- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Hát sajnos a leírtakban lehet különbség. És még másban is...
Amíg nem látta az ember a saját szemével addig nem hiszi. Én se hittem.
Csak a teljesség igénye nélkül nélkül, amikbe belefutottam:
- Nv 23Hz (23.976) módot kiszedték a driverből 1-2 évre.
- 23.976 elvileg csak pontosságban különböznek a megvalósítások, de a gyakorlatban mégsem:
NV: 23.972. XBMC-ben frame droppol, megugrik a kép. Advancedsetting.xml-ben változó frissítést beállítva nincs fram drop.
AMD: 23.978: XMBC-ben nincs frame drop, szemmel sincs észrevehető ugrás. Nem kell trükközni.
Intel: 23.973: XBMC-ben frame droppol, Advancedsettings trükkel is. Ritkán látható képugrások.
- Intelen nem ment a 0-255 kimenet bizonyos driverekkel. Az eredmény egy fakó, szürke kép.
- Intelen az XBMC menü is bugos volt több driverrel, szétesett a kép. Miközben a filmeken nem volt grafikai hiba.De más 2D-s problémákba is bele lehet futni. Én is úgy voltam vele, hogy alaphibák nem lehetnek a XXI. században már egyik oldalon se, de munkában is Intel IGP-t használok és bizony vannak alap dolgok amikkel gond van. Win Live levelezőben is szétesett, színes képhibák voltak a 2 héttel ezelőtt érkezett driverig. De akár a desktop is be tud néha csíkozódni fura módon. Ez utóbbit magam sem hiszem el, de egyszerűen nem lehetek ennyire vak. Néha csíkos, néha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest