- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
válasz
#09634560 #15109 üzenetére
jaja, nem tud DPL II-t. legalább is a kijelző biztos nem tudja megjeleníteni, így gondolom a hangból sem
nem kételkedem abban, hogy a Digital az Digital, csak abban hogy abban belekódolva hány különböző hang csatorna van
most esett le a 1505-ös hsz-ed... mostmár értem miért szóltak olyan bambán a hátsók, mert kb telefon sávszélességnyi hangot vittek át...pff... de gáz
-
hát most már én is...
közbe még megnéztem, mindig TV-n az M1-re Dolbi Digital-t ír ki. Bár kétlem, hogy a lejátszott anyag is az lenne
Ja, és a film, amivel próbáltam a gépen DTS hanggal volt(#15105) Sanci38 Talán nem, de fizuig már nem veszek, mert nincs már 10 forintom se
most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi srácok!
-
válasz
#09634560 #15061 üzenetére
Sanci38, BBéci Bocs skacok, ha túl láma vagyok
Egy Pana TX-42X10Y plazma
Hát hogy mit ír ki.. .jó kérdés. Haza megyek megnézemA Dolby-val kezdődik az tuti
Én csak azért gondoltam, hogy 5.1 mert múltkor úgy tűnt, hogy a hátsó két hangfalon mintha más szolt volna.
Bár, most hogy gondolkodom, van az erősítőn egy olyan input mód, hogy 6chanell. És most nem oda állítom. Most már totál elbizonytalanodtam ám mindenben(#15063) BBéci Bocs, igazad van, én olvastam félre a mondatát. Kicsit fáradt vagyok. A pro logic amikor stereó a két hátsó ugye? Lehet igazatok lesz
(#15064) Sanci38 Nem hiszem, sőt, örülök, hogy próbáltok segíteni a lámaságom ellenére
csak közben dolgoznom is kell(ene
)
Szóval akkor hogy csináljam. Kell egy jack - RCA kábel amivel össze kötöm a hangkártya kimenetet az erősítővel (gondolom akkor fogom tudni választani a 6Chanel inputot) amikor meg a TV-t nézem, és valamiért így akarom hallgatni, arra ott lesz az optika?
-
ja, lehet. Annyira nem vágom ezeket a szabványokat. Tudom mi a különbség, mert 1000 szer el olvastam már ezeket, de fizikai valójában számomra nem sokat jelent
Lényeg, hogy szól
hát én egyenlőre nem tervezem a cserélt. Egyenlőre örülök annak, hogy ez is így most megvan, és megy. Az erősítő már több éve megvan, de sosem használtam 5.1-be csak sima sztereóként rádió hallgatásra. Aztán egy-két hónapja építettem össze rendesen az egészet. Igazából a hely hiánya is erős tényező. Ameddig még itt lakom (még kb fél év) addig biztos marad úgy a hogy most van, aztán meglátjuk.
Egyébként milyen hátrányom lehet a jelenlegi felállásból? Tehát Laptop -> HDMI -> TV -> Optika -> Erősítő -
lenne egy láma kérdésem.
El olvastam az első hsz-t (Szép kis összefoglaló
) és több helyen is találkoztam ezzel a fogalommal, hogy HD audioformátum.
Pl, az átviteleknél, ahol az optikai kábel "HD audioformátum továbbítására nem alkalmas."mit takar a HD audioformátum?
jelenleg nálam úgy néz ki a rendszer, hogy a számító gép össze van kötve a TV-val HDMI-n, és onnan optikával megy az erősítőbe.
-
Hali!
Van egy kenwood krf v5070D erősítőm. Hétvégén moziztunk otthon, és egyszer csak elhallgatott. Jelenleg elég rossz helyen van, mert rajta van a TV. Próbáltam tappancsokkal kicsit eltávolítani a TV-t az erősítő tetejétől. Ez az elhalkulás lehet valami védelme, mert túlmelegedett esetleg? Vagy ilyen nincs benne? Pár perc után bekapcsoltam, és szólt megint.
-
Sziasztok!
Van egy kenwood krf v5070D erősítőm. A hátulján van két 220-as dugaj, ami arra szolgálna (ha jól gondolom
), hogy a bele dugott cuccot, az erősítővel együtt kapcsolja ki, illetve be. Viszont, én ha bedugom oda az aktív mélynyomót sehogy sem tudom bekapcsolásra bírni. Vagyis nem jön ott ki feszkó. Valamit be kéne állítani? Esetleg egy gombot megnyomni?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest