-et (3, 4, 5) és Xvid-ed olvassa és szépen lejátsza felirattal együtt, akár CD-ről, DVD-ről vagy pendrive-ról van szó. A menüje elég egyszerű, de nem számít.
-
Anubis_9
addikt
válasz
benvolio #42580 üzenetére
Visszavittem az Euronics-be, szó nélkül visszaadták a pénzem.
Ki akartam próbálni egy Philips-et (3850), de azt mondták nem igen szoktak próbálgatni játékosokat vásárlókkal a boltban, mivel van 3 napos gari. Megköszöntem és sarkon fordultam. Nem igen vásárlóbarát hozzáállás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
benvolio #38614 üzenetére
Úgy, szerintem, hogy mégsem 100%-os ez a megoldás...
Eleve ott bukik meg ez a teória, hogy legtöbbször mindig stereo jel megy ki a tv optikai kimenetén.. Ezek szerint előfordulhat, hogy kimegy rajta az 5.1-es hang is, de akkor ez alapján kiderül az is, hogy mégsem jó...
Bár ez még lehet codec gond is, de ha mondjuk nem hdmi a forrás kimenet, akkor meg jó?
-
fatallerror
addikt
-
ricsik
őstag
válasz
benvolio #21736 üzenetére
Részben igazad van, részben nem.
Igazad van abban, hogy a vidéki hifi felhozatal nem éppen jó. Viszont abban nincs, hogy veszel valamit 3 kilóért és az majd tuti jó lesz. Ez nagyon nem így van. Lehet hogy belenyúlsz és tetszeni fog amit veszel, de lehet hogy nagyon mellényúlsz. A Hifiben nincs olyan hogy ami drága tuti jó, mert nagyon egyénfüggő mi a jó.
A vidékre visszatérve, szerintem járható út, hogy az ember rászán 1 napot, feljön pestre és jól körbejárja a termeket, jegyzetel füzetbe, agyba, majd alszik rá egyet, másnap neten megrendeli. Pláne ha 3 kiló a tét. Az utiköltséget és azt az egy napot rá kell szánni!
Ez az én véleményem. -
haarmaan
tag
válasz
benvolio #21560 üzenetére
Én az ONKYO TX-SR508-hoz JBL ES30-at vettem frontnak, háttérnek JBL ES20-at, a hozzá való JBL ES25C Center hangfallal. Egy Harman/Kardon HKTS30-as bögre szettet cseréltem le a JBLek-re. Tökéletesen elégedet, vagyok vele egy 18m2 nappaliban muzsikál a rendszer. A korrábi rendszerem amit eladtam egy Onkyo 505-ös házimozi erösitö volt INFINITY Reference 6.1 -es hangfalakkal. Ezután vettem a z ONKYO TX-SR508-at a Harman/Kardon HKTS30-al mikor bekötöttem a H/K bögre szettet majdnem elsírtam magam. Gyorsan le is cseréltem a JBL-ek-re, és ez most tökéletesen kielégít. Nincs hiányérzettem az infinity után, pedig az egy nagyon jó hangfal volt 1998-ban vettem majd 200000ft-ért párját.
Ha Polkaudio mellet döntesz szerintem érdemesseb a TSi200-as helyet a TSi300-at venni ugyanaz a hangszóró készlete mindketönek viszont a TSi300-nál nem, kell az állvánnyal vesződnöd. Amivel hidd el nem kevés problémától és vesszödségtöl kíméled meg magadat. Ezzek a hangfalak ugyan polcsugárzók de nem kicsik, és stabil állvány kell hozzá, ami nem lesz olcsó. Én jelenleg a JBL ES30 hoz keresek állványt, de nagyon úgy néz ki hogy saját készítésű lesz. -
BaLee
addikt
válasz
benvolio #14031 üzenetére
Helyi MédiaMarktban sincs vagy valami hasonló műszaki űruházban?
Én is sokáig azt hittem semmi nincs a környéken ahol meg lehet próbálni aztán bementem és pont volt KEF C sorozat kiállítva (5-6 másik tipussal együtt) meg 6-8 erősítő. Bár ott a C3 háttérsugárzóként szól meg most nálam is otthon az alapján meg nem nagyon tudok véleményt mondani róla.
Frontok C7-esek. -
BaLee
addikt
válasz
benvolio #14026 üzenetére
Meghallgatás nélkül pénztárca szerint.
KEF-eket eléggé leakciózták most a Netdeponál.
Mx2 kicsit komolyabbnak tűnik, 165ös hangszórók és súlyban is majdnem duplája a C3-nak azért ez biztos nem véletlen, de árban is jóval több.Bár szerintem más hiába mondja, hogy neki mi jött be, neked lehet pont más lenne a véleményed. Eladó véleményét is kikérheted, ha normális és tapasztalt elmondod neki mire kellene, milyen zenéket szeretsz stb. és elmondja mit tud ajánlani. Remélhetőleg nem azt ami ott porosodik nála 1.5 éve és el akarja passzolni.
-
Vidala
senior tag
válasz
benvolio #14026 üzenetére
Meghallgatás nélkül sehogy, illetve esetleg olyannak a tanácsára hagyatkozva, aki ismeri ezeket a dobozokat (teszt?). A műszaki paramétereik annyira hasonlóak, hogy azon már sok nem dől el. A JBL SCS178-hoz képest esélyes, hogy mindkettő jobb lesz (vagy nem
).
És miért pont ez a kettő? Csak pl. JBL ES30 v. ES20 ha már a JBL szóba került?
-
BBéci
legenda
válasz
benvolio #11459 üzenetére
A THD nem egy fix adat, többféle teljesítményen lehet mérni, ahhoz vonatkoztatni.
A hulladék szutykok 5x10 vattját nem merik leírni, ezért adják meg a gyakorlatilag használhatatlan torzítás melletti 50-et, százat.
Ahol a 10 %-ot (akár 1-et) megemlítenek, az annak számít, amit kérdeztél.
Komoly erősítőnél csakis századokról lehet szó. -
djapor96
senior tag
válasz
benvolio #7833 üzenetére
Az van, de ha nincs miről megtanítani, akkor kénytelen vagyok a gyári funkciókkal beérni. Logitech 555-ösöm van. Nagyon jó kis szerkezet, csak pont ennek az erősítőnek nem teljesen tökéletes a gyári felprogramozása. Ma elkezdtem tapasztalati úton átprogramozni az irányítót...
-
Diplomata
aktív tag
válasz
benvolio #7830 üzenetére
Nem jól értelmezted az írását,tudom hogy van dolby digital 2.0,de azt nem véletlenül kezdi el hallgatni dolby digital-ban
,gondolom berakott egy sima cd lemez-t,és a pro-logic állásban volt még az erőítő mert előzőleg tv-t vagy filmet vagy akármit néztek.
Audio cd-ken ha jól tudom,általában dts hangsáv szokott lenni,de nem vagyok azért ennek szakértője.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest