- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #32851 üzenetére
Nem tudatos, nyilván, de mindenhol ezt olvasod, miért ne vennéd készpénznek? Mit hallasz különbségnek a kettő között, ami miatt ennyire magabiztos vagy?
Szerk: egy szóval sem mondtam, hogy rosszabb, pont azt mondom, hogy szerintem nem jönne össze egy 10/10-es vakteszt, hogy melyik melyik (kivéve persze ha valami elektromos zajt közvetít a koax, de ez nyilván nem opció ha arra esküszöl).
-
Dave™
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #32849 üzenetére
Én csak a vaktesztnek hiszek
-
Dave™
nagyúr
válasz
Borisz76 #32839 üzenetére
Sokan pedig pont ezt preferálják a koaxiálissal szemben, mivel függetleníti a két eszközt, nincs elektromos összeköttetés, szeparál a zajoktól, földhuroktól. A rosszabb hangminőség a koaxiálissal szemben pedig hit kérdése, ahogyan megannyi más az "audiofil" körökben. (lemaradt, de természetesen az optikai összeköttetésre vonatkozott)
-
Dave™
nagyúr
válasz
Polllen #32713 üzenetére
A pico psu illetve a paneltápok fantasztikus hatásfokánál az adapterekről jótékonyan meg szoktak feledkezni, pedig ott jelentkezik a veszteség. A végeredmény pedig kb. ugyanaz lesz, mint egy jó hatásfokú (85%+) belső táppal. Persze mindkettőnek megvan a létjogosultsága, csak nem szabad a pico 94%-át végeredménynek tekinteni. Illetve a korábbi példában az AMD százalékosan jóval többet is fogyaszt a J1900-nál, tehát duplán sántít a képlet.
-
Dave™
nagyúr
Ha van légmozgás oké, csak pont az a baj, hogy a házon belül nincs. Egy alacsony fordulatszámú 8-as ventilátorral, nekem pl. egy régi glacialtech volt itthon, illetve ezt leszabályozva az asrock lap BIOSában kész is a feladat. 0-255-ig elég finoman be lehet hangolni, szerintem érdemes egy próbát tenni vele. Mondjuk nekem van fölötte egy slim optikai drive is, de nyáron egyébként is betettem volna egyet.
-
Dave™
nagyúr
20W teljesen passzívan azért nem kevés hőt termel, a CPU mondjuk bírja, de a környékén a kondiknak és egyéb alkatrészeknek nem biztos, hogy jó lesz hosszabb távon, főleg nyáron 28 fokban. Én a J1900 mellé is tettem egy leszabályzott 8-as ventit, ugyanúgy nem hallom 2-3 méterről, viszont -15-20 fokot számít már most is.
-
Dave™
nagyúr
Mivel gen7, ami finoman szólva is eléggé elterjedt, talán nem kell ettől tartani egyelőre
Mondjuk utána se fog túlzottan érinteni Openelec alatt, csak jeleztem, hogy a DX támogatás hiánya nem jelent túl sok mindent, azkn túl persze, hogy nem kapja meg a DX12 újdonságait.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Erdmis #31860 üzenetére
Nem, semmit emlékeim szerint (illetve fixáltam 256MB-ra a videó memóriát, de ez ettől független), csak updateltem a legújabb BIOS verzióra. Én valamiért a pendrivehoz kötöm, a G4-es nem sokáig volt használatban, de furcsa belassulásokat, megakadásokat is produkált akkor a rendszer, pedig elvileg az a gyorsabb pendrive, a gyakorlatban a G3 mégis hibátlan.
-
Dave™
nagyúr
Én egy ilyen mini lenovot használok évek óta, mindent tud amit kell, mindennel megy, rádiófrekvenciás, nem infrás és van rajta háttérvilágítás is, ebayről vettem 10k körül:
http://www.amazon.com/Lenovo-Enhanced-Multimedia-Backlit-Keyboard/dp/B005L2NTTQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419578387&sr=8-1&keywords=Lenovo+N5902
-
Dave™
nagyúr
válasz
CirrMee #30620 üzenetére
Teljesen, semmit sem látsz belőle csak az xbmct (illetve kodit, de ez még mindig bénán hangzik számomra). Van benne egy beépített kétablakos filekezelő, meg pesze kezeli az SMB és NFS megosztást, így teljesen kompatibilis a Windowsos gépekkel megosztás szempontból, vagy NASokkal is. Mindezt kis méretben és gyorsan teszi, pendriveról is simán fut.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30280 üzenetére
A kis szutyok Celeron a J1900? Csak mert az 2GHz, és a Win 8.1-es tabletekben annak az 1,33GHZ-es verzióját használják.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30278 üzenetére
Azért nézd meg a hang beállításoknál xbmcn belül, és tedd analógra próbaképpen...
Médiatár: felveszel egy mappát, aztán "jobb gombos menü" (billentyű is van hozzá), scan to library. Amúgy skin függő dolog az egér támogatása.
Ha böngésző ennyire kell, akkor lehet a Windows kell neked mégis (feltéve hogy nincs ahhoz a szolgáltatáshoz megfelelő plugin a videó pluginek között).
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30275 üzenetére
Itt is, mádiatárnak hívják. Csak ugye a címek alapján ismeri fel pl. a filmeket, sorozatokat, illetve meg kell adnod a médiatárba scannelésnél, hogy mit tartalmaz az adott mappa.
Böngésző: Opera volt, de most nem tudom hogy áll az a projekt.
A fejhallgatónál az psdif zavarhat be, mivel az digitális kimenet, neked meg analóg kellene, ugyanis a fejhallgatókimenet az analóg.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30271 üzenetére
Amire én reagáltam, ott te szaroztál fölényesen, ráadásul úgy, hogy az nem is igazán az openelecről szólt, hanem az xbmc-ről. Segítek szívesen, ha konstruktívan állnak a kérdéshez, és utána már valóban így közeledtél te is, de akkor még nem olvastam. A linkelt kommented viszont minden volt, csak nem konstruktív. Hülyézni pedig senki sem hülyézett, csak egyetértettem veled abban, hogy amatőr vagy, ami igaz is, de az ugye nem hülyét jelent.
Csak jótanácsként: célszerű nem úgy állni a témához, hogy szar és nem megy semmi, mert ha valamit sokan ajánlanak, akkor valószínűleg nálad van a gond és nem a termékkel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30252 üzenetére
Igazad van, amatőr vagy
Ha konstruktív lennél, mindent meg lehetne oldani - a legtöbb észrevételed nem probléma, csak nem érted az XBMC működését - de számodra kényelmesebb leszarozni
Nos, sok sikert.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #30240 üzenetére
Direkt fogalmaztam úgy, hogy "ha rosszabbnak hallod", a foobart is sokan jobbnak hallják más lejátszóknál, maradjunk abban, hogy te így ítéled meg (ami ugye szubjektív).
-
Dave™
nagyúr
válasz
szuszinho #30225 üzenetére
Jó, akkor meséld el XBMC alatt hogyan abszolválod a csempés felület funkcionalitását máshogy, amit az Xperience1080 skin nyújt.
Úgy kell elképzelni, mint az Xbox dashboardját, ha esetleg ez segít. Vízszintesen vannak a főkategóriák, alatta pedig a csempék egy része fix, a többi szabadon konfigurálható. Van featured csempe, vagyis ajánló, filmekre is, albumokra is. Én ez utóbbit zenénél előszeretettel használom.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Melorin #30215 üzenetére
Próbálj ki egy Win 8.1-es tabletet és egyből rájössz
Ugyanaz a koncepció, mint Windows Phone-on. A statikus - vagy többnyire statikus - ikonok helyett dinamikus tartalmat jelenítenek meg, pl. az időjárás csempe folyamatosan mutatja az aktuális időjárást, a levelezés mutatja a bejött levél feladóját, tárgyát, a zenelejátszó az albumborítót, előadót, az ebayes csempe az aktuális ajánlatokat stb.
XBMC alatt az Xperience1080 skin mutatja az új filmeket, az ajánlott tartalmakat (pl. időközönként felajánl random 10 albumot a médiatárból) stb. Szerintem hasznos, könnyen áttekinthető és szép.
-
Dave™
nagyúr
válasz
_Smooth #30212 üzenetére
Ja értem, tehát nem csak HTPC feldatokat lát el az a gép, így maximálisan érthető a dolog. Egyébként igen, a csempés megoldás kifejezetten passzolna a HTPC felhasználáshoz, viszont sajnos jelen formájában azért még nem túl kényelmes erre a célra (tableten, amire elsődlegesen szánták viszont mindenképpen). Én ezért is használom XBMC alatt is az Xperience1080 skint, mert annak is csempés a felülete, és remekül használható erre a célra
-
Dave™
nagyúr
válasz
_Smooth #30210 üzenetére
Nagyon kíváncsivá tettél, az asszony miért ragaszkodik a Windowshoz?
Jó esetben ugye csak a Kodit látja az egészből, az pedig ugyanaz, mindegy mi van alatta. Illetve csak bátorítani tudlak, régen én is minden alá Wint pakoltam, most meg már csak ott használom, ahova tényleg az kell. Pedig egyáltalán nem értek a linuxhoz - mint a többség - , viszont szerencsére pont a többség a célközönsége az Openelecnek illetve a hasonló optimalizált linuxoknak.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30201 üzenetére
Biztosan eretnek gondolat lesz ez itt, de szerintem teljesen felesleges a Windows az XBMC alá. Az Openelec egy linux alapú HTPC OS, gyakorlatilag csak az XBMC-t futtatja, pár mp alatt bootol, minimális hardverigénye van, gyors, és mivel linux, ezért pl. alacsony késleltetésekkel kell számolnod zenénél is. A Windowsnál pedig egy produktív környezetbe szánt OS-t használnál, ahol gyakorlatilag a szolgáltatások 95%-ra nincsen szükséged, de azok ott futnak a háttérben. Ezek viszik az erőforrásokat, teljesen feleslegesen. Ramból való zenehallgatás: gyanítom ez ismét egy audiofil találmány, Win alatt talán még lehet is értelme a késleltetések miatt, de linux alatt ismét teljesen feleslegesnek gondolom, továbbá nem bántásképpen, de ehhez akkor a rendszer többi elemének is audiofilnek kellene lennie, ha már, az meg a sokpontegynél ki is esett többek között. A 8GB-ra Windows alatt: produktív környezetben is elég jól el lehet lenni a 4-gyel Win 8.1 alatt, a Surface Promban ennyi van és villámgyorsan teszi a dolgát, pedig elég sok minden fut egyzserre olykor. Kb. akkor lehetne szükség rá, ha egyszerre több, mint 2GB ramot igényelne a művelet, mellette pedig mást is csinálnál. Ágyúval verébre.Az én verzióm: próbáld ki a jelenlegi gépeden az openelecet, ingyenes (ellentétben a winnel), pillanatok alatt felteszed egy pendrivera, és ki tudod próbálni hogyan szól. Ha rosszabbnak hallod akkor maradj a Winnél, egyébként meg fontold meg ezt. Százszor egyszerűbb egy céleszközt használni, mint egy teljesen másra tervezett, milliónyi szolgáltatással felvértezett komplex OS-t.
Ha mégis rájönnél, hogy jó lesz neked az openelec is: spórolsz egy SSD-t (pendrive is elég), 6GB ramot (2 jó ha van de elvileg elég 1GB is), illetve egy Windows licencet, amit csak poénból írtam ide a végére, de hát ez is benne van
Illetve a megspórolt tételek mellé grátisz, hogy gyorsabb, kényelmesebb az egész rendszer használata.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30197 üzenetére
Ja értem, én sztereóban gondolkodtam. HTPC-be minek 120-as SSD meg 8GB ram?! 2GB ramom van de csak azért mert 2k volt darabonként az 1GB-os modul, és most ugyan egy 2,5-es HDDről megy praktikus szempontok miatt (legyen lokális tárhely is), de előtte egy 8GB-os pendriveról futott. Perzse nem Windows, hanem Openelec
RAM: tök mindegy, DDR3 SO-DIMM legyen. Lehet low voltage vagy sima is, csak ne keverd.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30190 üzenetére
Látom, Essence STX. Szerintem célszerűbb lenne egy optikai vagy usb-s dac, de nyilván nem szívesen cserélnéd le. Pedig lehet ugyanannyira jönnél ki végeredményben, és a külső dac mindig kevesebb kompromisszummal jár - lásd csatlakoztathatóság, de hangban is jobbak szoktak lenni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30187 üzenetére
Pico PSUra alternatíva: SFX tápegység, gyakorlatilag egy fele ATX, az FSP 85+ 200W-osa 10k, háznak meg pl. Silverstone ML06. A tápban ugyan van egy 6 centis venti, de csak közvetlen mellette hallani bármit is (halkan), távolabbról nem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30183 üzenetére
Látom, gondolom ahhoz adnak kábelt is. Így eggyel kevesebb gond. Viszont nem bántam meg, hogy maradtam a TFX tápnál, olcsóbb és szinte hangtalan az is, kompromisszumok nélkül.
-
Dave™
nagyúr
válasz
devil-k #29779 üzenetére
Ja értem, tehát dolgozik az évtizedes berögződés
- és ezt most tényleg nem bántásból mondom, én is nehezen szakadtam el a windowstól anno, amellett hogy most is előszeretettel használom laptopon és tableten is, csak szerintem alkalmatlan a HTPC-s használatra, illetve inkább azt mondom, hogy rengeteg kompromisszumot kell kötni feleslegesen. Pl. minek optimalizálni, ha az Openelec elfut egy 2GB-os akármilyen pendriveról, gyorsabban bootol a rendszer mint a Windows SSD-ről, vírusírtó végképp nem kell rá (mondjuk a Win 8.1-re sem), a PowerDVD meg biztosan tud valami egzotikus dolgot, amit az XBMC nem, de hogy én nem találkoztam még ilyen igénnyel, az is biztos. Na de ez az én álláspontom, eltérőek az igényeink.
-
Dave™
nagyúr
válasz
devil-k #29773 üzenetére
Legyen, de ha egy céleszközt akarsz csinálni, akkor nem tudom miért szeretnél az OSben matatni. Nekem médialejátszó helyett van, ugyan értek is hozzá szerencsére, de eszem ágában sem lenne az OSben bármit is csinálni, sőt, zavarna is ha találkoznék vele amikor filmet szeretnék nézni vagy zenét hallgatni. A médialejátszó pedig hamar szűk keresztmetszet lehet még az átlagfelhasználónak is, pl. hiányos támogatás, nem áttekinthető gui, funkciók hiánya stb. Egy openelec telepítés meg kevésbé lehetne egyszerűbb, az XBMC sem pilótavizsgás, tehát az átlag sincs kirekesztve. Egyszerűbb ezt összehozni, mint hogy a Win8 login nélül belépjen és elindítsa az XBMCt, legalábbis gyorsabban megvan szerintem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kiskopika #29742 üzenetére
XBMC alá van torrent kliens, bár lehet csak Openelec alatt szuperál, ezt nem tudom most pontosan, én ott használtam. Meg böngésző is, bár ez utóbbi azért nem 100-as azt hiszem, én nem használtam. Tehát ha nincsenek extra különleges igényeid, akár XBMC alól is meg lehet oldani szinte mindent.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kiskopika #29738 üzenetére
Ha XBMC-t használsz, akkor az Xperience1080 skin ilyesmi (illetve inkább az XBOX dashboardra hasonlít, de az hasonló). Felül vannak a kategóriák (movies, tv shows, music stb.), alatta a csempék, pl. ajánló, library, és vannak az általad konfigurálható csempék, pl. plugineket tehetsz oda, vagy sorozatokat, lejátszási listás stb. [link] Az első képen a jobb oldali 4 szabadon konfigurálható csempe.
-
Dave™
nagyúr
válasz
killerjohn #29695 üzenetére
20%-kal gyorsabb a J1900-nál (HTPC-be feleslegesen), és 50%-kal drágább, persze hogy nem jó vétel. A J1900 pedig alig drágább az 1800-nál, cserében kétszer gyorsabb, így sokat nem kell gondolkodni melyik a jó vétel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tomazin #29633 üzenetére
15-20W között mozog a fenti konfigom. Az említett FSP tápnak végeredményben közel ugyanaz a hatásfoka, mint egy paneltápos megoldásnak. A paneltáp ugyan 90% feletti, de az adapter nem, és így ugyanott vagy szinte. A mérések alapján pedig a fenti FSP SFX tápegység 20%-os terhelésen 82%-os.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tomazin #29630 üzenetére
Nincs tapasztalatom a picopsu méretű és jellegű tápegységekkel, de az ATX méretűeknél nem jó ötlet a nem megbízhatóak közül választani, mivel sok mindenre van/lehet kihatással, és az olcsóbbakból kispórolják a minőségi alkatrészeket és/vagy a tervezést. Az FSP tápjai nem véletlen legendásak, és egy SFX is elég kisméretű, nagyon jó hatásfokú és megáll egy 10-esnél. Persze csábító a ventilátor nélküli paneltápos megoldás, de az is termel hőt, tehát ha teljesen passzív a ház akkor számolni kell valami hűtéssel, és még drágább is (ha minőségit hasonlítunk minőségihez, szerintem ez az LC power nem ez a kategória).
Én egy Silverstone ML06B-t választottam (ez mondjuk drága, de tetszett sok szempontból), ebbe egy SFX FSP tápot 10k-ért, plusz egy Q1900-as alaplapot, és tökéletesen teszi a dolgát 2x1GB ram mellett, Openelec-kel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Melorin #29586 üzenetére
Én is sokat rugóztam a kérdésen, végül a sima lap lett egy 200W-os FSP SFX tápegységgel. Az pont egy tízes volt, és az integrált verzióhoz kellett volna még egy külső adapter. Amit érdemes megfontolni: milyen házba mennek (van ahova be sem fér egy ATX/SFX tápegység), ha tönkremegy az alaplapi DC rész akkor kuka az egész alaplap tápostól mindenestül, ez a DC rész melegedik is, és mivel a CPU is passzív, ezért már kicsit sok dolog termel hőt, míg az ATX/SFX tápok többnyire aktív hűtésűek.
-
Dave™
nagyúr
Én most egy ivy/haswell alapú celeronra gondoltam, ami mondjuk 10-től indul. Az miért nem elég? Szerintem teljesen felesleges egy i3 vagy nagyobb. De még inkább egy J1900 Bay trail D, az elmehy passzívan is.
Jal átom, Windowst használsz HTPC-nek. Ott lenne az Openelec töredék erőforrásigénnyel, de te tudod. 2GB ramból 1,6 szabad, mivel nem fut semmi olyan aminek nem kellene. Windowson meg vagy kigyolmlálsz szinte mindent (úgysem fogsz tudni mindent, mert attól megborul), vagy ott fut a háttérben ezernyi process teljesen feleslegesen. Nem erre a célra készült, az egy produktív környezet milliónyi dologra felkészítve, nem kell csodálkozni ha eszi us az erőforrásokat.
-
Dave™
nagyúr
válasz
dabadab #28876 üzenetére
Zenénél sem szeretem, ha hallható pattogás van, és ezt bizony a wireless driver okozta nálam múltkor. Mindegy, szerintem a win egy produktív OS, és már a desktop verziót sem értem miért kell egy ilyen egyszerű célplatformra erőltetni, a szervert meg végképp. A licencekről már nem is beszélve.
-
Dave™
nagyúr
válasz
#75912448 #28858 üzenetére
Ugyanaz a skin tökéletesen működik Openelec alatt. Mellesleg nem akarom lecserélni, mert számomra magasan ez a legjobb.
Regger: hangban a linuxok a sokkal alacsonyabb késleltetés miatt jobbak kellene, hogy legyenek. A windows alatt fut egy rakat olyan szolgáltatás, amire semmi szükség HTPC fronton. Sőt, a legtőbb szolgáltatás ilyen. Még a Win8.1 is iszonyatos túllövés, a szerver pedig végképp, de ez hitvita lenne, szóval használd nyugodtan a szervert ha akarod.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Warter #28854 üzenetére
Kettőt vettem észre azalatt a fél óra alatt, amíg használtam: az egyik, hogy grafikai hibák voltak a skinen (arra emlékeztet, amikor a hőskorban túl volt húzva a vga és különböző oda nem illő dolgok jelentek meg a képen), a másik, hogy rendszeresen elmászott a felső menüsőr jelölése (vastagítás) a tényleges pozíciótól. Teszt jelleggel volt csak fent a Windows, rövid ideig, ennyit láttam belőle. Nem gyári skin, Xperience1080, de Openelec alatt tökéletesen működik, nem produkálja a fenti hibákat.
-
Dave™
nagyúr
válasz
banderasz77 #28809 üzenetére
Mindennel megy.
-
Dave™
nagyúr
válasz
banderasz77 #28783 üzenetére
Igen, egy minimál linux kifejezetten az xbmc futtatására, mást nem is látsz belőle. NTFS-re nem lehet telepíteni, azt csak látja és tudja írni olvasni. Pendrivera érdemes telepíteni és arról futtatni. A legkisebb is elég neki.
28784: torrentkliens van, kétféle is: rtorrent és transmission. Vagy betallózod a torrent filet/feltöltöd a megfigyelt könyvtárba, vagy rss feedből töltöd be. Szerintem ez utóbbi a kényelmesebb. Van beépített filekező, és nem egy TC, de teljesen jól használható, két ablakos. Meg megy samban keresztül is persze, csak úgy jóval lassabb pl. egy másolás.
28786: van live verzió is (legalábbis a régebbiből tuti volt), de két pendrive kell hozzá: egy amiről telepítesz és egy másik, amire. HDD-re is lehet persze telepíteni, de felesleges, jobb a pendrive ebben az esetben.
28789: 256MB is elég, de a telepítéshez 2 pendrive kell. Generic x64 kell neked.
28799: próbáld ki az rtorrentet, az többet tud
telepíteni kell az addonoknál a repository szekcióban az unofficial repositoryt, és abban lesz a servicesben az rtorrent. Ebben az rutorrent a webes felület, minden más elég egyértelmű a leírás alapján, ott a súgó. Van egy másik rtorrent is, de az inkompatibilis, a fenti útvonalon van a jó.
-
Dave™
nagyúr
válasz
CactuS #28781 üzenetére
Ti tudjátok
Az openelec csak egy az alternatívák közül, bár talán az egyik legjobb. Youtubera van plugin, remekül működik XBMC alól (szerintem kényelmesebb, mint böngészőből), meg van böngésző is. A filrendszer lehet nyugodtan NTFS is, a linux kezeli, egyéb kompatibilitási gondot meg nem tudok elképzelni. A samba révén látják a megosztást a Windowsos gépek is, és az egész linuxból nem látnak semmit (Openelec esetén), mivel kapásból az XBMC jön be. Én is teljesen nulla vagyok linux téren, de mégis sokkal szimpatikusabb az Openelec (linux) erre a célra, mint a Windows. Illetve ahogyan korábban említettem, Windowsos géppel együtt használom, amire szintén telepítve van az XBMC és az Openeleces megosztást használom forrásként, tehát ha tabletről akarok filmet nézni, akkor simán ugyanazt a felületet kapom, mint amit a HTPC-n is látok, ugyanazzal a tartalommal, pedig két külön OS fut alatta
Ja és a HTPC-m egy G1610T-s Celeron, 2GB rammal és egy HD6450-el
Na de ennyit a linuxról/Openelecről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged