Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
szia!
a házimozi erősítő topikban a JBL SCS 178-at szokták javasolni kis helyre, kis pénzért. a bögreszettekhez képest (a hozzáértők szerint) sokkal jobb hanggal rendelkezik. ehhez valami használt, belépő kategóriájú erősítő, és kész is vagy, 80-90ből kijössz. én így vásároltam (igaz, eggyel nagyobb erősítővel, így 100ban volt), és azt kell mondjam, nem tévedtek a hozzáértők: borzasztóan jó hangja van.
szerintem ezen a vonalon még el lehetne indulnod. a házimozi erősítő topikban adnak majd tippeket erősítőre a JBL szett mellé.
kettő JBL SCS 178-ast is hirdetnek most:
1.
2. -
mpierre
veterán
Én most a szgépemnek adtam végre hangot. Egy Scythe Kama Bay AMP 2000 rev.B erősködőt. Igaz pottyant az égből 2 db magnat doboz is. Sztereóban egészen korrekt hangja van.
Mondhatni egy kis kreativitással ezt - vagy másikat is - be tudod tenni a htpc dobozába.... A távirányíthatósággal kapcsolatban vannak csak kétségeim, de akár ez is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Formula-1
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem ezen a vonalon még el lehetne indulnod. a házimozi erősítő topikban adnak majd tippeket erősítőre a JBL szett mellé.