- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Az amit Borisz76 linkelt, de az LG Gardent pl szépen játssza (Zoomplayer +LAV). Persze tudom a 270X már elavultabb ezen a téren, csak meglepődtem, hogy ekkora cpu erő kell a lejátszáshoz.
-
róland
veterán
Egy ASRock N3150DC-ITX alaplap mini-PCIe foglalatáról és egy mSATA SSD-ről van szó. Elvileg nem lehetetlen, hogy a fent megnevezett csatlakozóban mSATA SSD működjön, mert fizikailag kompatibilis a két csatlakozó. S a gyártókon múlik, hogy van-e mSATA támogatás az adott mini-PCIe csatlakozón.
Kedves Peak! Eddig magam raktam össze ezt a gépemet. S első bekapcsolásra működött és azóta is működik. Az előző hozzászólásom irónikus hangvételű volt.
Celtis: A fenti lap dokumentációja elég hiányos, az adott csatlakozónál csak példaként említi a wifi modulok használati lehetőségét. S NEM zárja ki az mSATA SSD-t.
Ezért próbálkoztam. Viszont nincs rögzítési lehetőség a lapon és így nem marad a foglalatban az SSD.
Mivel az SSD kölcsönben van nálam s nincs mini-PCIe-mSATA adapterem, ami gyakorlatilag csak egy toldó kábel, így ez az irány most nem működik. (Bár szívesen próbálkozok, ha valaki pár napon belül eljuttat hozzám egy adaptert.)
-
Dave™
nagyúr
Ha van légmozgás oké, csak pont az a baj, hogy a házon belül nincs. Egy alacsony fordulatszámú 8-as ventilátorral, nekem pl. egy régi glacialtech volt itthon, illetve ezt leszabályozva az asrock lap BIOSában kész is a feladat. 0-255-ig elég finoman be lehet hangolni, szerintem érdemes egy próbát tenni vele. Mondjuk nekem van fölötte egy slim optikai drive is, de nyáron egyébként is betettem volna egyet.
-
Peak
addikt
ja és ha megnézed a neten, ez a doboz szinte teljesen rácsozott, szuper a passziv szellőzése is.
-
Dave™
nagyúr
20W teljesen passzívan azért nem kevés hőt termel, a CPU mondjuk bírja, de a környékén a kondiknak és egyéb alkatrészeknek nem biztos, hogy jó lesz hosszabb távon, főleg nyáron 28 fokban. Én a J1900 mellé is tettem egy leszabályzott 8-as ventit, ugyanúgy nem hallom 2-3 méterről, viszont -15-20 fokot számít már most is.
-
sb
veterán
Akkor lehet, hogy keverem és a HDMI-n több formátumban átmehet a FHD 3D.
A video fileban egy sima AVC (2D) és egy MVC stream van a két képnek külön.Igazából erre gondoltam, mikor a lejáthatóságot nézem, mert az adat/formátum a lényeg. A HDMI-n való adattovábbítás már csak a vga interfész kérdése. Mondjuk a TV felbontásfogadásra vonatkozó kijelentésem lehet, hogy hülyeség így ennek fényében.
-
törölt tag
Csak azért bátorkodtam trollkodni kicsit, mert AMD esetén HTPC felhasználóként nem ütközünk kellemetlen meglepetésekbe, legalábbis nekem még nem sikerült. Nincs kibogozhatatlan korlátozás, nincs driveres gubanc, tudom, hogy mit kapok és milyen minőségben. Na jó, ha két megjelenítője van az embernek, akkor azzal lehet szívni
-
Celtis
veterán
Na erre kíváncsi lennék.
Nekem a PC-m és a HTPC-m is ad ki 5V-ot az összes USB csatiján kikapcsolt állapotban. Mondjuk a PC-n van valami áramkorlát, mert a külső HDD nem tud felpörögni, csak próbálkozik. A HTPC-n nincs ilyen, az vígan pörgeti.
Ennek ellenére egyik gépet sem lehet USB-n bekapcsolni. A BIOS-ban engedélyezve van a wake-up by Mouse/keyboard, de semmi hatása. Az egyik BIOS-ban még oda is van írva, hogy PS2, szóval ez bizony csak PS2-n megy.
A neten nemigen találtam bármi utalást, hogy power-offból USB-n be lehetne kapcsolni gépet, persze lehetnek kivételes alaplapok.
A lentebb linkelt Asus MCE távirányító és vevő trükkös, ugyanis az USB kábelt az alaplapi CIR csatlakozóra kell dugni, így a két előlapi USB csatlakozóból az egyik a vevőé lesz, a másik lesz csak USB. Egy ilyen vevő elég drága (kb. 5000 az ebay-en), de kiváltható egyetlen infra vevő csippel (TSOP 48xx 200ft) és egy szinte akármilyen távirányítóval az alaplapi vevő univerzalitásának köszönhetően. Ez a kombináció be tudja kapcsolni a gépet. Ilyen CIR csatlakozó van pl. a közkedvelt Asus E350M1 lapon.
-
cekkk
veterán
Pontosan.
De például ez is feléleszti. és ez nem imon. -
slashing
senior tag
de ez a táv elméletileg nem usb-s hanem valami CIR híd-ra van rákötve (ha jól emlékszem, bár usb aljzatot használ) szívtam is vele egy sort mert amit gyárilag adtak hozzá azt képtelenség volt úgy bekötni ahogy a manuál írta(fizikailag!!) így át kellett kötnöm a csatlakozóban az össze drótot hogy egyáltalán rá tudjam dugni az alaplapra.
-
dlaccc
aktív tag
Köszi. Én 2éve azt se tudtam mi az a htpc.
A ház része még kérdés, nagyon befürödtem egy matx házzal pár hónapja, a hozzá ajánlott sfx táp nem ment bele. Ahogy elmerültem a táp témában nekem egyre kuszább az egész, paneltáp ilyen-olyan táp...
Lehet jobban járok komplett ház+táp megoldással.
-
Ragnar95
félisten
Azt írtam,h 30-ból használtan tudok venni gépet és ezt kérdeztem,h újonnan mennyi lenne az a minimum keret, amiből ez megvalósítható lenne...
Amúgy most így gyorsban 50-ből sikerült egy új gépet összedobnom iponon, de lehet,h ennél lehetne olcsóbban is, ezért jöttem a topikba, mert itt hozzáértők vannak. -
t-bali3
senior tag
Megoldódott minden!
(#24405) canniball
(#24406) MasterMark
tesztelgetem a lejátszót, aztán meglátjuk könnyen előfordulhat, hogy repül minden pack
A végső hiba egyébként a hangban volt. Elfelejtettem HDMI-ről levenni a hangot miközben egyelőre csak a laptopon akartam lejátszani. -
-
sb
veterán
Akkor nem csak az én "igénytelenségem", hogy filmnél csak a filmre vagyok kíváncsi.
Iso lejátszásnál egyébként nekem is volt gondom XBMC-vel. Nagyon keveset néztem iso-ból, kb. 10db-ot, de volt 1-2. aminél a fenti jelenségbe belefutottam én is: egy adott pontnál kilépett a lejátszásból.
-
djg
aktív tag
drdr, MasterMark, Peak:
Rendben, vettem a lapot, köszönöm!
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy most jött el az az idő, amikor én egy rendes házimozi rendszert szeretnék. Egészen egyszerűen azért, mert nincs rá hely, hogy olyan értelmes rendszert építsek ki, amilyet ajánlanátok. Gyakorlatilag a kis "tejfeles doboz" méreten kívül nem tudok mást besuvasztani erre a fentebb említett helyre, ahol az ágy végében máris ott a tévé és közte szinte semmilyen hely nincs.
Tehát jelenleg fizikai korlátaim nagyobbak, mint bármilyen anyagi korlát. Erre a helyre tartottam volna értelmes alternatívának a mostaninál sokkal jobb hangminőséggel kecsegtető Logitechet. Ha a mostaninál tényleg jelentősen jobb (még ha nem is tudja megközelíteni azt a szintet, amit ideálisnak neveztek, ha rááldozok +20-30k-val többet), akkor egyelőre már elégedett lehetek. Aztán később, ha már olyan kecó lesz, ahol egy ilyen rendszert értelmesen ki tudok építeni, nagyobb hely, jobb elrendezhetőség, stb, akkor visszatérnék a házimozi rendszer kérdésére. Ha látnátok a helységet szerintem Ti is lebeszélnétek egyelőre egy ilyenről, mert egyszerűen fizikailag nem tudom megoldani a dobozok elhelyezését úgy, hogy a hang megfelelően terjedhessen... vagyis pontosabban sehogy se.
Ezért kezdtem eredeti kérdésem azokkal a Logitech cuccokkal, vagy hogy valaki tud-e jobb alternatívát a kategóriában, mert azokat még valahogy el tudom helyezni, bár még azokat se az ideális szögbe és távolságba, szóval erről ennyit. Jönne szemből 3 hangszóróból meg 2 hátulról-oldalról az ágy tövéből. Ez a max, tényleg, higgyétek el.
Ha lenne egy külön helység vagy egy nagyobb szoba erre a célra, akkor simán.De szerintem ezekkel a cuccokkal nincs itt senkinek igazán tapasztalata, amit persze meg is értek.
-
BullZeye
veterán
Az oké, viszont mikor beállítom hogy HDMIn 24HZ legyen aztán visszaváltok monitorra DVI-ra, és onnan vissza HDMI-re és nem 24HZ lesz hanem 60HZ, kártya drivere lehetne annyira okos, hogy ha alkalmaztam egy beállítást, akkor az valószínű nem csak egy kósza percre kell, hanem végig.
De időközben beállítottam. Szimplán egy Monitor és egy TV profil-t és ezekhez 2 hotkey-t adtam hozzá.
Így ha CTRL+Shift+1 akkor Monitor megjelenítő és 60Hz
ha pedig CTRL+Shift+2 akkor TV és 24HZValamint CTRL+0-val váltja a megjelenítőket, ha netán kell a 60FPS (játékhoz) akkor TVre 60Hzre vált monitorról (és ez a része a bugos, hisz logikus lenne, hogy oda vált ahol előzőleg volt, 24Hz után 60 majd vissza 24-re)
De Eyefinity-vel való szívás után ilyeneken már meg se lepődöm.
(#24130) regger
Ez tuti? Mert így felül nekem 24p-t ír ki a 24HZ-re, rakjam akkor 23Hzre? -
BullZeye
veterán
Én is erre gondoltam, hisz hosszú, 10 méteres, Amazonról jött, kis millióan dicsérték, ezért vettem onnan, mert itthon legolcsóbb hasonló minőségű az duplája, ami meg ennél jobb az 27k, és annyira nem érdekel a 3D, hogy egy 3D képes lejátszó árának a felét kicsengessem rá.
De akkor Cyberlink PowerDVDnél miért nincs ilyen hiba?
10 méteres kábelt, ami nem egy vagyon mit érdemes akkor venni?
-
drdr
senior tag
Aha, az erősítő képes kiírni hogy milyen jelet kap? Nekem itt a problémám, RGB limit, viszont a fenti régebbi intellel simán RGB full...
YCbCr444 és RGB444 között nem látok különbséget, pedig korábban mintha lett volna, de akkor egy csomó Catalystet végig kellene zongorázni, hogy kiderüljön a 13.9-et elcseszték-e.....
-
törölt tag
-
TESCO-Zsömle
titán
GeForce 9300?
sb: Nem nagyon vágom, mikor utoljára 775-öm volt az energiagazdálkodás volt az utolsó szempont. De ha azt veszem, hogy a Q8200S 65W alatt van, és még vissza is lehet neki venni szorzót, feszt, órajelet... A kérdés, hogy a magonkénti teljesítménye megmarad-e, hogy ha kell, erőből tolja a FullHD filmeket akár flash-en keresztül is, mert anno az ION-nal szívtam, mint a torkosborz...
Pista0001: Az egy PACE PSR800 műholdvevő doboza. Eléggé bilifüle, üresen a ház súlya grammokban mérhető, és ehhez idomul a masszivitása. Viszont láttam fantáziát a gyári előlapban és a méreteiben, úgyhogy...
A képen egy ösztövér gép látható, a vinyók egy másik házba kerültek, mert sok volt. [Album]
-
Paulo81
aktív tag
Köszönöm az építő jellegű hozzászólát, tényleg!
A dac-omban TENOR TE7022L fogadó chip van, ami tudtommal adaptív isosynchron, ami hasonlít az aszinkron adatátvitelhez, de javíts ki, ha nem így van.Értem én, de mégis hallani a különbségeket, nem én csinálom...
Mindenesetre a gép jó lesz még bármire, nagyon rég vettem gépet, legalább így sokáig nem lesz elavult -
gorbep
senior tag
Én is szivesebbsn használnék csomagkapcsolt átvitelt, de csak ez van..... Szerinted azok a felvételek, amiket hallgatsz milyen átvitellel készültek?
Ez nem vallás..... bár az inkvizíció eléggé eluralkodott itt.....
Aminek az én zsebem kategóriájában van szinkron átvitele zenére, azoknál én sokkal szívesebben hallgatom a saját rendszerem.... az AVR-ek ritka kivétellel MOZIRA valók....Tudom ez egy HTPC topik, de a zenelejátszás is szerintem ide tartozik.
PEACE
Paulo81: ne vedd magadra, biztos front van és pont belefutottál a pofonba..... a HIFI fórumon tegnap volt front....
Azért ha nem ilyen morcosak szoktak segíteni...
-
gorbep
senior tag
én SPDIf ról beszélek, nem hangkártyáról...(a Tabla az hangkártya??) és aztuán mégis van buffer.... na erre varrjatok gombot..... tudom érzékcsalódás áldozatai vagyunk...megyek is büntiből ABX-ezni...
CEKK:
Most írjam le én is helytelenül, hogy audiophile?
így inkább hívom csoda rendszernek
Csak kíváncsi vagyok, hogy mitől és milyen szoftveres beállítások miatt gondolja, hogy ez jó lesz egy audiophile rendszer alapjául. Egyáltalán mi a rendszer többi tagja ami audiophile. Tetszik ez a szó: audiophile
Lehet őt többet tud nálunk és olyan hangot ki tud csikarni belőle amitől mi sírva fakadunk, ha így van akkor kéretik elmondani.ha ez nem kötekedés, akkor én kérek elnézést...... ha én ilyen stílusban válaszolnék a te hozzászólásaidra..... de nem vagyunk egyformák....
-
Paulo81
aktív tag
Persze már letörölték, de nem én ugrottam neked, hanem fordítva, de tényleg hagyjuk többet...
Lehet, hogy nem tudok mindent, de igen, kismillió bufferen átmegy, javíts ki (majd privátban) ha rosszul tudom többek között a proci saját bufferén, ami a cache aminek van egy elérése, meg átmegy az oprendszer ó ill. szoftver bufferén, aminél szintén számít a sebesség, na meg ugye a ram elérése sem mindegy, ahol végrehajtódnak a parancsok. Erre akartam célozni azzal amit mondtam. Hallottam, hogy mennyivel rosszabbul szól pl. egy magas CL-es ram.
Mesélhetsz/mesélhettek a hang fizikájáról, ha úgy gondolod, hogy semmit sem tudok róla, szívesen olvasom.
De jelenleg a digitális jeleknél tartunk, amiből a hallható zene lesz..
És többen kérdezték milyen szorvert használok milyen beállítással, azért linkeltem...
Többit TÉNYLEG privátban aki akar írjon, elbúcsúzom, nem szeretnék több támadást kapni. Písz. -
slashing
senior tag
Dettó ugyan ezt szoktam én is mondani de nem akartam most felhozni. Én amúgy csokival és cigivel szoktam példálózni. De nem akartam még véletlenül sem személyeskedésbe átmenő vitát indítani vele kitudja ki hogy reagál rá.
Nálunk a családban a fogyasztók állandó áramtalanítása(nővéremék ilyen mániások) kapcsán szoktam ezeket mondani mert a tv-ben mondták hogy mennyit esznek a standby ledek.... amik az évi 1000 forintot sem érik el.
Az én fogyasztói szokásaim nem támasztják alá a 7/24-et de mikor valaki a spórolással jön mert 7/24 megy a gép akkor azon érdemben a kikapcsolás segít, már a gép fejlesztése is többe kerül mint amennyit spórolna az ember. Minden másra ott a példa a kvázi filléreskedéssel.
-
cekkk
veterán
Van amibe igen van amibe nem. Egy korlátot elfelejtetek, hogy a szűk keresztmetszet az otthoni net.
Mert a vidékiek és a kis településeken lakóknak spl a strem esélytelen adslel, sőt még upcvel is azt mondom, hogy necces. Digivel Debrecenben csináltam még, de hogy én országok között a lejátszóval streameljek, és várjak a pufferre ha véletlen eltűnnek a csomagok nincs az az isten. -
M@trixfan
addikt
Meg az irígy Apple hater-eket is akik bizonyos informatikai és minőségi kvalitásokat nem képesek figyelembe venni. Annyira unalmas ez már, komolyan mondom. Mintha egy hasonló minőségű Sony, HP, vagy Lenovo nem ugyanannyiba, olykor még nem többe kerülne... Ha körbenézek Mac-es ismerősök között akkor az a durva, hogy legalább 70%-nak már megvan a doktorija, én kezdek kilógni a sorból a csodás BME-s létemmel, a túlvállalt szakjaimmal. Ezt most nyilván túlreagálom, de már nagyon fárasztó, hogy az itthoni fórumok Apple témában szakmaiságot mellőző fröcsögésben merülnek ki.
-
NTX
tag
Vagyis minden szaklap hazudik, ahol hirdetések vannak? Ugyanez van pld az auto motor újságokban, stb., azok is hazudnak ha tesztelnek bármit mert a gyártó hirdet náluk? Ha igaz lenne amit írsz, mivel ez nemcsak itthon van hanem gyakorlatilag szinte az egész világon forgalmaznak ezek a cégek, akkor már régen a fogyasztóvédelmi meg egyéb perek lennének belőle. Hallottál egyről is? Pld. Nordost BH hdmi kábel közel 100 ezer ft, ami szerinted ugyanolyan, mint a 200 forintos. Akkor miért léteznek ilyen kábelek? Miért eltérő az anyagszerkezet, az árnyékolás, gyártástechnológia? Hangsúlyozom nekem nincs ilyen drága kábelem és nincs semmilyen üzleti érdekeltségem sincs sem ezekben! Fordítva ülsz a lovon, ti beszéltek hülyeségeket és ti tévesztitek meg az esetleg idetévedő kezdőket, akik tájékozódi akarnak a témában! Nálatok dívik az, néhány kivétellel, hogy ki se próbálom, mert csak 0 éa 1 és nem lehet más! Én többször hangsúlyoztam, hogy ez nem hit kérdése, mindenkinek azt tudom mondani, mint Csekknek, hogy menjen el egy szaküzletbe és kérjen egy demót, vagy vigyen haza letét ellenében eltérő árkategóriájú kábeleket és próbálja ki! Van aknek beválik van akinek nem, de azt óriási ostobaság kijelenteni, hogy nem lehetséges, mert akkor üzletileg már régen megbukott volna a világon és létezni kb 10 féle hdmi kábel a többszáz fajta helyett.
-
bajnokpityu
félisten
kár, hogy elvileg az asszinkron usb sem érzékeny kábelre, tápra, és az ASRC is tökéletes, jittermentes adatot generál. hááát, sajnos a valóság itt elég messze van az elmélettől. a bithelyes továbbitás meg nagyjából alap akármilyen protokollon. spdif, aes ebu, usb, firewire.
kiváncsi lennék mit sikerült hangban elérni, a linn nagy lejátszói is működnek HDMIn, nem csak a NAD,de sztem csak egy másik protokollon folytatódik a szopás. addig viszont jól meg lehet a marketingeseknek magyarázni, miért jobb a dacuk,mint a többieké.
-
dabadab
titán
"de miért vibrálna a plazma"
A PCM-es fenyeroszabalyzas miatt. Mivel - az LCD-vel ellentetben - a plazmanak nem lehet olyat mondani, hogy ez a szubpixel 25%-os fenyerevol menjen, csak olyat, hogy menjen-e vagy sem, ezert a koztes ertekeket ugy erik el, hogy ki-be kapcsolgatjak a pixeleket.
Egyebkent igy megy a LED-es fenyeroszabalyzas is, csak ott tipikusan MHz-es tartomanyban van a PCM alapfrekvenciaja, szoval az tenyleg nem latszik. -
sb
veterán
Nem kovácspisti tesztekről van szó.
Bár talán regger azt írta ő látja is a különbséget... de én a kimért motion resolution tesztekről beszéltem: ott elég egyértelmű a képlet. Minták amik elmosódnak az egyik módban (pl 60Hz) és nem mosódnak el a másikba (120Hz).Ha csak ennyit tudsz akkor is ellentétes a megjelenítés fizikájával amit leírtál. Engem meg ez speciel érdekel, mert az összes f*szság (a jelenlegi LCD mozgásmegjelenítéses/aranyozott hdmi/audiofil... legendák) ilyenekből születik amit nem lehet megmagyarázni normál fizikai érvekkel.
Ha meg azért nem érdekel, mert nem látszik "becsapva a szemet", akkor miről beszélünk? Akkor miben jobb egyik mint a másik? Ha nem látjuk a különbséget?
Milyen LG-d van? Az egyik leggyengébb interpoláció van az LG-kben. Már amelyikben van, mert a tavalyi 1-200Hz-es matricás cuccokon még az sincs, csak villogtatás. A tesztekben pl. épp ezek véreznek el a motion resolution-nál.
-
sb
veterán
ps: Kiegészítő jelleggel, szétválasztva az előző kérdéstől az LCD vs plazma vitához csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem a plazmások kicsit fordítva ülnek a lovon ebben a kérdésben. Igaz, hogy a plazma jobb a mozgásban, de szerintem épp nem ez a lényeg:
1. Gyors mozgásnál:
- Az LCD-knek is megvan a kellő response timejuk/motion resolution-jük (ahogy tetszik) a tesztek és a látvány alapján is.
- Az emberi szem kevésbé érzékeny a fix részletekre ilyen esetben. Ha nincs orbitális utánhúzás akkor kb. tök mindegy.
- A források is rájátszanak erre. A filmek 99%-ban a természetes motion blur is megvan, elve nem "szintetikus" sorozatképeket kap az ember és nem is erre vágyik.2. Lassú mozgásnál:
Mindennek az ellentéte, amit fentebb írtam:
- A forrás ilyen szempontból "tiszta" (már ha nem b*sszák el film grainnel meg mindenféle hülyeséggel)
- A szem is érzékenyebb a részletere.
- És ebben (kvázi állókép) az LCD-nél van az előny. A kép áll... míg a plazmán egy vibráló izét nézel.Nekem speciel a fentiek alapján a plazma képe kevésbé szimpatikus, az LCD-ké jóval inkább (persze a megfelelő minőségűeké, nem a low cost, 50Hz-es homályládáké)
De ezt függetlenül az LCD mozgásfelbontási kérdéstől írom.
-
sb
veterán
Köszi, de épp az ellenkezőjét magyaráztad el, mint ami a kérdés volt.
Akkor még egyszer!
Arról van szó, hogy az összes teszt szerint:
1. Kis frekin (és lassú képtartalommal: 24-60fps) hajtva az LCD panelt kicsi a motion resolution. Ergo homályos a mozgásmegjelenítés.
2. Míg nagy frekin (gyors képtartalommal: 120fps - amit a TV magának plussz interpolált képekkel kialakít) hajtva pedig jóval nagyobb a motion resolution. Vagyis élesebb a mozgókép.Én is arról beszéltem mit te, csak épp fordított következtetésre kellene jutni belőle és az nem megy (neked sem
), mivel amit leírtál, az lenne a logikus:
Ha az LCD (fix) response time-ja miatt van homály akkor mi a f*szért élesebb a kép nagyobb frekin.
Erre írtam, hogy esetleg mégsem fix a response time és a "panel gyorsítást" is aktiválják/deaktiválják? Ezt meg nehezen tudom elképzelni.Vagy fordítva: ha van olyan jó a response time egy TV-nél, hogy bírja az éles megjelenítést 120Hz-en (márpedig jók a tesztek szerint), akkor mi a halálért csökken le az élesség kisebb frissítésnél.
Avagy mitől ezekben az esetekben jobb relatíve a plazma az LCD-nél. Hiszen, ahogy írtad itt a legkisebb a különbség a kettő között a fix kép időtartamára vonatkozóan. Magasabb frissítésen szarabbnak kéne lennie.Mindegy. Forgathatom bárhogy a képletet, a lényeg, hogy nincs rá magyarázat. Sőt, amit tudunk az épp az ellenkezőjét bizonyítaná.
-
UsagiYojimbo
tag
Nem tudom mit értesz a "csillivillis vacakok" alatt, de maga a rendszer és az XBMC tényleg nem foglal sokat, talán még 1 GB is elég.
Viszont az XBMC a médiatár adatbázisát, és a hozzá letöltött képeket (borítók, fanartok, bannerek, screenshotok, stb) is a lokális fájlrendszerben tárolja. Nálam ez most olyan 600 MB... És zenék még nincsenek benne... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest