-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ti melyiket választanátok, Xiaomi Redmi 3s 2gB/16gB vagy Xiaomi Mi4C. Kb egy árban vannak és belső tudásilag kb egálban vannak.
-
kmisi99
addikt
Kösz a válaszokat. Mondjuk azt valóban észrevettem, hogy kietlenebb helyeken csak edge van, gondolom ott lenne LTE. De egyéb iránt úgyis csak városokban használnám a mobilnetet.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, mindenhol ezt látom, hogy b20 b20 b20 b20 b20 így meg úgy. Miért baj ha nincs a telefonba? Telekomos vagyok, és a kinézett dualsimes telefonban persze nincs b20. Ennek milyen hátránya van? Nekem a 3G totálisan elég, még sok is a 7mbit sebesség.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok. Tudnátok olyan webshopot mondani ahonnan tudok dualsimes kínai telókat nézegetni, és ahol kérhetek áfás számlát? Céges telefont akarok venni szóval nem opcíó sajnos a kínai webshop.
-
kmisi99
addikt
Lenovo Vibe Shot telefont szeretnék rendelni. A merimobiles oldalról mit gondoltok? Illetve az euroline szolgáltatásuk megbízhatóan küldi vámolás nélkül a telefont?
-
kmisi99
addikt
Heló! 200$ körül mit ajánlanátok? Ami eléggé fontos a dizájn is mert, nővéremnek lesz. Kamera és külső, a többi annyira nem létszükség, az most hogy ilyen cpu olyan cpu nem fogja lenyűgözni.
-
kmisi99
addikt
Valaki itt írta, hogy merimobiles től -5$ kedvezménnyel lehet rendelni, erről tud valaki valamit?
-
kmisi99
addikt
Heló olyan 120$ körül keresek telefont, ami feltétel normális kamera 1 nap akksi idő lehetőleg 4.4 vagy újabb android 4,5-5 col, nem feltétel a 2gb ram mert totál felesleges szerintem. A xiaomi redmi 2 néztem ki, esetleg van még valami ajánlott?
-
kmisi99
addikt
Pár boltot tudtok ajánlani, hogy hol érdemes mostanság rendelni? Mert ahogy láttam egyre több alternatíva jelent meg mint euexp meg európai raktár, de nem tudom hogy érné meg a legjobban. 100-130$ értékű telefonról lenne szó.
-
kmisi99
addikt
Kösz a sok linket mindet megnézzük, ugyan nem dual sim de az LGs ajánlat néz ki a legjobban.
-
kmisi99
addikt
Tudnátok ajánlani olyan telefont ami:
Szögletes minél téglalapabb
max 180$
Legyen belőle fehér, legalábbis ne egy fekete egyhangú valami legyen.
Hardver mellékes
Kamera legyen tűrhető
Max 5 col.Tudom most leszűkítettem az ajánlatot 2000 ről 1000 telefonra, de mégis 130-180$ között érdekelne pár telefon ajánlat ami egy nőnek is tetszene szóval kicsit csicsásabb legyen arra íram hogy ne egyhangú fekete valami legyen. A vibe x2 tetszik neki nagyon de az bőven drágább.
-
kmisi99
addikt
Aki tud valamit kínai telefon garanciázatástól attól kérdezném, hogy van egy telefonom ami egész kicsit kb fél métert esett linóleumra, és a kijelő kicsit megbolondult pixeles lett kb 30% al nagyobbak a pixelek mint voltak meg mikor hol halvány csíkok jelennek meg. De fizikailag hibátlan a telefon nem látszik rajta sérülés azaz nem lehet rámondani hogy leesett, szerintetek javítják?
-
kmisi99
addikt
Van egy dooge dg280 telefonom, csak random előjött, hogy a kijelző függőlegesen becsíkozódott nem leejtés stb után 2 kérdésem van lehet, hogy mondjuk egyszer megnyomódik és órák után jön elő? Ezt furcsának tartanám ha egyszer összetörik akkor akkor törik össze, de ennél asztalon pihenve jött elő. Az érintő hibátlan.
Garanciába gondolom 101% hogy nem cserélik pláne a kínaiak.
-
kmisi99
addikt
Van egy Dooge DG280 telefonom, aminek az akksija furán viselkedik, mikor a telefon 15% körül jelez akkor valójában 0% körül van a telefon, emiatt 15% környékén egyszer csak kikapcsol mintha az akksit kirántanánk mert totál lemerül. Hogy tudnám kalibrálni, hogy tudja, hogy mekkora a valós töltöttsége?
-
kmisi99
addikt
Megvan az első napi akksi tapasztalat a Dooge DG280 LEO val, Reggel 100% ról levéve jelenleg 30% on van, a kijelzőidő kb 2+ óra, a telefon kb fél órát volt mobilneten és kb 5 órán át wifin volt csatakozva, fényerő 80-100%, Két simkártya végig aktív volt.
Szerintem ez 1800Mah tól jó!
-
kmisi99
addikt
válasz
cs.zs. #100231 üzenetére
Ja így már más akkor mindkettő egész jó teló le lehet szögezni. Nekem a sok gari annyira nem fontos, én pár havonta cserélgetem a telefonokat.
s4tch Nagyon kevés tapasztalatom van akksi terén, de az a kevés is azt mutatja, hogy estére biztos fog enni kérni. Ami még feltűnt, hogy lassan tölt, szerintem max 500mah vesz fel az elektronikája, de ez is hátha beáll majd.
Pár tesztfotó, tulajdonképpen ha a hátlapon a kamera csak egy matrica lenne akkor se lenne különösebb gond, az is jobb képet csinálna. [link]
[link]
[link]Komolyan az első kamerás telefonom 9 éve jobb fotót csinált vga kamerával
-
kmisi99
addikt
Megjött ma a Doogee DG280 LEO telefonom feketébe, ha valaki esetleg erre adná a fejét írok egy kis rövid beszámolót.
1. Kijelző: A kijelző szerintem nagyon szép, kb 240ppi körül van, ha keresünk pixeleket találunk, de amúgy totál jól használható és nem zavaró, anno a galaxy s2 230ppi körül volt, akkor se volt belőle baj. A fényerő és a betekintési szögek ips hez méltóak tökéletesek nincs velük baj szépek a színek. Előlapot plexi borítja vagy valami hasonló, ugyan az mint minden nem gorillaglassos olcsóbb telefonon találunk.
2. Hardver rendszer: Meglepődve láttam, hogy amint bekapcsoltam már jött is az infó, hogy frissítés jött ki, 1-2 új programot kapott meg bug fixet. A hardver tökéletesen meghajtja ezt a telefont, akadás nincs bár én más launchert használok a gyári elmegy egynek, de nem tetszett. Szoftveresen nagyon felcicomázott, akár egy nagyobb gyáró is kiadhatta volna nem tűnne fel, van power saving fül, különböző gesztus vezérlések, pl dupla koppintással a telefon feléled, M betű rajzolásával zenelejátszó, és még sok hasonló extra. A beállításokban szám szerint 5 extra menüpont van ami stock androidba nincs.
3.Külső: A gumis hátlap, képeken gagyinak néz ki, de élőben tetszetős, nem tűnik gagyinak fogása nagyon jó nem csúszik, szóval egész jóra sikeredett, eddig 4/4 embernek tetszett akinek mutattam. Elméletileg "ütésálló" A gumis hátlaptó mert körülöleli a telefont, mindenesetre biztos enyhíti a becsapódást. Ha kell tudok fotót felrakni róla.
4. Kamera: Na itt fogta a gyártó megkereste a leges leges legolcsóbb kamerát, majd mondták, hogy nem ez nagyon drága ez nem lesz jó, így a fiókból kerestek pár 5-10 éves kameramodult majd a telefonba rakták. Még autofokusz se nagyon működik csak éppen hogy van valami. Olyan mint makro meg a mesébe sincs. A led villanó a többi kínai szintjét hozza, zseblámpának jó és 30-40cm re még meg is világítja a fotót.
5. Akksiról még nem tudok nyilatkozni mert fél napos a telefon, de nem tűnik vészesnek, 1800mah tól sokat nem lehet bárni, de szerintem 1 napot ki kell bírnia.
6. Egyebek, a hangszóró viszonylag hangosan szól és nem recseg nem torzít teljesen átlagos, szóval ennyi pénzért jó, a rezgő motor átlagos, rezeg rezeg de nem fog szétrázni, Hívás közben nem volt gond, térerő házban maxon van, Mobilinternet a micro simen 3g sima simen edge. Nincs velük se baj, wifi hatótávja átlagos. Egyáltalán nem kicsi de nem is nagy. Van akit zavarhat, hogy a hangerő gombok jobb oldalt a bekapcs gomb bal oldalt van. Én ilyet még nem láttam, nekem még mindig szokni kell mert állandóan hangerő gombot nyomkodom. A gombok nyomáspontja határozott, kicsit nehezebb benyomni de nem rossz. Az érintő gomboknak nincs háttérvilágítása. Kicsit nagy mag a telefon a kijelzőhöz képest, de még az átlagos kategóriában van. Magyar van benne, bár elég sok helyen alkalmaztak google fordítót de összességében jó.
Vámmal együtt az a kb 25 000ft os ár érte szerintem korrekt, egyedül kamerából kellett volna kb 1$ al jobb és máris kiváló vétel lenne, de így se rossz telefon. Én nem csalódtam benne. Végül is az ember nem tudom mit kap 20-25 000 körül itthon? 4 magot és 1gb ramot nemigen.
-
kmisi99
addikt
Vroot al jó lett köszönöm!
-
kmisi99
addikt
Van valami egyszerű módszer, ezeknek a mtk telóknak a rootolására? Egy doogee dg280 ról lenne szó.
-
kmisi99
addikt
azt gondoltam is a mérete alapján. És ha esetleg azt mondom hogy halott? Még ha rakás szar is az akksi azért mégiscsak bírjon már ki egy napot. Nincs is komolyan használva. Egy tanár ismerősömé. nap közben ugye tanít nincs sok ideje nyomkodni mégis mire hazaér iskolából már töltheti!
-
kmisi99
addikt
Lenne egy leago lead 5 telefon 2800 as az akksi állítólag mégis kb délutánra lemerül. 1 napot illene mennie. Alig van használva. To2c ről van, vajon mennyire könnyen küldenek új akksit? Csak mert szeretnek minden hülyeségbe belekötni a kínaiak legalább egy 10$ akksit ne sajnáljanak.
-
kmisi99
addikt
Van egy leadgo lead5 telefon amiben egy telenoros kártyával simán van mobilinternet míg a vodafonossal nincs. A telenorossal azonnal működik behoz mindent! A vodafonnál mutatja, hogy hsdpa van de mégsincs internet. És nem a kártyával van gond tesztelve volt.
-
kmisi99
addikt
Doogee DG280 ról van valakinek valami véleménye? Elég jó áron van! [link]
-
kmisi99
addikt
100 dollárig mi a best buy telefon mostanság? Nincs semmi kritériumom bármit megnézek!
-
kmisi99
addikt
Tudtok valami jobb telót ajánlani kb 135$ ig? Ami feltétel hogy max 5" kijelző ha kisebb az se baj, lehetőleg legyen 3G támogatás is, a lenovo K3 ezért nem jó, illetve ami fontos a fekete fehér dizájn. Azaz elől fekete a hátulja fehér.
-
kmisi99
addikt
Korábban írtátok, hogy a lenovo k3 az nem jó itthon 3G re csak 2gb re. A mobilnet semennyire nem számít a telefonálásban nem fog ez gátolni, hogy csak 2g van?
-
kmisi99
addikt
Van ez a lenovo k3 [link]
Sehol máshol nem láttam a neten, előfordulhat hogy a kínaiak szokásos stratégiája, hogy rendeld meg aztán pár hét után ha megjelenik akkor küldjük dolog?
-
kmisi99
addikt
Tudnátok ajánlani egy strapabíróbb dualsim telefont. Aminek nem baj ha pl olajos kézzel fogdossuk. Nem kell strapateló csak jobban bírja mint a tobbi.
-
kmisi99
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88538 üzenetére
Az s850 fixen 51 míg az s960 vibe x 40+ ha lesz akkor 10k áfa. Szóval nagyából azonos árak. Átlagosan használja viber, fb, rengeteg telefonálás. Mostani telefonjában 512 van akkor 1gb csak nem olyan kevés. Nagyon tanácstalan mert mind a kettő nagyon tetszik neki külsőleg.
-
kmisi99
addikt
válasz
WOT-H-A-C #88536 üzenetére
Vajon mindennapokban is visszafoghatja a full hd? Eddig egy 4 magos full hd-s telefont láttam azt tudom, hogy a komoly játékok felejtősek de testvérem nemigen játszik. Na meg a 2gb se mindegy. Nekem nem különb az 1gb ramos telefonjaimtól a 2gb os thl t11. Ha teleszemetelem mindkettő lassú és szaggat.
-
kmisi99
addikt
Ti melyiket vennétek. Lenovo S960 vibe x vagy S950. A vibex 2gb ram 4.2 míg az s950 1gb ram 4.4. Nővéremnek lesz szóval az S950 színe jelen esetben nem hátrány.
-
kmisi99
addikt
100$ körül tudtok jó akksis 4,5" feletti telefont ajánlani párat?
-
kmisi99
addikt
Erről mi a véleményetek megér ennyit? [link]
-
kmisi99
addikt
Valaki tud egy jó friss rendszert ami tud magyarul és sp flashtool al kell felrakni? Nem akarok itt most recoveryt felrakosgatni.
-
kmisi99
addikt
Cubot GT90 ről mi a véleményetek? Anyumnak kellene. Az antelifeon egész jó áron osztogatják.
-
kmisi99
addikt
70$ környékéig melyik a legjobb teló? Anyumnak kellene valamilyen jó kis dual simes.
-
kmisi99
addikt
Ez az INEW V3 mocskos durva a leírások és az ára alapján. Senkinek semmi infó róla, hogy kapható e vagy valami? A youtube on pl egy szem videó nincs róla.
-
kmisi99
addikt
To2c ről mi a véleményetek? Biztonságos onnan rendelni? Melyik postával küldik a cuccokat?
-
kmisi99
addikt
Most jött meg egy lenovo a660 teló és bugos a döntögetés benne. Vagy nem is fordul el a kép vagy ellentétes ha elforgatom a kijelzőt akkor normál állapotba van ha normál állapotba teszem a kijelzőt akkor el van döntve. Ez vajon szoftveres bug? Rakjak föl egy másik romot?
-
kmisi99
addikt
Honnan érdemes zöld lenovo a660 venni? MInideal en tök drága lett. Van valahol ahol olcsóbb és megbízható nem lehúzós bolt?
-
kmisi99
addikt
válasz
gipsztigris #44685 üzenetére
De ugye ettől függetlenül ott lenn nincsenek gombok?
-
kmisi99
addikt
válasz
gipsztigris #44678 üzenetére
Kösz a linket akkor tuti veszek egyet nagyon szép teló. Külső anyagminőségre is jó? Nem fura élőben, hogy a kijelző alatt egy nagy tök üres hely van mert nincsenek gombok?
-
kmisi99
addikt
Ez a Haier W910 rohad jónak tűnik 120$ ért ha nem kell dual sim akkor szerintetek is jó vétel focalpriceról? Mert ha igen holnap berendelek egyet.
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
Antelife nál most a T-s procis G4 1850mAh akksival 220$ az jónak számít? Mert lehet a héten berendelek egyet.
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #44073 üzenetére
Hát ja kerestem a tökéletest plusz néha bepróbálkozok egy egy olcsóbbal. Mikor 112 $ volt az a660 megvettem tökre örültem, hogy kicsit vizesedhetek vele stb erre amint tesóm meglátta meg is vette tőlem.
-
kmisi99
addikt
válasz
instantwater #44062 üzenetére
Elég jó értékelései voltak azért gondoltam alapból én se vennék. A pandát még meggondolom de pl nekem 27 000 nem érne meg inkább vennék mást.
-
kmisi99
addikt
Akartam lenovo a660 venni de tökre felment az ára mindenhol. Itt egész jó áron van de soha nem vásároltam még innen [link] Azt látom, hogy rakat értékelése van meg elég jó a buyer protectionja az aliexpressnek meg ingyenes china post van. De ezektől eltekintve mennyire ajánlott?
-
kmisi99
addikt
Lenovo a660 nál minideal en van olyan, hogy gift silicon case. Lehet olyat, hogy írok nekik emailt, hogy én mondjuk fehér színűt akarok? Akkor olyat is raknak bele vagy csak simán beledobnak egyet ami a kezükbe akad?
-
kmisi99
addikt
Antelife most, hogy áll a garival? Szoktak problémázni? A kiszemelt g3s most ott a legolcsóbb így onnan rendelném.
-
kmisi99
addikt
Milyen telefont ajánlotok ami kb 200 dollár körül mozog max picivel több. Szép látszik róla, hogy minőségi és nem egy a sok közzül telefon. Jó az akkuja ha már 2 napot kibír lazább használatnál az nagyon jó. Min 4,5 max 5 colos szép kijelzője legyen és jó hardver amivel el lehet játszogatni.
Én most a jiayu g3s 1,5ghz es verzióját néztem ki. Esetleg valami más? Bár ez a jiayu valami baromi jól néz ki de meghallgatok mást is.
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #39080 üzenetére
Hiszek köszönöm. Csak annyira összevisszaság van, mert mindenki írt mindenkit. De neked hiszek elég rég benne vagy már a témába ahogy olvasgatok.
Minden minidealos cuccnál így van ez? Vagy csak a thl nek ilyen a garija?
-
kmisi99
addikt
Minideal ugye fél év garit ad? Illetve nincs olyan, hogy valamire több a gari pl gyártói vagy ilyesmi? THL W100 érdekelne mert kicsit homályos nekem hogy megy ez.
-
kmisi99
addikt
válasz
barnam_ #38475 üzenetére
Kicsit javult a helyzet. Viszont nem kikapcsoltam hanem gyorsítottam. Ez volt a furcsa a THL ben 0,5x sebességűek az animációk a vowneyben1x voltak ezért tűnt lassúnak a vowney mert tovább tartottak az animációk. Bár pont a task barnál nem javított semmit de el tudom viselni.
-
kmisi99
addikt
válasz
Carline #38438 üzenetére
A THL w100 is hot plug. Ahol legjobban előjön az a taskbarnál mikor váltok a jobb felső kis gombbal annyira nyögvenyelősen megy. Csináltam róla egy videót az 1. a THL a 2. a Vowney. videó
Csak az veszi észre aki ilyenre érzékeny. Az emberek 95% nem látja azt a 2fps különbséget de engem nagyon zavar. -
kmisi99
addikt
Megjött nekem a vowney v5. Nem rossz de valahogy a THL W100 jobban megfog. A vowney külsőre a legszebb telefon amit láttam de belsőleg picit sok már neki a HD vannak benne megröccenések ami az emberek 95% nem érdekli de nekem nagyon szemet szúr.
-
kmisi99
addikt
Kb 120 dollár alatt a lenovo a660 on kívül van bármilyen telefon ami minden tekintetben korrekt cucc?
-
kmisi99
addikt
válasz
Ed3r_X_ #37710 üzenetére
Nem kell a csúcs játékokat vinni csak a középkategóriás 3d-s játékokat amik szépek de azért nem cryis 3 szint telefon verzióban.
Ha már az ilyen modern combat 3-4 et szépen viszi ahogy láttam az előző vidibe akkor az bőven elég. Attól komolyabb nem kell azok is nagyon szépek. Amúgy kb minek felel meg a teljesítménye adreno 203-205?
-
kmisi99
addikt
A lenovo A660 ban lévő gpu mennyire jó teljesítményű? Ilyen modern combat 3-4 et order and chaost stb egyéb komolyabb 3D-s játékokat el tud vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged