- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Valaki akinek Celeronos GB Brix3160-a van, még tudná mondani ez ventilátoros vagy passzív? Semmit nem találtam róla.
Köszönöm szépen -
szabi__memo
nagyúr
Raven Ridge mikorra várható?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MasterMark #46266 üzenetére
Minden gyártóé átviszi?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46195 üzenetére
Ja, hogy ez külön termék, nem új revízió. Értem. Nem túl szerencsés.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46193 üzenetére
Azonos procinál más a hdmi??
Mi a francon múlik a hdmi verziója? Ezt nem maga a proci/gpu chip tudja? Van még a csatlakozóig más is?
Vagy elbaszták a vezetékezést?Az oldalukon nem is látok semmiféle verziókülönbséget, márpedig ha nem tudja akkor átbasznak mert azt írják
Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60HzHonnan van ez az infó? Biztos ez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46165 üzenetére
Ez ugyanaz csak drágábban
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
radi8tor #28299 üzenetére
4 topikba irtam eddig. Ugy latom sehol nem tudnak egy ilyen egyszeru keresre valaszolni. Nem gondoltam hogy ekkora cumi ventillatort venni.
Azt nem tudja itt valaki, hogy egy Asus J1900I-C alaplapnal amin 4-pines venticsatlakozók vannak valamint a laphoz kapott csomagban AI Suite 3 es sima FanXpert V1.02.01-el lehet e 3 pines ventit szabályozni?
Nem latok semmi ilyen opciot, en azt gondolnam, hogy a 4-pinest tudja csak. -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok,
Összeraktam egy j1900-as kis itx-es gépet, ami igy passzivan melegebb mint szeretném.
A lapon van 4 pines cpu es case venti csatlakozo is. Tudtok ajanlani par kisebb meretu ventit?
Szerintem ami szoba johet 4/5/6 cm.
Koszonom -
szabi__memo
nagyúr
válasz
MasterMark #27098 üzenetére
béta4? és nem bétával?
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
Na ez állat, mindig vártam valami mobilchip-es cumót, de félek, sőt biztos vagyok benne, hogy irreálisan drága lesz
-
szabi__memo
nagyúr
Ezek azért elég durva összegek, szép százaléka a végfogyasztói árnak. És hogy kötöttek ahogy a hdd olcsósodik egyre szebb hányada lesz (mert hogy nem kapkodják el a korrigálást az biztos)
Amúgy alacsony fogyasztású 9Wos kabinit már most is megéri behozatni, 70 dollárért van. Szóval nem az ára miatt nem ér ide az biztos.
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
gergely001 #24038 üzenetére
3D gyorsítás van, persze ebben az Intel gyengébb, de linux alatt nem tudom, hogy muzsikálnak az AMDk.
3D filmeket nem fogsz tudni nézni, de akkor ez nem gond.
A filmeket 23.976/sec-el rögzítik, és ha ezt nincs jól megcsinálva egy apró ugrást láthatsz a képen bizonyos időközönként. Sajna ezt az Intel még csak mostanában oldotta meg a Haswell termékeiben, de ott sem tudom, hogy mindegyikben normálisan meg van-e csinálva (erősen valószínűsítem, hogy igen). Egyébként már az sem olyan rossz amit kinéztél (Ivy család), azt hiszem ott már csak ~4 percenként van egy frame drop, amit vagy észreveszel vagy nem, ha észreveszed vagy zavar vagy nem. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
gergely001 #24033 üzenetére
Ha nem zavar a korrekt 23.976 hianya es hogy nincs 3D akkor kivalo valasztas.
-
szabi__memo
nagyúr
Kimaradt, hogy jo lenne egy 3.5" hdd hely es melle legalabb egy 2.5". Szoval inkabb szeles legyen
Low profile vga-nak sem lenne rossz ha lenne hely, de erdekel olyan is ami ezt nem teljesiti -
szabi__memo
nagyúr
Egy dVGA beszerzesen gondolkodom, erdekelne mennyi korul szokott lenni idle fogyasztasa? Gondolom egy 100Wos max fogyasztasu sem zabal azert 50Wot. Nagyon valtozo?
Konkret kiszemelt nincsm de jol jonne barmi info, Koszi -
szabi__memo
nagyúr
Uj remeny: link
-
szabi__memo
nagyúr
Az ar ilyen meretben tenyleg nem 1-2 ev azt alairom!
Egyebkent nezd meg a telokat, mar a kinai 40ezresek is FHDk. Csak mert belefer az arba. Kelleni baromira nem kell. De azert nezd meg mennyivel jobban nez valahogy megis mint a sima HDs. A pixeleket nem latod egyiknel sem, de megis szebb a kepe (aztan lehet ez nem csak a felbontas miatt van, passz) -
szabi__memo
nagyúr
Mar most kaphato jo aron ilyen tv $1299 Seiki 50". Ez baromira nem sok erte, meg ha felesleges is.
Az ar par ev mulva (2, de max 3) szerintem annyi lesz mint most az azonos meretu FHD-k.
60" alatt nem sok ertelme van alairom, bar lathatoan szebb a kep (gondolom a tobb apro fenypont miatt?, de passzolom miert), de azt se felejtsuk el, hogy egyre novekszik az atlag tvatmero, 3 eve meg 46os tvt vettem, ma mar 60ast kapok annyiert (ami nem is er annyit mint akkor). Es gondolom jobb helyeken boven ez folott vasarolnak. En pl siman vennek 80"-os TVt magamnak, de baromira nem eri meg jelenleg az arat, raadasul azon a FHD mar nem annyira buli mint egy 46oson. Igaz meg elmegy mert 3m felett nezem, de mar erezhetoen kezd keves lenni az FHD. Oke, most hulyesegnek tunik 3-4 meterrol ekkora tvket nezni, de 'par' eve az 50"-t is pont igy nem tudtak elkepzelni, mert az mar tul nagy... Ha eleg olcso lesz megveszik a brutal nagyot is es oda kell(het) -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Patice #21975 üzenetére
Ez komoly?
slashing:
4K most tavolinak tunik, de mivel mar ma is van eleg elerheto aron (persze meg nem itthon) en egyaltalan nem csodalkoznek ha ez is berobbanna mint a 3d es kb jovore, legkesobb '15-ben a tobbseguk az lenne.
Sosem fognak megallni, ha baromira nincs ra szukseged akkor is eroltetik, hogy ujabbnal ujabb lejatszot, hangrendszert, tv-t es videoforrast vegyel... -
szabi__memo
nagyúr
Asus VivoPC
SPECIFICATIONS 1
ASUS VivoMouse ASUS VivoPC
1200 dpi optical sensor
2.4GHz RF wireless connection
3-point multi-touch touchpad
135 x 78 x 25.5 mmIntel® processor with Intel® HD integrated graphics
3.5/2.5 inch SATA6Gb/s HHD/SSD support
802.11ac Wi-Fi
2x USB 3.0 & 4x USB 2.0 ports
190 x 190 x 56.2mmEgyelore ennyi, de lathatoan szaporodnak a horror aru kisgepek
(#21911) cekkk: jol ertetted, es akkor is 23.972 lesz csak (~4 percenkent ugrik egyet a kép)
-
szabi__memo
nagyúr
En is azt vettem ki, hogy igy oldjak meg. De elvileg akkor ez nem teljesitmenyigenyes muvelet. Raspberry miatt erdekelne, tegnap a foruman kerdeztem, de nincs valasz, erdekelne meg tudja e oldani, vagy egyszeruen nincs hang mert kene neki cpu. Ha valaki tudja, akar privatban akar a foruman megvalaszolhatna. Koszonom
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
#75912448 #21877 üzenetére
Olyan sokan irnak arrol, hogy a madVR szukseges nekik HTPChez, hogy el sem hiszem. En sosem hasznaltam, nem is probaltam, de nem valahogy igenyem sincsen ra. Annyira jo ez hogy ez miatt bikabb gepet 'kell' inkabb venni? Nem sok kedvem van ezzel vacakolni, de ha van errol valami jo leiras, ami ramutat miert jo ez nekem., lehet megfontolnam, hogy kiprobalom. Nem tud valaki ilyet? Koszi
(#21877) regger: mar volt 1-2 darabnak ara, hat nagyon durva volt
-
szabi__memo
nagyúr
Na Anandtech infó:
Ivy Bridge esetén a frissités 23.972
Haswell esetében 23.976Szóval akit zavart a frissítés pontatlansága, mostantól nyugodtan vásárolhat Intelt is
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DanielK #21577 üzenetére
Brix, Kabini-vel és Haswell-el
Kabiniből lesz választék, frankó nagyon. Csak sajna az ár ugye... -
szabi__memo
nagyúr
Nem kerestem épp csak belefutottam ezekbe a pár napos hozzászólásokba, 10-bit támában
"I have an A8-3870K at 3.0ghz, with single core 10bit decoding this was enough for most 10bit content, however a few rare scenes caused issues, mostly those that featured a lot of CG static/grain or other extremely noisy video"" I ordered an A6-5400K, dual 3.6ghz processor and it should have no problem doing 10bit.""95% of the time one core is enough, sometimes it needs both cores." -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Enszuke #21782 üzenetére
Igen, eltevesztettem ,7-est akartam kerdezni a 6-os elleneben, mert ugy tudtam a 6oson meg rosszabb mint a 7-esen. Amit Abu meg is erositett. Az meg hogy nem veszik eszre nem jelent semmit. Ugye ezt eleve nem mindenki latja (de akinek latja annak azert ez megiscsak gond), masreszt lehet, hogy az erre fogekonyabbak eleve nem vettek Intelt
-
szabi__memo
nagyúr
Ahogy Abu is írta, csak a 7-es verziós alaplapokkal.
Szóval ezt az apróságot se felejtsük el egy htpc-nél -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Enszuke #21644 üzenetére
Nem tudom itt ki mit nez de 4-5 eve csak HD filmeket nezek, tobbsegeben termeszetesen fullHD-t.
10 bites filmmel soha nem találkoztam.
De olyan filmmel sem amit ne vitt volna el az ION.
Ismerőseim alapján ha tippelnem kéne 100ból ha 2-3 (egye fene, 10) embernek nem elég egy Brazos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged