- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
811
csendes tag
válasz
ati888 #17098 üzenetére
Lehet hozzá subot kötni, szerencsére nem vettem meg előre. Gondoltam kipróbálom anélkül, most már nem is gondolkozom a vételén. Persze általános vélemény, hogy mozihoz kell a sub, de ha van lehetőséged, akkor valahol hallgass meg egy sztereó rendszert, és utána dönts...
-
811
csendes tag
Üdv!
Korábban kértem Tőletek tanácsot a vásárlás előtt, legfőképp azt, hogy sztereó rendszerrel hogy lehet normálisan, akár 1080p-s filmeket nézni. Azóta megvettem a cuccokat (Yamaha RX 797, Heco Victa 700). Korábban egy Sony "egybeszettem" volt (5.1). Óriási a különbség, azzal együtt, hogy "csak" sztereóban nézem a filmeket, egyszerűen döbbenetesen jól szól. Nyilván nem egy 400k-s házimozi rendszerrel hasonlítottam össze...
Ha valaki vásárlás előtt áll, és sok zenét hallgat, közben egy-egy filmet szeretne megnézni, akkor szerintem ez a sztereó dolog is lehet jó választás. Bár amióta hallgatom, naponta megnéznék egy filmet
Nem azt mondom, hogy jobb mint egy normális házimozi rendszer, de ha az ember kiszámolja, hogy mennyiből hozza ki azt, és mennyiből ezt (nem konkrétan ezek a cuccok, csak egy sztereó rendszer - amivel a zenehallgatás szerintem jobb), akkor elgondolkodtató alternatíva lehet...
Kösz a segítséget azoknak akik válaszoltak a kérdéseimre! -
811
csendes tag
Ha megrendelem a sztereó erősítőt, akkor ugye már csak 2 db hangfalkábelre lesz szükségem? Találtam olyat, hogy Van den Hul Skyline. Ez jó lehet CA Azur 640A és a Victa 700-ak közé?
-
811
csendes tag
Jobb lenne egy H/K 980-as a Victa 700-hoz? (mint a denon pma700 v. 710) Ez még talán beleférne a büdzsébe.
-
811
csendes tag
Még egy kérdés. A Victa 700-hoz jó párosítás lenne (árban, teljesítményben) a Denon PMA700? Ha nem, akkor milyen irányban kellene nézelődöm?
-
811
csendes tag
válasz
Zoli_2010 #16207 üzenetére
Köszi a választ! (BBécinek is)
Igazából még csak a hangfal párosom van meg (Heco Victa 700), és mivel nem vagyok akkora nagy filmrajongó (max heti egy film), ezért próbálok olyan megoldást találni, amihez nem kell center, mélynyomó, hátsó pár, és házimozi erősítő.
Mondjuk veszek egy egy sztereó erősítőt (pl denon pma700) és egy egyszerűbb médialejátszót (WD TV LIVE) amin van sztereó RCA kimenet, akkor ez működik, ugye?
Illetve jó lenne ha a sima TV adást sem a TV hangszóróin hallgatnám... -
811
csendes tag
Üdv!
Egy gyakorlati kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. Tegyük fel, hogy van egy sztereó erősítőm két hangfallal, és azt szeretném, hogy ezeken keresztül jöjjön a hang ha pl egy FullHD-s mkv-t nézek, amit egy médialejátszóval HDMI-n keresztül viszek a TV-re, akkor ezt hogy oldom meg?
Ha megoldható házimozi erősítő nélkül, akkor mik a hátulütői azon kívül, hogy a hangot csak sztereóban hallom? -
811
csendes tag
Szerintetek melyik jobb vétel? Denon AVR 1910 vs. Yamaha RX-V765. Nem tudom hol lehetne őket meghallgatni...(Heco Victa szetthez)
-
811
csendes tag
Szerintetek melyik erősítő a legjobb vétel 90-100 eFt környékén? Denon AVR1610, Yamaha RX-V565, Yamaha RX-V467, Onkyo TX-SR508?
-
811
csendes tag
Üdv!
Megrendelés előtt vagyok, a biztonság kedvéért felteszek egy kérdést. Yamaha rx-v367 lesz Mission MV8 szettel plusz valami sub.
Többek közt számítógépről játszott 720p és 1080p filmeket szeretnék nézni vele. Egy dell XPS 1530 (GF 8600 GT) - HDMI - RXV-367 - HDMI - LCD TV.
Ez így simán menni fog? A hang ezen egyszerű (kizárólag HDMI kábeles) összekötés után ugye az erősítőhöz kötött hangfalakon fog kijönni?
Köszi! -
811
csendes tag
Hát nem egyszerű. Mik azok a szettek amiket ajánlanál meghallgatásra? Kb ez az árkategória lenne (120 - 150e a két front és a center, esetleg még a mély).
Van a Mission Mv8, amiről a neten semmit nem találni, Wharfedale-ek. Jamo ebben az árban nem nagyon van. Esetleg a Cambridge Audio Sirocco... -
811
csendes tag
válasz
Vikthor #15145 üzenetére
Köszönöm, máris segítettetek
Hivi swans center sugárzót nem találok...
Gondoltam én is, hogy egy-két fokkal jobb erősítőt kellene venni, de a következő lépcső már dupla árat jelent. Az rx v565 érezhetően jobban meg tudná hajtani ezeket? Ami különbséget és laikusként látok, az a true hd, és a 7.1. Bár biztos van különbség hangminőségben is. -
811
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Yamaha rx v365 erősítőt szeretnék venni, és hozzá front ill. center hangsugárzót. Hivi Swans D3.2B-F és JBL E80 amiken gondolkozom, és talán JBL EC25 center. (mély és háttér majd később...)
A kérdésem, hogy ez a swans cucc megy -e az erősítőhöz, ezekkel az Ohm dolgokkal nem vagyok teljesen tisztában.
Illetve ehhez az erősítőhöz milyen tudású hangfalak dukálnak...?Köszi!
811
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Viccrovat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest