- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz
dlaccc #50844 üzenetére
Biostar is van és ezt elérhetőbb áron adják.
Valamint az ASRock is hamarosan megjelenik.Elvileg 23-én de erre nem merek mérget venni mert már egy hónapja folyamatosan más időpontot írnak.
Én is erre várok,de szerintem nem lesz olcsó ez sem.Lehet marad a Biostar. Procit tegnap megvettem(2400G),már csak a lapra várok. -
fonok87
aktív tag
válasz
dlaccc #50831 üzenetére
Hali
Ha jól tudom (nem biztos, olvass teszteket) Ryzen 3 2200G is elég 4k-s HTPChez. A szűk keresztmetszet az alaplapi HDMI ami vagy 2.0-s vagy nagyon nem. Csinált valaki erre másik fórumon egy topicot, elvileg frissíti rendszeresen. Benne vannak a lapok amikkel működik a 4k 60Hz.(#50833) REIT:
Így hirtelen az MSI B250M Mortar-t találtam amin van 3 csatlakozó (1 DP 1 HDMI 1 DVI). Intel G4560 támogat 3 kijelzőt egyszerre (legalábbis specifikáció azt írja), és ahhpz biztos találni passzív hűtőt. -
dabadab
titán
válasz
dlaccc #25808 üzenetére
Eppen ezert mondom, hogy teljesen feleslegesen szivatod magad a ventillatorok hianyaval, mert azt meg lehet csinalni gyakorlatilag hangtalanra.
(#25809) hétalvó: toled is kerdezem: minek?
(#25807) Warter: gyakorlatbol beszelek, van ket ionos HTPC-m meg a desktop gepem, amikben egyetlen ventillator a mozgo alkatresz (amugy meg paneltap es SSD (illetve a HTPC-kben semmi belso tarhely nincs, halozatrol bootolnak, tartalom NAS-rol jon)) es tisztaban vagyok azzal, hogy mennyire nincs hangjuk (es nem azert, mert suket vagyok vagy mert egy repuloterrel kombinalt teherpalyaudvar mellett lakok, hanem azert, mert tenyleg nem lehet hallani oket).
-
dabadab
titán
válasz
dlaccc #25784 üzenetére
"Végre összeállt a kis htpc.. néma hogy akartam.."
vs
"Toshiba 2TB hdd"
Erosen tul vannak ertekelve a full passziv cuccok. Egy jobb 8 centis venti leszabalyozva 600-700 rpm tajara gyakorlatilag zajtalan, fel meterrol nem mondod meg, hogy be van-e kapcsolva a gep, ehhez kepest egy barmilyen HDD rettenetesen zajos, akkor is, ha gumival logatod vagy barmit csinalsz vele.
Szerintem a full passziv epitesnek abszolut semmi ertelme nincs. Zaj fronton gyakorlatilag nem lehet vele semmit sem nyerni ahhoz kepest, ha van egy darab rendesen leszabalyzott ventid, viszont a melegedessel meg egy ilyen tenyleg alacsonyfogyasztasu gepnel is lesznek gondok.
-
Pista0001
addikt
válasz
dlaccc #25790 üzenetére
Nekem az Arctic F szériáról is nagyon jó a véleményem. A max fordulatuk elég magas, olyankor zajosak eléggé, de nagyon jól leszabályozhatók, és még akkor is értékelhető légvonatot tudnak csinálni. Van belőlük PWM-es, ezekből akár 5 darabot is fel lehet fűzni, és így csak egy aljzat kell nekik. Az aláírásomban levő gépet 2 db F8Pro (38 mm vastag, csak "kífújónak" lehet felszerelni) szellőztette, nem volt gondom soha vele.
-
Peak
addikt
válasz
dlaccc #24454 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/asrock_e350m1/171470
13800 huf
általában használtban netto ár, minusz X százalékért mennek a cuccok.
milyen passzivosat vettél?
-
drdr
senior tag
válasz
dlaccc #24445 üzenetére
Én egy mikroATX házat keresek régóta, amibe atx táp is belefér. Valami olyasmi lenne jó mint a CoolerMaster Elite-120, csak épp szélesebb kivitelben, hogy a mATX lap épp beleférjen....
-
drdr
senior tag
válasz
dlaccc #24439 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/codegen_mx_31_a2_300w/126401
http://ipon.hu/webshop/product/lcpower_lc_1400mi_200w/177837
http://ipon.hu/webshop/product/spire_powercube___spm210b_300w/117535
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_rc_120a_wwn1_elite_120_advanced/465866
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_rc_130_kkn1_elite_130/515798Ezek mind tizen-pár ezresek....
[ Módosította: radi8tor ]
-
slashing
senior tag
válasz
dlaccc #23649 üzenetére
Megkeresed a font-ot és lecseréled egy olyanra ami tartalmaz ékezetet, persze az nem árt ha hasonlít hozzá
Vagy amit már régen csináltam én is hogy egy fontszerkesztővel beleszerkesztesz ékezetes betűt is abba a fontba amit eredetileg is használ...c:\Users\ NÉV \AppData\Roaming\XBMC\addons\ sink neve \ font
-
v-paci
aktív tag
válasz
dlaccc #23615 üzenetére
Csak egy ötlet, nekem az adatlapomon látható desktop gépről (amúgy is folyamatosan megy szinte mindig) fut az xbmc kétképernyős módban. És akkor produkált gyökkettő fps-t lejátszás közben, amikor a vga hdmi kimenetén volt kiküldve a hang közvetlenül - függetlenül attól, hogy wasapi/directsound volt választva. Amint letiltottam ezt és az alaplapi hangchip optikai kimenete lett választva megoldódott a probléma...
-
UsagiYojimbo
tag
válasz
dlaccc #22405 üzenetére
Erre egy Raspberry Pi is jó lehet, bár ahhoz csak USB-s HDD-t tudsz kötni...
-
dabadab
titán
válasz
dlaccc #22405 üzenetére
Ja, az mas, a kompromisszummentesseg nem tudom, hogy egeszen pontosan mit jelent ebben a topicban, de az biztos, hogy olyan meg a NASA-nak sincs
Ha ennyi, akkor szerintem nezz vmi Brazost, az szokott lenni az apron is.
Ugy remlik, hogy abbol is van olyan, ami laptoptappal megy, azok a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest