- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
válasz
Inqontrol #49275 üzenetére
Hello, ha meg nincs meg a ház, próbálj olyat venni, amibe slot-in-es optikai meghajtot lehet tenni, én ugyanilyen okból a Streacom FC7 mellett döntöttem, majd innen a hardverapróról vettem bele 3000Ft-ert belső/sata-s slot-in-es meghajtot: a vegeredmeny kompakt (1 eszköz, nincs összekötő kábel), esztétikus (a ház előlapja letisztult).
-
nrbx
tag
Hello, tudna valaki segiteni: Libreelec van az AMD Kabini alapu HTPC-men. Most egy regebbi HD ready Samsung TV-t szeretnek rakotni HDMI-n, de nem ad kepet a TV (1280x720/60hz-t ir bejovo jelnek). Ha a VGA-ra (D-SUB) kotom ra, akkor megy rendesen 1366 x 768 felbontasban. Ha at tudnam allitani, hogy a HDMI-n is 1366 x 768 felbontasban kuldje a kepet megoldodna a problema? Hogy tudom ezt megtenni, illetve mi mast lehetne kiprobalni?
-
nrbx
tag
Hello, van a HTPC-mben egy 2,5-os Hitachi HDD, most ezen van a rendszer - LibreElec - is, meg a filmek, zenek is. A rendszert atteszem pendrive-ra vagy SSD-re, a HDD-n csak a filmek lennenek.
Zavaró ennek a HDD-nek a kattogása (parkolás kb. 8 másodpercenként). Van lehetőség LibreElec alatt blokkolni a parkolást, vagy ha használaton kívül van, automatikusan leállítani a HDD-t?
-
nrbx
tag
Hello, van egy Kabini alapu HTPC-m (ASUS AM1I-A alaplap, Sempron 3850, Z3-ATX-200 PSU+HP 90W AC/DC adapter, 4GB RAM, Toshiba 2,5" HDD) amin OpenELEC 6.0 fut.
Egy USB-s SoundBlaster Play! hangkartyan keresztul van rakotve az erositore. Sajnos nagyon nagy az alapzaj (súg). Ha ugyanezt a kartyat mondjuk a notebookba szurom be, minimalis az alapzaj (ugyanaz az osszekoto kabel), valamint ugyanugy nagy az alapzaj ha nem az USB-s hangkartyara kotom ra az erositot hanem az HTPC alaplapjanak analog kimenetere. Szerintetek mivel van a problema?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest