- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing #28026 üzenetére
A jobb oldali oszlopokat észre sem vettem.
A leállításhoz hozzárendeltem a kilépést és úgy tűnik így működik, nem kell plusz gombot nyomni, ha leállítom bezárja az MPCHC-t is, köszi.
Akkor folytatnám a problémáim:
1. Beállítottam a 24p-t, de pár perc után 4000 képkockánál már 100 elejtettet produkál, jól láthatóan receg is a kép (egy 23.976fps-s filmet indítottam, a beállítások - teljes képernyőnél a "01"-t 24-re állítottam); hogy lehet ezt lenullázni?
2. Beállítottam hogy jegyezze meg a pozíciót, így onnan folytatja a filmet ahol leállítottam. De nem bánnám ha inkább kérdezne mint az XBMC, van erre lehetőség?elmouse!
Akkor jó hogy még nem volt időm kipróbálni. -
canniball
nagyúr
válasz
slashing #28020 üzenetére
Ez nem jó hír...
Találtam az MPCHC-ben olyan opciót hogy a film végén kilép. De ez sajna csak a végén működik, stop után nem.
Gondoltam akkor nézzük a gyorsgombokat, a kilépést jelentő "Alt+X"-et átállítottam a leállítást jelentő "."-ra; ez billentyűzeten be is jött, a "." gombot megnyomva kilép...de távirányítóról sajna nem működik. -
megema
őstag
válasz
slashing #27570 üzenetére
Mondjuk, mert sok eszköz csak DLNA-t kezel.
Lehet, hogy nem fogalmaztam teljesen világosan. Adott a HTPC (Ubuntu 12.04.4 + XBMC 14 alpha), ami rá van dugva az egyik TV-re és folyamatosan fut rajta az XBMC (csak lekapcsolja a képernyőt 10 perc után). A másik TV-n és egyéb SMB-t kezelni nem tudó eszközökön pedig DLNA-n nézném a filmeket.
Eddig miniDLNA-t használtam, ami rendben működött. Az egyetlen probléma az volt vele, hogy néha azonos fájlnevű felirat film mellé pakolása esetén, csak újraszkennelés után volt hajlandó felismerni azt. Viszont újra kellett raknom a gépet, és azóta sehogy sem hajlandó automatikusan elindulni szolgáltatásként. Csak kézzel.
Az XBMC UPnP szervere még jobb is lenne, ha nem szakadna meg a TV-vel a kapcsolat, amikor megállítom a filmet, és a feliratokkal sem lenne gond.
-
Celtis
veterán
válasz
slashing #27455 üzenetére
Én próbáltam valamelyik OE4 bétát és rohadtul nem működött az AMD platformon. Boot után szürke csíkos képernyő és ennyi. Igaz nem clean install volt, de a teljes konfig törlés után sem ment a frissítés a legutolsó stabil OE release-ről.
A PC-men próbáltam az új XBMC-t. A beharangozott LiveTV fejlesztésekből az égvilágon semmit nem látok. Tök ugyanaz, mint volt. Nekem egyelőre nagy csalódás ez a Gotham.
-
sb
veterán
válasz
slashing #27455 üzenetére
Asszem mintha a watched flag-et vagy valamit nem vitt volna át az export/import. Én legalábbis arra emlékszem, hogy szívtam vele anno 11->12 átállásnál.
Ja és még egy: nálam hozzáadás sorrendjében vannak a filmek, mert így látom mik a frissebbek. Ezt sem tartja meg az export/import emlékeim szerint.
Ha tud valaki biztosabb módszert ami megkímél minden felesleges munkától az jó lenne.
-
Tigryss76
tag
-
sb
veterán
válasz
slashing #27353 üzenetére
Szépen összefoglaltad.
Kb. az összestől kiráz engem is a hideg.Hogy még mindig nézzük a fekete csíkokat alul-felül/jobbról/balról. A túl jó kép helyett az utólag rárakott film noise-t meg egyéb szarságokat. A 24fps-ben két szépség is van, egyik, hogy ugye 23.976 és ezért a világon mindenki sz*p az akadozásmentes képpel. Másrészt meg, hogy édeskevés a mozgáshoz.
És akkor jönnek a 4k-val meg már lassan 8k-val is...
Vicc. Tűéles kép, de 24fps-sel számoljuk már ki, hogy egy 55"-os kijelzőn ha átmegy keresztben egy ojjektum mondjuk 3mp alatt akkor hogy mozog: 1.7cm-enként ugrál arrébb.Ehhez nagyon kell a 4k felbontás, hogy ne 27 hanem 57 pixelenként ugorjon arrébb. Vagy ugye blur-rel ennyi pixelen lássuk elmosódva a mozgást.
És ugye 3mp az egy közepesen lassú mozgás. Mondjuk egy autó szép lassan áthalad a képernyőn. Akciónál 0.5-1mp-es mozgásokat ne is említsünk.
-
zzola
titán
-
Katsu
aktív tag
válasz
slashing #25505 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, nekem az ember media manager eddig megfelelő volt, de mostanában sok hibaüzenet jelenik meg és le is fagy időnként.
Szóval most alternatívát keresek.
5TB filmet kell menedzselni. Persze egy része megvan automatikusan, de mindet meg kell nézni, hogy tuti jót szedett le a rendszer. -
bigdady
nagyúr
válasz
slashing #25123 üzenetére
Csak próbálom keresni az okokat kell-e nekem nas
mivel a brazos htpc-n tárolok mindent ami annyit fogyaszt mint egy nas. Mindig megy és mindig elérem minden eszköztől fájlokat igy.
Csak ez a plex kódolást nem birja
(mondjuk nas sen birja a plexet gondolom). Vagyis medialejátszó is kéne a nas mellé és csak ugy tudnám kiváltani a htpc-t.
-
bigdady
nagyúr
válasz
slashing #25111 üzenetére
Plex elismerte a blogon hogy nem támogatja hálózaton belül konvertálás nélkül csak azt amit a stremelést fogadó kliens támogat hivatalosan. Szóval mkv-k nem mennek kódolás nélkül nálam ipad-en.
Ezért kéne olyan htpc hardver ami tudja a kódolást, mert kivülről is tudni kéne minimum.(plexet nem lehet irányitani távirányitóval illetve remote app-ja nincs tabletre/telóra igy ágyból nem birtam vezérelni mint xbmc-t szóval azért van xbmc)
-
BullZeye
veterán
válasz
slashing #25002 üzenetére
Épp ez a bajom, hogy Scapper-ben nem lehet beállítani, hogy Anime legyen, hanem vagy Sorozat, vagy Film.
Amit én szeretnék meg az, hogy
1) Sorozatok-ban sorozatok legyenek,
2) Filmek-ben filmek legyenek, és az
3) Anime-ben pedig animék legyenek.
És mindegyik normális média információval, és ne keveredjenek össze.Azt hittem elég okos a program(ozó) és ilyet könnyedén lehet csinálni, gondoltam arra is, hogy 3D filmeket külön veszem 3D-be, de ezek után felejtős nagyon úgy néz ki. Pedig amilyen kacifántos dolgokat tud XBMC ezt azokhoz képest röhejesen egyszerű lenne belerakni, de ez is kb olyan szintű dolog, mint hogy feliratnak nem lehet megadni egy átlátszó hátteret.
(#25005) Warter
Ezt már neten is olvastam külföldi fórumon, rákeresek mindjárt, hogy mi is ez pontosan, mert beállítások között hasonlót se láttam még, és csak remélem, hogy közel áll ahhoz, amit én szeretnék. -
cekkk
veterán
válasz
slashing #24558 üzenetére
Viszlát jövőre
(#24559) v-paci
Amd vonalon Minimum egy A6 de az amd A8tól adja meg a támogatást. Intel vonalon nem tudom
Viszont ha a 3D nagyon fontos lehet jobban járnál egy mp lejátszóval az minden mókolás nélkül tudni fogja.
Openelec csak a mkv felezett 3D-t tudja, a 3D BD-t nem. -
Peak
addikt
válasz
slashing #24498 üzenetére
Mert USBről csak sleepből lehet felhozni, és visszatenni ezzel a távval.
Nekem is ilyen távirányitóm van, a régi asrock alaplapot igy irányitotta.
a kikapcsolt gépet bekapcsolni nem lehet, csak az alaplapi poweron tüskével, vagy speciális célelektronikával pl. szerveralaplapon, de ott is különleges energiaállapotban vannak a gépek. -
Celtis
veterán
válasz
slashing #24494 üzenetére
Amire eddig jutottam.
- Konfiguráció nélkül kezeli az XBMC-t (legalábbis Openelec alatt)
- A gond a piros bekapcsoló gombbal van. Alapból nem a kikapcsolás menüt indítja. Kérdéses, hogy a megfelelő mapping megoldható-e. Legrosszabb esetben egy másik gombra fog kerülni a kikapcs.
- Készenlétből csak a piros bekapcsoló gomb indítja el a HTPC-t. Ez kicsit érthetetlen, mert alapból bármelyik billentyű lenyomásra indulnia kéne, de végülis jó.
- Kikapcsolt állapotból USB-n nem lehet bekapcsolni a PC-t. Kerülő megoldás USB/PS2 átalakító használata lehet, mert általában a BIOS támogatja a PS2-ről történő bekapcsolást. De egyszerűbb a készenlét használata teljes kikapcsolás helyett. -
tws1
csendes tag
válasz
slashing #24381 üzenetére
Ha jol ertettem a leirasokat, ez az eszkoz wifi-n kapott utasitasokat fordit at IR es BT jelekke. Az osszerendelest az android vezerlo szoftver es az adott eszkot kozott fel kell programozni (a logitech eszkozlistaja alapjan). Nem teljesen vilagos, hogy ez siman bongeszobol megoldhato vagy muszaj hozza win alapon futo program.
Nem tudom kepes-e kezelni olyan eszkozoket, melyek nem szerepelnek a logitech listajaban.Ami nekem leginkabb kerdes:
1. Tanithato-e olyan eszkozokre, amik nem talalhatoak meg a logitech adatbazisaban (pl. IR vagy BT vezerlesu vilagitasok).
2. Milyen az infra lesugarzasi szogtartomanya. (A hatotavval gondolom nem lesz gond.)Magyarorszagon ugy latom nem kaphato, de az osztrak logitech honlapon rendelheto.
Ha ugy jon ki a lepes, hogy meglepem vele magam karacsonyra, akkor referalok majd rola.
-
atesss
addikt
válasz
slashing #24358 üzenetére
Ismerős használ ilyet, és szerinte tökéletesen megy.
720p-s HD filmek is mennek, amit próbált.
Két ünnep közt itthon lesz, majd kikérdezem úgyis Rapsberry témában.
Illetve én is kapok karácsonyra egy Rapsberryt, úgyhogy én is ki fogom majd próbálni az XBMC-t rajta mindenképp, aztán beszámolok. -
BullZeye
veterán
válasz
slashing #23988 üzenetére
Megfogadtam tanácsodat, viszont így sem ismeri fel.
River Cottage egy 16 évadból álló sorozat, amelyek megvannak azokat rendesen elneveztem őket azzal ami a The TVDB oldalán található, viszont nem ismeri fel, csak az első évadot.
Ha rákeresek benne akkor meg megtalálja az első évadot, de nem az összeset.
the tvdb-en kívül van valami adatbázis ami picit komolyabb? -
lord_devil
tag
válasz
slashing #23753 üzenetére
Szerintem az XWMM-et keresitek: [link]
Addon-ban én sem találtam, kézzel kell felrakni és már lehet is kollekciókat szerkesztgetni.Jut eszembe Aeon MQ5-höz van magyar ékezetes karaktereket tartalmazó betűkészletem (az eredetihez rajzoltam ő és ű betűket), ha érdekel valakit.
-
canniball
nagyúr
-
-
okiman
tag
válasz
slashing #23688 üzenetére
Én pl. Mediabrowser-t használok. Elég sok info-t a működéséről a netröl szereztem, az alapbeállításokra csak 5 éjszakám ment el mert akkor még az angol fóruma is gyerekcipőben járt. Így 2 év elteltével olyan a rendszer amit Én keresek a HTPC-ben. A cél az volt, hogy hozzak 1 kis Cinemaster szintet, mert számomra az az etalon. A gépet WOL-al telefonról kapcsolom be, távirányítás szintén telefon vagy tablet(myremote), vagy infra távirányító. a feliratot hangot media control-lal állítom. Metadata-t a Mediacentermaster tölti le automatice a filmekhez és a sorozatokhoz ( igaz angolul, de ez a port.hu-ról bármikor változtatható menthető). Ha nagyon akarom akkor akár szinész nevére keresve is kiválaszthatom a filmeket a fimgyűjteményből. Az XBMC-vel 3x próbálkoztam és nagyon akartam szeretni, de valahogy nem hozta azt az érzést mint a Mediabrowser. Izlések és pofonok.
-
Paulo81
aktív tag
válasz
slashing #23451 üzenetére
Köszi, ez nem tűnik rossznak, de azért az ára brutál.
De végső esetben...
Csak azt mindenki elfelejti, hogy a TDP egy MAXIMÁLIS fogyasztás, én nem valószínű, hogy 100%-ra hajtanám, főleg film + zene lenne. Ha kirázza a kisujjából a proci, akkor meg úgyis szinte csak idle-t fogyaszt még a k-s is. -
Peak
addikt
válasz
slashing #23300 üzenetére
Nálam a HTPC pl. csak akkor van bekapcsolva, ha tényleg használva van, tehát filmet nézünk, vagy zenét hallgatok, vagy épp a gyerek havonta 1x ökörködik nagyTVn a Trine2 demoval.
Viszont 2 NAS 24/7 működik, az egyik X-RAID a biztonságtechnikát látja el, videostream rögzítést, FTP és HTTP kiszolgálás, családi fotóalbumok, videok és hanganyagok tárolását, fontos dokumentumokat
A másikon meg RAID 5-ben óriás méretű fotók, képfájlok, videostreamek a vágáshoz, állományok feldolgozásra, utómunkára, ez sincs sose kikapcsolva.
A 3. NAS csak akkor van benyomva, ha kell éppen róla valami.
Havonta kb. 3000-3500 forintot eszik ez, valóban nem olcsó, de mindenkinek máshol vannak a preferenciái. -
BullZeye
veterán
válasz
slashing #23296 üzenetére
Igen, de eredendően az volt a kérdés, hogy NAS+HTPC, vagy HTPC=NAS
, vagy NAS+Médiabox.
Erre írtam, hogy ugyanebben a cipőben vagyok jelenleg, mert nem tudok dönteni, és hogy AMDről olyat is olvastam már, hogy 5W idle alapfogyasztása van a gépnek, cserébe Brazoshoz képest erősebb, HA ez a SOC jön kereskedelmi forgalomban, akkor tényleg nincs min gondolkodni, mert akkor a 24/7 NAS része megvan 15W átlagfogyasztásból, és akkor mégis HTPC. Ha viszont ez csak tabletekbe laptopokba szánják, és mezei felhasználóként nem tudjuk megvenni, akkor marad a sima NAS szeró külön, vagy még esélyes a másik AMD SOC, ezért kell várni most.(#23298) cekkk
NEM!
De, "ahol nem azt használom ma is a céges NAS szerverről."Semmivel, csak akkor inkább írd azt, hogy így használnád és erre használnád HA lenne, és ne jelen időben írj, mintha már lenne és te lennél a megmondó ember. Holott tisztába vagy vele, hogy nem.
Hülyeséget írtam, hibásat írtam, téves információt közöltem? Mi köze van, hogy milyen időben, milyen számban írtam amit írtam? Leírtam egy egyszerű példát, hogy bárki megértse miért jó a 24/7. -
Peak
addikt
válasz
slashing #23296 üzenetére
" fix 30 watt 1200-1300 huf /hó, 55 forintos kWh áron számolva."
erről beszélek. most filléreskedjek 4-5-600 forinton, hogy kikapcsolgatom? meg hogy most épp hazaszólok hogy valaki kapcsolja be, ha nincs wol. vagy ha van, akkor az állandó kikapcsolgatás bekapcsolgatás a mechanikus alkatrészeknek... nehogy már egy családnak gondot okozzon 2 üveg kóla ára, hogy 7/24 megy a NAS vagy sem.
-
BullZeye
veterán
válasz
slashing #23284 üzenetére
Mert a NAS fő lényege a felhő alapú hozzáférés (és nem a torrent). Ha hajnali 3-kor húgom szeretne hozzáférni a képeihez Veszprémből 3Gn/szórakozóhely wifijén keresztül a Budapesten lévő NAS szerverhez, akkor hozzá tudjon férni.
Vagy ha nővérem Németországban úgy dönt, hogy elindítana egy rajzfilmet a lurkóknak, akkor ne kelljen letöltögetnie, hanem a szépen belőtt mediabox már streameli is a NAS szerverről neki.
Páromnak korlátlan mobilinternete van, és sokkal egyszerűbb NAS szerveren tárolni 500 giga zenét, mert máshol nem fér el, nem kell havonta lecserélni a telefonján lévő zenéket, elég streamelni NAS szerverről.Én pedig szeretem melóhelyről elérni FTPn a NAS szervert, mert olyan dolgokat tárolok rajta, ami bárhol bármikor szükségem lehet rá.
Az, hogy te csak saját magad használod a NAS szervert (vagy legalábbis csak 1 háztartásban), és annak is csak 1-2 funkcióját, még nem jelenti azt, hogy más nem használja ki 100%osan, szóval van értelme 24/7 futtatni, és ilyenkor nem mind1 a fogyasztás.
-
Peak
addikt
válasz
slashing #23284 üzenetére
normális felhasználásra igazad van, nem kell mindig mennie.
viszont egyre többen használnak router portforwardingot, internetről bárhonnan elérhető otthoni könyvtárakat, fényképet, kedvenc zenét, stb.
a biztonsági kamerák 24/7 dolgoznak és tolják ki a rögzitett anyagot rá, sima 30e forintos TPLink infra kamera már jól konfigurálható otthoni biztonsági cuccnak ( nem csak rögzit, de mozgásra azonnal email értesítést küld, vagy riasztást FTPn, HTTPn, jobb szoftverek skypeon. )nálam pl. ezért meg a nas éjjel nappal, noha a vinyók inaktivitásra lekapcsolják magukat sleepbe.
-
bigdady
nagyúr
válasz
slashing #22901 üzenetére
Átnézve nálam is így van minden kivéve hogy nálam a wol-ba nem automatikusan kerül hanem en állítottam be a Mac címet amire ő beolvasta a device name-t. (Így megy a routerbe keresztül)
Szóval ugyanaz, illetve csak annyi még hogy en iPhone ról küldöm a pocketet es ott egyik app sem kéri a subnet maskot. (De mivel a csomag bekapcsolt állapotban megérkezik kívülről így az nem is kötelező)
Milyen Asus? Meg ugye nekem gyári fw van fent)Celtis: írtam hogy megcsináltam. Ugyan így néz ki a pforwardom (nalam both ra van allitva) Es mint írtam megkapja a gép bekapcsolva a pocketet.
-
bigdady
nagyúr
-
válasz
slashing #22794 üzenetére
Arra értettem, hogy kemény, hogy nem csinál semmit benne, akkor mire a 2W?
Egyébként minden készülék kapcsolós hosszabbítón van, és le is szoktam kapcsolgatni. Kivétel a hűtő és a HTPC, illetve azok a készülékek, amiknek mechanikus kapcsolójuk van, ezáltal nincs készenléti fogyasztásuk.
Igaz, pár dolog így nem funkcionál óraként, de nem érdekes.
Miután ezt bevezettem, havi 1200-1300 Ft-ot esett a villanyszámla, pedig kicsi a lakás és nincs túl sok kütyüm.A 2W valóban nem sok, így még végiggondolom a dolgot, csak elsőre meglepett az, hogy 2W-ot eszik üresjáratban.
-
cekkk
veterán
válasz
slashing #22058 üzenetére
De igen leállítja, de ugyan így volt win7 alatt is és ott nem volt ilyen gondom.
Meg 5 perc után állítja le és van olyan, hogy működik utána újra indítom és nem de az újraindítás kb 40 mp szóval tanácstalan vagyok. Most a lan driverét frissítettem majd kiderül, hogy mi lesz.Nem vagyok teljesen elégedett ezzel a win8al
A win 7el meg az a bajom ha nem megadott sorrendben kapcsolom be az eszközöket akkor az optikai kimenet lesz az elsődleges.
-
törölt tag
válasz
slashing #21967 üzenetére
Röviden a legnagyobb Kabini (A6-5200): 4x2ghz cpu, HD8400 IGP hivatalos 3D és 4k support, 25w TDP, Sata3 és USB3.0. Szóval HTPC-re termett, én kipróbálok vele egy passzív gépet és meglátjuk marad-e
szerk: Haswell vagy Kabini? Szvsz előzetes infók alapján ízlés vagy ár kérdése lesz. Eddig egy HQV tesztet láttam Haswell-ről, ez még kevés infó, de látván az AMD előrébb tart.
-
-
jeni
félisten
válasz
slashing #21747 üzenetére
mindenképpen olyat amelyben nagyobb a GPU teljesítménye vagyis HD4000-s.
Min. 2magos legyen. pl.: i3-3225 vagy a 4magos a i5-3570K (csak ez tud HD4000-t).
de ha AMD-ben vennéd akkor inkább eladnám a Z68-s lapot és Asus FM2-s lapot vennék és ahhoz venném a AMD-A10-5800K-s procit amiben sokkal erőseb a beépített videó képesség. Jobban járnál így,mert az Intel HD4000 jóval gyengébb az AMD-s változatnál,ráadásul az AMD nem full beállításnál akár még új játékokat is tudnál futtatni rajta.
Az AMD-s A10-5800K 4 magos proci annyiba kerül mint a i3-3225-s proci ami csak két magos. -
Pista0001
addikt
válasz
slashing #20400 üzenetére
Jó hogy említed a rekurzív átvizsgálást, ezt sem tudtam. Esélyes hogy ez az, most eresztettem rá egy másik vinyóra, és úgy tűnik most az almappákat is megcsinálja. Megjegyzem itt a "fő" mappában nincsenek filmek, csak almappák. Hogy a korábbinál be volt-e pipálva a rekurzív arra nem emlékszek biztosan, de úgy rémlik hogy be volt. Talán a gyökérben levő fájlok kavartak be... ?
Fájlszerkezeten nincs kedvem variálni, ha más nincs egyesével hozzáadom mindegyik mappát, annyira azért nincs sok
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #20381 üzenetére
Jah hogy zenére, sose csinltam de most kipróbáltam úgy kell csinálni hogy az előadó könyvtárába raksz egy folder.jpg oda ahol az évszámok vannak ez lesz az a kép amikor tallózol az előadók között
d:\zene\Rihanna\
2011
folder.jpgAztán ugye jön az évszám ide semmit nem raksz ugye az évszám alatt lesz az album címe ide sem raksz semmit majd magába az album könyvtárba raksz egy cover.jpg-t
d:\Zene\Rihanna\2011\Loud\
01.mp3
02.mp3
.
.
.
cover.jpgHa meg az évszámoknak akarsz csinálni egy sima képet hogy 2011 akkor
d:\Zene\Rihanna\
ide berakasz egy folder.jpg-t amin egy évszám van.
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing #20375 üzenetére
"a fanart in file mód az szerintem a nem screppelt dolgokra vonatkozik."
Iiiigen, ez kéne nekem."Pl. nincs scrappelve a videó de mellette egy fanart megfelelően elnevezve akkor látszik a sima flie nézetben a kép..."
Pontosan (bár részemről mint írtam zene, de ez tök mindegy). Szóval mi lenne az a megfelelő elnevezés amivel ezt el tudom érni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest