- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hati
addikt
-
dunkel
őstag
-
dhcodoki
senior tag
-
robi222
senior tag
válasz
gorbep #45996 üzenetére
"ez az erőgép CPU erőből végezve egy más szintre emelte a frame interpolációt."
Ezt hogy érted? Hogy csinálod ,hogy cpu -ból végezze a számításokat?
Keresek valami beállítást ami áthárítja a cpu-ra a grafikai terhek egy részét.Viszont ha az mpc hc-ban a madvr belett állítva teljesen (szépen fut),akkor a Kodi -ban is meg maradnak a madvr beállításai vagy a kodin belül újra kell állítgatni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #45996 üzenetére
luminnál épp idén volt frissités, és a használt DDR2 már a frissitett, 2016os verzió ramja.
nem találnék rá szavakad, ha beleraknának ddr5öt a köv generációba. minden logikámmal ellentétes lennenem ismerek senkit rajtad kívül, aki frame interpolációt használ.
nekünk nem az a mércéje a jó gépnek, hogy mennyire ügyesen csinál 24p filmből 60at. -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
gorbep #45893 üzenetére
Hát de a tv-t csak akkor akarom bekapcsolni, ha nézem.
A gépet pedig nem csak mozira használom, tehát az általában már megy, amikor filmezni akarok.
Én már azt sem értem, hogy ha egyszer fizikailag az erősítőbe van dugva a gép, akkor miért nem azt látja egy fix kimenetnek? A problémát szerintem az okozza, hogy az erősítő túl intelligens és ha ki van kapcsolva a tv, akkor saját magát jeleníti meg kimeneti eszközként; ha pedig megy a tv, akkor meg a tv-t. A windows meg ezt úgy érzékeli, mintha csatlakoztatnék és leválasztanék egy-egy monitort. De ez miért van így?
Azt már meg sem említem, hogy a hang csak addig szól, amíg megy a kép. Tehát ha zenehallgatás közben standbyba megy a monitor, akkor a hang is elalszik.
-
gorbep
senior tag
válasz
gorbep #43946 üzenetére
Formal core Nvidia 560. Modified and upgraded version.
The Card I got today works with Windows 10 ! without a problem so far !!!!! with autoinstall original Nvidia Driver.
The Card is labled with GDDR 5 !
My testprogramms say GTX 960 GDDR 5 2MB Core Clock 810 Mhz Memory Clock 1002Mhz
The Card Supports DX 12 not only 11. -
gorbep
senior tag
válasz
gorbep #40755 üzenetére
Egyébként valami érthetetlen okból a tökéletes interpoláció mellett is maradt a képen egy mikroröcögés.....
ami ezen segített:
Renderer settings>VSync> VSync, Accurate Vsync, Alternatíve VSync... mindhárom mellé pipát téve a mikroröcöcés megszűnt....igaz hogy így néha meg lett egy-egy eldobott frame... de ez sokkal kevésbé zavaró...
A poén az hogy eddig soha sem állítottam itt semmit, és anélkül is folyt.... ez már X akta...
Viszont a Direct3D probléma nem oldódott meg.... de az nélkül tudok élni...
Ha van valakinek magyarázata... megköszönöm, csak hogy tanuljak belőle....
-
hati
addikt
válasz
gorbep #40755 üzenetére
A Mediaportal pl. tud olyat, hogy a dekódolás után, átadja az ffdshow-nak feldolgozásra.
http://wiki.team-mediaportal.com/1_MEDIAPORTAL_1/20_Reference/Postprocessing_Guide -
sb
veterán
válasz
gorbep #40743 üzenetére
A logikát értem, csak azt nem, hogy ha ők írták a scriptet az neked külön honnan van meg?
Ill. 10 soros? Egy interpoláció? Vagy mit és milyen algoritmussal számol ez? Mert kraft az kell neki, nem gondolnám/tam volna, hogy nincs mögötte komoly, egyedi algoritmus.
Coreavc-t most mire is használod? Csak dekódol, nem? Vagy vmi extrát is számol? Lav filterben van minden emlékeim szerint, nem csak DXVA, hanem cuda, quicksync is.
-
sb
veterán
válasz
gorbep #40735 üzenetére
Ha egyértelműen az a baj, hogy Coreavc helyett ffdshow megy akkora filtereket állítgatnám az mpc-hc-ben.
HA nem tudod mi a gond arra nincs ötletem, mert nem használtam.De ha már itt tartunk. Feltettem nemrég az SVP-t. Hogy érted, hogy ugyanaz a két cucc? Az interpolációt vminek csak ki kell számolnia. Az nem maga az SVP?
-
apszi
őstag
válasz
gorbep #37925 üzenetére
Az is jó megoldás...valóban vannak gombok amiket ritkán használ az ember, azokkal fel lehet cserélni. Én anno egy régi, már semmihez nem használt, de amúgy kiválóan működő gumi távirányító gomdjait szabtam és tettem át a már "emberi erővel" nem üzemeltethető ősrégi tv-m távjába.
(#37918) Skillet: Van itt alternatíva dögivel, kéééérem....
-
törölt tag
válasz
gorbep #30852 üzenetére
Vagy 2 lejátszót használni eltérő kimenettel
Nemrég összedobott HTPC esetén ugyanez volt a sóhaj. Úgy oldottuk meg, hogy AVR-rel megy a Kodi apának, gyerek pedig tévén nézi az MPC-t HDMI hanggal. Így nincs hangkimenet váltás, alapértelmezett Win HDMI kimenet MPC, XBMC pedig optikai kijáraton a régi AVR-be.
Nem a legszebb megoldás, de kifejezetten tetszik nekik.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
gorbep #30846 üzenetére
Nehéz elképzelni azt, csak sztereó az erősító.
Nincs processzor. És este ha alszik mindenki és filmet nézek akkor csak a tv csipogóit használom, de lehet hogy a hangfalakat. Nem vagyok hajlandó belépni az oprendszerbe hangkimenetet váltani.
Ez szerintem alap dolog, csak az avr korszakában egyre kevesebb embernek fontos. -
Goose-T
veterán
válasz
gorbep #28693 üzenetére
Az valami ehhez hasonló felépítésű lehet, és ebben 60mm-es helyek vannak hátul.
-
Goose-T
veterán
válasz
gorbep #28672 üzenetére
Tessék, én ilyeneket használtam egy ideig, ár-érték arányban teljesen jók.
Egyébként milyen Chieftec ház az? Nem 60mm-es kell inkább abba?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
gorbep #28679 üzenetére
Én az [ebolt]-ban vettem. (Nem ezt, egy 60mm-est) Kb. fél éve van meg, eddig bevált, jóval halkabb, mint a gyári volt. Igaz, olyan nagy elvárásaim nem voltak, félreeső helyen van a NAS (egy régi Netgear), eddig sem volt zavaró a hangja. 5 év garancia van rá, ha esetleg ez is számít.
-
Freebush
csendes tag
válasz
gorbep #28672 üzenetére
Én egy Scythe Mini Kaze ventilátort használtam az Asrock E350M1 gyári ventilátora helyett. Nagyjából 2.000 Ft az ára, nekem bevált. Csendes, de hátránya a fix fordulatszám.
-
törölt tag
válasz
gorbep #28526 üzenetére
De miért vered a fejed falba? - Itt vagy nekünk, hogy sztárold, ha már más nem teszi
Az a baj, hogy XBMC-t és mozigépet feltételezvén hajamra kenhetem a Linuxot. Nyilván aki a mozihangját akarja jobbá tenni, az indul el különböző Win és scriptek, hack irányában, hogy mindent kipréseljen adott rendszerből. Aki pedig próbák nélkül bármit megvesz vagy elhisz, valóban magára vessen. Létezik ingyenes script, a fizetősnek van próbaverziója (vagy legalábbis volt), a W8.1 ill Server is elérhető próbaverzió formájában, azaz mindent ki lehet próbálni.
-
Patice
Topikgazda
válasz
gorbep #28526 üzenetére
Egye fene, amint lesz időm ezt is kipróbálom.(Aztán visszajelzek.) Mert miért ne?
Köszi a linket!
(DAC support listán már elvéreztem, de nem hiszem, hogy nem lehet megetetni vele bármilyet.
(#28523) t.zolka:
Épp gondolkoztam rajta, lehet kipróbálom a legutóbbi XBMC-vel. Kíváncsi vagyok optimalizálás után is lehet-e telepíteni programokat, ha nem, akkor visszacsináltatom.
-
törölt tag
válasz
gorbep #27176 üzenetére
...tipikus vám/rév esete...
Valahogy így érzem én is, de az egész ügy csak passzív, vagy ahhoz közeli halk gép építésénél lehet érdekes kérdés. Most lóhalálában belepattintottam egy 80mm-es ventit, már a HDD/SSD páros sem megy 40 fokig, 32 körül mozognak, a lap -6 fok, proci 7-8. Vicces, de a HDD hangosabb, mint maga a venti. Szóval nálam külső adapter esetén szükség lesz erre a 11.0 dBA / 23.4 CFM / 1500 RPM ventire, szerencsére nincs hallható hangja.
-
Játékos
addikt
válasz
gorbep #27007 üzenetére
Igen, sejtettem ránézésből.
Régebben én is használtam, de nem tetszett mindig. Egyes jeleneteknél brutálisan jó volt, mert sokkal jobban láttam, mi történik, de sokszor kifejezetten zavart, természetellenesnek tünt. Illetve a proci nem bírta, ha a képjavítók is mentek vele együtt.
Elsősorban élesítésre, és zajszűrésre használom. Meg néha interpolálja a frame-eket.Természerfilmeknék kifejezetten előnyös.
EVR mi miatt?
Egyébként én is azt használom legszivesebben!
72 szerintem már felesleges. 48 elég simán. Mármint nekem... -
Játékos
addikt
válasz
gorbep #27005 üzenetére
No! Ez sokkal bonyolultabbnak néz ki, mint az enyém! Ki fogom próbálni, mert kiváncsi vagyok, mit lehet még kifacsarni a rendszeremből. Az biztos, hogy sokat szenvedtem az avisynth-tel eddig is, de mindig megérte! Egy lejátszó/kodek sem tudta azt nyújtani számomra, mint az ffdshow+avisynth.
Melyik renderer? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gorbep #24327 üzenetére
XBMC topic azért kihalt, mert nem ott társalognak róla. Ezért nem jó máshol offolni, mert a végén az lesz, hogy mindenhol offolva beszélnek majd róla az emberek.
Szerintem bőven jó lenne ott beszélni róla, nem kell még egy XBMC topic. -
canniball
nagyúr
válasz
gorbep #23641 üzenetére
"a porvédő lap..."
Tudom mi az (pl. az alaplapon is ilyen van), csak azt akartam jelezni hogy az erősítőn nem ilyen van."Ha poros, vagy egyéb ok miatt ( rossz csati, megtört kábel) lecsökken a fény intenzitás pont így szokott viselkedni, az opto lelassul, kevés a beinjektált foton, lecsökken a bekapcsolás meredeksége. ha alacsony az adatsebesség, akkor tökéletes, ha megnő az adatsebesség, akkor a tartalomtól függően egyre többet hibázik."
Na de kódolás-független a dolog: van hogy a kisebb bitsűrűségű sz@r, míg a nagyobb tiszta. Illetve ez miként magyarázza, hogy csak a magyar hangsávval van a gond (és ott sem mindegyikkel)? A másik topikban is linkeltem pl. ezt - a magyar hangsáv AC3 5.1 640Kbps és végig halkan serceg, az angol hangsáv DTS 5.1 1536Kbps és hibátlan. -
canniball
nagyúr
válasz
gorbep #23632 üzenetére
A hangerőt passzolom, de valóban a kiugró és a mélyebb részeknél (csattanás, dörrenés, mélyebb hangok stb.) hallható igazán; a másik topikban ahogy írtam is az egyik videónál akkor jön elő amikor autóval nekicsapódnak a fának, meg utána amikor elájul a sofőr és közben van egy mélyebb hangeffekt. De akad olyan film is ahol végig halk sercegés van, lásd linkelt hsz. másik videója; illetve a tesztfájl az végig baromira recseg.
A phototranzistor nekem semmit nem mond, nem értek én a lovakhoz. Ha leszedem a burkolatot laikusként láthatok bármit is?
-
canniball
nagyúr
válasz
gorbep #23629 üzenetére
"Esetleg az alaplapi SPDIF optika kimenetedben " meggyengült" a LED?"
Bekötöttem a HTPC helyére egy médialejátszót azzal is ugyanaz volt a helyzet."koax-al is csinálja?"
Koaxom nincs."Nem porosodott be?"
Csak bizonyos filmeknél, és csak azoknál, és csak többcsatornás módban? -
-
dabadab
titán
válasz
gorbep #23497 üzenetére
"miért kell gyors, lehetőleg sok magos CPU a minőségi zenehallgatáshoz...."
Miert kell?
(#23520) Tomacko: "a digitális mintavételezés soha, ismétlem SOHA nem fogja utolérni az analóg technikát"
De, sot, nem hogy utolerte, hanem meghaladta (persze kelloen homalyos fogalmakat hasznalsz, a nyolcvan eves gramofonon lejatszott Karadi lemez is analog technika, annak a meghaladasa talan kerdes szinten sem merulhet fel, de ha megnezed, hogy tenylegesen mit produkal ez bakelit lemez, az is eleg messze van a DVD-A-tol, pl.)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #23512 üzenetére
Nem,ez tévedés. Kezelőfelület miatt a linnes hálózatot reszelik. HTPCből nem hallottam még ennyire kiforrott, és jó felületről. A régi linneket nem olyan nagy kunszt elérni hangminőségben.
Nem csináltunk vaktesztet,ilyeneket. Ezek az emberek nem gyerekek a homokozóban, itt,ha azt mondja a házigazda,hogy sokat pöcsölt, h összehozza a hálózat "hangját",akkor eszembe nem jut vizsgáztatni.
Amikor Mausert, és Cekkket meghivtam, hogy halljanak pár anomáliát a digitális oldalról, az egy teljesen más helyzet. Amennyire látom, a helyi hifiseknek lövse nicns a pc,mint futómű használatáról.
-
gorbep
senior tag
válasz
gorbep #23510 üzenetére
Xt-ék nem tudnak...... még...., de azért szerintem erősen dolgoznak rajta,hogy egyszer megközelítsék vagy elérjék..... én szurkolok.....
Bajnokpityu: Ott a pont!
.
Jujj, ilyet ne mondj, mert jön a tegnapi HIFI fórumos vihar..... dedikált switch + szerver... minek amikor ez csak egy csomagkapcsolt ethernet, 1-esek és 0-k....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #23500 üzenetére
Tablában majd 2.5mp buffer van(mac alatt legalábbis) asszinkron, saját akksival. Ehhez képest számit az usb kártya, pc táp, usb táp, usb kábel, szoftvrek,stb...
Jóval nehezebb htpcből igazán jó hangot csinálni,mint egy streamerrel,de ha megcsinálod ezt a sok munkát, elégedetten dőlhetsz hátra. Bár nemtom, hogy fogok csinálni annyira jó felületet,mint a kinsky.
Linn esetén meg routert, ethernet hózatot, szervert szoktak épiteni,nem gondolom kész megoldásnak ezt se..
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #23500 üzenetére
Még azért annyit hozzá tennék, ha jól vettem ki XT szavaiból azért használ Linn-t mert csak jobb hangja van mint a htpc-nek nem?
Ha kérdezne, és nem mindent kijelentene akkor lehet én sem írtam volna ilyet, de nem én akarok izom procit mert kell az erő, de azt már passzívházba rakom alulfeszelve, mert hát azt már hűteni nem tudom.
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #23497 üzenetére
Kívülről nem én jöttem ide, hogy audiophile rendszerem van, és majd én meg csinálom a tuti-t és én oldalakat tudok róla írni.
Ha tud róla oldalakat írni, akkor írjon, ne dobálózzon ezekkel.
Ne haragudj már meg, hogy kétkedve fogadom az ilyeneket, aztán a reakció erre annyi, hogy ő tudja, de olvass utána, de semmit nem mondott róla.Pityu
Amit linkelt az a foobar és az asio beállítása volt, de nem a jplay driverével. -
Peak
addikt
válasz
gorbep #23497 üzenetére
ha megfigyeled, nem beszéltem szándékosan alaplapi hangkártyáról, kizárólag a minőségi DACról.
az alaplapi megoldásoknál pl. sokszor nincs hardverből buffer, szarok a megirt hangkártya driverek, OStől függő layereken keresztül mennek az adatok stbstbstb.
De a processzor az a legeslegutolsók között van a minőségi zenehallgatás feltételei között igy 2013ban. -
canniball
nagyúr
-
sb
veterán
válasz
gorbep #22945 üzenetére
Az a gond, hogy lehet ezt normálisan is csinálni, lásd AMD.
És akkor nem kell reclockolni. Ott a hang fog torzulni a film felgyorsulásán kívül. Utóbbi talán mondjuk annyira nem zavaró.Hogy miért foglalkoznak vele az rém egyszerű: Hiába állnak át 30fps-re - amit amúgy láthatóan senki nem akar - ha megtörténik akkor is ott van a rengeteg régi forrás 24p-vel. Azt sehogy nem tudod 25/30fps-re konvertálni normálisan, csak a mai megszokott módszerekkel, vagyis fos lesz.
@Peak, igen a supportból. Az elején marhára örültem, mert a Pentium "szélvészgyors" és kevesebbet is eszik mint a régi Atom+Ion. A droppokat is ritkán látom, még az sem annyira zavart - pedig régen allergiás voltam rájuk, de most tényleg nagyon ritka, hogy meg is látom. Viszont összeadva a sok kis apró hibát már maga az elv kezdett felbosszantani, hogy magasról leszarják. Fél éves driverekkel játszadozok és a hivataloson szétesik a kép, a másikon a monitor/TV nem kapcsol a stanbdy-ba és fos fakó a kép az RGB skála levágása miatt ami meg a topicokból ítélve ezer éves probléma...
Ez kritikán aluli és ha ilyen sebességgel halad a support (plussz tudjuk mennyi ideig támogatják) akkor esélytelen, hogy kijavítsanak bármit is...A mákon múlik, hogy az adott Intel IGP-dhez az a 2-4 driver ami életében megjelenik épp jó lesz-e ahhoz amit használsz. I3-on ez nem tűnt fel, de az kevesebb dologra volt használva. Gyk: ha csak a Windows-t és a Firefoxot akarod használni akkor TALÁN jó lesz.
-
Peak
addikt
válasz
gorbep #22949 üzenetére
Ugye úgy van, hogy ha az alap 23.976os képet reclockolod, gyorsitod 24re vagy 25re, akkor a hangot is ugyan úgy illesztenie kell, különben az lemarad a képhez képest.
Ezért reclocknál minden képpen valamilyen módon szinkronban kell tartani a képet a hanggal.
Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen kvantálással és frekivel lettek rögzitve, abba is bele kell nyúlni.
Gyorsitás esetén vagy a hangot is nagyobb frekvencián játsza vissza, vagy pedig kihagy audio blockokat, hogy szinkronban tudja tartani a gyorsitott képpel a hangot.
eleve reclockingolni megalázóan gagyi dolog. -
cekkk
veterán
válasz
gorbep #22635 üzenetére
Nem ajánlotta fel senki, pár napja meg nem olvasom a a hitgyüliseket, és soha nem mondták nekem. De gondolom ezt is csak én képzeltembe.
Kocsis példa
Aztán a kocsin ha lecseréled a kereket tud gyorsabban menni mérhető mérhető a tapadása? De a fránya kábelekkel soha nem lehet semmit kezdeni.
Akkor aki nem érti a kocsis példát az nem férfi, aki nem vesz drága kábelt az szegény
na egyre jobb dolgokat produkáltok és egyre jobban lenézitek a másik oldalt.Miért baj az, ha valaki másfelől akarja megközelíteni a témát és nem úgy mint ti, miért baj, ha nem hiszek a fülemnek mert tisztában vagyok vele, hogy a hallás nem csak attól függ, hogy leülök oda? Miért baj, ha a materiális világban szeretnék erre választ kapni? Miért fáj ez nektek? Miért? Miért kell egyből a másiknak neki esni? Mivel vagytok jobbak nálunk, hogy ha valaki ellent mert mondani egyből le van szólva, hogy ő hülye és nem ért semmihez ?
-
Patice
Topikgazda
válasz
gorbep #22598 üzenetére
Pedig már vannak HDMI-s DAC-ok is.
Memóriából játszást is használják a high-endben. De PC-s audio-ban is ott van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #22588 üzenetére
Stúdióban, ahol midnen készülék master clockon csücsül, nem gond az spdif továbbítás, az emberek 99%a meg otthon kevéssé igényes, jó a pár száz Ftos óra.
USBnél nem hiszem,h a kompatibilitás bárkit érdekel, minden komolyabb cuccnak saját drivere van. sztem még nincs elég pénz a hájend USBben,ezért ilyen szenvedős.
-
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #22576 üzenetére
Én nem akarok belemenni, de pont ezen van a lényeg, hogy szubjektív és most főleg a digitális dolgokról beszélünk. Az, hogy valaki hisz benne, hogy van változás és lehetséges az látni és hallani is fog, ugyan úgy mint akik a placebo gyógyszertől gyógyulnak meg(most abba nem megyek bele, hogy mennyi gyógyszernek van igazi hatása
), de igan is sok esetben ezek a dolgok tűnnek hit kérdésének mint valós dolgoknak.
Aztán, ki hogy éli meg az már más kérdés, de néha tényleg olyan ördögűzés folyik amikor valaki nem ért egyet az átlaggal. Na meg persze azért meg kell magyarázni az ember lelkének azt is, hogy miért vesz 5-10-20-50-100 ezer forint/méter árú kábelt is
Ellenben ha tényleg ilyen jellegű változások lennének mondjuk a hdmi kábelek terén is, akkor azt biztos kilehetne mutatni mérni tesztelni.Én még mindig kételkedem azon, hogy ha átmegy egy adatfolyam egy kábelen és a másik végén ugyan az jön ki 3 féle kábel esetén is akkor ott más lesz a kép, ha meg nem megy át akkor jönnek a kis kockásodások, zavarok, de nem fakóbb színárnyalatok és zártabb terek.
(#22577) Peak
Ebbe igazad van, de vannak akik szerint nem lehet mérni a dolgokat.
Én még nem olvastam utána, és most nem is tudom, hogy működik, de ha pl veszünk egy rendszert és bemérjük majd mondjuk kicseréljük a digitális összekötő kábelt és újra megmerjük és ha van változás akkor van különbség közöttük ha meg nincs akkor nem az agyunk tesz hozzá és az hiteti el velünk, hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest