-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chesterboy
tag
Arra leszek kiváncsi, hogy ezek az új lapok ugyan bekapcsolnak majd usb-ről vagy nem.
-
chesterboy
tag
Pénteken tettem fel én is, friss telepités volt. Minden megy rajta, ami eddig is. Előtte OE-re tettem fel az LE frissitést, ott volt némi gond. Utánna teljesen újrahúztam.
-
chesterboy
tag
Ez a Libreelec mire tehető fel?
-
chesterboy
tag
Hatodik éve van HTPC-m, eddig csak HD filmekre használtam. Tavaly ráleltem a Genesis-re, Movie Shark és Sorozat barát kiegeszitőkre, azóta vissza esett a torrent is. Még 2010-be épitettem az elsőt meg, előtte néztem én is a különféle lejátszókat, nem bántam meg hogy HTPC lett belőle. Egy vmi hiányzik az a bekapcsolás.
-
chesterboy
tag
Aki esetleg még nem találkozott vele: Kodi Magyar Kiegészítők A fiúk elég jól haladnak vele, egyre több mindent pakolnak bele.
Köszönet érte nekik -
chesterboy
tag
Én most ilyen kábelt rendeltem [link]
-
chesterboy
tag
Ez a EGL OE update-nként is felrakható vagy tiszta telepítés kell neki?
-
chesterboy
tag
ez az a 10bit-es lenne? [link]
-
chesterboy
tag
válasz
chesterboy #39339 üzenetére
A bios frissités se segitett.
-
chesterboy
tag
Nektek hogy megy ez a usb-s bekapcsolás? Távirányitóval istenér se akar bekapcsolni.
-
chesterboy
tag
Az Asrock lapok kapcsolnak be usb-ről? A biosba hogy keressem?
-
chesterboy
tag
válasz
Blabcsi #36902 üzenetére
iptv linkek csemegézz
-
chesterboy
tag
Ezen már lehetne filmet nézni. Xiaomi
-
chesterboy
tag
Atom ion konfignál normális hogy a cpu 84 fok a gpu 58 fok? Kellene még neki egy kis hűtés? Csak a gyári kis venti van a bordán.
-
chesterboy
tag
Ez az openelec mennyivel jobb mint az xmbcfreak-es xbmc?
-
chesterboy
tag
a taviranyitok amik biztos hogy jok: XBMC Remote Control
-
chesterboy
tag
válasz
csupahatos #7156 üzenetére
igazabol semmit, csak amit a gugli kidob. Azt irjak 1 nemet oldalon hogy hangosabb a tap mint a beepitett 60mm-es venti.
1x5,25, 1x3,5-s hely van benne
-
chesterboy
tag
válasz
csupahatos #7152 üzenetére
Itt is lehet kapni, es egy picivel olcsobb. MS-Tech MC-700 Az osztrakoknal eleg sok helyen kapni.
Billentyuzetet meg itt tudsz venni, csak varni kell ra 1 par napot. Billentyuzet -
chesterboy
tag
Újabb szépség a Zotac műhelyéből. ZOTAC ZBOX HD-ID11
-
chesterboy
tag
Lenne 1 kérdésem. XBMC telepítésnél elég a gépet a tv-re kötni vagy mindenképp monitor kellene. Mert az nincs, vagyis van csak nem elérhető közelségben. Meg a bill és egér kérdést az meg tudnám oldani.
-
chesterboy
tag
Ez aztan a szep haziko Ez-Cool W-600
-
chesterboy
tag
Lenne néhány kérdésem, mielőtt belefognék az építésbe:
-XBMC Live alatt hogy fogom formázni a vinyot és hogy fogom hálózatról elérni? -
chesterboy
tag
Mivel lesz jobb az Ion 2? Erdemes lenne varni meg 1-2 honapot?
-
chesterboy
tag
Lehet hogy csak bekem furcsa. De a zotacos A lap mert dragabb az F-nel? A tap miatt csak? Elvegre ugyanaz a ket lap lenne.
-
chesterboy
tag
gondolkodon en is 1 zotac-os htpc-rol. 2 kerdesem lenne. Az XBMC Live
- hogy all a bluray lemezek lejatszasal
- tv-t is szeretnek nezni rajta, lehetseges-e es milyen kartyat erdemes venni ami tudja a dvb-t mpeg2/mpeg4 kodolast.Versenyzok:
-ZOTAC ION ITX F Series
-A+ Cupid 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest