Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
A kutya szerintem itt van elásva, a csipben. Az okostelómban MT6620-as csip van, ami szerintem gyenge.
A kis WinCE-s eszközben MStar Semiconductor GPS-csip van, ami nagyon jó. (A céget átvette a MediaTek.)
A MediaTek MT3351-es csipje szerintem már jobb.
Sehol nem láttam még egy táblázatot, amely az újabb GPS-csipeket összehasonlítaná. (Ez nem kínai cuccokat tartalmaz, és nem teljes.) -
fotosjani
aktív tag
Kíváncsi leszek az eredményre.
Szerintem is a leggyengébb láncszem a matrica antenna általában.
Egy Garminban kb.30x30mm-es GPS antenna van, nincs is gond a vétellel.
Értem én hogy nincs ekkora hely a burkolaton belül, de egy kicsit nagyobb matricát rakhatnának a telefonokba.
Ötletes megoldás volt még a jó öreg N95-ös GPS antenna "megtoldása"
Videó -
Sanyesz.
őstag
Most elvesztettem a fonalat. Beállok azok sorába, aki nem ért valamit. Én azt nem értem, miért TE reagáltál egy olyan hozzászólásomra, amit nem is neked címeztem, hanem egy másik fórumtársnak. ... vagy esetleg te egy és ugyanaz vagy, mint "jano2101"
De köszönöm, hogy sikeresen összefoglaltad nekem a saját hozzászólásaimat.Majd elmentem valami évkönyvbe őket.
-
ÁrPi2
senior tag
Ne csináld már azt hogy az új G3 tulajokat itt egye a méreg miértnem duplaakksit kaptak...
Én szeptember közepe környéke óta lesek elég sok webshopot G3 (és egyéb favoritjaim) miatt de még a hoo sem kínálta kettőakksis sztenderd pakkban.
Külön pótakku rendelhető de kb. 15-20 dollár, ha jól figyeltem..De én is kérdezem a többieket akik már meg is kapták, vagy maholnap kapják:
A Jiayu G3 wifije 802.11g ,vagy n-et is tud?
Motiváljatok jó hírekkel!
-
gps76
őstag
Nekem zp100 van,es a fenyero nekem is osszevissza valtozott,de a hkphone.com.vn oldalon ezzel a teloval foglalkoznak rendesen,van hozza recoverybol felteheto patch.Lehet a tiedhez is jo lenne,de aki jobban ert hozza majd megmondja.
Akinek ez a zp100 van,es jol mukodik az akkukijelzese,el tudna kuldeni nekem a batterytats.bin fajlt? Mert amit feltettem romot osszevissza mutatja,arra hogy teljesen feltoltott - kitorolt fajl - lemerites - Feltoltest most nem tudom kivitelezni.
-
andrasxx
tag
nem voltam net közelben...
én most tapasztalgatom... hát elég vékonynak látszik az akku teljesítmény.... hegyekben, ahol nincs jó térerő sokat van nyomogatva, fényképek, stb, nagyon szűken bírna 1 napot. jó térerő mellett azért kibír 1 napot... kellene a 2000mA akksi... csak azt nem tudom, hogy mennyivel lenne vastagabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest