- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
róland #40522 üzenetére
Van rögzítési lehetőség a lapon. Ha "Half size" msata SSD-t raknál bele (a képen a bal oldali), akkor a furat pontosan az alaplapon lévő anya fölé esne.
Én ezt eljátszottam az Asrock AM1H-ITX lapomnál anno. Szereztem ilyen SSD-t, de nem megy vele. Szerintem kár erőlködnöd. Ha tudná a lap, szerepelne a specifikációban.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
róland #40522 üzenetére
"mSATA and mPCIe Compatibility
Though the shared form factor and physical connector have been beneficial for manufacturers and end users, it creates a lot of room for confusion, too. That’s simply because these two card formats look the same, but aren’t necessarily compatible. While mSATA cards fit in any mPCIe card slot, they only function correctly if that slot is connected to a SATA host controller. This will usually be labeled clearly in system specifications, with compatible slots being labeled as mSATA or mPCIe/mSATA shared. Some systems offer dedicated mSATA slots, though that’s rare. These slots would only work with mSATA cards; mPCIe cards installed in them would not function properly."
ha támogatja az mSATA-t akkor azt szokták jelezni gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest