- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ok, akkor erre elég lenne, szuper
NAS-ként való használatról nem igazán olvastam itt tapasztalatot, igazából letöltésre nem kellene, csak fájlmegosztásra, képnézegetésre, illetve valószínűleg HDMI-n menne ki a TV-re a gép, így streamelnie se kell tudni a fhd filmeket, csak lejátszani, az meg megy neki zökkenőmentesen a PH teszt alapjánEzekre is kevés lenne szerinted?
-
Ragnar95
félisten
Nem feltétlenül kell időtálló, a lènyeg, h a fhd sbs/ou filmeket is elvigye, amik 35-40mbps-osak. Ahogy néztem, a 40mbps-os fhd filmekhez egy 17k-s A350M1 is elég lenne magában, csak azt nem tudom, h az sbs/ou 3D-khez is kell-e a 3D gyorsítás, hogyha a Tv rakja össze a 3D képet v az csak BD3D esetén kell
-
Ragnar95
félisten
válasz
#75912448 #24456 üzenetére
SBS és OU filmeket szoktam nézni, szóval ha erre érted a felezettet és azt elviszi, akkor az elég lehet
Amúgy ezt a gépet néztem ki, ha használtat választanék, csak HD6450 1GB-al, így ez meglenne 28-ból. Bár nem tudom, 2GB ram elég lenne-e.
Újonnan meg ezt raktam össze gyorsban iponon:Alaplap MSI H61M-P20 (G3) 1 db 10643 Ft
Processzor INTEL Celeron G1610 2.60GHz 1155 BOX 1 db 10744 Ft
Memória KINGMAX 4GB DDR3 1333MHz 1 db 10109 Ft
Videókártya ASUS 210-1GD3-L 210 1GB DDR3 PCIE 1 db 6323 Ft
Merevlemez 1 db 0 Ft
Ház XDL Basic X-01 400W 1 db 6744 Ft
Összesen: 44.563 FtBár mondjuk egy Codegen MX31-A2 ház jobban tetszene, csak nem tudom, abba milyen lap kéne.
A fenti konfigon amúgy ti mit változtatnátok?Mert nyilván ki lehetne hozni ekkora keretből jobbat is, csak nem nagyon követem egy ideje az árakat/hardvereket, így nem tudom,h mi a legjobb ár/érték arányban jelenleg
-
Ragnar95
félisten
Azt írtam,h 30-ból használtan tudok venni gépet és ezt kérdeztem,h újonnan mennyi lenne az a minimum keret, amiből ez megvalósítható lenne...
Amúgy most így gyorsban 50-ből sikerült egy új gépet összedobnom iponon, de lehet,h ennél lehetne olcsóbban is, ezért jöttem a topikba, mert itt hozzáértők vannak. -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Gondolkozom egy HTPC építésén, amit filmek lejátszásán kívül NAS-ként használnék.
Fontos,h fullHD 3D filmeket lejátsszon akadásmentesen, erre mennyi lenne a legkisebb összes, amiből kihozható egy gép újonnan? Használtan 30körül találtam megfelelő gépet, de mivel hosszútávra tervezek, hogyha nem sokkal drágábban ki lehetne jönni újonnan is friss architektúrával, akkor rááldoznék kicsit többet.Előre is köszönöm a segítséget
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Gondolkodom egy HTPC építésén, mert nem minden Blu-Ray 3D filmet játszik le a lejátszóm és így a gépemet kell cipelnem a szobámból a nappaliba a TV-hez, ha 3D-s filmet szeretnék nézni és ez annyira nem kényelmes így
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata a 3D filmekkel, mekkora a minimum hardver, ami már elviszi őket
Nekem van egy notim, ami sajna nem viszi el őket, mert akad a kép és ha folyamatos, akkor meg késik a hanghoz képest, ebben egy Intel Dual Core 2GHz-es proci, 2GB DDR2 ram és egy DDR3-mas 256MB-os Nvidia 9400GM videókártya van.
Az asztali gond nélkül megbirkózik a filmekkel, ebben Intel Core 2 Duo 2,93GHz, 3GB DDR2 ram és 1GB-os DDR3-mas Nvidia GeForce GT240 videókártya van.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest