- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #23500 üzenetére
Tablában majd 2.5mp buffer van(mac alatt legalábbis) asszinkron, saját akksival. Ehhez képest számit az usb kártya, pc táp, usb táp, usb kábel, szoftvrek,stb...
Jóval nehezebb htpcből igazán jó hangot csinálni,mint egy streamerrel,de ha megcsinálod ezt a sok munkát, elégedetten dőlhetsz hátra. Bár nemtom, hogy fogok csinálni annyira jó felületet,mint a kinsky.
Linn esetén meg routert, ethernet hózatot, szervert szoktak épiteni,nem gondolom kész megoldásnak ezt se..
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #23500 üzenetére
Még azért annyit hozzá tennék, ha jól vettem ki XT szavaiból azért használ Linn-t mert csak jobb hangja van mint a htpc-nek nem?
Ha kérdezne, és nem mindent kijelentene akkor lehet én sem írtam volna ilyet, de nem én akarok izom procit mert kell az erő, de azt már passzívházba rakom alulfeszelve, mert hát azt már hűteni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest